Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, zananiro είπε

Παίδες κάπου είχα διαβάζει ότι σήμερα οι μεγάλες τράπεζες της Αμερικής θα ανακοινώσουν τα κέρδη του τριμήνου και πολλοί το περιμένουν πως και πως γιατί μπορεί να επηρεάσει και το forward guidance των επιτοκίων. Δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Έγιναν οι ανακοινώσεις? Μήπως έχει κανείς κάτι υπόψιν? 

Δε ανακοινώνουν όλες την ίδια μέρα! :P  2 που ακολουθώ, η μία έχει σήμερα η άλλη αύριο.

H σημερινή έκανε miss τα earnings και πέφτει 4%.

Τα επιτόκια του FED εννοείς; Δε σχετίζονται με τα earning reports των τραπεζών. 'Οχι όπως το λες, αντίστροφα μπορεί να υπάρχει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Δεν πρεπει να ξεχναμε οσους youtubers το προμοταραν αβερτα, μεταξυ των οποιων και ο Coin Bureau που τον ειχα σε εκτιμηση αλλα τελευταιως περισσοτερο προμοταριζε -πιθανοτατα επι πληρωμη- παρα εδινε πραγματικο research.

1 ώρα πριν, Alkazar21 είπε

Θες να πεις ότι θα χάσω πολλά?

Ποια θα ήταν η συμβουλή σου? 

Τα κρύπτο (θα πρότεινα τα συμβόλαια μια και οι προμήθειες είναι αρκετά χαμηλότερες) είναι μία τέλεια ευκαιρία για εμάς τους wannable traders.

Υπάρχει ένα μεγάλο ΑΝ.

Αν επιβλέπεις συνολικά την αγορά, δηλαδή τους δείκτες: DXY, DJ, NASDAQ, VIX και τις αγορές τις Ασίας. καθώς επίσης να παρακολουθείς δικτυακούς τόπους με οικονομικά νέα.

Όταν έχεις live τα διαγράμματα και έχεις μάθει από youtubers τι σημαίνουν αυτοί οι δείκτες, τότε αρχίζεις και καταλαβαίνεις την ροή του χρήματος, γιατί φουσκώνει ο ένας δείκτης και ματώνει ο άλλος και τι πρόκειτε να γίνει.

Μπορεί να φαίνονται πολλά ή σύνθετα, αλλά αφού έγιναν συνήθεια σε εμένα, μπορούν να γίνουν συνήθεια στον οποιονδήποτε που θέλει να βγάλει φράγκα από τα κρύπτο.

Όσον αφορά τα options ή ακόμα και το forex ή οι μετοχές, ναι, θα χάσεις πολλά. Ή μάλλον να το πω καλύτερα: ΟΛΑ.

Οι παραπάνω δείκτες είναι μία καλή αρχή.

Μετά αν εξακολουθεί και σε ενδιαφέρει, για παράδειγμα τα options, δες youtubers που μιλάνε για τα options και ποιους δείκτες, αλλά και νέα πρέπει να παρακολουθείς.

2 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Για 100 μοναδες πανω παει η FED τα επιτοκια συμφωνα με οσα κυκλοφορουν. Ο Καναδας που σε αυτη την ιστορια τρεχει πρωτος τις εξελιξεις και ακολουθει η FED κι επειτα η ΕΚΤ, ηδη τα αυξησε κατα 100 μοναδες. Βαθια υφεση incoming.

Με τοσο τυπωμα που εχει πεσει τα τελευταια 2-3 χρονια παντως, δε θα συμμαζευτει ο πληθωρισμος παρα μονο αν επιβληθει δραματικη υφεση της οικονομιας (μεσω δραματικης αυξησης των επιτοκιων). Κι οσοι λενε οτι ο πληθωρισμος αυξανεται λογω ενεργειακου και ρωσοουκρανικου ειτε ειναι ασχετος, ειτε εθελοτυφλει. Η αιτια του προβληματος ειναι το τυπωμα που επεσε απο FED και ΕΚΤ. Το ενεργειακο απλα εντεινει το φαυλο κυκλο κι επιταχυνει τις εξελιξεις που ουτως ή αλλως θα ερχονταν με τοσο τυπωμενο χρημα να πλυμμηριζει την αγορα σιγα σιγα.

ΥΓ. Το πιο θετικο σεναριο που βλεπουν οσοι αναλυτες ειναι ακομα αισιοδοξοι, ειναι αυτο του να φτασει ο πληθωρισμος συντομα στο peak του και να μεινει εκει για μεγαλο χρονικο διαστημα. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που βλεπουν πιθανοτητες αποκλιμακωσης του στο μεσοπροθεσμο μελλον .

