Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damianus είπε

Στην Ελλαδα μεσω καταστηματος bazaar .

Κανεις αναληψη απο ΑΤΜ  ελληνικης τραπεζας σε ρευστο και μεσω της υπηρεσιας cash26 στην εφαρμογη N26 , καταθετεις (top-up) το ποσο στη bazaar  (N26 συνεργατης).

https://n26.com/en-eu/blog/cash26-launches-in-greece

https://n26.com/en-eu/press/press-release/n26-launches-cash26-in-greece-for-the-withdrawal-and-deposit-of-cash

Καλημέρα ,

Στο link που εχεις δωσει λεει οτι οταν βαζεις ρευστο σου παιρνει προμηθεια 1,5% . Ισχυει ;; Αυτο ειναι εξωφρενικο ποσοστο .. Σε συμφερει ή προτιμας να πληρωσεις το τιμημα για να μην μπλεκεις ΚΑΘΟΛΟΥ με ελληνικο τραπεζικο συστημα.

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κανάλια στο u tube από σοβαρούς αναλυτές για crypto και bitcoin;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε

Για την ιστορία ήταν:

image.png.796190f310362b1a820564d11de19751.png

και πήγε 55.5% σε 14d. Ζορίζεται το BNB ;

Κάνουν τα μαγικά τους εκεί στη Binance, μέχρι στιγμής τα πάει καλύτερα ακόμα και από το BTC. Έχουμε ακόμα δρόμο βέβαια!

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Κάνουν τα μαγικά τους εκεί στη Binance, μέχρι στιγμής τα πάει καλύτερα ακόμα και από το BTC. Έχουμε ακόμα δρόμο βέβαια!

Εκτός και αν προβλέπουν ότι θα γίνει μακελειό το επόμενο διάστημα και θέλουν να πάρουν τα μέτρα τους... 

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Πολυ καλα τα ειπες γιατι το BNB ειναι ειδικη περιπτωση, εχει το απολυτο backing μιας εταιρειας δισεκατομμυριων ,, για εμενα φερνει πιο πολυ προς μετοχη και οχι για crypto ( to BNB chain εχει μονο 21 validators !!! ) ,δηλαδη με απλα λογια ΜΗΔΕΝ decentralized και ΑΠΟΛΥΤΟΣ  ελεγχος.

Εγω προσωπικα σκεφτομαι να αγοραζω και BNB σε αναλογια του τυπου 50% BTC ,30% ETH ,20% BNB

Επιπλεον εγω εχω "καει" προσωπικα και με την ισοτιμια δολαριου ευρω , 1 BTC πριν 2-3 εβδομαδες με τιμη 20000 BUSD εκανε περιπου 19100 euro και τωρα εχει παει 19700 , ΔΕΝ υπαρχει η διαφορα !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, crypkratos είπε

Επιπλεον εγω εχω "καει" προσωπικα και με την ισοτιμια δολαριου ευρω , 1 BTC πριν 2-3 εβδομαδες με τιμη 20000 BUSD εκανε περιπου 19100 euro και τωρα εχει παει 19700 , ΔΕΝ υπαρχει η διαφορα !!!

Εχει πέσει αρκετά το € σε σχέση με το $. Σχεδόν 1 έφτασε η ισοτιμία με το $. Όποιος τα έχει όμως σε BUSD ή usdt είναι κερδισμένος αν τα κάνει €. Λογικά με την επερχόμενη αύξηση των επιτοκίων στην ευρωζώνη, θα ανέβει το €. Όταν θυμηθούν να τα αυξήσουν. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, deismus είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κανάλια στο u tube από σοβαρούς αναλυτές για crypto και bitcoin;

Ευχαριστώ.

1. https://www.youtube.com/c/TradersReality

2. https://www.youtube.com/channel/UC7AQQ3I02_5D6uShK96MeiA

Ο πρώτος είναι Έλληνας και μένει Αγγλία.

Ο δεύτερος είναι φλύαρος, 5 λεπτά ανάλυση την κάνει 45. Όμως ότι έχει πει έχει βγει. Και βλέπει και στο άμεσο μέλλον.

Στις 5/7/2022 στις 4:01 ΜΜ, Dj_Seps είπε

Καλησπέρα σας,

Να ρωτήσω πώς αγοράζετε crypto? Με έμβασμα? Κάρτα? 

