Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αυτο ητανε 7% κατω?Κλαιν δεν πειραζει να παρουν και μια ανασα ολα τα νομισματα ωστε η ανοδος να ειναι υγιης και να δημιουργουνται στηριγματα οσο ανεβαινουμε.

Μακαρι να πεσουμε πιο κατω να αγορασουμε γιατι νομιζω τον πιασαμε τον πατο στα 18κ λογικα ισως κανουμε αλλο εναν πατο κοντα σε αυτα τα επιπεδα ισως μεχρι τις 20-21κ για retest και ξανα προς την δοξα τραβα.

Ασχετο το επαιξε κανεις το παιχνιδι αλλη μια απαντηση μου εμεινε για να μπω στην κληρωση.

Οποιος θελει να πατησω λινκ για extra wodl ας μου στειλει πριβε η να βαλει με σποιλερ στο ποστ του.

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Τι αυτο ητανε 7% κατω?Κλαιν δεν πειραζει να παρουν και μια ανασα ολα τα νομισματα ωστε η ανοδος να ειναι υγιης και να δημιουργουνται στηριγματα οσο ανεβαινουμε.

Μακαρι να πεσουμε πιο κατω να αγορασουμε γιατι νομιζω τον πιασαμε τον πατο στα 18κ λογικα ισως κανουμε αλλο εναν πατο κοντα σε αυτα τα επιπεδα ισως μεχρι τις 20-21κ για retest και ξανα προς την δοξα τραβα.

Ρε φάε τη γλώσσα σου. Έχουμε ακόμα δρόμο....:D

Δημοσ.

από εδώ ήταν τα μεγάλα crash

πάντως η αγορά δείχνει αρκετά υγιής όταν ένα τόσο μεγάλο stake ρευστοποιείται και η αξία του ψηφιακού νομίσματος παραμένει ξανά πάνω από τα 20k 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου κανει εντυπωση που κανεις δεν πηρε πρεφα το πορτοφολι της tesla οτι ξεπουλουσε εκεινη την περιοδο.Δηλαδη η αγορα πανικοβληθηκε κατοπιν εορτης για κατι που εγινε 1 μηνα πισω και παραπανω?

Ασχετο εχω de javu τωρα που γραφω αυτο το ποστ, η βλακεια ειναι δεν μπορω να θυμηθω αν η τιμη θα παει κατω ή πανω :P

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
1 minute ago, icenex said:

Ασχετο εχω de javu τωρα που γραφω αυτο το ποστ, η βλακεια ειναι δεν μπορω να θυμηθω αν η τιμη θα παει κατω ή πανω :P

τα dejavu να ξέρεις είναι φαινόμενο που μας συμβαίνει όταν στρεσαρισόμαστε με κάτι ή μας γίνεται έμμονη ιδέα. θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις.

Δημοσ.

Και κάπου εδώ καταρρίπτεται η θεωρία ότι οι φάλαινες πουλάνε πάντα με κέρδος, ενώ η μαρίδα βγαίνει πάντα χαμένη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τα dejavu να ξέρεις είναι φαινόμενο που μας συμβαίνει όταν στρεσαρισόμαστε με κάτι ή μας γίνεται έμμονη ιδέα. θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις.

Εχω ακουσει πολλες θεωριες για το dejavu αλλα αυτο πρωτη φορα το ακουω.Δηλαδη οσες φορες ημουν χαλαρος και το επαθα πως εξηγειται πχ προσφατα παω να βαλω μια ταινια και μου σκαει dejavu οτι την εχω ξαναζησει τη συγκεκριμενη φαση που παω να βαλω να δω την συγκεκριμενη ταινια και μαλιστα ταινια πρωτης προβολης που δεν γνωριζα καν την υπαρξη της απλα ετυχε να ανοιξω netflix και να πεσω πανω της.

Επισης πρωτη φορα το παθαινω με θεμα τα κρυπτο και ασχολουμαι εμμονικα να το πω και ετσι εδω και 2-3 χρονια.

9 λεπτά πριν, bedazzled είπε

Και κάπου εδώ καταρρίπτεται η θεωρία ότι οι φάλαινες πουλάνε πάντα με κέρδος, ενώ η μαρίδα βγαίνει πάντα χαμένη...

Διαβασα λιγο για το θεμα με τον ελονα και απο οτι ακουγεται το εκανε η τεσλα γιατι θεωρησαν οτι δεν θα εχουν αρκετη ρευστοτητα λογω ολων αυτων που γινονται με την οικονομια.

