Dj_Seps Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, Να ρωτήσω πώς αγοράζετε crypto? Με έμβασμα? Κάρτα? Ρώταω γιατί έχοντας κάρτα στην Πειραιώς για ιντερνετικές αγορές όπως crypto, ebay, disney+, netflix κτλπ ένα ωραίο πρωί η τράπεζα αποφάσισε να μου την απενεργοποιήσει με αιτιολογία ως ύποπτες συναλλαγές. Σας έχει τύχει ποτέ αυτό και πως το χειριστήκατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Dj_Seps είπε Να ρωτήσω πώς αγοράζετε crypto? Με έμβασμα? Κάρτα? και με τους 2 τρόπους. 2 λεπτά πριν, Dj_Seps είπε Ρώταω γιατί έχοντας κάρτα στην Πειραιώς για ιντερνετικές αγορές όπως crypto, ebay, disney+, netflix κτλπ ένα ωραίο πρωί η τράπεζα αποφάσισε να μου την απενεργοποιήσει με αιτιολογία ως ύποπτες συναλλαγές. Σας έχει τύχει ποτέ αυτό και πως το χειριστήκατε? Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν το έχω ακούσει κιόλας. Έκανες όντως περίεργες συναλλαγές; Αρκετές συναλλαγές, ανεξαιρέτως ποσού; Αν όχι, θα έπρεπε να πας στο κατάστημα και να τους ζητήσεις τα ρέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, Dj_Seps είπε Καλησπέρα σας, Να ρωτήσω πώς αγοράζετε crypto? Με έμβασμα? Κάρτα? Ρώταω γιατί έχοντας κάρτα στην Πειραιώς για ιντερνετικές αγορές όπως crypto, ebay, disney+, netflix κτλπ ένα ωραίο πρωί η τράπεζα αποφάσισε να μου την απενεργοποιήσει με αιτιολογία ως ύποπτες συναλλαγές. Σας έχει τύχει ποτέ αυτό και πως το χειριστήκατε? Revolut αγαπημενη. Μεταφορα εκει αμεσα χωρις προμηθεια και μετα ανταλλακτηριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_Seps Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν το έχω ακούσει κιόλας. Έκανες όντως περίεργες συναλλαγές; Αρκετές συναλλαγές, ανεξαιρέτως ποσού; Αν όχι, θα έπρεπε να πας στο κατάστημα και να τους ζητήσεις τα ρέστα. Αν θεωρεί η τράπεζα ως περίεργη συναλλαγή την πληρωμή του disney+ η την αγορά crypto στην binance τότε ναι, έκανα! Εννοείται πως πήγα στην τράπεζα και το μόνο που δεν μου ζήτησαν είναι το πολιτικό μου φρόνημα ( ακόμα! ). Μήπως ξεκίνησαν και στο Ελλαδιστάν τους κρυπτο-ελέγχους? 1 ώρα πριν, rallistas είπε Revolut αγαπημενη. Μεταφορα εκει αμεσα χωρις προμηθεια και μετα ανταλλακτηριο. Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους διότι έχω σκοπό να κλείσω όλες μου τις τράπεζες και να πέζω μόνο με revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μπράβο παιδες για την ενημερωση για BUSD /USDT και τον τοκο 10% , οσοι εχουν και απο πιο νωρις τους βλεπω για 20+% στο τελος γιατι η ισοτιμια δολαριο-ευρω εχει παει στο 1 προς 1 σχεδον ... , βεβαια το κανει αρκετα πιο ακριβο για εμας να αγοραζουμε με ευρω BTC- ETH Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από crypkratos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dj_Seps είπε Υπάρχει κάποιος οδηγός για αρχάριους διότι έχω σκοπό να κλείσω όλες μου τις τράπεζες και να πέζω μόνο με revolut. Προσωπικα εδω και χρονια, κανω καταθεση στη Binance με N26 και αναληψη σε Revolut. Δεν εχω θεμα μεχρι σημερα με καμια απο τις παραπανω. Αποφευγω να περασω χρημα απο ελληνικη τραπεζα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε εχει min 0,1 και max 1 bnb, εγω το προλαβα, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, pp6210 είπε εχει min 0,1 και max 1 bnb, εγω το προλαβα, ευχαριστω Πόσα έβαλες και για πόσες ημέρες; Το κέρδος είναι αστείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Πόσα έβαλες και για πόσες ημέρες; Το κέρδος είναι αστείο ειχα 0,25 στο bnbvault με 0.35% και τα περασα εκει, οτι κ να παρω κερδος ειναι φιλε μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Πόσα έβαλες και για πόσες ημέρες; Το κέρδος είναι αστείο To ιδιο σκεφτομουν οτι και το μεγιστο να βαλεις δηλαδη 1 bnb θα παρεις 4$ σε 2 βδομαδες... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, icenex είπε To ιδιο σκεφτομουν οτι και το μεγιστο να βαλεις δηλαδη 1 bnb θα παρεις 4$ σε 2 βδομαδες... 1 bnb είναι 1bnb:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, tcktcktck είπε 1 bnb είναι 1bnb:p Και τα 232$ είναι 232$. Τι εννοείς με το παραπάνω; edit: https://www.techrepublic.com/article/pentagon-finds-concerning-vulnerabilities-on-blockchain/amp/ Έχει παρακολουθήσει κανείς το παραπάνω; Υπάρχει κάποιο update; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Damianus είπε Προσωπικα εδω και χρονια, κανω καταθεση στη Binance με N26 και αναληψη σε Revolut. Δεν εχω θεμα μεχρι σημερα με καμια απο τις παραπανω. Αποφευγω να περασω χρημα απο ελληνικη τραπεζα. Καλά τα λες για την ανάληψη. Κατάθεση όμως πως κάνεις; Από απόθεμα που έχεις σε crypto; Γιατί κατάθεση εγώ κάνω αναγκαστηκά από Ελληνική Τράπεζα σε Binance με SEPA Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από b0netruper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην Ελλαδα μεσω καταστηματος bazaar . Κανεις αναληψη απο ΑΤΜ ελληνικης τραπεζας σε ρευστο και μεσω της υπηρεσιας cash26 στην εφαρμογη N26 , καταθετεις (top-up) το ποσο στη bazaar (N26 συνεργατης). https://n26.com/en-eu/blog/cash26-launches-in-greece https://n26.com/en-eu/press/press-release/n26-launches-cash26-in-greece-for-the-withdrawal-and-deposit-of-cash Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις