Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, crypkratos είπε

Σε σχεση με πληθωρισμο παλι μπροστα ειμαστε :) , δεν υπαρχει σωτηρια

https://www.newsit.gr/oikonomia/Eurostat-12-o-plithorismos-stin-ellada-ton-iounio/3554739/

Εγω ανηκω απο τους αρκουδιαρηδες κατα βαση ,κοντα στα 10Κ  βλέπω αλλα απο την αλλη λεω μηπως διυλίζω τον κώνωπα και τα λοιπα και χανω την ουσια οτι αντικειμενικα ειναι καλες τιμες για αγορα σε σχεση με το οικονομικο κύκλο του BTC.

Είμαι προβληματισμένος για το σημείο εισοδου ,αυτο είναι το μονο σιγουρο !!

H Ελλαδα σορρυ για την εκφραση αλλα στις μαλακιες ειμαστε πρωτοι και τελευταιοι σε πραγματα που θα επρεπε να ειμαστε πρωτοι.Αλλα τωρα συγκεκριμενα ειναι γενικο το κακο και τι να σου κανει ο μητσοτακης :P

Κοιτα δεν ειναι μικρη διαφορα το 10k με το 20k μιλαμε για 50% κατω, δεν το λες και λιγο.Εστω οτι εχεις 10k στην ακρη για να τα χωσεις στην πρωτη περιπτωση αγοραζεις 1btc και στην δευτερη μισο btc αυτο στο επομενο ραλλυ μεταφραζεται διπλα λεφτα σε κερδος με το ιδιο κεφαλαιο.Δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι τα καλα λεφτα τα βγαζουν οσοι αγοραζουν στο Bear market.

Απλα το θεμα ειναι θα παει τοσο ή θα μεινεις στην απεξω, αν ξεραμε που θα παει η αγορα δεν θα ειμασταν εδω αλλα σε κανα τροπικο νησι παρεα με τροπικους κωλους να πινουμε μοχιτο και πινα κωλαρα :P :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Alkazar21 είπε

@icenexΜου αρεσει το σκηνικό σου με το νησί 

Σχετικά με τα airdrops παίρνετε μέρος σε όλα;;

Προβληματίζομαι για τυχόν spam mails κτλ 

Και εγω για αυτο το αναφερα επειδη καπου εκει ελπιζω να βρεθω μια μερα :P

Οχι εγω δεν παιρνω πουθενα μερος και αν το εκανα θα το εκανα με το πιο παλιο email γιατι εκει μου ερχονται καθε λογης μαιλ και τρωνε ολη την ωρα block, το συγκεκριμενο το εχω χρησιμοποιησει ενας θεος ξερει σε τι site απο το 2006 που το εφτιαξα,ειχα βεβαια και πιο παλιο mail σε yahoo αλλα το ξεχασα γιατι το πρωτο μου Pc εναν celeron 366mhz τον πηρα  καλοκαιρι του 2000 και τοτε δεν ειχαν ιδιαιτερη χρηση τα εμαιλ ειδικα για καποιον σαν εμενα.Ασχετο θυμαται κανεις την xtreme συνδεση που εμπαινες τσαμπα και απλα ειχες banneraki με διαφημισεις.Τι θυμηθηκα ρε φιλε, mirc #hellas , icq, peppas( οποιος το ξερει ;) ) αναλαμπες τρελες σορρυ για το φλαςμπακ ξεφυγα απο το θεμα με αυτα κ με αυτα.

Εγω οπως ειπα μενω μακρια απο τα airdrop και ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο εμαιλ που χρησιμοποιω για τον λογαριασμο της binance που δεν το εχω βαλει πουθενα ουτε καν να στειλω εμαιλ σε καποιον ειναι καθαρα για το λογαριασμο μονο και τιποτα αλλο.

• Like 3

22 λεπτά πριν, icenex είπε

Ασχετο θυμαται κανεις την xtreme συνδεση που εμπαινες τσαμπα και απλα ειχες banneraki με διαφημισεις.Τι θυμηθηκα ρε φιλε, mirc #hellas , icq, peppas( οποιος το ξερει ;) ) αναλαμπες τρελες σορρυ για το φλαςμπακ ξεφυγα απο το θεμα με αυτα κ με αυτα.

Χ-treme! Το πρώτο μας τζάμπα internet, όλο παπούτσια διαφήμιζε.... 😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω απεχω συνειδητα απο τα drops.

Ουτε εχω καταλαβει πως δουλευουν,ουτε θελω να μπω σε διαδικασια να μαθω,μην κανω καμια κουτουραδα κι εχουμε αλλα.