Όλοι αυτά που παράθεσες είναι ο λόγος που περιμένω νέα βούτα, μεγαλύτερη για το bitcoin και μικρότερη για DJ & Nasdaq.

Πρόσεξε όμως το τρικ: Η Αμερική έχει ήδη προχωρήσει σε κινήσεις για μερική αποκλιμάκωση του πληθωρισμού και βελτίωση της οικονομίας από Σεπτέμβριο.

Όχι μεγάλες βελτιώσεις. Αυτά δεν λύνονται σε μερικούς μήνες.

Εγώ προσωπικά περιμένω ένα καλό 5μηνο Σεπτεμβρίου - Ιανουαρίου πριν την πραγματική βουτιά.

Ένας youtuber που παρακολουθώ λέει ότι η αγορά θα κάνει νέα υψηλά. Ακόμα και το bitcoin μπορεί να χτυπήσει το κατοστάρικο.

Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

• Thanks 1

35 λεπτά πριν, volman είπε

Τα κρύπτο (θα πρότεινα τα συμβόλαια μια και οι προμήθειες είναι αρκετά χαμηλότερες) είναι μία τέλεια ευκαιρία για εμάς τους wannable traders.

Υπάρχει ένα μεγάλο ΑΝ.

Αν επιβλέπεις συνολικά την αγορά, δηλαδή τους δείκτες: DXY, DJ, NASDAQ, VIX και τις αγορές τις Ασίας. καθώς επίσης να παρακολουθείς δικτυακούς τόπους με οικονομικά νέα.

Όταν έχεις live τα διαγράμματα και έχεις μάθει από youtubers τι σημαίνουν αυτοί οι δείκτες, τότε αρχίζεις και καταλαβαίνεις την ροή του χρήματος, γιατί φουσκώνει ο ένας δείκτης και ματώνει ο άλλος και τι πρόκειτε να γίνει.

Μπορεί να φαίνονται πολλά ή σύνθετα, αλλά αφού έγιναν συνήθεια σε εμένα, μπορούν να γίνουν συνήθεια στον οποιονδήποτε που θέλει να βγάλει φράγκα από τα κρύπτο.

Όσον αφορά τα options ή ακόμα και το forex ή οι μετοχές, ναι, θα χάσεις πολλά. Ή μάλλον να το πω καλύτερα: ΟΛΑ.

Οι παραπάνω δείκτες είναι μία καλή αρχή.

Μετά αν εξακολουθεί και σε ενδιαφέρει, για παράδειγμα τα options, δες youtubers που μιλάνε για τα options και ποιους δείκτες, αλλά και νέα πρέπει να παρακολουθείς.

-Παίζω αρκετά με day trade.
-Έλεγα να ξεκινήσω Option calls / puts αλλά το φοβάμαι λίγο γιατί (από ότι κατάλαβα ξέρεις κιόλας) μπορούν να χαθούν πολλά.
-Τώρα με τα Futures δεν έχω ασχοληθεί ακόμη... 

-Το συνάλλαγμα το βαριέμαι
-Μετοχές παίζω, αλλά περισσότερο χτίζω θέσεις και ρευστοποιώ 

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, είναι σημαντικά αυτά που έγραψες και χρήσιμα για πολλούς

• Like 1

2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Δε ανακοινώνουν όλες την ίδια μέρα! :P  2 που ακολουθώ, η μία έχει σήμερα η άλλη αύριο.

H σημερινή έκανε miss τα earnings και πέφτει 4%.

Τα επιτόκια του FED εννοείς; Δε σχετίζονται με τα earning reports των τραπεζών. 'Οχι όπως το λες, αντίστροφα μπορεί να υπάρχει.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγραφε για τα επιτόκια. Ανέφερε ότι θα επηρεαστούν επιτόκια από την κερδοφορία και το συνέδεε με την πολιτική της fed. Ίσως εννοούσε ότι τα επιτόκια χορήγησης δανείων θα επηρεαστούν από την κερδοφορία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/7/2022 στις 10:38 ΠΜ, icenex είπε

Εγω βλεπω οτι μια χαρα κραταει το 19-20κ σαν στηριγμα και αντιστοιχα το 1000-1100 στο eth.

@ooarisΔεν καταλαβα γιατι γελασες με το παραπανω ποστ μου, μεχρι στιγμης δειχνει να εχω δικιο και ηδη απο τι στιγμη που το εγραψα αυτα τα 2 pumparoun.

Μπορει καποια στιγμη να πεσουν πολυ πιο κατω δεν το αποκλειω σαν πιθανοτητα απλα δεν καταλαβαινω που βρηκες αστειο το σχολιο μου.

Περα απο αυτο προχθες ημουν με το χερι στην σκανδαλη να αγορασω εκει στα 1040$ eth και δεν το εκανα γιατι ειπα αυτην την φορα να δειξω πειθαρχια με τα λεφτα που εχω στην ακρη γιατι προοριζονται αν ερθουν χειροτερες πτωσεις.

Αλλα ρε παιδακι μου πως γινεται καθε φορα να πεφτω μεσα οταν δεν εχω ακολουθησει το ενστικτο μου, αν το ειχα κανει παιζει σημερα να ημασταν στα κοκκινα, μιλαμε γιωργη για αλλα επιπεδα γκαντεμιας. :P :lol:

Οσο για τα ποστ περι μοχλευσης, future trades κτλ. πραγματικα ειστε σαταναδες, παλι καλα δεν ξερω και δεν θελω να μαθω γιατι με βλεπω να μενω με το 3ο το μακρυτερο στο χερι.

σαδα.JPG

Επεξ/σία από icenex

Ααχχααχαχαχαχ!Αυτο σκεφτομουν χθες που διαβαζα για σορταρισματα και futures εδω.

Ωρε αφηστε μας να ησυχασουμε.Αρκετα εχουμε χασει. :P

Καλημερα σε ολους.

• Like 2

Ετσι για την αδρεναλινη , να σας πω και γω τον πονο μου, εκατσα εμαθα πως και τι , και καταφερα να χασω και γω με τη σειρα μου στα futures της binance ενα μικρο ποσο . Για να κοιμαμαι πιο ησυχος το θεωρω σαν ενα ταχυρυθμο σχολειο πανω στο leverage trading / shorting κτλ με μαθηματα επι πληρωμη. Με τρωει παντως μια ανοικτη θεση short οταν φτασει 22Κ το btc. :P

• Like 1

Μας δαγκωσε το Luna δεν θελουμε αλλο δαγκωμα, αλλα ακομη και εκει υπαρχει ελπιδα αμα γινει ενα καλο μπαμ στο μελλον να παρουμε τα λεφτα μας πισω, τουλαχιστον οσοι καναμε hold και δεν τα στειλαμε και μιλαω για τα airdrop luna, τα lunc τα εστειλα και πηρα πισω τουλαχιστον  το 1/3 του κεφαλαιου μου και το επενδυσα σε 2-3 προτζεκτ που πιστευω με την ελπιδα να βγαλω το υπολοιπο 2/3 απο αυτα.Οποτε αν κατσουν αυτα κατσει το airdrop θα βγαλουμε κερδος :P

Προσωπικα τελειωσα με τον τζογο προτιμω αργα και σταθερα βηματα, γιατι πηγαμε για τα πολλα και παραλιγο να χασουμε και τα λιγα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Ακούγονται φήμες για coinbase...το νου σας...

https://www.cryptopolitan.com/experts-trouble-coinbase-shuts-affiliate/

αν σκάσει ετοιμαστείτε για μεγάλη κατρακύλα

Νομιζω θα αντεξει απλα κοβουν απο παντου για να μην βρεθουν χρεωμενοι, αν βαλεις στο μιγμα οτι το χρηματηστηριο τρωει ξυλο και ειδικα εταιρειες που ασχολουνται με τεχνολογια καταλαβαινεις οτι τρωει βρωμοξυλο.

Τωρα αν οντως γινει κατι τετοιο η κατρακυλα οχι θα ειναι μεγαλη αλλα θα ειναι σαν χιονοστοιβαδα.

Επεξ/σία από icenex

3 ώρες πριν, MAFAKA είπε

Ακούγονται φήμες για coinbase...το νου σας...

https://www.cryptopolitan.com/experts-trouble-coinbase-shuts-affiliate/

αν σκάσει ετοιμαστείτε για μεγάλη κατρακύλα

Ε καλά δεν βλέπουμε και τίποτα άλλο..

• Thanks 1

μπορεί κάποιος να μου πει πόσος καιρός έχει περάσει από το τελευταίο καλό νέο για το crypto-market;

δε μιλάω απλά για καμιά μικρή είδηση. αλλά κάτι που να έκανε τη διαφορά για τη σοβαρότητα της αγοράς ως potential.

39 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μπορεί κάποιος να μου πει πόσος καιρός έχει περάσει από το τελευταίο καλό νέο για το crypto-market;

δε μιλάω απλά για καμιά μικρή είδηση. αλλά κάτι που να έκανε τη διαφορά για τη σοβαρότητα της αγοράς ως potential.

Όταν λες τη διαφορά, τι εννοείς; Να ταράξει όλο το μάρκετ; 

14 minutes ago, M A T R I X said:

Όταν λες τη διαφορά, τι εννοείς; Να ταράξει όλο το μάρκετ; 

δε ξέρω...ότι θυμάσαι που ανακοινώθηκε και μετά πρασίνησε η αγορά έστω και σε μικρή κλίμακα.

• Δημιουργία νέου...