Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, zananiro είπε

Καλά, κάτσε να υπάρξει ράλλυ πρώτα. 🤣

Θα κάνει ράλλυ και οι τιμές BTC κάτω από 15-16k μέχρι όσο πάει κάτω (μπορεί και κάτω από 10-12k, μπορεί και όχι) θα είναι η χαρά του επενδυτή που θα έχει λεφτά που δε χρειαζεται και θα κάνει moyen. Εαν είχα σοβαρά λεφτά , οτιδήποτε στη ζώνη που περιγράφω θα ήταν σταδιακό buy και moyen.

Αλλά επειδή δεν έχω, απλά ονειρεύομαι 😀.

Προφανώς δε συμβουλεύω για τίποτα και μπορεί να είμαι και λάθος.

Επεξ/σία από deismus
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, deismus είπε

Θα κάνει ράλλυ και οι τιμές BTC κάτω από 15-16k μέχρι όσο πάει κάτω (μπορεί και κάτω από 10-12k, μπορεί και όχι) θα είναι η χαρά του επενδυτή που θα έχει λεφτά που δε χρειαζεται και θα κάνει moyen. Εαν είχα σοβαρά λεφτά και όχι τα 2.000 που έχω να παρκάρω , οτιδήποτε στη ζώνη που περιγράφω θα ήταν σταδιακό buy και moyen.

Αλλά επειδή δεν έχω, απλά ονειρεύομαι 😀.

Προφανώς δε συμβουλεύω για τίποτα και μπορεί να είμαι και λάθος.

Δεν εισαι ο μονος που ονειρευεται τωρα που ειναι στα χαμηλα (θεωρητικα).

Εχω πει στον εαυτο μου οτι θα παρω το ρισκο αυτη τη φορα γιατι το 2016, μας εφαγε το.....αυτο που σερνει καραβι.... :P

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι θα ξαναεχουμε ραλλυ απλα ισως αυτην την φορα να αργησει, ισως και οχι(who knows..) γιατι οποιος πει οτι ξερει το μελλον να μας πει και τους αριθμους του τζοκερ να τελειωνει το θεμα και να μην χρειαστει να ασχοληθουμε με επενδυσεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, icenex είπε

οποιος πει οτι ξερει το μελλον να μας πει και τους αριθμους του τζοκερ να τελειωνει το θεμα

Θέλει το σασπένς η ζωή  αλλιώς δεν λέει 😅

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Θέλει το σασπένς η ζωή  αλλιώς δεν λέει 😅

Επισης θελει και την διμετρη ξανθια γαλανοματα απο το ανατολικο μπλοκ if you know what i mean :P :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

Τι εγινε τι τρομοκρατικο τιναγμα ηταν αυτο τα ξημερωματα , εχετε καμια αισθηση που θα κατσει η μπαλα ??

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, crypkratos είπε

Καλημερα παιδες,

Τι εγινε τι τρομοκρατικο τιναγμα ηταν αυτο τα ξημερωματα , εχετε καμια αισθηση που θα κατσει η μπαλα ??

Εγώ προσωπικά όχι, γιατί κάθε μέρα σκάει και κάτι new :D
Απ' αυτά που είδα λίγο βιαστικά το πρωί, νομίζω ότι θα σταθεροποιηθεί λίγο τώρα αλλά και πάλι, είναι αυτό που είχαμε πει αρχές του μήνα. Σε αυτό το μοντέλο θα είμαστε πάνω κάτω συνέχεια. Περιμένουμε και το fed τέλος του μήνα..έχουμε μέλλον

• Like 2
Δημοσ.