Δεν θα μου φανει περιεργο να τους δουμε να ξαναμπαινουν σε τιμες κοντα στις 20κ.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, icenex said:

Εχω ακουσει πολλες θεωριες για το dejavu αλλα αυτο πρωτη φορα το ακουω.Δηλαδη οσες φορες ημουν χαλαρος και το επαθα πως εξηγειται πχ προσφατα παω να βαλω μια ταινια και μου σκαει dejavu οτι την εχω ξαναζησει τη συγκεκριμενη φαση που παω να βαλω να δω την συγκεκριμενη ταινια και μαλιστα ταινια πρωτης προβολης που δεν γνωριζα καν την υπαρξη της απλα ετυχε να ανοιξω netflix και να πεσω πανω της.

Επισης πρωτη φορα το παθαινω με θεμα τα κρυπτο και ασχολουμαι εμμονικα να το πω και ετσι εδω και 2-3 χρονια.

δε θα μπω σε προσωπικές λεπτομέρειες αλλά επείδη το έψαξα και σε διαφορετικές ειδικότητες ιατρικής θα σου πω οτι είναι εγκεφαλική διαταραχή λόγω στρεσαρίσματος ή εμπειριών που μας έχουν χαραχτεί υποσυνείδητα και έχουν αφήσει δυνατό αποτύπωμα σε τομείς που αποζητούμε περισσότερο. π.χ. αν αποζητάς την οικονομική ασφάλεια μέσω των crypto ως κρυφό όνειρο σε μεγάλο βαθμό στη δική σου περίπτωση. άλλοι έχουν dejavu με συγκεκριμένα άτομα στο κύκλο τους (φίλους-γονείς-σχέσεις) γιατί έχουν πολύ βαθύ αποτύπωμα στις συγκεκριμένες διαπροσωπικές επαφές.

και ναι δεν ξεκινάνε τα dejavu στον 1ο μήνα...αλλά αν υπάρχει διάρκεια εμμονής

άρα και κλείνω το οφτοπικ μάλλον το crypto trading σου έχει γίνει έμμονη ιδέα και πρέπει να χαλαρώσεις.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεσπα οπως σου ειπα και εμμονη να εχω πρωτη φορα ειχα dejavu με τα κρυπτο και συγκεκριμενα ειχα με το συγκεκριμενο ποστ που εγραψα προ λιγου.Πιο πολυ εμμονη εχω με το ινσομνια να μπω να διαβασω τις ειδοποιησεις παρα με οποιοδηποτε αλλο πραγμα.Αλλα για να το εχεις ψαξει τι να πω ισως ισχυει.

Παντως σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα οντως ειμαι χαλαρος ισα ισα δεν ασχολουμαι με trade.Απλα μου αρεσει να μαθαινω τα νεα, ειδικα τα της οικονομιας μιας και εχω επενδυσει οποτε και θελω να ειμαι ενημερωμενος αλλα ως εκει.Γιατι ετσι ισως προλαβω να βγαλω τα λεφτα μου σε πιθανη καταρρευση πχ στην nexo που εχω αφησει ενα μικρο ποσον.Φαντασου να μην ασχολουμουν καθολου και να ειχα τα λεφτα μου στην celsius και να μην ακουγα τις βρωμες οτι παει για φουντο.Τοτε σιγουρα θα την ειχα φαει στο λοκω με αυτον τον τροπο τουλαχιστον εχω τα ματια μου ανοιχτα και αν κρινω οτι κατι χριζει την προσοχη μου να μπορω να αντιδρασω αν προλαβω.Το να εχω αγνοια και να μην παρακολουθω τις εξελιξεις το θεωρω τεμπελια απο μερος μου και εφοσον εχω βαλει λεφτα καλο ειναι να ειμαι απο κοντα και οχι να τα αφησω στην τυχη.

Τελος και απο εμενα το οφ τοπικ και σε ευχαριστω παλι για το ενδιαφερον.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Πούλησε η Tesla τα Bitcoin που κατείχε, ανεβαινει η μετοχή της 8% σήμερα.

Not bad, εχω τουλαχιστον κέρδος απο την μετοχή της😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, icenex είπε

Οποιος θελει να πατησω λινκ για extra wodl ας μου στειλει πριβε η να βαλει με σποιλερ στο ποστ του.

Καταγραφή.JPG

To παίζω και εγώ (να σε καλά για το σκονάκι που μας έδωσες😁) είμαστε στο ίδιο στάδιο!  Σε λίγες ώρες μπορεί να βγάλουμε χιλιάδες αμερικάνικα δολάρια :lol:.

Επεξ/σία από NiKoSmile

• Δημιουργία νέου...