Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Δεν ειναι τοσο ωριμανση της αγορας , οσο οτι πλεον εχουν παρει οι παντες χαμπαρι τον συγκεκριμενο τσαρλατανο και δεν του δινουν καμια σημασια πια. Ξερουν τι παιχνιδια παιζει πλεον , εκει που μεχρι 1 χρονο οι περισσοτεροι τον ειχαν για τον προφητη της οικονομιας και των κρυπτο.

Δεν διαφωνώ στα περισσότερα, αλλά δεν θα τον χαρακτήριζα τσαρλατάνο. Να δεις που θα βγει και κερδισμένος με το 1.5b που είχαν ρίξει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, deismus είπε

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δε μπορώ να βγάλω άκρη να σας ρωτήσω κάτι:

Θέλω μια πλατφόρμα με τα εξής κριτήρια

1. Να έχει CFD, μ αυτά θ ασχοληθώ. 

2. Να έχω την επιλογή να κάνω leverage εάν θέλω. 

3. Να είναι αξιόπιστη στις αναλήψεις χωρίς μα και μου εκ μέρους τους. 

4. Nα μπορώ να κάνω rollover τα συμβόλαια. 

5. Στο reddit έχω διαβάσει ιστορίες τρόμου για πιστοποιημένους λογαριασμούς πχ. για plus 500 την οποία έχω απορρίψει, απ ότι κατάλαβα γίνεται χαμός πιθανόν και με άλλες πλατφόρμες. 

Ερώτημα 1.

Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι με βάση τα παραπάνω κριτήρια ώστε να το τσεκάρω;

Ερώτημα 2.

Κάποια γνώμη για το saxobank traderGO; Καλύπτει τα κριτήρια; Η είναι κι αυτή ότι να'ναι;

Ερώτημα 3

Οι μεγάλες ελληνικες τραπεζικές χρηματιστηριακές υποστηρίζουν cfd;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! 

Ρίξε μία ματιά στα binance margin ή futures.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, deismus είπε

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δε μπορώ να βγάλω άκρη να σας ρωτήσω κάτι:

Θέλω μια πλατφόρμα με τα εξής κριτήρια

1. Να έχει CFD, μ αυτά θ ασχοληθώ. 

2. Να έχω την επιλογή να κάνω leverage εάν θέλω

interactive brokers 

Και τα Crypto WOLD γιατί το βίντεο κατέβηκε...

Screenshot 2022-07-24 093723.png

18 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Ολα αυτα γενικα μπορουσε κανεις με αρκετη ασφαλεια να τα αντιληφθει 1-2 χρονια πριν, απλα παρακολουθωντας το τυπωμα που πεφτει απο FED και EKT. Το οποιο εαν δε σταματησει αμεσα, δεν υπαρχει αλλος δρομος απο παγκοσμιο οικονομικο κραχ

Όντως αλλά να μην ξεχνάμε ότι μετά τον covid ρίχνουν ένα κάρο επιδόματα για να τεστάρουν και να δούνε αν έτσι γίνουν μικρότεροι οι κύκλοι

Επεξ/σία από Alkazar21
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδες λιγο ελειψα ο αρκουδιαρης και εσεις μου το πατε για next bull run :),,

Καλα κερδη σε αυτους απο χαμηλα ,ειναι μεγαλα-τεραστια ποσοστα ειδικα σε ethereum.

Εγω αναμενω αυτην την εβδομαδα ,νομιζω θα κρινει πολλα για επομενους 1-2 μηνες.

Προσωπικα θα αγχωθω αν παει να ξεπερασει τα 30Κ , εκει ισως κατι αλλαζει.

Βλεπω παρα πολλοι μιλανε για πατο οποτε εμενα αυτο μου λεει οτι δεν εχει ερθει ο απολυτος τρομος που λες οτι το BTC θα καταρευσει και δεν ασχολουμαι πλεον.

Πιθανοτητητα το βλεπω λαθος γιατι εχω οπτικη bearish και οποτε ειναι λιγο δυσκολο να βλεπεις και την αντιθετη πλευρα αλλα εκει βλεπω τις περισσοτερες πιθανοτητες

@Alkazar21

4 ώρες πριν, Alkazar21 είπε

interactive brokers 

Εχεις λογαριασμο; μπορεις να παιξεις commodities , us stocks ?
Στο πλαισιο της διαφοροποιησης του χαρτοφυλακιου , σκεφτομαι μηπως πρεπει να μοιρασω καποια σε μετοχες και καποια αλλα σε commodities π.χ αεριο ,πετρελαιο

Επεξ/σία από crypkratos

Οι αρκουδέηδες™ θα συνεχίσουν να αποτελούν πλειοψηφικό ρεύμα μέχρι τέλη του έτους... μετά θα μπούμε σε accumulation period για 2 χρόνια περίπου, πριν ξαναεμφανιστούν οι ταύροι (hint: αυτό θα γίνει με νέο γενναίο QE και κλιματικά lockdowns).

• Like 1

4 λεπτά πριν, bedazzled είπε

Οι αρκουδέηδες™ θα συνεχίσουν να αποτελούν πλειοψηφικό ρεύμα μέχρι τέλη του έτους... μετά θα μπούμε σε accumulation period για 2 χρόνια περίπου, πριν ξαναεμφανιστούν οι ταύροι (hint: αυτό θα γίνει με νέο γενναίο QE και κλιματικά lockdowns).

Εγω δεν βλεπω πολλους αρκουδεηδες πλεον, χανομαστε σιγα σιγα , προσωπικα μονο για πατους που εχουν γινει ηδη ακουω και πολυ FOMO ηδη.

Ποια ειναι η αποψη σου ; , εχουν ερθει τα lows ; Το accumulation σε τι zone το βλεπεις ? 30-34Κ ? .

Ευχαριστω προκαταβολικα

Υ.Σ Υπενθυμιση προς ολους: ειμαι rookie και απλα παραθετω την προσωπικη μου εκτιμηση

1 λεπτό πριν, crypkratos είπε

Εγω δεν βλεπω πολλους αρκουδεηδες πλεον, χανομαστε σιγα σιγα , προσωπικα μονο για πατους που εχουν γινει ηδη ακουω και πολυ FOMO ηδη.

Ποια ειναι η αποψη σου ; , εχουν ερθει τα lows ; Το accumulation σε τι zone το βλεπεις ? 30-34Κ ? .

Ευχαριστω προκαταβολικα

Υ.Σ Υπενθυμιση προς ολους: ειμαι rookie και απλα παραθετω την προσωπικη μου εκτιμηση

Μην σε ξεγελάει η άνοδος και το συναίσθημα της αγοράς, bull trap είναι, όπως συνέβη και τέλη Μάρτη. Ούτε το topic έχει ιδιαίτερη κίνηση/FOMO (συγκριτικά με Απρίλη-Νοέμβρη 2021). Η δε ρευστότητα έχει στραγγίξει και δεν αναμένεται QE σύντομα, άρα ούτε bull run.

Τα lows αυτού του κύκλου λογικά θα είναι στα 10-12k και θα μείνει εκεί μέχρι το επόμενο halving.

Εφόσον είσαι rookie όπως λες, ξεκίνα από τα βασικά: https://bitcoin.org/bitcoin.pdf

Όλη η αγορά κινείται σε 4ετείς κύκλους σύμφωνα με το ευαγγέλιο του Satoshi. :)

Ούτε το 2021 ήταν η εξαίρεση, πήγε όπως τα 2013/2017 (κορύφωση τέλη του έτους), απλά κόπηκε η φόρα στο BTC λίγο απότομα (αρχές Νοέμβρη, ενώ μπορούσε να πάει 1 μήνα ακόμα το bull run) με όλη αυτή την φημολογία περί αύξησης επιτοκίων από την FED.

• Like 1
  • Thanks 1

@bedazzled

Ευχαριστω πολυ για την απλη ,ξεκαθαρη και συγκεκριμενη απαντηση σου  , ειναι πλεον σπανιο !! , επισης και για το link που το εχω διαβασει αν και το τελευταιο μερος ειναι λιγο δυσνοητο για εμενα , επρεπε να τα διαβασω καμποσες φορες :).

Πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου, βεβαια παντα υπαρχουν επιχειρηματα και υπερ της "αλλης πλευρας" αλλα κανεις δεν εχει την κρυσταλλινη μπαλα για να βλεπει το μελλον οποτε στο τελος καταληγει παντα θεμα πιθανοτητων οσο αφορα για το δικο μου μυαλο και τωρα βλεπω περισσοτερες πιθανοτητες για κατω

8 ώρες πριν, crypkratos είπε

Ρε παιδες λιγο ελειψα ο αρκουδιαρης και εσεις μου το πατε για next bull run :),,

Σημάδια bottom formation και το πρώτο πράσινο weekly heikin-ashi από Απρίλη και μετά

image.png.0ec6b202753118844330fd8c89666029.png

Αν το χρηματιστήριο της Αμερικής το επιτρέψει, ο δρόμος προς τα 30k είναι ανοικτός.

Πάντως το bitcoin μοιάζει αρκετά αδύναμο αυτή τη περίοδο. Όταν ο SP500 έχασε τις 4.000 μονάδες το bitcoin ήταν στα 30.000. Τώρα που ο SP500 είναι μία ανάσα από τις 4.000, το btc ούτε τα 25k δεν έχει πιάσει.

• Like 2

Καλημερες..Τελειωσε το προηγουμενο wodl και εχει καινουργιο με θεμα το btc/eth.

Εντελει καταλαβε κανεις τι βγαλαμε και που μπορουμε να το δουμε γιατι δεν βρισκω κατι.

44 λεπτά πριν, icenex είπε

Εντελει καταλαβε κανεις τι βγαλαμε και που μπορουμε να το δουμε γιατι δεν βρισκω κατι.

Τζίφος, τίποτα και σε μένα. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται 😂

image.png.c1f1ddf69e55d867d16283c065b74c91.png

• Like 1

54 λεπτά πριν, icenex είπε

3:
Pos
Gas

4:
Hash
Tole
Fork
Gwei

5:
Merge
Block
ETHER
Proof

6:
Beacon

7:
Mainnet
Bitcoin
Testnet
Halving

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα ρε εσεις διαβασα στους ορους οτι λογικα αν ειναι να παρουμε κατι θα ειναι σε διαστημα 4 εβδομαδων απο την ημερομηνια που τελειωσε το προμο να το πω και ετσι.Οποτε εχουμε δρομο μεχρι να δουμε τι θα μας δωσουν.

Στο reward center θα μας στειλουν καποιο κουπονι.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...