Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

δε ξέρω...ότι θυμάσαι που ανακοινώθηκε και μετά πρασίνησε η αγορά έστω και σε μικρή κλίμακα.

https://www.cryptopolitan.com/putin-bans-crypto-payments-in-russia/

😅😂

https://www.newmoney.gr/roh/agores/i-wall-street-apofasise-pio-pithana-ta-10-000-dolaria-para-ta-30-000-dolaria-gia-to-bitcoin/

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/chreokopisan-ke-eginan-kapnos-afanti-i-idrites-tou-three-arrows-capital/

Επεξ/σία από Alkazar21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε να πέσει έχει πάρει τρένο όλο το market πάλι. Όλο βούτα ακούμε, βούτα δε βλέπουμε....έχει να την πατήσει πολύς κόσμος

Επεξ/σία από M A T R I X

καλησπέρα σας, 

όλοι περιμένουν να πέσει η αγορά. κανένας δεν αγοράζει. ότι περιμένεις γίνεται το αντίθετο... δεν είμαστε εμείς οι "έξυπνοι" και οι αγορά "ηλίθια". 

Εκεί που δεν το περιμένουμε θα γίνει αυτό που δεν φανταζομασταν. 

Το μόνο που χρειάζεται ειναι πλάνο στόχος και να μείνεις σε αυτο no matter what. long term απόψεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τα λεω τοσο καιρο, εφοσον βλεπετε κατι σε καλη τιμη αγοραστε, εστω με ενα μικρο μερος του κεφαλαιου που διαθετετε.Το εχω πει τοσες πολλες φορες ακομη και σε πριβε μηνυματα που εχω καταντησει γραφικος.

Προσωπικα τωρα ειμαι σχεδον 50% πανω στο eth και αγορασα κοντα στα 1040-1050$ αν θυμαμαι καλα.Παιζει σε λιγο καιρο να δουμε χειροτερες πτωσεις?Ειλικρινα δεν ξερω ολα τα σεναρια ειναι πιθανα, πειτε μου εναν λογο γιατι να μην μπω σε αυτες τις τιμες και δεν εννοω αυτες που εχει τωρα αλλα αυτες που ειχε προ λιγων ημερων εφοσον τις θεωρουσα καλες τιμες μιας και ηταν ηδη πολυ χαμηλες.Ναι οκ αν πηγαιναν πιο κατω θα αγοραζα περισσοτερα κρυπτο με τα ιδια λεφτα τωρα αυτος με αυτο το σκεπτικο που περιμενε πιο χαμηλες τιμες και δεν μπηκε με τα ιδια λεφτα αγοραζει λιγοτερα.Προτιμω να πονταρω και στο κοκκινο κ στο μαυρο και να παιξω με τον μεσο ορο και να χασω μονο αν παει στο μηδεν η ρουλετα.

Δηλαδη ημασταν ηδη 70% κατω αν δεν κανω λαθος και καποιοι περιμεναν το 80%(ναι εχει διαφορα το ξερω) αλλα εδω στα μακαρονια βλεπεις προσφορες στο σουπερ μαρκετ με λιγοτερα ποσοστα εκπτωσης και τα αγοραζει ο κοσμος 10 10 τα πακετα.

Τεσπα αν παει τελικα πιο κατω και αυτο που βλεπουμε ειναι ενα Pump & dump τι να πω καλως να ερθει περιμενω με το χερι στην σκανδαλη αλλιως δεν με χαλαει τα 0.54$ επιτοκιο την ημερα που παιρνω απο τα 2000$ που ειναι σε θεση μαχης.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2

3 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε

@icenex σωστός.

Κάπως έτσι ενεργώ και εγώ. 

Περα απο εδω μεσα εχω πρηξει 2 καλους φιλους να μπουνε με dca και οχι κανα τρελο ποσο ενα 50αρι το μηνα.Πραγματικα οταν βγαλω ενα καλο κερδος κ τοτε μου λενε μαλακιες τυπου κερνας επειδη εβγαλες λεφτα θα φανε ενα βρισιδι ολο δικο τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Περα απο εδω μεσα εχω πρηξει 2 καλους φιλους να μπουνε με dca και οχι κανα τρελο ποσο ενα 50αρι το μηνα.Πραγματικα οταν βγαλω ενα καλο κερδος κ τοτε μου λενε μαλακιες τυπου κερνας επειδη εβγαλες λεφτα θα φανε ενα βρισιδι ολο δικο τους.

Να μην παρακαλάς/λυπάσαι κανέναν.

Ξέρεις πόσοι ηλίθιοι χλεύαζαν το BTC τον Μάρτη του 2020 που έκανε βουτιά στα 4k USD;

Και πόσοι από αυτούς στόκαραν κωλόχαρτα (και γαμώ το store of value, λολ);

Και πόσο σκυλομετάνιωσαν αργότερα που δεν έβαλαν ένα μέρος του κεφαλαίου τους (αρκετοί είχαν μερικά χιλιάρικα στην άκρη, ειδικά τότε που έβρεχε ο ουρανός λεφτά από το ελικόπτερο των FED/ECB) να προστατευθούν από τον πληθωρισμό που βιώνουμε σήμερα;

Καμία λύπηση... τα ξαναλέμε στο επόμενο halving με το επόμενο κύμα μετανιωμένων! Rinse & repeat.