Ρώταω γιατί έχοντας κάρτα στην Πειραιώς για ιντερνετικές αγορές όπως crypto, ebay, disney+, netflix κτλπ ένα ωραίο πρωί η τράπεζα αποφάσισε να μου την απενεργοποιήσει με αιτιολογία ως ύποπτες συναλλαγές. 

Σας έχει τύχει ποτέ αυτό και πως το χειριστήκατε?

Revolut φίλε, και τα μυαλά στα κάγκελα.

Από εκεί στέλνεις όπου θέλεις άμεσα (υπολογίζουν μέχρι και το δευτερόλεπτο που θα τα παραλάβεις) χωρίς προμήθειες και άλλες τέτοιες πίπες.

Για κρύπτο, έμβασμα στην binance με κόστος 1 ευρώ (ήταν 2 στην αρχή και είναι η μόνη χρέωση για έμβασμα σε άλλη τράπεζα)

Αν θες να χρεώσεις κάρτα, πάλι από revolut και είσαι άρχοντας (η χρέωση εκεί είναι 1,8%).

Ξέχνα τις ελληνοσαπιοτράπεζες.

Και ναι, μου έχουν απενεργοποιήσει κάρτα λίγο μετά τα κάπιταλ κοντρολ, όταν χρέωσα επαγγελματική δαπάνη 30 ευρώ (ενοικίαση σερβερ).

Όταν άνοιξα λογαριασμό σε ρεβολουτ έκλεισα τα πάντα εδώ και δεν κοίταξα πίσω ποτέ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρωτησα και στο section της revolut  αλλα ακομα δεν..

Αναφορά σε κείμενο

Σας ζητηθηκε να δωσετε ΑΦΜ οταν κανατε εγγραφη στην Revolut ??

Αν δεν δωσετε ειχατε καποιο θεμα ??

Ευχαριστώ

-----------------------------------

Επισης και κατι που μολις διαβασα για Binance

https://www.binance.com/en/support/announcement/10435147c55d4a40b64fcbf43cb46329

Επεξ/σία από crypkratos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/6/2022 στις 12:04 ΠΜ, snot είπε

Προσωπικά φορτώνω την revolut ότι σκοπέυω να αγοράσω τους επόμενους 5-6 μήνες, τα γυρνάω σε usd στην revolut με καλύτερο rate από binance και swift σε binance που μπαίνουν κατευθείαν busd. Τα βάζω κατευθείαν σε 10% επιτόκιο και ότι έχασα σε ισότιμία και έμβασμα το βγάζω με το παραπάνω σε1-2 μήνες.

Έβαλα ξανά ποσό μετά από καιρό και κατάθεση κατευθείαν σε ευρώ στην Binance συμφέρει περισσότερο. Πρώτον γιατί η revolut τώρα χρεώνει fee 0.5% για αλλαγή από ευρώ σε usd άνω των 1000ευρώ και δεύτερον γιατί η revolut χρεώνει κάποιο ποσό για έμβασμα σε usd.

Επίσης έχω την εντύπωση πως το καλύτερο rate στην binance είναι στο trade->spot eur/usdt ή busd ενώ στο convert ή buy χρεώνει παραπάνω

Τελευταία φορά που είχα φορτώσει binance sepa δεν υπήρχε οπότε η μετραοπή σε usd από πριν ήταν αναγκαία αλλιώς 1.8% από κάρτα

Επεξ/σία από snot
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, volman είπε

1. https://www.youtube.com/c/TradersReality

2. https://www.youtube.com/channel/UC7AQQ3I02_5D6uShK96MeiA

Ο πρώτος είναι Έλληνας και μένει Αγγλία.

Ο δεύτερος είναι φλύαρος, 5 λεπτά ανάλυση την κάνει 45. Όμως ότι έχει πει έχει βγει. Και βλέπει και στο άμεσο μέλλον.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τα τσεκάρω.

Εντόπισα έναν Gareth Soloway, είναι συχνά πυκνά καλεσμένος σε κανάλια εάν βαλετε το ονομά του στο u tube.

Δεν έχω εντοπίσει να έχει δικό του κανάλι.

Όπως λένε οι οικοδεσπότες του στα κανάλια που δίνει συνεντεύξεις είναι από τους ελάχιστους  που στο 65-69k του bitcoin προέβλεψε ότι πάμε στα 20k και ίσως στα 12k. Και είπε ότι εκτός από bitcoin και eth δεν θα αγοράσει τίποτε άλλο γιατί είναι πολύ νεώτερα νομιίσματα και δεν έχει αρκετά στοιχεία για να πειστεί να διακρατήσει άλλα coins.

Τώρα από εκεί και πέρα υπάρχει πολλή φύρα στo u tube και ψάχνω κάτι αξιόλογο.

Γενικά επειδή δεν είναι καιροί για μ@λ@κ1ες θέλω να κάνω σίγουρα βήματα όσο γίνεται, οπότε θα ήθελα τις γνώσεις σας!

Τέσσερις ακόμα ερωτήσεις προς εσένα αλλά και όλους τους φίλους, μιας και ακόμα ψάχνομαι με τη binance :

1. Όταν αγοράζεις crypto στην binance αγοράζεις πραγματικά crypto όχι cfd, δηλαδή τα crypto που αγοράζεις είναι δικά σου έτσι;

2. Όταν αγοράσω crypto από binance, αυτό μπαίνει κατευθείαν στο wallet της binance ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να μπεi στο wallet;

3. Εάν αγοράσω ένα stickάκι wallet, πώς τα παίρνω από το wallet της binance και όταν μπουν στο stickάκι τί κάνω εάν μετά θέλω να ρευστοποιήσω ένα μέρος τους;

4. Η binance έχει καμιά λειτουργία για cfd trading σε sp 500 και oil όπως έχει πχ. η plus 550 ή η etoro ;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deismus είπε

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τα τσεκάρω.

Εντόπισα έναν Gareth Soloway, είναι συχνά πυκνά καλεσμένος σε κανάλια εάν βαλετε το ονομά του στο u tube.

Δεν έχω εντοπίσει να έχει δικό του κανάλι.

Όπως λένε οι οικοδεσπότες του στα κανάλια που δίνει συνεντεύξεις είναι από τους ελάχιστους  που στο 65-69k του bitcoin προέβλεψε ότι πάμε στα 20k και ίσως στα 12k. Και είπε ότι εκτός από bitcoin και eth δεν θα αγοράσει τίποτε άλλο γιατί είναι πολύ νεώτερα νομιίσματα και δεν έχει αρκετά στοιχεία για να πειστεί να διακρατήσει άλλα coins.

Τώρα από εκεί και πέρα υπάρχει πολλή φύρα στo u tube και ψάχνω κάτι αξιόλογο.

Γενικά επειδή δεν είναι καιροί για μ@λ@κ1ες θέλω να κάνω σίγουρα βήματα όσο γίνεται, οπότε θα ήθελα τις γνώσεις σας!

Τέσσερις ακόμα ερωτήσεις προς εσένα αλλά και όλους τους φίλους, μιας και ακόμα ψάχνομαι με τη binance :

1. Όταν αγοράζεις crypto στην binance αγοράζεις πραγματικά crypto όχι cfd, δηλαδή τα crypto που αγοράζεις είναι δικά σου έτσι;

2. Όταν αγοράσω crypto από binance, αυτό μπαίνει κατευθείαν στο wallet της binance ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να μπεi στο wallet;

3. Εάν αγοράσω ένα stickάκι wallet, πώς τα παίρνω από το wallet της binance και όταν μπουν στο stickάκι τί κάνω εάν μετά θέλω να ρευστοποιήσω ένα μέρος τους;

4. Η binance έχει καμιά λειτουργία για cfd trading σε sp 500 και oil όπως έχει πχ. η plus 550 ή η etoro ;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

1. Είναι πραγματικά (όταν αγοράζεις από την σποτ αγορά) και μπορείς να τα μεταφέρεις όπου θέλεις.

2. Μπαίνουν αμέσως στον λογαριασμό σου στην binance και δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι άλλο.

4. Από όσο ξέρω παίζει μόνο κρύπτο. Πριν 1 χρόνο περίπου πήγε να χωθεί σε μετοχές και ακόμα τρέχει (την κυνηγάει η Αγγλία), οπότε οτιδήποτε σε μετοχές και χρηματιστηριακά προϊόντα, από όσο ξέρω, έχει κάνει πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυγαμε λεμε.

giphy.gif

Spoiler

Μη βιαζεστε να fomoαρετε ακομη ωστοσο. Επονται αντιστασεις πιο πανω.  🤐

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...