Εγω περιμενω το eth να πεσει κατω απο 1000$ για να παρω αλλα αν δεν δω προκοπη θα παρω και σε αυτες τις τιμες απλα ηθελα να παρω στρογγυλα 2 eth μιας και εχω ακριβως 2000$ σε busd σε flexible staking με 10% επιτοκιο.Τωρα αν παει και πιο κατω μετα απο μερικους μηνες θα κανω σαν την φωτο που εβαλε ο μαφακα πιο πανω :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crypkratos είπε

Τι εγινε τι τρομοκρατικο τιναγμα ηταν αυτο τα ξημερωματα

Αγόρασε ο Ελ Σαβαδόρ... μας χάλασε τα σχέδια 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα μου εχει κολλησει ασχημα στο μυαλο(το χω ξαναπει ξερω..) επειδη ολοι περιμενουν btc στα 12-14k οτι δεν θα φτασει ποτε εκει και οτι ο πατος ητανε εκει που εφτασε ως τωρα αντε να παει 15-16 πιο κατω δεν νομιζω να παει.Αν παλι παει δεν θα με χαλασει θα αγορασουμε ακομη πιο φθηνα.

Θα μου πεις που το βασιζεις ρε εσυ Παυλο αυτο; σε τιποτα ιδιαιτερο πειτε το ενστικτο αλλα πιο πολυ επειδη πλεον φτασαμε σε ενα σημειο που και η κουτση μαρια πιστευει οτι ο πατος ειναι πολυ πιο κατω και αυτο εγω το βλεπω σαν σημαδι, κατι αντιστοιχο ειχαμε το 2021 οταν ολοι ελεγαν οτι θα δουμε btc στα 100κ και πανω.Τοτε ητανε πολυ bullish και τωρα πολυ bearish.

Τεσπα μην παρω κανεναν στο λαιμο μου με τις θεωριες μου, προσωπικα αγορασα σε αυτες τις τιμες αν μου κατσει και το eth θα αγορασω και αυτα τα 2κ και μετα απλα θα απολαυσω την διαδρομη οποια και να ειναι αυτη με τα αντιστοιχα τραγουδια στο background ειτε παει πανω η τιμη ειτε κατω. Stairway to Heaven ή Highway to hell..

Πραγματικα δεν θα μου κανει εντυπωση να δουμε τελη του χρονου η αρχες του αλλου το btc στα 30-40k

Αν πεσω μεσα πραγματικα θα παω να παιξω και κανα τζοκερ :P

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παίζει ρόλο πως θα πάει η φάση με την οικονομία και τι αποφάσεις θα παρουσιάσουν έξω. Θα κριθούν πολλά από εκεί και θα δούμε πως θα μας πάει, αλλά σε γενικές γραμμές, μέσα σε κόβω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Περιμένουμε και το fed τέλος του μήνα..έχουμε μέλλον

Σε σχεση με πληθωρισμο παλι μπροστα ειμαστε :) , δεν υπαρχει σωτηρια

https://www.newsit.gr/oikonomia/Eurostat-12-o-plithorismos-stin-ellada-ton-iounio/3554739/

18 λεπτά πριν, icenex είπε

Πραγματικα μου εχει κολλησει ασχημα στο μυαλο(το χω ξαναπει ξερω..) επειδη ολοι περιμενουν btc στα 12-14k οτι δεν θα φτασει ποτε εκει και οτι ο πατος ητανε εκει που εφτασε ως τωρα αντε να παει 15-16 πιο κατω δεν νομιζω να παει.Αν παλι παει δεν θα με χαλασει θα αγορασουμε ακομη πιο φθηνα.

Εγω ανηκω απο τους αρκουδιαρηδες κατα βαση ,κοντα στα 10Κ  βλέπω αλλα απο την αλλη λεω μηπως διυλίζω τον κώνωπα και τα λοιπα και χανω την ουσια οτι αντικειμενικα ειναι καλες τιμες για αγορα σε σχεση με το οικονομικο κύκλο του BTC.

Είμαι προβληματισμένος για το σημείο εισοδου ,αυτο είναι το μονο σιγουρο !!

Επεξ/σία από crypkratos

• Δημιουργία νέου...