Σαν κατακλείδα, θα πρότεινα long-term mindset σε όλους:

Πόσο προσιτό είναι να αγοράσεις 0.05 BTC σήμερα; Περίπου ένα χιλιάρικο κοστίζει.

Πόσο απρόσιτο όμως θα είναι σε 20 χρόνια από σήμερα; Πόσο προσιτό ήταν να αγοράσεις 1000 BTC πριν 10 χρόνια;

Και πόσοι το σνομπάρουν σε φάση «έλα μωρέ, τι είναι 0.05 BTC»;

Είναι 5.000.000 sats κύριοι! Στο μέλλον όλοι σε sats θα μετράνε. Και τα ανταλλακτήρια και οι κάτοχοι.

Μου θυμίζει την φάση μετάβασης από δραχμές σε ευρώ... άλλο να βλέπεις 100 δρχ και άλλο 0,3€. Είναι όμως το ίδιο πράγμα στην ουσία σαν αγοραστική δύναμη!

Όποιος δεν αντέχει να περιμένει τόσο πολύ, έχει 2 επιλογές:

1) Βάζει μεγαλύτερο κεφάλαιο. Higher risk - higher reward.

2) Δουλεύει 40+ χρόνια για να πάρει μια σύνταξη της πλάκας στο τέλος... πόσοι το ανέχονται αυτό, ενώ δεν έχουν την υπομονή για επενδύσεις; Πάρα πολλοί!

Επεξ/σία από bedazzled
  • Like 4

εγώ πάντως πάντα σε γνωστούς παλιά που με ρώταγαν για το τι να κάνουν με το bitcoin τους έλεγα σαν συμβουλή ότι ακόμα και 0.01 να έχει για τα γεράματα είσαι oκ :D 

Καλα και εγω δεν το κανω απο λυπηση, απλα προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε καποιους και ειδικα σε ανθρωπους που θελω το καλο τους να βγαλουν κατι.Θα μου πεις ξερω με σιγουρια οτι θα πανε ολα καλα στο τελος οχι δεν το ξερω για αυτο και δεν τους προτρεπω να βαλουν οτι εχουν και δεν εχουν αλλα ενα μικρο ποσον καθε μηνα.

Και τους λεω κιολας πειτε οτι αυτο το 50αρι το επενδυετε καπου μηπως και σας βγαλει λεφτα στο μελλον. ο ενας προχθες που του το ξαναειπα μου λεει ε θα μου λειψει αυτο το 50αρι στις διακοπες απο τον αλλον μηνα αν ειναι.Του λεω ρε μαλακα αληθεια τωρα μην βγεις μια μερα για φαγητο η για ποτο στις διακοπες σου και βγαλτην πιο οικονομικα μια μερα.Του λεω ευκαιρια ειναι που ειναι κατω μπορει τον αλλον μηνα να ανεβουν και να που ανεβηκαν.

Μερικοι φοβουνται και τοσο μικρα ποσα να επενδυσουν δεν ξερω που βασιζεται αυτος ο φοβος αλλα οντως μαλλον θα σταματησω να τους πριζω γιατι ηδη ο ενας αρχιζει να μου λεει μαλακα με πριζεις.Αλλα εχει να φαει κραξιμο (και ενα ακυρο) ετσι και μου ερθει για δανεικα οταν καποια στιγμη εγω θα θεριζω τους καρπους των επενδυσεων μου.

• Like 1

19 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλα και εγω δεν το κανω απο λυπηση, απλα προσπαθω να ανοιξω τα ματια σε καποιους και ειδικα σε ανθρωπους που θελω το καλο τους να βγαλουν κατι.Θα μου πεις ξερω με σιγουρια οτι θα πανε ολα καλα στο τελος οχι δεν το ξερω για αυτο και δεν τους προτρεπω να βαλουν οτι εχουν και δεν εχουν αλλα ενα μικρο ποσον καθε μηνα.

Και τους λεω κιολας πειτε οτι αυτο το 50αρι το επενδυετε καπου μηπως και σας βγαλει λεφτα στο μελλον. ο ενας προχθες που του το ξαναειπα μου λεει ε θα μου λειψει αυτο το 50αρι στις διακοπες απο τον αλλον μηνα αν ειναι.Του λεω ρε μαλακα αληθεια τωρα μην βγεις μια μερα για φαγητο η για ποτο στις διακοπες σου και βγαλτην πιο οικονομικα μια μερα.Του λεω ευκαιρια ειναι που ειναι κατω μπορει τον αλλον μηνα να ανεβουν και να που ανεβηκαν.

Μερικοι φοβουνται και τοσο μικρα ποσα να επενδυσουν δεν ξερω που βασιζεται αυτος ο φοβος αλλα οντως μαλλον θα σταματησω να τους πριζω γιατι ηδη ο ενας αρχιζει να μου λεει μαλακα με πριζεις.Αλλα εχει να φαει κραξιμο (και ενα ακυρο) ετσι και μου ερθει για δανεικα οταν καποια στιγμη εγω θα θεριζω τους καρπους των επενδυσεων μου.

49 λεπτά πριν, icenex είπε

To eth πατησε λιγο γκαζι και επισημως ειμαι 50% πανω απο την τελευταια αγορα μου, το matic εχει κανει light τουρμπισμα στο 0.9 bar πιεσης :P

άσε έχω βγάλει χρήμα από matic τελευταία, τώρα θα πατήσει 1$. Ήθελα να πάρω περισσότερα, αλλά δεν πήρα. Την επόμενη φορά :D

• Δημιουργία νέου...