Επεξ/σία από rallistas
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, icenex είπε

θυμαται κανεις την xtreme συνδεση που εμπαινες τσαμπα και απλα ειχες banneraki με διαφημισεις.Τι θυμηθηκα ρε φιλε, mirc #hellas , icq, peppas( οποιος το ξερει ;)

ωραίες εποχές... 56κ και αν κλείδωνες 46κ και πάνω ήσουν γρήγορος

Επεξ/σία από Alkazar21
  • Like 3

2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Χ-treme! Το πρώτο μας τζάμπα internet, όλο παπούτσια διαφήμιζε.... 😆

1 ώρα πριν, Alkazar21 είπε

ωραίες εποχές... 56κ και αν κλύδωνες 46κ και πάνω ήσουν γρήγορος

Στις 30/6/2022 στις 4:17 ΜΜ, icenex είπε

τη διμετρη ξανθια γαλανοματα απο το ανατολικο μπλοκ if you know what i mean :P :lol:

Animated GIF

• Like 1

6 ώρες πριν, icenex είπε

Και εγω για αυτο το αναφερα επειδη καπου εκει ελπιζω να βρεθω μια μερα :P

Οχι εγω δεν παιρνω πουθενα μερος και αν το εκανα θα το εκανα με το πιο παλιο email γιατι εκει μου ερχονται καθε λογης μαιλ και τρωνε ολη την ωρα block, το συγκεκριμενο το εχω χρησιμοποιησει ενας θεος ξερει σε τι site απο το 2006 που το εφτιαξα,ειχα βεβαια και πιο παλιο mail σε yahoo αλλα το ξεχασα γιατι το πρωτο μου Pc εναν celeron 366mhz τον πηρα  καλοκαιρι του 2000 και τοτε δεν ειχαν ιδιαιτερη χρηση τα εμαιλ ειδικα για καποιον σαν εμενα.Ασχετο θυμαται κανεις την xtreme συνδεση που εμπαινες τσαμπα και απλα ειχες banneraki με διαφημισεις.Τι θυμηθηκα ρε φιλε, mirc #hellas , icq, peppas( οποιος το ξερει ;) ) αναλαμπες τρελες σορρυ για το φλαςμπακ ξεφυγα απο το θεμα με αυτα κ με αυτα.

Εγω οπως ειπα μενω μακρια απο τα airdrop και ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο εμαιλ που χρησιμοποιω για τον λογαριασμο της binance που δεν το εχω βαλει πουθενα ουτε καν να στειλω εμαιλ σε καποιον ειναι καθαρα για το λογαριασμο μονο και τιποτα αλλο.

Ποοοοο, τι θυμήθηκες ρε φιλε...

Μιλάμε έβαζα τότε να κατέβει ένα cd το πρωί και μέχρι το βράδυ είχε κατέβει .... ήμουν τυχερός και είχα isdn.. το είχα λιώσει το Napster και άλλο ένα που δεν μπορώ να θυμηθώ. Ωραίες εποχες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, ktm13 είπε

Ποοοοο, τι θυμήθηκες ρε φιλε...

Μιλάμε έβαζα τότε να κατέβει ένα cd το πρωί και μέχρι το βράδυ είχε κατέβει .... ήμουν τυχερός και είχα isdn.. το είχα λιώσει το Napster και άλλο ένα που δεν μπορώ να θυμηθώ. Ωραίες εποχες

Πωπω νομίζω παίζαμε lineage eglobal server c3-c4 σε τέτοιες ταχύτητες...τι εποχές:P

edit: https://www.cnbc.com/2022/07/01/voyager-digital-suspends-all-trading-deposits-and-withdrawals-.html 

καλά πήγε αυτό. μου φαίνεται το έχουν κάνει μόδα 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 2

Δεν υπάρχει πλέον καμία λογική...καμία στρατηγική...όπου κάτσει η μπίλια θα είναι η κατάσταση για 1 μήνα ακόμα. Άν δεν δείξει σημάδια σταθεροποίησης ο πληθωρισμός στο ούσα ρευστό δεν θα πέσει στις αγορές. Και μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν τα επιτόκια δανεισμού (σε κανένα χρόνο και βάλε δηλαδή) φοράτε ζακετούλα γιατί ούτε το halving δεν το σώνει αυτή τη φορά με rates στο 3,8% και πάνω...

Καλημερα αντε να δουμε τι μας επιφυλασει κ αυτο το σ/κ βαλτε οτι στο Αμερικα ειναι κλειστες οι αγορες μεχρι και τις 4 του μηνος οποτε παιζει να δουμε χαμηλοτερες τιμες απο αυτες που παιζουν εδω και μερες.

Ασχετο αλλα με ολα αυτα που γινονται στα lending platforms το εχω παρει απο φοβο και μετραω τις μερες οπως στο στρατο "9 και σημερα" που θα ξεκλειδωθουν τα κρυπτο μου στην νεξο. Το μονο που μου δινει ελπιδα οτι δεν θα την φαω στο λοκω, ειναι οτι δεν εχει ακουστει κατι για αυτους αλλα και το γεγονος οτι το μοντελο τους στο δανεισμο ειναι σε καλυτερη μοιρα απο celsius κτλ. τουλαχιστον απο οσο το χω ψαξει κ φαινεται βιωσιμο.Παιζει μετα το χαμο 3AC celsius τα lending platforms να μεινουν 2-3.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδες,

39 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Ισχύει αυτό για 4/7 πάμε. Επίσης το πρωί είδα πάλι λένε για 10-15k αν και αμφιβάλλω

Για πτωση ελεγες ; γιατι δεν το θυμάμαι αυτο:( ,  Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι αναμενεις meeting απο FED που ειναι 26-27 Ιουλιου . Απο οσο διαβασα θεωρουν δεδομενο την αυξηση 0,75% που την θεωρουν υπερβολικη η αγορα αλλα νομιζω θα την εχουν διαχειριστει επειδη την γνωριζουν ηδη απο τωρα . Τωρα αν κανει αυξηση 0,50% ( που δεν το βλεπω) νομιζω μπορει να κανει και κανα μπαμ πανω... .

Δεν μπορω να αξιολογησω πληρως πως θα το εκλαβουν οι αγορες την αυξηση 0.75% στο πλαισιο οτι ηδη την γνωριζουν,δλδ αν στις 27 ιουλιου γινει και με την βουλα τοτε θα γκρεμιστουν ?? θα πεσουν απο τα συνεφα γιατι δεν το γνωριζαν ??  ή το εκλαμβανουν οτι παμε για υφεση και οπου φυγει φυγει..

Αυτο το μικρο παραληρημα απο εμενα 😁

17 λεπτά πριν, dream21 είπε

Τα ωραία θα έρθουν από τα μέσα Αυγούστου...ΑΙΜΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ :D 

@dream21 Αναφερεσαι στις επιπτωσεις απο FED ??

42 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλημερα αντε να δουμε τι μας επιφυλασει κ αυτο το σ/κ βαλτε οτι στο Αμερικα ειναι κλειστες οι αγορες μεχρι και τις 4 του μηνος οποτε παιζει να δουμε χαμηλοτερες τιμες απο αυτες που παιζουν εδω και μερες.

Ασχετο αλλα με ολα αυτα που γινονται στα lending platforms το εχω παρει απο φοβο και μετραω τις μερες οπως στο στρατο "9 και σημερα" που θα ξεκλειδωθουν τα κρυπτο μου στην νεξο. Το μονο που μου δινει ελπιδα οτι δεν θα την φαω στο λοκω, ειναι οτι δεν εχει ακουστει κατι για αυτους αλλα και το γεγονος οτι το μοντελο τους στο δανεισμο ειναι σε καλυτερη μοιρα απο celsius κτλ. τουλαχιστον απο οσο το χω ψαξει κ φαινεται βιωσιμο.Παιζει μετα το χαμο 3AC celsius τα lending platforms να μεινουν 2-3.

Προσωπικη αποψη , παρτα στην πρωτη ευκαιρεια οπως ηδη σκοπευεις να κανεις ..

ΔΕΝ ειναι καλο timing για αυτες τις πλατφορμες λογω προσφατης ιστοριας οπως σωστα εξηγησες, υπαρχει ΠΟΛΥ αερας και τωρα στο bear market οσοι εχουν ανοιχτει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εχουν μεγαλο προβλημα..

Επεξ/σία από crypkratos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, crypkratos είπε

Καλημέρα παιδες,

Για πτωση ελεγες ; γιατι δεν το θυμάμαι αυτο:( ,  Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι αναμενεις meeting απο FED που ειναι 26-27 Ιουλιου . Απο οσο διαβασα θεωρουν δεδομενο την αυξηση 0,75% που την θεωρουν υπερβολικη η αγορα αλλα νομιζω θα την εχουν διαχειριστει επειδη την γνωριζουν ηδη απο τωρα . Τωρα αν κανει αυξηση 0,50% ( που δεν το βλεπω) νομιζω μπορει να κανει και κανα μπαμ πανω... .

Δεν μπορω να αξιολογησω πληρως πως θα το εκλαβουν οι αγορες την αυξηση 0.75% στο πλαισιο οτι ηδη την γνωριζουν,δλδ αν στις 27 ιουλιου γινει και με την βουλα τοτε θα γκρεμιστουν ?? θα πεσουν απο τα συνεφα γιατι δεν το γνωριζαν ??  ή το εκλαμβανουν οτι παμε για υφεση και οπου φυγει φυγει..

Αυτο το μικρο παραληρημα απο εμενα 😁

@dream21 Αναφερεσαι στις επιπτωσεις απο FED ??

Αναφέρομαι μετά την δημοσίευση του πληθωρισμού του 2 τριμήνου που θα ανακοινωθεί στην Αμερική 27-28 Ιουλίου  θα νομίσουν όλοι ότι τα πράγματα πάνε καλά και θα χώσουν ότι χρήμα τους έχει απομείνει και στα μέσα Αυγούστου θα αρχίσουν τα πανηγύρια. Θεωρώ ότι οποιες αναλύσεις έχουν γίνει από Έλληνες και ξένους youtubers θα πέσουν έξω και θα δούμε BTC και κάτω απο τα 10Κ και ας μην το περιμένουν και ας το βλέπουν οτι θα πέσει μεχρι τις 14-15Κ.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...