Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο χαζευα τωρα ειμαι ηδη το λιγοτερο 20% πανω απο την τελευταια αγορα μου..Παμε ας αρχισει η ανοδος σιγα σιγα και να ερθει και το bull market και αυτο σιγα σιγα.

• Like 1
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι σχετικά νέος στα crypto μέσω της πλατφόρμας binance και ψιλοψάχνω τα πάντα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά στον ευέλικτο αποταμιευτικό και στο ευέλικτο defi? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξύ 17:00-18:00 κάποιος/οι αγοράσανε/πωλήσανε +60Κ bitcoin.

Τώρα ή θα πάει 25Κ ή θα πάει 15Κ.

Πρώτη φορά βλέπω μέσα σε μία ώρα τέτοιο όγκο συναλλαγών.

Επεξ/σία από volman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον πάντως

Μέσα σε μία ώρα (σχεδόν) είχαμε τζίρο, κατά μέσο όρο, μίας μέρας.

68Κ είναι ένα πολύ ωραίο νούμερο για σορτάρισμα.

Υπάρχει εκρεμμότητα ένα ακόμα ντιπ (αυτό έχει δείξει η ιστορία).

Αυτό πάντως το ενδιαφέρον που λες το είδα μόνο όταν σορτάρανε το bitcoin με αφορμή την κατάρρευση του λούνα.

Ίδια κίνηση για αυτή την ώρα, μόνο αρκετά πιο έντονα.

Είναι τρομακτικά τα νούμερα.

Edit:

Ακόμα υπάρχει η ίδια κίνηση.

68Κ στις 5 με 6 το απόγευμα και ήδη 25Κ 6 με 7 (μέσα σε 10 λεπτά!!!!!!)

Edit 2:

Ήδη 45Κ και συνεχίζει.

Εν ολίγοις +120Κ bitcoin αλλάξανε χέρια στο εύρος 21,5Κ-22Κ μέσα σε 1,5 ώρα.

Επεξ/σία από volman
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, crypkratos είπε

Εγω παντως εχω παγωσει , ουτε να αγορασω ουτε να πουλησω ... θελει γερο στομαχι

Και εγώ το ίδιο.

68Κ την προηγούμενη ώρα και για 33 λεπτά έχει ήδη γράψει 85Κ.

Δεν κάνω τίποτα μέχρι να μάθω περισσότερα τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κίνηση.

Μιλάμε για 155Κ bitcoin μέσα σε 1,5 ώρα.

Δημοσ.

Να πω εγω την κοτσανα μου, λεω μηπως καποιος που χρωσταει λεφτα και εχει δηλωσει πτωχευση κτλ, μηπως ρευστοποιει τα asset του για να ξεχρεωσει???Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο μια μαντεψια κανω.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, crypkratos είπε

Μηπως εχει τιποτα σχεση με αυτο τα νουμερα ταιριαζουν

https://cryptodaily.co.uk/2022/07/150000-btc-could-flood-the-market-as-mt-gox-creditors-set-to-receive-repayment

Μπράβο, ωραίος.

Το λέει και ο cryptorus στο βίντεο:

Για όσους δεν κατάλαβαν τι έγινε και μεταξύ 17:00-19:00 συναλλάχτηκαν +150Κ bitcoin, μάλλον η MtGox ρευστοποίησε τα bitcoin που βρήκε από παλιά χακιά του 2014 και αποζημίωσε τους πελάτες της.

Για να καταλάβουμε την αρπαχτή που κάνουν και ρίχνουν αρκετά τους πελάτες τους, το bitcoin το 2014 είχε αξία γύρω στο 500ρικο.

Οπότε εξαργυρώνουν το bitcoin τώρα στα 21500, αποζημιώνουν τους πελάτες τους με τιμές bitcoin του 2014 και λογικά θα κρατήσουν την διαφορά.

Ρε τους απατεώνες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, volman είπε

Μπράβο, ωραίος.

Για όσους δεν κατάλαβαν τι έγινε και μεταξύ 17:00-19:00 συναλλάχτηκαν +150Κ bitcoin, μάλλον η MtGox ρευστοποίησε τα bitcoin που βρήκε από παλιά χακιά του 2014 και αποζημίωσε τους πελάτες της.

Για να καταλάβουμε την αρπαχτή που κάνουν και ρίχνουν αρκετά τους πελάτες τους, το bitcoin το 2014 είχε αξία γύρω στο 500ρικο.

Οπότε εξαργυρώνουν το bitcoin τώρα στα 21500, αποζημιώνουν τους πελάτες τους με τιμές bitcoin του 2014 και λογικά θα κρατήσουν την διαφορά.

Ρε τους απατεώνες

Δηλαδή η αποζημίωση γίνεται σε fiat με βάση πόσο άξιζαν σε fiat τα BTC του εκάστοτε κατόχου και όχι σε BTC? Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Αν είχες 1 BTC θα πρέπει να πάρεις 1 BTC. Βέβαια τότε εκλάπηκαν 800.000 BTC και βρέθηκαν μόνο τα 150.000. Οπότε σε κάθε κάτοχο αντιστοιχεί περίπου το 19% των BTC που κατείχε.  

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
3 ώρες πριν, volman είπε

Μπράβο, ωραίος.

Ρε τους απατεώνες.

Βασικά η binance μηδένισε το fee στο btc και το εκμεταλλεύτηκαν φάλαινες κάνοντας τεράστιες dummy συναλλαγές για να ανεβάσουν το vip status τους. Ουσιαστικά αγόραζαν και πουλούσαν στον εαυτό τους.Ο cz το παραδέχτηκε και είπε ότι θα αφαιρεθούν οι συναλλαγές χωρίς fees από τον υπολογισμό για να σταματήσει αυτό 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Καλημέρα. Είμαι σχετικά νέος στα crypto μέσω της πλατφόρμας binance και ψιλοψάχνω τα πάντα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά στον ευέλικτο αποταμιευτικό και στο ευέλικτο defi? 

Καταρχην ειμαι και εγω αρχαριος , οποτε με καθε επιφυλαξη :)

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι  η βασικη διαφορα ειναι οτι στα flexible savings τα επιτοκια ειναι λιγο μικροτερα αλλα το κεφαλαιο ειναι "εγγυημενο" [οσο γινεται ] απο binance ενω στην περιπτωση του defi staking με flexible lock ουσιαστικα σου λεει οτι αν καταρευσει το defi project τοτε δεν μπορουν να κανουν και πολλα... αλλα εχεις λιγο μεγαλυτερες αποδοσεις.

Επεξ/σία από crypkratos
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...