Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, rallistas είπε

Κι εγω εκλεισα τα ματια και προσπερασα.

Icenex φανερωσου! :P

Αστα το ειδα το μαμημενο προσωπικα δεν το ξαναγγιζω, περιμενω μπας και παρω πισω τα χαμενα απο το Luna.

4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Ο @icenex είναι διακοπές, δεν εξηγείται αλλιώς. Και εγώ αυτόν περιμένω να τα δει και να πει "ωχ, γιατί τα έστειλα ο μλκ.."

Μπα δεν το μετανοιωσα για να επαιρνα πισω τα λεφτα μου επρεπε να παει τουλαχιστον 0.00018 με 0.00020 που ουσιαστικα θα τα παρω πισω οταν παρω ολο το airdrop δηλαδη σε βαθος 2 χρονων.Εκτος αν το luna2 κανει κανα καλο μπαμ νωριτερα, τωρα αν το luna παει πολυ πιο κατω θα παρω το 3ο το μακρυτερο και με ολο το airdrop μαζεμενο.

Δεν ειμαι σε διακοπες.. θα θελα αλλα εχουμε δρομο μεχρι τον αυγουστο, απλα γιορταζω σημερα και ειπα να μην ασχοληθω.Παυλος το ονομα χαρηκα προκαταβολικα σε οποιον αλλον συστηθει.

4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Όχι, γιατί πήρα πολλά όταν ήταν πάτο και είμαι κερδισμένος τώρα 

Τσιμπα λιγο κερδος καλου κακου.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, crypkratos είπε

παιδες να κανω μια ερωτηση σχετικα με τη μεταφορα χρηματων.

Ποιο ειναι το μεγιστο ποσο που εχετε μεταφερει απο ελληνικη τραπεζα στην Binance σε μια συναλλαγη. ?

Προσωπικα δεν εχω προβλημα να εχω 2-3 χιλιαρικα ανεβασμενα,αλλα μετα απο αυτο νοιωθω καπως αβολα. Το θεμα ειναι οτι αν γινει κανα μπραφ παιζει να μην προλαβω να παρω οσα θελω αν δεν τα εχω ηδη πανω !!.

Εσεις τι κανετε; , τα εχετε κανει BUSD /USDT (crypto in general :))--> μεταφορα ledger , περιμενουν εκει και οταν χρειαστει τα ανεβαζετε αμεσα ??

Εχω κανει παραγγελια ledger αλλα ακομα δεν εχει ερθει..

Ειμαι rookie λεμε :)

Ευχαριστω

Το ποσό με το οποίο ο καθένας νοιώθει άνετα είναι καθαρά υποκειμενικό.

Γενικά έχω την εντύπωση πως αν πέσει η Binance ή το Tether, τα κρύπτο θα φάνε γερή σφαλιάρα οπότε και σε cold wallet να τα έχεις ένα -50% το έχω σίγουρο.

Προσωπικά σε cold wallet έχω μόνο τα btc. Τα stable binance με τόκο και τα alt binance με stop loss. Εννοείται πως τα alt μου έχουν πιάσει το stop loss πολύ καιρό πριν, οπότε από αυτά δεν έχω τίποτα 😄

• Like 1

9 λεπτά πριν, icenex είπε

Αστα το ειδα το μαμημενο προσωπικα δεν το ξαναγγιζω, περιμενω μπας και παρω πισω τα χαμενα απο το Luna.

Μπα δεν το μετανοιωσα για να επαιρνα πισω τα λεφτα μου επρεπε να παει τουλαχιστον 0.00018 με 0.00020 που ουσιαστικα θα τα παρω πισω οταν παρω ολο το airdrop δηλαδη σε βαθος 2 χρονων.Εκτος αν το luna2 κανει κανα καλο μπαμ νωριτερα, τωρα αν το luna παει πολυ πιο κατω θα παρω το 3ο το μακρυτερο και με ολο το airdrop μαζεμενο.

Δεν ειμαι σε διακοπες.. θα θελα αλλα εχουμε δρομο μεχρι τον αυγουστο, απλα γιορταζω σημερα και ειπα να μην ασχοληθω.Παυλος το ονομα χαρηκα προκαταβολικα σε οποιον αλλον συστηθει.

Τσιμπα λιγο κερδος καλου κακου.

Κρυπτο πολλά εμμμ χρόνια πολλά Παύλο Andrew εδώ με χαρές και πραγματικά κέρδη.(ας μην είναι και χρηματικά δεν πειράζει)

Καλημέρα παίδες

@icenex Έστω και ετεροχρονισμένα ... Χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και χαρές

11 ώρες πριν, snot είπε

Το ποσό με το οποίο ο καθένας νοιώθει άνετα είναι καθαρά υποκειμενικό.

Γενικά έχω την εντύπωση πως αν πέσει η Binance ή το Tether, τα κρύπτο θα φάνε γερή σφαλιάρα οπότε και σε cold wallet να τα έχεις ένα -50% το έχω σίγουρο.

Προσωπικά σε cold wallet έχω μόνο τα btc. Τα stable binance με τόκο και τα alt binance με stop loss. Εννοείται πως τα alt μου έχουν πιάσει το stop loss πολύ καιρό πριν, οπότε από αυτά δεν έχω τίποτα 😄

Ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη σου απαντηση. Καλα αν πεσει η Binance το -50% ειναι λιγο απλα εγω ελεγα ακομα σε κανονι φαση να εχεις μια εναλλακτικη να σωσεις κατι που απο οτι καταλαβαινω μονο με cold wallet γινεται.

Ισως είμαι υπερβολικός αλλα μετα το terra (60 δις χαθηκαν,δεν εκλεισε το μαγαζακι της γειτονιας 🙂) ,celcius ktl δεν μπορω να αποκλεισω τιποτα.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, crypkratos είπε

Ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη σου απαντηση. Καλα αν πεσει η Binance το -50% ειναι λιγο απλα εγω ελεγα ακομα σε κανονι φαση να εχεις μια εναλλακτικη να σωσεις κατι που απο οτι καταλαβαινω μονο με cold wallet γινεται.

Εγώ πιστεύω παντως ότι αν δεν έχεις κολλήσει καμία μαλακια στο pc ή στο κινητό σου , φτιάχνεις ένα νέο MetaMask γράφεις σε ένα χαρτι το seed phrase και είσαι κομπλέ , σε σχέση με τα exchanges τουλάχιστον.

Τι έγινε παιδιά βλέπω πτωτική τάση πάμε πάλι στα 17 ;

• Like 1

19 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Εγώ πιστεύω παντως ότι αν δεν έχεις κολλήσει καμία μαλακια στο pc ή στο κινητό σου , φτιάχνεις ένα νέο MetaMask γράφεις σε ένα χαρτι το seed phrase και είσαι κομπλέ , σε σχέση με τα exchanges τουλάχιστον.

Τι έγινε παιδιά βλέπω πτωτική τάση πάμε πάλι στα 17 ;

Ευχαριστω για το tip αλλα νομιζω με metamask ειναι μονο tokens στο Εthereum chain (ERC20) , δεν ξερω τι γινεται με bitcoin.

H αγορα ειναι σε κρισιμο σημειο αλλα φαινεται να παιρνει την κατιουσα , για να δουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kostm36 είπε

με μια αναζήτηση στο darkweb: wikipidea: There are currently 19,078,981.25 bitcoins in existence.....

Και επρεπε να κανεις αναζητηση στο darkweb το https://coinmarketcap.com/  δεν σου κανει?

Αλλα παιζει να ειναι λιγοτερα γιατι στην πραγματικοτητα καποια στιγμη που το κοιτουσα λενε οτι υπαρχουν πορτοφολια εκει εξω που ειτε εχουν χασει το recovery phrase ειτε εχουν κλειδωθει απο εξω και εχουν να κουνηθουν τα btc απο τα συγκεκριμενα πορτοφολια απο οταν πρωτοξεκινησε το Mining του btc, ειτε τα στειλανε σε λαθος διευθυνση-δικτυο με απο αποτελεσμα να χαθουν.Επισης λεγεται οτι ολα αυτα υπολογιζονται σε τουλαχιστον 3 μυρια νομισματα οποτε στην ουσια μιλαμε για 16 μυρια και αλλα 2 μυρια που θα βγουνε σε μεγαλο βαθος χρονου.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...