mcstefan7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, icenex είπε Τα εχω στειλει αυτα σε τιμη 0.00012 αν θυμαμαι καλα 1-2 μερες μετα το airdrop μονο το luna2 κρατησα αλλα απο οτι βλεπω εκανα λαλακια επρεπε να τα στειλω και τα 2 την ιδια μερα που τα πηρα.Τωρα hold μπας και πανε κανα 10αρικο. Τελικα εβαλα το κατιτις μου σε btc και εχω αφησει και στην ακρη μερικα φραγκα σε busd παιρνω 10% επιτοκιο και αν αποφασισει η αγορα και πεσει πιο κατω λογικα θα αγορασω λιγο btc k eth. Ps. Ελα ρε εσυ ανεβηκε και το luna2 κοντα 30% αλλα απεχει πολυ απο το 10αρικο που σκοπευω να πουλησω. Ασχετο δοκιμασει κανεις να βγαλει τα κρυπτο του απο nexo, με εχει ψιλοαγχωσει ολος αυτος ο χαμος με την celsius και ο μακακας πηγα και τα εκλεισα για 1 μηνα και περιμενω τωρα στις 11-12 του μηνα που θα ερθει να τα ξαναστειλω στην binance ελπιζω να μην γινει καμια στραβη μεχρι τοτε. Εγώ τα έβγαλα την ημέρα που έγινε η στραβή με Celsius. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, icenex είπε Δεν παιζει αυτο που λες γιατι απο οσο ξερω ο συγκεκριμενος ειχε 15μυρια lunc(τα ειχε αγορασει 3μυρια) τα οποια δεν πουλησε και στο πικ τους να επιαναν 1.5 δις?Ασε που το crash ολοκληρο του luna στοιχισε σε ολους τους επενδυτες μαζι 40 δις.Οποτε δεν βγαινουν οι αριθμοι προφανως τον εχει χτυπησει και αυτον το bear market και ειναι 80% κατω σε σχεση με τις τιμες που ειχαν τα κρυπτο του στο bull market. διορθώνω ,δεν εννοούσα όλα τα λεφτά στο luna ένα μεγάλο ποσό όμως το έχασε απο εκεί Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από expert30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 https://www.washingtonpost.com/business/michael-burrys-bullwhip-tweet-deserves-serious-attention/2022/06/27/0acb7812-f651-11ec-81db-ac07a394a86b_story.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 ο κύκλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, tcktcktck είπε https://www.washingtonpost.com/business/michael-burrys-bullwhip-tweet-deserves-serious-attention/2022/06/27/0acb7812-f651-11ec-81db-ac07a394a86b_story.html Όπως έγραψε και κάποιος στα σχόλια " Just another useless talking head, we don't know what stock position he playing with his dribble, the retail problem of over ordering merchandise thinking the money train was going to last forever and top of the back log of ships being unloaded. This will play out once again in the auto section, the rush by car maker to make big truck because they where selling and made big profits while ditching the small car, now that gas is $5 a gallon who wants a big truck? Prices are still going up and the Fed is out of touch with real time data, just go into a grocery store and see the cost are up every time you go, gas prices, electric cost. The Fed raising rate will not show effects for 6 months at least. He just a dribble who made a call on the housing market 10 plus years ago and is living off that, its the bloomberg rag that gives this attention seeker the attention he cravers, go back to shorting Tesla and whoever else you are playing. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 παιδες να κανω μια ερωτηση σχετικα με τη μεταφορα χρηματων. Ποιο ειναι το μεγιστο ποσο που εχετε μεταφερει απο ελληνικη τραπεζα στην Binance σε μια συναλλαγη. ? Προσωπικα δεν εχω προβλημα να εχω 2-3 χιλιαρικα ανεβασμενα,αλλα μετα απο αυτο νοιωθω καπως αβολα. Το θεμα ειναι οτι αν γινει κανα μπραφ παιζει να μην προλαβω να παρω οσα θελω αν δεν τα εχω ηδη πανω !!. Εσεις τι κανετε; , τα εχετε κανει BUSD /USDT (crypto in general :))--> μεταφορα ledger , περιμενουν εκει και οταν χρειαστει τα ανεβαζετε αμεσα ?? Εχω κανει παραγγελια ledger αλλα ακομα δεν εχει ερθει.. Ειμαι rookie λεμε Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, b0netruper είπε Όπως έγραψε και κάποιος στα σχόλια " Just another useless talking head, we don't know what stock position he playing with his dribble, the retail problem of over ordering merchandise thinking the money train was going to last forever and top of the back log of ships being unloaded. This will play out once again in the auto section, the rush by car maker to make big truck because they where selling and made big profits while ditching the small car, now that gas is $5 a gallon who wants a big truck? Prices are still going up and the Fed is out of touch with real time data, just go into a grocery store and see the cost are up every time you go, gas prices, electric cost. The Fed raising rate will not show effects for 6 months at least. He just a dribble who made a call on the housing market 10 plus years ago and is living off that, its the bloomberg rag that gives this attention seeker the attention he cravers, go back to shorting Tesla and whoever else you are playing. " Μια χαρά του πήγε και το ποντάρισμα εναντια στην Τέσλα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο κύριος . Γενικά το έβαλα για να δούμε και μια bulish γνώμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 lunaaaa 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, M A T R I X είπε lunaaaa Καλό το double αλλά πολυ risky Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, M A T R I X είπε lunaaaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, MAFAKA είπε lunaaaa Μπήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Μπήκες? Όχι ρε είσαι τρελός; Είχα πολλά από πριν όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Κι εγω εκλεισα τα ματια και προσπερασα. Icenex φανερωσου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rallistas είπε Κι εγω εκλεισα τα ματια και προσπερασα. Icenex φανερωσου! Ο @icenex είναι διακοπές, δεν εξηγείται αλλιώς. Και εγώ αυτόν περιμένω να τα δει και να πει "ωχ, γιατί τα έστειλα ο μλκ.." Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Όχι ρε είσαι τρελός; Είχα πολλά από πριν όμως Έχασες αρκετά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις