NiKoSmile Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Silverage είπε Που το βρίσκουμε αυτό; Test Your Crypto Knowledge with Crypto WODL, Share $10,000 in BUSD rewards Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από NiKoSmile
tcktcktck Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, NiKoSmile είπε To παίζω και εγώ (να σε καλά για το σκονάκι που μας έδωσες😁) είμαστε στο ίδιο στάδιο! Σε λίγες ώρες μπορεί να βγάλουμε χιλιάδες αμερικάνικα δολάρια . Της προηγούμενης βδομάδας πλήρωσε καλά... 0,28 busd τσέπα
bedazzled Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Νομίζω μπορούμε να το θεωρήσουμε ωρίμανση της αγοράς το ότι κινείται πέριξ των 23k, παρά την ανακοίνωση της Tesla. Πάντως τα προγνωστικά συνεχίζουν και λένε για 10-11-12k (4ψήφιο με τίποτα, εκτός αν ρίξει nukes ο Πούτιν!) τέλη του έτους/αρχές του επόμενου, βάσει των ιστορικών patterns (νέο χαμηλό ~1 χρόνο μετά το τελευταίο ATH)...
NiKoSmile Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, tcktcktck είπε "oracle" το wodle που μου έβγαλε τώρα
icenex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εγω εκανα τις 5 νικες αν κανουμε παραπανω γινεται κατι?
NiKoSmile Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Εγω εκανα τις 5 νικες αν κανουμε παραπανω γινεται κατι? Εγώ 6. Ας κάνουμε μέχρι να λήξει ο διαγωνισμός, άλλες δύο μέρες είναι νομίζω.
icenex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Εγώ 6. Ας κάνουμε μέχρι να λήξει ο διαγωνισμός, άλλες δύο μέρες είναι νομίζω. Και εγω 6 εχω τωρα μολις μου ξεκλειδωσε αλλο ενα wodl και σε 9 μιση ωρες θα ξεκλειδωσει κ αλλο.Απο περιεργεια θα το κανω και εγω μεχρι να τελειωσει να δουμε τι θα δωσει.Και να δουμε διαφορες αν καποιος εχει λιγοτερες νικες πχ αν μεινει στις 5.Γιατι αν παρουμε τα ιδια ε τοτε δεν εχει νοημα να το κυνηγησουμε περισσοτερο απο οσο ζηταει γιατι αν δεν κανω λαθος θα κανει κ αλλα τετοια wodl τις επομενες βδομαδες. 1
rallistas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εχει κανεις τα προηγουμενα μπας και το παιξω κι εγω λιγο? Βλεπω μου λεει 3 γραμματα
icenex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, rallistas είπε Εχει κανεις τα προηγουμενα μπας και το παιξω κι εγω λιγο? Βλεπω μου λεει 3 γραμματα To σκονακι μας.. Spoiler https://safu.im/ltJ9ZlAb Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από icenex 1
tcktcktck Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εγώ έχω βρει μόνο 2 και δεν παίζει να κάνω πάνω από 5 οπότε θα είμαι αυτός που θα σας πει αν κερδίσατε κάτι
zananiro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Οι οικονομικοί δείκτες που ανακοινώθηκαν χτες στην Αμερική ήταν χειρότεροι από τις προβλέψεις και ίσως προμηνύουν ότι μια ύφεση είναι αρκετά πιθανή. https://www.capital.gr/agores/3648963/texnologiki-boutia-sti-wall-street-psalidise-ta-kerdi-mias-isxuris-ebdomadas?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1658534747 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, επειδή δε μπορώ να βγάλω άκρη να σας ρωτήσω κάτι: Θέλω μια πλατφόρμα με τα εξής κριτήρια 1. Να έχει CFD, μ αυτά θ ασχοληθώ. 2. Να έχω την επιλογή να κάνω leverage εάν θέλω. 3. Να είναι αξιόπιστη στις αναλήψεις χωρίς μα και μου εκ μέρους τους. 4. Nα μπορώ να κάνω rollover τα συμβόλαια. 5. Στο reddit έχω διαβάσει ιστορίες τρόμου για πιστοποιημένους λογαριασμούς πχ. για plus 500 την οποία έχω απορρίψει, απ ότι κατάλαβα γίνεται χαμός πιθανόν και με άλλες πλατφόρμες. Ερώτημα 1. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι με βάση τα παραπάνω κριτήρια ώστε να το τσεκάρω; Ερώτημα 2. Κάποια γνώμη για το saxobank traderGO; Καλύπτει τα κριτήρια; Η είναι κι αυτή ότι να'ναι; Ερώτημα 3 Οι μεγάλες ελληνικες τραπεζικές χρηματιστηριακές υποστηρίζουν cfd; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από deismus
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, zananiro είπε Οι οικονομικοί δείκτες που ανακοινώθηκαν χτες στην Αμερική ήταν χειρότεροι από τις προβλέψεις και ίσως προμηνύουν ότι μια ύφεση είναι αρκετά πιθανή. https://www.capital.gr/agores/3648963/texnologiki-boutia-sti-wall-street-psalidise-ta-kerdi-mias-isxuris-ebdomadas?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1658534747 Η υφεση ειναι δεδομενη μεσομακροπροθεσμα λογω της αυξησης των επιτοκιων. Αυξηση επιτοκιων σημαινει ακριβως αυτο: Επιβραδυνση της αναπτυξης και υφεση. Και ιστορικα αν το δει κανεις, οσες φορες ακολουθηθηκε αυτη η μεθοδος για αντιμετωπιση του πληθωρισμου, συντομα ακολουθησε σοβαρη υφεση. Δεδομενου οτι τα επιτοκια αυξανονται και σε ΗΠΑ και σε ΕΕ και σε αλλες ισχυρες οικονομιες (πχ Καναδας), ειναι δεδομενο οτι η παγκοσμια οικονομια βαδιζει ολοταχως προς σημαντικη υφεση. Ολα αυτα γενικα μπορουσε κανεις με αρκετη ασφαλεια να τα αντιληφθει 1-2 χρονια πριν, απλα παρακολουθωντας το τυπωμα που πεφτει απο FED και EKT. Το οποιο εαν δε σταματησει αμεσα, δεν υπαρχει αλλος δρομος απο παγκοσμιο οικονομικο κραχ. Στις 22/7/2022 στις 11:25 ΠΜ, bedazzled είπε Νομίζω μπορούμε να το θεωρήσουμε ωρίμανση της αγοράς το ότι κινείται πέριξ των 23k, παρά την ανακοίνωση της Tesla. Δεν ειναι τοσο ωριμανση της αγορας , οσο οτι πλεον εχουν παρει οι παντες χαμπαρι τον συγκεκριμενο τσαρλατανο και δεν του δινουν καμια σημασια πια. Ξερουν τι παιχνιδια παιζει πλεον , εκει που μεχρι 1 χρονο οι περισσοτεροι τον ειχαν για τον προφητη της οικονομιας και των κρυπτο. Γενικα ομως η αγορα ειναι εντελως ανωριμη , ακομα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από BackFromHell
Προτεινόμενες αναρτήσεις