Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, icenex είπε

@snot Αυτος παιζει αλλο παιχνιδι που δεν γινεται να παιχτει με ψιλα που παιζουμε εμεις.Αν παρουμε σαν παραδειγμα ενας που εχει 1000 ευρω κεφαλαιο και αγορασε 1eth στα 1000 ευρω και τελικα πουλησε 0.5eth στα 1500 εβγαλε 750 και εστω οτι ξαναπουλησει στα 2000 θα βγαλει αλλα 1000 ευρω δηλαδη συνολο 1750 ευρω και πλεν δεν εχει καθολου eth, αν η τιμη δεν πεσει κατω απο τα 2000 και συνεχισει την ανηφορα και φτασει 3000 πλεον με τα 1750 ευρω ποσο eth αγοραζει?

Εάν κερδίζει 75% σε κάθε αγοραπωλησία μια χαρά χρήματα θα βγάλει. Εντάξει στο παράδειγμά σου θα έβγαζε παραπάνω εάν πούλαγε κατευθείαν στα 3000, αλλά υπάρχει και άλλο παράδειγμα που πχ αγόρασε κάποιος litecoin το 19 στα 100 usd και αντί να πουλήσει στα 400 το 21 τώρα είναι στα 40. Το μόνο σίγουρο πως εάν κάποιος μπορεί να προβλέψει local tops και bottoms θα βγάλει πολύ περισσότερα από το απλά να κρατάει κάποιο coin.

Όπως και να έχει και εγώ την ίδια στρατηγική με εσένα έχω, hodl και ό,τι γίνει. Την σιγουριά σου δεν έχω 😄

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, snot είπε

Μην ξεχνάμε όμως πως αρκετά alts δεν θα επιβιώσουν ένα κρυπτο-χειμώνα. Ακόμα και το eth μπορεί να το κάνεί flip κάποιο από τα eth killers και αν γίνει αυτό, θα πέσει πολύ η τιμή του

Μπορεί να αρχίσουν τα κράτη ένα ένα να απαγορεύουν το btc και να μηδενιστεί η αξία του.

Καλό είναι να τσιμπάς που και που λίγα κέρδη. Όπως κάνεις dca όταν είναι στα κάτω να παίρνεις κέρδη όταν είναι στα πάνω, εξαρτάται την στρατηγική σου.

Η νούμερο 3 φάλαινα πάντως πούλησε σήμερα 15000btc

Εγώ από την άλλη hodl μέχρι το επόμενο bull run 😁

Το btc δεν γίνεται να απαγορευτεί ολοκληρωτικά. Ναι θα πέσει η τιμή αλλά δεν θα πάει στο μηδέν και θα συνεχίσει να υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, snot είπε

Η νούμερο 3 φάλαινα πάντως πούλησε σήμερα 15000btc

Φαίνεται πως πούλησε και άλλα 20000btc. Νομίζω πως απλά μοιράζει τα bitcoins της σε περισσότερα πορτοφόλια, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει από καιρό

Επεξ/σία από snot

Το ποσό που έχω βάλει δεν είναι πολύ μεγάλο. Και η λογική είναι ότι λεφτά βγάλω να τα ξαναρίξω μέσα αν ξαναπέσει.  Θα το σκεφω λίγο παραπάνω αλλά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις αναλύσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/7/2022 στις 12:14 ΠΜ, snot είπε

Φαίνεται πως πούλησε και άλλα 20000btc. Νομίζω πως απλά μοιράζει τα bitcoins της σε περισσότερα πορτοφόλια, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει από καιρό

Ναι εκανες λαθος οταν ειπες στο πρωτο σου ποστ οτι πουλησε,το πετυχα να το αναφερει στο live του ο george.

Οποιος θελει ας βοηθησει να μπω στο διαγωνισμο.Ποσταρω και τις λεξεις καποιος τις εβαλε στο youtube παρτε μερος που ξερετε μπορει καποιος απο εμας να ειναι κωλοφαρδος.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, icenex είπε

Ναι εκανες λαθος οταν ειπες στο πρωτο σου ποστ οτι πουλησε,το πετυχα να το αναφερει στο live του ο george.

Το ψιλιάστηκα γιατί δεν μας συνηθίζει σε τέτοιες κινήσεις. Απορώ πως δεν το είχε κάνει τόσο καιρό. Εγώ θα τα είχα σε 30 πορτοφόλια τουλάχιστον

9 ώρες πριν, bedazzled είπε

Είναι λογικό να ανεβαίνει όταν οι φάλαινες στείλανε πράμα στα ανταλλακτήρια;

Το χρηματιστήριο της Αμερικής επηρεάζει περισσότερο και τον τελευταίο μήνα ανεβαίνει. Επίσης πολλοί περίμεναν τα 16k και άνοιξαν short θέσεις. Όσο ανεβαίνει η τιμή αναγκάζονται να τις κλείσουν και η τιμή ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, μέχρι τα 28k δεν υπάρχει σημαντική αντίσταση ίσως να δούμε και περισσότερη άνοδο

Επίσης, αν δεις προσεκτικά το παρακάτω διάγραμμα, οι κινήσεις από τις φάλαινες επηρεάζουν την τιμή του btc με καθυστέρηση. Οι φάλαινες πάντως φαίνεται πως από Μάρτιο και μετά ξεπουλάνε

image.png.180d6d85a022c2e3ff56454ef60ba021.png

• Thanks 2

Για την ιστορία μέσο όρο αγοράς στα 31.620 και πούλησε με μέσο όρο 28.888, δηλαδή με χασούρα. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερο αντίκτυπο από την κίνηση αυτή. Όταν είχε μαθεύτει πως η Tesla αγόραζε, το btc είχε πάρει +16%, τώρα έπεσε πόσο; 4%? εκτός και αν η πτώση έχει μέλλον 😄

1 ώρα πριν, snot είπε

Για την ιστορία μέσο όρο αγοράς στα 31.620 και πούλησε με μέσο όρο 28.888, δηλαδή με χασούρα. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερο αντίκτυπο από την κίνηση αυτή. Όταν είχε μαθεύτει πως η Tesla αγόραζε, το btc είχε πάρει +16%, τώρα έπεσε πόσο; 4%? εκτός και αν η πτώση έχει μέλλον 😄

12 Μαΐου πέρυσι η Tesla ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται BTC. Μέσα σε μια εβδομάδα το BTC έπεσε από τα 59κ στα 30κ. 

Η πώληση που ανακοινώθηκε πάντως δεν έγινε σήμερα, αλλά μέσα στο 2o τρίμηνο. Γι' αυτό δεν είχε μεγάλη επίπτωση σήμερα λογικά. Τώρα το θα γίνει τις επόμενες μέρες, άγνωστο. 

• Δημιουργία νέου...