snot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, sotiris123 είπε Καλημέρα. Είμαι σχετικά νέος στα crypto μέσω της πλατφόρμας binance και ψιλοψάχνω τα πάντα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά στον ευέλικτο αποταμιευτικό και στο ευέλικτο defi? Έχω την εντύπωση πως το ευέλικτο αποταμιευτικό είναι της Binance ενώ το defi από κάποιο decentralized finance project που απλά η Binance είναι ενδιάμεσος και δεν φέρει καμμία ευθύνη Με πρόλαβε ο crypkratos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zananiro είπε Δηλαδή η αποζημίωση γίνεται σε fiat με βάση πόσο άξιζαν σε fiat τα BTC του εκάστοτε κατόχου και όχι σε BTC? Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Αν είχες 1 BTC θα πρέπει να πάρεις 1 BTC. Βέβαια τότε εκλάπηκαν 800.000 BTC και βρέθηκαν μόνο τα 150.000. Οπότε σε κάθε κάτοχο αντιστοιχεί περίπου το 19% των BTC που κατείχε. Είδα το βίντεο και λέω ότι είπε και ο CryptoRus. Μιλάμε για μεγάλη ληστεία. 52 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Βασικά η binance μηδένισε το fee στο btc και το εκμεταλλεύτηκαν φάλαινες κάνοντας τεράστιες dummy συναλλαγές για να ανεβάσουν το vip status τους. Ουσιαστικά αγόραζαν και πουλούσαν στον εαυτό τους.Ο cz το παραδέχτηκε και είπε ότι θα αφαιρεθούν οι συναλλαγές χωρίς fees από τον υπολογισμό για να σταματήσει αυτό Τι να πω ρε φίλος. Τέτοιος τρελλός όγκος για ένα status? 5 με 8 το απόγευμα ο όγκος συναλλαγών άγγιξε τα 310Κ. Θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Edit: Τελικά ήταν απατεωνιά μερικών φαλαινών. Σωστός ο τελευταίος σχολιαστής. Τα λέει στο twitter ο CZ. Έχει σχέση με τα 0 fees. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από volman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δευτερα πρωτα ο θεος θα μπορεσω να βγαλω τα κρυπτο μου απο την νεξο γιατι ακουγονται πολλα και δεν εχω αλλη ορεξη να χανω ενα καλο κεφαλαιο με τις μαλακιες τους. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εννοειται τα βγαζεις με την πρωτη ευκαιρια,, παντως δεν υπαρχει η διαχειριση που βλεπεις σε εταιρειες εκατομμυριων,δισεκατομμυριων . Ουτε μαγαζακι της γειτονιας ... δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που θα ειχε 1 δις ενεργητικο και θα δανειζε τα 650 σε ΕΝΑΝ μονο , αυτο με ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ !! This is capitalism Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από crypkratos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Not your keys, not your coins. Τα λεμε και σε καιρους ευφοριας και φαινομαστε γραφικοι αναμεσα σε διαφορους εξυπνους σαληγκαρους των bullmarkets, αλλα παιδια, ετσι ειναι. Σε αυτο το bear οι crypto lending πλατφορμες σκανε σαν πυροτεχνηματα η μια πισω απο την αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Not your keys, not your coins. Τα λεμε και σε καιρους ευφοριας και φαινομαστε γραφικοι αναμεσα σε διαφορους εξυπνους σαληγκαρους των bullmarkets, αλλα παιδια, ετσι ειναι. Σε αυτο το bear οι crypto lending πλατφορμες σκανε σαν πυροτεχνηματα η μια πισω απο την αλλη. Youhodler να ανησυχούμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, icenex είπε Δευτερα πρωτα ο θεος θα μπορεσω να βγαλω τα κρυπτο μου απο την νεξο γιατι ακουγονται πολλα και δεν εχω αλλη ορεξη να χανω ενα καλο κεφαλαιο με τις μαλακιες τους. Έχω και εγώ αρκετά nexo. Να τα τραβήξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, freelove είπε Έχω και εγώ αρκετά nexo. Να τα τραβήξω?? Τι να σου πω εγώ Δευτέρα που τα δικά μου βγαίνουν από fixed terms θα τα στείλω πίσω στην binance και ίσως αφησω κάτι ψιλα.Σιγουρα θα αφήσω τα nexo tokens που έχω μαζεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Ισχύει για όλους! Promotion Period: 2022-07-06 00:00 to 2022-07-31 23:59 Υπάρχει και αυτό! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από NiKoSmile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 μυριο BUSD επειδη… γιορταζουν 5 χρονια. Σα στραγαλια μοιραζονται τα μυρια. Ε ρε non backed τυπωμα που πεφτει στα stablecoins… Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε 1 μυριο BUSD επειδη γιορταζουν 5 χρονια… Σα στραγαλια μοοραζονται τα μυρια. Ε ρε non backed τυπωμα που πεφτει στα stablecoins… Μήπως θα τα τραβήξουμε να πάμε για καφέ; Πάλι δικά τους είναι μέσα στην πλατφόρμα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Μήπως θα τα τραβήξουμε να πάμε για καφέ; Πάλι δικά τους είναι μέσα στην πλατφόρμα 😂 Μη βλεπεις το δεντρο του 1,15 BUSD ανα χρηστη, αλλα το δασος του 1 μυριου που μοιραζουν απλοχερα υπο μορφη giveaway (που μονο giveaway δεν ειναι). Κι εκει δημιουργειται το ερωτημα για ολο το circ supply του BUSD και κατα ποσο αυτο ειναι backed up, ωστε να κρατησει την ισοτιμια του σε γεγονος μαζικης ρευστοποιησης. Που προφανως δεν ειναι, καθως δεν εχω δει πολλες επιχειρησεις να γιορταζουν τα γενεθλια τους μοιραζοντας ετσι απλοχερα μυρια στους πελατες τους. Η binance γενικα μοιραζει αβερτα BUSD σε events , ή σε αρκετα υψηλα APY κλπ , σε σημειο που θα τους ελεγε κανεις φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αν ειναι backed καλως και μπραβο στο φιλανθρωπικο ιδρυμα, αξιζει ενα αγαλμα στον Κινεζο. Αν ομως δεν ειναι, τοτε με ολα αυτα τα «προωθητικα», το μονο που γιμεται ειναι να βαζει τσεπη ο CZ πραγματικα δολλαρια των πελατων του για να τους δωσει πισω αερα. Δε φαινεται αμεσα αυτο και πιθανως δε θα επηρεασει καν εσενα , η εμενα πχ , αλλα οταν ερθει καποια στιγμη ενα γεγονος μαζικης ρευστοποιησης θα ερθει το depeg κι οποιος κραταει BUSD εκεινη τη στιγμη , εχασε. ΥΓ. Καλα εκανες και εκανες share το giveaway, το σχολιο μου δεν αφορα εσενα, αλλα αφορα γενικα το τι γινεται με τα stables, ανταλλακτηρια κλπ. Boomer μεν, προβληματισμοι δε. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Μη βλεπεις το δεντρο του 1,15 BUSD ανα χρηστη, αλλα το δασος του 1 μυριου που μοιραζουν απλοχερα υπο μορφη giveaway (που μονο giveaway δεν ειναι). Κι εκει δημιουργειται το ερωτημα για ολο το circ supply του BUSD και κατα ποσο αυτο ειναι backed up, ωστε να κρατησει την ισοτιμια του σε γεγονος μαζικης ρευστοποιησης. Που προφανως δεν ειναι, καθως δεν εχω δει πολλες επιχειρησεις να γιορταζουν τα γενεθλια τους μοιραζοντας ετσι απλοχερα μυρια στους πελατες τους. Η binance γενικα μοιραζει αβερτα BUSD σε events , ή σε αρκετα υψηλα APY κλπ , σε σημειο που θα τους ελεγε κανεις φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αν ειναι backed καλως και μπραβο στο φιλανθρωπικο ιδρυμα, αξιζει ενα αγαλμα στον Κινεζο. Αν ομως δεν ειναι, τοτε με ολα αυτα τα «προωθητικα», το μονο που γιμεται ειναι να βαζει τσεπη ο CZ πραγματικα δολλαρια των πελατων του για να τους δωσει πισω αερα. Δε φαινεται αμεσα αυτο και πιθανως δε θα επηρεασει καν εσενα , η εμενα πχ , αλλα οταν ερθει καποια στιγμη ενα γεγονος μαζικης ρευστοποιησης θα ερθει το depeg κι οποιος κραταει BUSD εκεινη τη στιγμη , εχασε. ΥΓ. Καλα εκανες και εκανες share το giveaway, το σχολιο μου δεν αφορα εσενα, αλλα αφορα γενικα το τι γινεται με τα stables, ανταλλακτηρια κλπ. Boomer μεν, προβληματισμοι δε. Δες τι σκέφτομαι. Η Crypto.com έχει γεμίσει τον κόσμο διαφήμιση σε NBA, F1 κτλ με έξοδα 100 εκατομμύρια σε τρίτους. Ο Κινέζος που είναι το No1 όχι μόνο δεν ξοδεύει στη διαφήμιση αλλά συγκριτικά μοιράζει κάτι στραγάλια που ακόμα και αυτά τελικά μένουν και στην πλατφόρμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Γενικά η paxos που βγάζει το busd έχει έδρα στην Αμερική (όπως και η circle) και υπόκειται σε ελέγχους ανά τακτά διαστήματα για τα αποθεματικά της . Φυσικά απάτες η κακοί υπολογισμοί γίνονται και στην Αμερική απλά πιο δύσκολα. Το depeg μπορεί να το πάθει οποιοδήποτε stable αν ο κόσμος πανικοβληθεί και πουλάει όσο όσο ακόμη και αν πράγματι από πίσω υπάρχει ένα προς ένα αναλογία με δολάρια. Απλά αν είναι πραγματικά backed το pegιng θα επανέλθει. Το αν μπορεί να μοιράσει το binance κάποια εκατομμύρια busd είναι καλή ερώτηση. Πριν λίγες μέρες αν έβλεπες τους top κερδισμένους στα referals θα έβλεπες ότι ένας user μόνο είχε τσιμπήσει από τα fees των refferals του crypto αξίας ίσης με 20btc σε μια μέρα. Οπότε φανταστείτε το ίδιο το ανταλλακτηριο τι τσεπωνει από όλους εμάς. και πόσα άλλα βγάζει ποντάροντας εναντίον μας σε long και short leveraged bets. Αρκεί μόνο να μην δάνειζε χωρίς collateral η να μην έβαζε ο cz χέρι στο ταμείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ουφ μου φυγε ενα αγχος με την νεξο, we dodged a bullet που λενε και οι ξενοι Παλι καλα απο ολη αυτην την ιστορια βγαλαμε και κατι ψιλα με τα bonus εγγραφης και με τους τοκους ειμαστε πλεον gold lvl και απεχουμε 9 token απο το να γινουμε plat lvl.Αφησαμε κατι ψιλα μεσα ετσι να παιρνουν καλυτερο τοκο και συγκεκριμενα τα link μου που οπουδηποτε αλλου παιρνουν μηδαμινο επιτοκιο ενω στην νεξο ειμαστε στην χειροτερη 4.5% και 5.5% αν παιρνω σε τοκεν τον τοκο και αν παει και plat θα παμε στο 5% και 7% αντιστοιχα.Δεν ειναι κακο και εννοειτε πλεον flexible με το που ακουσω την παραμικρη βρωμα τα εχω στειλει πισω στην binance και αυτα. Αυτο που αναγνωριζω στην νεξο ειναι τα τσαμπα trade fees που δινουν ειδικα αν εισαι και μεγαλο lvl. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις