sotiris123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 11:48 ΜΜ, crypkratos είπε Καταρχην ειμαι και εγω αρχαριος , οποτε με καθε επιφυλαξη Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η βασικη διαφορα ειναι οτι στα flexible savings τα επιτοκια ειναι λιγο μικροτερα αλλα το κεφαλαιο ειναι "εγγυημενο" [οσο γινεται ] απο binance ενω στην περιπτωση του defi staking με flexible lock ουσιαστικα σου λεει οτι αν καταρευσει το defi project τοτε δεν μπορουν να κανουν και πολλα... αλλα εχεις λιγο μεγαλυτερες αποδοσεις. Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Απλά ρώτησα πιο πολύ γιατί στο defi κάθε φορά βγάζει ειδοποίηση κινδύνου απώλειας χρημάτων. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, icenex είπε Ουφ μου φυγε ενα αγχος με την νεξο, we dodged a bullet που λενε και οι ξενοι Παλι καλα απο ολη αυτην την ιστορια βγαλαμε και κατι ψιλα με τα bonus εγγραφης και με τους τοκους ειμαστε πλεον gold lvl και απεχουμε 9 token απο το να γινουμε plat lvl.Αφησαμε κατι ψιλα μεσα ετσι να παιρνουν καλυτερο τοκο και συγκεκριμενα τα link μου που οπουδηποτε αλλου παιρνουν μηδαμινο επιτοκιο ενω στην νεξο ειμαστε στην χειροτερη 4.5% και 5.5% αν παιρνω σε τοκεν τον τοκο και αν παει και plat θα παμε στο 5% και 7% αντιστοιχα.Δεν ειναι κακο και εννοειτε πλεον flexible με το που ακουσω την παραμικρη βρωμα τα εχω στειλει πισω στην binance και αυτα. Αυτο που αναγνωριζω στην νεξο ειναι τα τσαμπα trade fees που δινουν ειδικα αν εισαι και μεγαλο lvl. Luna <60$ ρευστοποιείς όλα τα UST χρεοκοπεί η 3AC & Voyager -> τα τραβάς όλα από τα Lending Platforms πάει το BTC στ 12000$ -> τα τραβάς όλα από ανταλλακτήρια και ότι crypto έχεις τα βάζεις σε cold wallet (να μην πω από τώρα...) 56 λεπτά πριν, snet είπε Luna <60$ ρευστοποιείς όλα τα UST χρεοκοπεί η 3AC & Voyager -> τα τραβάς όλα από τα Lending Platforms πάει το BTC στ 12000$ -> τα τραβάς όλα από ανταλλακτήρια και ότι crypto έχεις τα βάζεις σε cold wallet (να μην πω από τώρα...) α και ο καλύτερος τρόπος να γίνεις platinum member (τι απάτη και αυτό) στη nexo είναι να τους αφήσεις μέσα τα nexo tokens διαφορετικά χίλιες φορές να μην είναι Platinum!! επίσης να μην ξεχάσω BTC<18000$ αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε τα όποια USDT έχουμε... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από snet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, snet είπε Luna <60$ ρευστοποιείς όλα τα UST χρεοκοπεί η 3AC & Voyager -> τα τραβάς όλα από τα Lending Platforms πάει το BTC στ 12000$ -> τα τραβάς όλα από ανταλλακτήρια και ότι crypto έχεις τα βάζεις σε cold wallet (να μην πω από τώρα...) α και ο καλύτερος τρόπος να γίνεις platinum member (τι απάτη και αυτό) στη nexo είναι να τους αφήσεις μέσα τα nexo tokens διαφορετικά χίλιες φορές να μην είναι Platinum!! επίσης να μην ξεχάσω BTC<18000$ αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε τα όποια USDT έχουμε... Να σου πω την αληθεια δεν φοβαμαι που εχω τα λεφτα μου στην binance, ασε που δεν μου εχω εμπιστοσυνη με τα cold wallet.Καποια στιγμη ομως πρεπει να βρω και μια λυση και με αυτο γιατι ολοι ξερουμε οτι not your keys not your money. Τελος για την νεξο καταλαβα τι εννοεις, αλλα ουσιαστικα ημουν μεταξυ base lvl k silver και με το που εστειλα το btc μου που ηταν και το μεγαλυτερο κεφαλαιο στο πορτοφολι μου εγινα gold και τωρα λεω δεν βαριεσαι ας στειλω και μερικα Link πισω στην binance να τσιμπαμε συνολικα 7% επιτοκιο μιας και με το που το εκανα εγινα plat.Παντως δεν ειναι ακριβως απατη αλλα πιο πολυ κινητρο για να αγοραζεις το τοκεν τους αλλα ο τροπος που δουλευει με το ποσοστο πραγματικα ειναι απροβλεπτος γιατι βασιζεται στην ισοτιμια που εχεις στο πορτοφολι σου εναντι του τοκεν και ειναι λογικο να υπαρχουν τρελες διαφορες.Μπορει μια μερα το τοκεν να παρει αξια και να γινει plat με τα τοκεν που εχεις ηδη ή να πεσει η τιμη και απο gold Plat να βρεθεις 1 Lvl κατω.Εκει οντως μπορει να υπαρξει απατη με το να χειραγωγουν την τιμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, icenex είπε Να σου πω την αληθεια δεν φοβαμαι που εχω τα λεφτα μου στην binance, ασε που δεν μου εχω εμπιστοσυνη με τα cold wallet.Καποια στιγμη ομως πρεπει να βρω και μια λυση και με αυτο γιατι ολοι ξερουμε οτι not your keys not your money. Τελος για την νεξο καταλαβα τι εννοεις, αλλα ουσιαστικα ημουν μεταξυ base lvl k silver και με το που εστειλα το btc μου που ηταν και το μεγαλυτερο κεφαλαιο στο πορτοφολι μου εγινα gold και τωρα λεω δεν βαριεσαι ας στειλω και μερικα Link πισω στην binance να τσιμπαμε συνολικα 7% επιτοκιο μιας και με το που το εκανα εγινα plat.Παντως δεν ειναι ακριβως απατη αλλα πιο πολυ κινητρο για να αγοραζεις το τοκεν τους αλλα ο τροπος που δουλευει με το ποσοστο πραγματικα ειναι απροβλεπτος γιατι βασιζεται στην ισοτιμια που εχεις στο πορτοφολι σου εναντι του τοκεν και ειναι λογικο να υπαρχουν τρελες διαφορες.Μπορει μια μερα το τοκεν να παρει αξια και να γινει plat με τα τοκεν που εχεις ηδη ή να πεσει η τιμη και απο gold Plat να βρεθεις 1 Lvl κατω.Εκει οντως μπορει να υπαρξει απατη με το να χειραγωγουν την τιμη του. το χειρότερο είναι ότι αν προσπαθείς να γίνεις platinum δεν κοιτάς να τσεπώσεις το όποιο επιτόκιο που είναι και ο βασικός λόγος να είσαι στη nexo αλλά κοιτάς να κυνηγάς συνέχεια τα ΝΕΧΟ τοκενς και συνχώς όλο το επιτόκιο το κάνεις τοκενς... τα cold walllets είναι οk το πρόβλημα είναι η διαχείριση των 24 λέξεων και η απορία που έχω μόνιμα είναι γιατί κάποιος να μην δοκιμάζει ασταμάτητα λέξεις μέχρι να το πετύχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, snet είπε τα cold walllets είναι οk το πρόβλημα είναι η διαχείριση των 24 λέξεων και η απορία που έχω μόνιμα είναι γιατί κάποιος να μην δοκιμάζει ασταμάτητα λέξεις μέχρι να το πετύχει... Οι πιθανοί συνδυασμοί είναι 115 792 089 237 316 195 423 570 985 008 687 907 853 269 984 665 640 564 039 457 584 007 913 129 639 936. Φαντάζομαι πως σε όλα τα wallet θα υπάρχει κάποιο ελάχιστο χρονικό όριο που δοκιμάζεις κάποιο seedphrase, ας πούμε 5 λεπτά. Για να δοκιμάσεις το 1 τρισεκατομμυριοστό των πιθανών συνδυασμών θα χρειαστείς 85 070 591 730 234 615 865 843 651 857 942 052 864 χρόνια. Οι πιθανότητες να βρεις κάποιο πορτοφόλι είναι λιγότερες από το να κερδίζεις το lotto κάθε εβδομάδα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από snot 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoNameNoFame Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Να σου πω την αληθεια δεν φοβαμαι που εχω τα λεφτα μου στην binance και καλα κανεις, ειχα αγορασει κατι crypto στα τελη του 2017 σταματησα να ασχολουμαι με τα crypto οταν ξεκινησε το Bear Market το 2018, απο το 2018 μεχρι το 2022 η binance κρατουσε ασφαλη τα crypto μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 το Ευρώ ήρθε στα ίσα με το Δολάριο 🤐 μια χαρά το πάνε οι Αμερικανοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Ποιες είναι οι ημερομηνίες που αναφέρατε εδώ είτε σε ποστ είτε σε βίντεο ότι χρειάζονται προσοχή? Μια από αυτές δεν ήταν και 13/7 ή κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 13 και 27? Το 13 σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 @zananiro μας έφαγες δες τι έγινε μέσα σε 10 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε @zananiro μας έφαγες δες τι έγινε μέσα σε 10 λεπτά Tωρα τα ειδα κι εγω κι εξυνα το κεφαλι μου. Ενω ειχε ξεκινησει με μια ελαφρια πρασινιλα το εργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Εχουμε ζεστο χρημα στην ακρη να περιμενει μια καλη βουτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15:30 ξεκίνησε το report για το CPI. Don't buy the dip, do not buy the dip 😅 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από NiKoSmile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 τα νούμερα είναι τρομακτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Για πείτε και σε εμάς τι παίχτηκε που δεν τα ψάχνουμε τα πράγματα 🙈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις