Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες τι θα λεγατε για ενα poll για την κατευθυνση αγορας του BTC ?

π.χ

Poll για κατευθυνση αγορας

1. Πατος το πολυ 17Κ τον επομενο μηνα και μετα σιγα σιγα ανοδος

2.Ανοδος μεχρι τελους του ετους (30κ) , το 2023 υφεση και panic sell μεχρι 5-6Κ

Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος να γινει to poll ?

Μπορουμε να μαζεψουμε 4-5 προβλεψεις και να δουμε ποια ειναι η γενικοτερη αισθηση ?

Just an idea

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, crypkratos είπε

Παιδες τι θα λεγατε για ενα poll για την κατευθυνση αγορας του BTC ?

π.χ

Poll για κατευθυνση αγορας

1. Πατος το πολυ 17Κ τον επομενο μηνα και μετα σιγα σιγα ανοδος

2.Ανοδος μεχρι τελους του ετους (30κ) , το 2023 υφεση και panic sell μεχρι 5-6Κ

Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος να γινει to poll ?

Μπορουμε να μαζεψουμε 4-5 προβλεψεις και να δουμε ποια ειναι η γενικοτερη αισθηση ?

Just an idea

Μου αρέσει η νότα αισιοδοξίας που αποπνέει η πρόταση σου 😜

Επεξ/σία από MAFAKA
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Μου αρέσει η νότα αισιοδοξίας που αποπνέει η πρόταση σου 😜

Αφου ειμαι αρκουδιαρης .. τι να κανουμε 😜 ,αλλα περα απο την πλακα ,, νουμερο ενα μια χαρα αισιοδοξο ειναι

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε φίλε τι πράγμα είναι αυτό με το lunc. Πραγματικά με έχει κουράσει, μπορεί να ανέβει ή να πέσει να τα στείλω να τελειώνουμε :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Ρε φίλε τι πράγμα είναι αυτό με το lunc. Πραγματικά με έχει κουράσει, μπορεί να ανέβει ή να πέσει να τα στείλω να τελειώνουμε :D

Όσο δεν πάει στο μηδέν πάντως (κόντρα στη λογική) τόσο θα αποκτά momentum.

Εγώ θα τα κράταγα πλέον. Ποτέ δεν ξέρεις.

Επεξ/σία από MAFAKA
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Το αστείο είναι ότι κοιτάω κάποια alts είναι σχετικά λίγο πιο πάνω σε σχέση με την τιμή του btc πχ όταν το btc χτυπάει 19000 το cake πάει 2,90κατι τώρα είναι 3,10κατι

Όντως το bitcoin dominance πέφτει τις τελυταίες μέρες για κάποιο λόγο.

Τα περισσότερα alts έχουν πέσει πάρα πολύ, αρκετά δελεαστικό. Λες αν πάρω τώρα πάμε για 20x στο επόμενο bull run.

Το θέμα είναι θα υπάρχουν τότε;

Πάντως το BNB έχει κρατήσει εξαιρετικά εώς τώρα. Στο pair με το btc είναι ελάχιστα πιο κάτω από το all time high. Από τα αλτ που παρακολουθώ όλα τα άλλα είναι τουλάχιστον -50%. Νομίζω πως αν έχτιζα θέση σε αλτ θα ήταν στο BNB.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update για Vauld:

image.png.d12bd4c2b98d5f0b10ed0b87972ad33e.png

6. In the meantime, we have made the difficult decision to suspend all withdrawals, trading and deposits on the Vauld platform with immediate effect. We believe that this will help to facilitate our exploration of the suitability of potential restructuring options, together with our financial and legal advisors. We seek the understanding of customers of the Vauld platform that we will not be in a position to process any new or further requests or instructions in this regard. Specific arrangements will be made for customer deposits as may be necessary for certain customers to meet margin calls in connection with collateralised loans.

Επεξ/σία από stazzy1978
  • Like 1
Δημοσ.

Ενα 50αρικο στο Cardano το εριξα ακομα παντως,να αρχισει καλα η βδομαδα και να σπασει η 1000αδα σε τεμαχια.

Στα 1500 θα σταματησω και μετα μαλλον MATIC.Θα δω.

Καλη βδομαδα σε ολους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Ξύπνησαν έξω. Ο @icenex περιμένει από πάνω 20k σήμερα....ε 10k σόρρυ :D

Προσωπικα ειμαι bullish και δεν πιστευω οτι θα παμε ποτε σε τετοια επιπεδα, αλλα αν εχουμε πτωσεις τυπου 10κ ή και λιγοτερο δεν θα με χαλασει γιατι θα αγορασω πιο φθηνα. Ηδη σημερα επειδη ειδα οτι οι τιμες παιζουν σε ενα συγκεκριμενο φασμα τιμων αγορασα το κατιτις μου σε eth.Παει κοντα στα 1000-1050 δολαρια βρισκει στηριγμα και ανεβαινει, σε αυτες τις περιπτωσεις ειτε πανω θα παει ειτε κατω,(χαιρω πολυ χαιροπουλος θα μου πειτε) το θεμα ειναι οτι αν αγορασεις στο στηριγμα και τελικα αποδειχτει οτι ειναι στηριγμα στην ουσια ειναι σαν αγορασες στον πατο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο στηριγμα αν ομως δεν αντεξει τοτε στην ουσια ειναι σαν να αγορασες ψηλα σε σχεση με το που θα φτασει η τιμη μεχρι να βρει το επομενο στηριγμα προς τα κατω.

Και επειδη ειπα θα δω τι θα κανει αυτο το 4ημερο 1-4 του μηνος και δεν ειδα και ιδιαιτερη δραση προτιμησα να μπω και το πολυ πολυ να πεσει η αγορα οπως συμβαινει καθε φορα που μπαινω.Αυτη την φορα ομως εχω αφησει το μεγαλο μου κεφαλαιο(να ναι καλα οι γονεις που μου εδωσαν) στην ακρη να παιρνει 10% επιτοκιο σε busd.2000 ειναι stanby και παιρνω επιτοκιο κατι παραπανω απο μισο δολαριο ημερησιως και θα τα επενδυσω αν ερθει περισσοτερη πτωση αλλιως θα αρκεστω στο επιτοκιο και λογικα θα τα κανω dca τα 15+$ που θα βγαζω καθε μηνα μαζι με οτι περισσευει απο τον μισθο μου.Και μετα απλα hodl μεχρι να ερθει το επομενο ραλλυ.

12 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Όποτε πέφτουν όλα τα υπόλοιπα, ustc/lunc παίρνουν φωτιά. Κούρασε όμως…κάθε μέρα αυτό θα γίνεται; 

Εγω σκεφτομαι να κανω swing trade με το Luna να πουλαω οταν παει ψηλα και αν παει παλι χαμηλα να ξαναγοραζω με λιγοτερα λεφτα με λιγα λογια να ανεβαζω την θεση μου ή απλα να αγοραζω οσα νομισματα ειχα και να κραταω το κερδος στην ακρη.

38 λεπτά πριν, rallistas είπε

Ενα 50αρικο στο Cardano το εριξα ακομα παντως,να αρχισει καλα η βδομαδα και να σπασει η 1000αδα σε τεμαχια.

Στα 1500 θα σταματησω και μετα μαλλον MATIC.Θα δω.

Καλη βδομαδα σε ολους.

Καλα εκανες και εγω καπως ετσι σκεφτομαι αλλα εχω μεγαλυτερο στοχο απο εσενα θελω να σπασω τα 10000 ada.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, icenex είπε

Προσωπικα ειμαι bullish και δεν πιστευω οτι θα παμε ποτε σε τετοια επιπεδα, αλλα αν εχουμε πτωσεις τυπου 10κ ή και λιγοτερο δεν θα με χαλασει γιατι θα αγορασω πιο φθηνα. Ηδη σημερα επειδη ειδα οτι οι τιμες παιζουν σε ενα συγκεκριμενο φασμα τιμων αγορασα το κατιτις μου σε eth.Παει κοντα στα 1000-1050 δολαρια βρισκει στηριγμα και ανεβαινει, σε αυτες τις περιπτωσεις ειτε πανω θα παει ειτε κατω,(χαιρω πολυ χαιροπουλος θα μου πειτε) το θεμα ειναι οτι αν αγορασεις στο στηριγμα και τελικα αποδειχτει οτι ειναι στηριγμα στην ουσια ειναι σαν αγορασες στον πατο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο στηριγμα αν ομως δεν αντεξει τοτε στην ουσια ειναι σαν να αγορασες ψηλα σε σχεση με το που θα φτασει η τιμη μεχρι να βρει το επομενο στηριγμα προς τα κατω.

Και επειδη ειπα θα δω τι θα κανει αυτο το 4ημερο 1-4 του μηνος και δεν ειδα και ιδιαιτερη δραση προτιμησα να μπω και το πολυ πολυ να πεσει η αγορα οπως συμβαινει καθε φορα που μπαινω.Αυτη την φορα ομως εχω αφησει το μεγαλο μου κεφαλαιο(να ναι καλα οι γονεις που μου εδωσαν) στην ακρη να παιρνει 10% επιτοκιο σε busd.2000 ειναι stanby και παιρνω επιτοκιο κατι παραπανω απο μισο δολαριο ημερησιως και θα τα επενδυσω αν ερθει περισσοτερη πτωση αλλιως θα αρκεστω στο επιτοκιο και λογικα θα τα κανω dca τα 15+$ που θα βγαζω καθε μηνα μαζι με οτι περισσευει απο τον μισθο μου.Και μετα απλα hodl μεχρι να ερθει το επομενο ραλλυ.

Εγω σκεφτομαι να κανω swing trade με το Luna να πουλαω οταν παει ψηλα και αν παει παλι χαμηλα να ξαναγοραζω με λιγοτερα λεφτα με λιγα λογια να ανεβαζω την θεση μου ή απλα να αγοραζω οσα νομισματα ειχα και να κραταω το κερδος στην ακρη.

Καλα εκανες και εγω καπως ετσι σκεφτομαι αλλα εχω μεγαλυτερο στοχο απο εσενα θελω να σπασω τα 10000 ada.

Αυτό κάνω 1 βδομάδα τώρα, πέρα παρά μέρα...πουλάω βράδυ αγοράζω πρωί. Αλλά κούρασε..

• Δημιουργία νέου...