tcktcktck Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, teo1966 είπε πραγματικα απορω για ολα αυτα ενω εχουν οι αλλοι τυπωσει τρισεκατομυρια δολλαρια και δεν πεφτει η αξια αλλα ουτε και μιλαει κανεις γι αυτο Όλοι έχουν τυπώσει τρισεκατομμύρια όχι μόνο η Αμερική απλά η τελευταία έχει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον μπορεί να ανεβάσει τα επιτόκια πιο εύκολα ( η Ευρώπη κινδυνεύει να σκοτώσει Ελλάδα και Ιταλία αν το κάνει γιατί με υψηλά επιτόκια δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους. Τα Γερμανικά ομολογα πλήρωνες για να τα αγοράσεις και λογικά αυτό δεν έχει αλλάξει ακόμη. Μάλιστα λόγω ενεργειακής κρίσης η Ευρώπη τυπώνει ακόμη. Που νομίζεις βρίσκει ο Κούλης και κάνει εκπτώσεις στο ρεύμα;). Δεύτερον το δολάριο εξακολουθεί να είναι το νόμισμα που κινεί το παγκόσμιο εμπόριο οπότε όλοι το θεωρούν πιο ασφαλές καταφύγιο τη δύσκολη στιγμή. 1
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Κάποιος παμπάρει αυτή τη στιγμή. δε ξέρω αν θα δούμε το πρωί 21-22Κ ή και κάτι παραπάνω.
icenex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Εγω βλεπω οτι μια χαρα κραταει το 19-20κ σαν στηριγμα και αντιστοιχα το 1000-1100 στο eth. 1
Alkazar21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, zananiro είπε αντε να δούμε γιατί μόλις χτύπησε τα 22κ πριν λίγες ημέρες σόρταρα ότι νόμισμα είχα και δεν είχα. 11 ώρες πριν, volman είπε Σόρταρες; Απατεώνααααα. Μαζί σορτάραμε γιατί τα γλυκά δολλαριάκια που έβγαλα είχαν ένα άρωμα από ινσόμνια. Μάλλον και κάποιος άλλος από το φόρουν σορτάρει σκέφτηκα. Που τα σορτάρετε? Με το Binance το κάνετε? Έχετε ασχοληθεί καθόλου με Option trade?
snet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Που τα σορτάρετε? Με το Binance το κάνετε? Έχετε ασχοληθεί καθόλου με Option trade? αν ρωτάς τώρα πρώτη φορά ετοιμάσου για μεγάλους κουβάδες, μην παίξεις πάνω από 10-20$ 1
zananiro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Παίδες κάπου είχα διαβάζει ότι σήμερα οι μεγάλες τράπεζες της Αμερικής θα ανακοινώσουν τα κέρδη του τριμήνου και πολλοί το περιμένουν πως και πως γιατί μπορεί να επηρεάσει και το forward guidance των επιτοκίων. Δεν μπορώ με τίποτα να το βρω. Έγιναν οι ανακοινώσεις? Μήπως έχει κανείς κάτι υπόψιν?
volman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Alkazar21 είπε Που τα σορτάρετε? Με το Binance το κάνετε? Έχετε ασχοληθεί καθόλου με Option trade? Binance με τα παράγωγα συμβόλαια (futures) Με option trading δεν έχω ασχοληθεί καθόλου γιατί το θέμα απαιτεί πρόσθετες γνώσεις και εμπειρία που δεν έχω. Ήδη μόλις τώρα, μετά από 1,5 χρόνο συναλλαγών αρχίζω και βγάζω φράγκα. 3 ώρες πριν, icenex είπε Εγω βλεπω οτι μια χαρα κραταει το 19-20κ σαν στηριγμα και αντιστοιχα το 1000-1100 στο eth. Είναι πονηρό στήριγμα. Η τεχνική ανάλυση λέει ότι είναι επίπλαστη αυτή η ισοτιμία και πρέπει να πέσει 15-25% (λόγω πολλών αρνητικών παραγόντων). Αυτό δείχνει 2 πράγματα: 1. Το bitcoin έχει αξία 2. Είναι πλήρως ελεγχόμενο και θα ρίξουν την αξία του οι μεγάλοι παίχτες όταν εκείνοι θεωρήσουν ότι θα είναι προσοδοφόρο για την πάρτη τους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για 100 μοναδες πανω παει η FED τα επιτοκια συμφωνα με οσα κυκλοφορουν. Ο Καναδας που σε αυτη την ιστορια τρεχει πρωτος τις εξελιξεις και ακολουθει η FED κι επειτα η ΕΚΤ, ηδη τα αυξησε κατα 100 μοναδες. Βαθια υφεση incoming. Με τοσο τυπωμα που εχει πεσει τα τελευταια 2-3 χρονια παντως, δε θα συμμαζευτει ο πληθωρισμος παρα μονο αν επιβληθει δραματικη υφεση της οικονομιας (μεσω δραματικης αυξησης των επιτοκιων). Κι οσοι λενε οτι ο πληθωρισμος αυξανεται λογω ενεργειακου και ρωσοουκρανικου ειτε ειναι ασχετος, ειτε εθελοτυφλει. Η αιτια του προβληματος ειναι το τυπωμα που επεσε απο FED και ΕΚΤ. Το ενεργειακο απλα εντεινει το φαυλο κυκλο κι επιταχυνει τις εξελιξεις που ουτως ή αλλως θα ερχονταν με τοσο τυπωμενο χρημα να πλυμμηριζει την αγορα σιγα σιγα. ΥΓ. Το πιο θετικο σεναριο που βλεπουν οσοι αναλυτες ειναι ακομα αισιοδοξοι, ειναι αυτο του να φτασει ο πληθωρισμος συντομα στο peak του και να μεινει εκει για μεγαλο χρονικο διαστημα. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που βλεπουν πιθανοτητες αποκλιμακωσης του στο μεσοπροθεσμο μελλον . Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από BackFromHell
Alkazar21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, snet είπε 7 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Που τα σορτάρετε? Με το Binance το κάνετε? Έχετε ασχοληθεί καθόλου με Option trade? αν ρωτάς τώρα πρώτη φορά ετοιμάσου για μεγάλους κουβάδες, μην παίξεις πάνω από 10-20$ Θες να πεις ότι θα χάσω πολλά? 6 ώρες πριν, volman είπε Binance με τα παράγωγα συμβόλαια (futures) Με option trading δεν έχω ασχοληθεί καθόλου γιατί το θέμα απαιτεί πρόσθετες γνώσεις και εμπειρία που δεν έχω. Ήδη μόλις τώρα, μετά από 1,5 χρόνο συναλλαγών αρχίζω και βγάζω φράγκα. Ποια θα ήταν η συμβουλή σου?
snet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Θες να πεις ότι θα χάσω πολλά? Ποια θα ήταν η συμβουλή σου? αν μπεις με 10ρικο 20αρικο ισως και οχι 1
Alkazar21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Celsius υποβάλλει αίτηση πτώχευσης Θυμαμαι εδώ και κάπου 1 χρόνο πριν ότι είχε αναμειχθεί με σκάνδαλα Ήταν και ο λόγος που δεν έβαλας σεντς σε αυτούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις