Xvipes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ίσως χαζή ερώτηση αλλά αν αυξηθεί ο πληθωρισμός δεν είναι σωστή κίνηση να βάλεις μέρος των αποταμιεύσεων σε btc? Ή για να το θέσω διαφορετικά για πιο λόγο να πέφτει το btc αυτό το διάστημα λόγο του πληθωρισμού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Θεωρητικά με υψηλό πληθωρισμό θα έβαζες τα λεφτά σου στο btc και θα έβγαινες κερδισμένος. Αλλά στην πράξη το btc ακολουθεί τις αγορές και αυτές πέφτουν όσο ανεβαίνει ο πληθωρισμός Πάντως νομίζω πως ο πληθωρισμός δεν είναι το ανησυχητικό αυτή την στιγμή αλλά ο φόβος για ύφεση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Προσωπικα ετσι και παει κατω απο 10k ή κατι 3k που ακουω θα γινω επιτελους και whole coiner μη σας πω οτι θα κοιταξω να παρω και δευτερο @XvipesΣτην θεωρια ναι, αλλα εχει φοβηθει τοσο πολυ η αγορα που βλεπεις και αυτοι που εχουν μπει με γερα πορτοφολια να πουλανε ασετς για να εχουν ρευστοτητα σε περιοδους κρισης.Ειδικα τα ασετς που τα θεωρουν υψηλου ρισκου, αυτα τα στελνουν πρωτα πρωτα και για αυτο βλεπεις τα κρυπτο να κανουν τρελες βουτιες γιατι ειναι επενδυσεις υψηλου κινδυνου. Γενικα αυτην την εποχη πρεπει να διατηρησεις την ψυχραιμια για οσο χρειαστει ας ειναι και χρονια αλλιως θα βγεις χαμενος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, icenex είπε Προσωπικα ετσι και παει κατω απο 10k ή κατι 3k που ακουω θα γινω επιτελους και whole coiner μη σας πω οτι θα κοιταξω να παρω και δευτερο Έχω την εντύπωση πως εάν πέσει κάτω από 10k το μέλλον δεν θα είναι καλό. Στο πρώτο pump θα γίνει το dump του αιώνα και η πτώση θα συνεχίσει. Εμένα το dca μου, εάν φτάσω ποτέ εκεί, σταματάει στο 1 coin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ετοιμαστείτε για μίνι ράλυ από Σεπτέμβριο και μην μασάτε από τους μουνάκιδες που τώρα έγιναν μπεράκιδες. Θα υπάρχει μία μικρή πτώση αυτό τον μήνα, αλλά δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 15Κ, μια και όλοι περιμένουν να επιβραδυνθεί ο πληθωρισμός. Αν πέσει κάτω από 15Κ είναι πιθανό να υπάρχει ανάκαμψη στα 15Κ τύπου V shaped. Όπως και να έχει, ακόμα και η πτώση να σταματήσει, άνοδο δεν θα δείτε πριν τον Σεπτέμβριο (μιλάω για σοβαρή άνοδο). Το αφήγημα είναι να πάνε οι αμερικλάνοι στις εκλογές (τον Νοέμβριο) με μία οικονομία που βελτιώνετε. Στο παρελθόν το έχουν κάνει τουλάχιστον 10-15 φορές. Στο αμέρικα η πολιτική έχει λόγο. Όμως τα μαντάτα από του χρόνου δεν θα είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, snot είπε Έχω την εντύπωση πως εάν πέσει κάτω από 10k το μέλλον δεν θα είναι καλό. Στο πρώτο pump θα γίνει το dump του αιώνα και η πτώση θα συνεχίσει. Εμένα το dca μου, εάν φτάσω ποτέ εκεί, σταματάει στο 1 coin O βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται, σιγα μην κωλωσω να βαλω 3κ για να παρω 1, αν παει ομως οντως εκει θα επικρατησει πανικος καθως θα ειναι panic buy για καποιους κ για αλλους panic sell.Βεβαια μεταξυ μας αμφιβαλω αν θα φτασουμε ποτε σε τετοια επιπεδα θα πρεπει να ερθουν οντως τα πραγματα πανω κατω, εδω πλεον ακομη και το 10κ και κατω που ακουω του δινω ποσοστο 0.1% να συμβει, το πιο εφικτο χειροτερο σεναριο στο δικο μου μυαλο ειναι το 12-14κ και παλι αυτες τις τιμες αν ερθουν τους δινω ενα 10%. Μην παρεξηγηθω ειναι καθαρα δικες μου εκτιμησεις τα ποσοστα οποτε μην τα παρετε σαν ευαγγελιο.Μπορει να ερθουν τα πανω κατω τοσο πολυ και να ειναι στο τραπεζι εφικτο ακομη και το χειροτερο σεναριο που εχει ειπωθει εκει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το BTC στα Bear market έχει πτώσεις 80%~85%... Αυτό σημαίνει 12κ με 10κ... Αν συμβεί θα μπει πολύ κόσμος... Για 3κ λίγο απίθανο αλλά μακάρι να συμβεί... Καλό και το DCA αλλά όταν είσαι σίγουρος ότι θα πέσει τα πουλάς και ας χάσεις π.χ. 3κ από τα 10κ που επένδυσες... και με τα 7κ που θα έχεις μπαίνεις σε 50% χαμηλότερη τιμή... θα έχεις κάνει καλύτερο deal Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Το BTC στα Bear market έχει πτώσεις 80%~85%... Αυτό σημαίνει 12κ με 10κ... Αν συμβεί θα μπει πολύ κόσμος... Για 3κ λίγο απίθανο αλλά μακάρι να συμβεί... Καλό και το DCA αλλά όταν είσαι σίγουρος ότι θα πέσει τα πουλάς και ας χάσεις π.χ. 3κ από τα 10κ που επένδυσες... και με τα 7κ που θα έχεις μπαίνεις σε 50% χαμηλότερη τιμή... θα έχεις κάνει καλύτερο deal Ναι αλλά μην ξεχνάμε πως το όσο υπάρχει το btc δεν υπήρξε καμία ουσιαστική κρίση στις αγορές. Είχαμε την covid αλλά οι αγορές την πέρασαν στο χαλαρό και σε διάστημα 3ών μηνών επανήλθαν σε προ-covid επίπεδα Κανείς δεν ξέρει πως θα συμπεριφερθεί εάν έχουμε μία κρίση αντίστοιχη με .com ή και μεγαλύτερη που για να επανέλθουν τους πήρε 5 χρόνια Μην παρεξηγηθώ, προσωπικά βλέπω το btc να ανεβαίνει (και αρκετά μάλιστα) μακροπρόθεσμα. Αλλά short term δεν αποκλείω τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, volman είπε Ετοιμαστείτε για μίνι ράλυ από Σεπτέμβριο και μην μασάτε από τους μουνάκιδες που τώρα έγιναν μπεράκιδες. Μόνο εγώ το διάβασα όπως το διάβασα; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, dream21 είπε Αναφέρομαι μετά την δημοσίευση του πληθωρισμού του 2 τριμήνου που θα ανακοινωθεί στην Αμερική 27-28 Ιουλίου θα νομίσουν όλοι ότι τα πράγματα πάνε καλά και θα χώσουν ότι χρήμα τους έχει απομείνει και στα μέσα Αυγούστου θα αρχίσουν τα πανηγύρια. Θεωρώ ότι οποιες αναλύσεις έχουν γίνει από Έλληνες και ξένους youtubers θα πέσουν έξω και θα δούμε BTC και κάτω απο τα 10Κ και ας μην το περιμένουν και ας το βλέπουν οτι θα πέσει μεχρι τις 14-15Κ. Ακόμα καλύτερα…αλλά το βλέπω να μας κυνηγάνε φέτος. Θα θέλουν διακοπές και νησιά και εμείς θα αγοράζουμε btc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Το BTC στα Bear market έχει πτώσεις 80%~85%... Αυτό σημαίνει 12κ με 10κ... Αν συμβεί θα μπει πολύ κόσμος... Για 3κ λίγο απίθανο αλλά μακάρι να συμβεί... Καλό και το DCA αλλά όταν είσαι σίγουρος ότι θα πέσει τα πουλάς και ας χάσεις π.χ. 3κ από τα 10κ που επένδυσες... και με τα 7κ που θα έχεις μπαίνεις σε 50% χαμηλότερη τιμή... θα έχεις κάνει καλύτερο deal Αυτο το βασιζεις στην προιστορια του ομως δεν σημαινει οτι θα συμβει, γιατι ακομη και σε αυτο το μοντελο οσο περναει ο καιρος μειωνεται το ποσοστο πτωσης καθε bear market οπως και το ποσοστο ανοδου(το λεγομενο diminishing returns). Δεν θα το βρω παραξενο αυτην την φορα να εχουμε λιγοτερη πτωση που ουτως η αλλως απο bear market σε bear market αυτο το ποσοστο εχει μειωθει,βεβαια στον αντιποδα τα κρυπτο ζουνε πρωτογνωρες στιγμες μιας και δεν εχουν δοκιμαστει απο τις υπαρχουσες συνθηκες της οικονομιας οποτε δεν ειναι απιθανο να δουμε αυτο που λες και ισως ερθουν τα χειροτερα σεναρια που πολλοι λενε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Το BTC στα Bear market έχει πτώσεις 80%~85%... Αυτό σημαίνει 12κ με 10κ... Για αυτο και εμενα δεν μου φαινεται καθολου απιθανο ,το μονο προβλημα αυτη την φορα ειναι οτι το αναφερουν ΟΛΟΙ και μια ΠΟΛΥ σημαντικη διαφορα σε σχεση με τους προηγουμενους κυκλους που εμενα με φοβιζει αρκετα .. Η ΜΕΓΑΛΗ διαφορα ειναι οτι τωρα εχουν μπει Οργανισμοι,funds με δις των δις και οταν μπαινουν τα ΜΕΓΑΛΑ παιδια τοτε χανεται η λογικη και το παιχνιδι γινεται ΚΑΘΑΡΑ με τους δικους τους κανονες.. Τι εννοω ;; Η λογικη λεει οτι με το halving μειωνεται η προσφορα ,οποτε εστω με σταθερη ζητηση η τιμη αυξανει .. ολα αυτα για ΕΜΕΝΑ πλεον ειναι αμφισβητησιμα γιατι με τοση δυναμη που εχουν πλεον μπορουν να κινησουν την αγορα προς οποια κατευθυνση θελουν στον ΧΡΟΝΟ που θελουν. ΟΛΑ αυτα βεβαια ισχυαν σε ολες τις υπολοιπες ΑΓΟΡΕΣ ,απλα πλεον ηρθαν και στο crypto 35 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Καλό και το DCA αλλά όταν είσαι σίγουρος ότι θα πέσει τα πουλάς και ας χάσεις To προβλημα ειναι πως να είσαι σιγουρος , για αυτο κανεις DCA .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Περα απο ολα τα στραβα που διαβαζουμε και τα bearish νεα ας δωσω και λιγη ελπιδα στους ταυρους αυτου του νηματος τουλαχιστον μακροπροθεσμα.Η μεγαλυτερη φαλαινα-πορτοφολι που δεν ειναι ανταλλακτηριο και κανεις δεν ξερει σε ποιον ανηκει εχει ξεσκιστει στο να αποκταει ολοενα και περισσοτερα btc σε αυτες τις τιμες σιγα σιγα και μεθοδικα για να μην pumparei την τιμη.Food for thought που λενε και στο χωριο μου 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, icenex είπε Περα απο ολα τα στραβα που διαβαζουμε και τα bearish νεα ας δωσω και λιγη ελπιδα στους ταυρους αυτου του νηματος τουλαχιστον μακροπροθεσμα.Η μεγαλυτερη φαλαινα-πορτοφολι που δεν ειναι ανταλλακτηριο και κανεις δεν ξερει σε ποιον ανηκει εχει ξεσκιστει στο να αποκταει ολοενα και περισσοτερα btc σε αυτες τις τιμες σιγα σιγα και μεθοδικα για να μην pumparei την τιμη.Food for thought που λενε και στο χωριο μου Κινέζοι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις