rallistas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, snot είπε Όντως το email είναι κανονικό, φαίνεται και εδώ κάτω κάτω https://www.binance.com/en/support/faq/360000444531 Το θέμα είναι οι αποτυχημένες προσπάθειες του CVV ήταν δικές σου; Αν ναι, ξεκλειδώνεις την κάρτα και όλα καλά. Αν όχι, πας για καινούργια κάρτα Όχι δεν ήταν δικές μου.Μπαίνω chat να τους στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δε νομίζω να είναι δικές του 😛 Και γω προτείνω έκδοση νέας κάρτας να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ακύρωση κι έβγαλα άλλη.Αυτό μου είπαν τα σχιστοματικα στο site.Πάω να βγάλω άλλη και λέει 25€. Οοοοοχι αδέρφια τους λέω για δικά σας θέματα ασφαλειας,και μου έκαναν και δωρεάν επανέκδοση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μπραβο που το διεκδικισες το 25αρι και το πηρες, μπραβο και στην binance γιατι εχουν μια πιο λογικη-διαλλακτικη πολιτικη σε αυτο απο οτι φαινεται. Θα μπορουσαν να σου πουν οτι διερευσε απο online shop που μεταξυ μας τις περισσοτερες φορες αυτο ισχυει και δεν εχουν κανενα θεμα ασφαλειας. Εσυ την καρτα την χρησιμοποιουσες για online αγορες ?? π.χ εμενα μια φορα απο πειραιως με πηραν να μου πουν οτι πηγε να γινει μια κινηση σε μια καρτα μου σε ενα καταστημα στην Αμερικη, μου λενε μαλλον απο καποιο online shop θα διερευσε , ελα ομως που την συγκεκριμενη καρτα δεν την ειχα χρησιμοποιησει ποτε - ουτε καν για αναληψη .. και τους ρωταω πως βρεθηκε η καρτα ενω δεν την ειχα χρησιμοποιησει ποτε και την εχω σε ενα συρταρι -- Μετα αλλαξε το τροπαρι και ειπε δεν ξερουμε ακριβως απο που εγινε η διαρροη. Στην δικια μου περιπτωση εγινε ξεκαθαρα μεσα απο την τραπεζα . Εν κατακλειδι εκαναν μπλοκαρισμα και στην επανεκδοση χρεωσαν κανονικα και επρεπε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Το πηρα πισω το 5ευρω για το γαμωτο αλλα μου εσπασαν τα νευρα. Νο2 Εν κατακλειδι , γρηγορα ξεμπερδεψες 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 H μόνη χρήση της κάρτας είναι για να πληρώνω τα έξοδα ρεύματος του mining rig.Κοινώς ανάληψη μια φορά το μηνα από ΑΤΜ.Τίποτα άλλο. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση πως έγινε η διαρροή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, rallistas είπε H μόνη χρήση της κάρτας είναι για να πληρώνω τα έξοδα ρεύματος του mining rig.Κοινώς ανάληψη μια φορά το μηνα από ΑΤΜ.Τίποτα άλλο. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση πως έγινε η διαρροή. Επειδη δεν ειδα την αρχικη φωτο, εχεις βαλεις antiphishing code στην Binance?Αν οχι βαλτο γιατι αξιζει μιας κ ξεχωριζεις τα ψευτικα εμαιλ-scam-phishing. Αλλα η καλυτερη τακτικη ξερεις ποια ειναι, φτιαχνεις καινουργιο εμαιλ που δεν το βαζεις πουθενα και το εχεις μονο για το ανταλλακτηριο της προτιμησης σου.Προσωπικα αυτο εκανα και δεν το χρησιμοποιω πουθενα παρα μονο στην binance οποτε αν γινει leak το email μου θα ειναι ειτε απο την ιδια την binance ειτε απο τον email provider. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι έπαθε το luna ρε μάγκες τι έχασα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λες για το PUMP? Ούτε να το βλεπω αυτό το σκαμ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι απλά ρωτάω αν έγινε κάτι και πήγε trending twitter και 15% up αντίστοιχα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, rallistas είπε H μόνη χρήση της κάρτας είναι για να πληρώνω τα έξοδα ρεύματος του mining rig.Κοινώς ανάληψη μια φορά το μηνα από ΑΤΜ.Τίποτα άλλο. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση πως έγινε η διαρροή. E μετα τι να πω ή εισαι γκαντεμης και επεσες σε παγιδευμενο ΑΤΜ [το εχω ακουσει μονο στις ειδησεις] ή σε λιγο καιρο θα ακουσουμε εγινε breach στην BInance που θα ειναι ακρως ανησυχητικο 😟. Ετσι και αλλιως τα ειχες κανει τα κουμαντα σου 👍αφου δεν βαζεις λεφτα στην καρτα μονο οταν θες να κανεις κινηση. Μην ξεχασεις και tips απο @icenex ,συμφωνω 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 και μετα λέμε για απώλειες κι εμείς ,ο ιδιοκτήτης της binance που είναι πρώτος στην λίστα είχε τις περισσότερες απώλειες γιατί μαντέψτε ..επένδυσε money στο luna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 hour ago, expert30 said: και μετα λέμε για απώλειες κι εμείς ,ο ιδιοκτήτης της binance που είναι πρώτος στην λίστα είχε τις περισσότερες απώλειες γιατί μαντέψτε ..επένδυσε money στο luna Θα τα ξαναβγάλει σήμερα… 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, expert30 είπε και μετα λέμε για απώλειες κι εμείς ,ο ιδιοκτήτης της binance που είναι πρώτος στην λίστα είχε τις περισσότερες απώλειες γιατί μαντέψτε ..επένδυσε money στο luna Δεν παιζει αυτο που λες γιατι απο οσο ξερω ο συγκεκριμενος ειχε 15μυρια lunc(τα ειχε αγορασει 3μυρια) τα οποια δεν πουλησε και στο πικ τους να επιαναν 1.5 δις?Ασε που το crash ολοκληρο του luna στοιχισε σε ολους τους επενδυτες μαζι 40 δις.Οποτε δεν βγαινουν οι αριθμοι προφανως τον εχει χτυπησει και αυτον το bear market και ειναι 80% κατω σε σχεση με τις τιμες που ειχαν τα κρυπτο του στο bull market. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) @icenex σπρώξε lunc γρήγοραααα….58%😛 Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, M A T R I X είπε @icenex σπρώξε lunc γρήγοραααα….58%😛 Τα εχω στειλει αυτα σε τιμη 0.00012 αν θυμαμαι καλα 1-2 μερες μετα το airdrop μονο το luna2 κρατησα αλλα απο οτι βλεπω εκανα λαλακια επρεπε να τα στειλω και τα 2 την ιδια μερα που τα πηρα.Τωρα hold μπας και πανε κανα 10αρικο. Τελικα εβαλα το κατιτις μου σε btc και εχω αφησει και στην ακρη μερικα φραγκα σε busd παιρνω 10% επιτοκιο και αν αποφασισει η αγορα και πεσει πιο κατω λογικα θα αγορασω λιγο btc k eth. Ps. Ελα ρε εσυ ανεβηκε και το luna2 κοντα 30% αλλα απεχει πολυ απο το 10αρικο που σκοπευω να πουλησω. Ασχετο δοκιμασει κανεις να βγαλει τα κρυπτο του απο nexo, με εχει ψιλοαγχωσει ολος αυτος ο χαμος με την celsius και ο μακακας πηγα και τα εκλεισα για 1 μηνα και περιμενω τωρα στις 11-12 του μηνα που θα ερθει να τα ξαναστειλω στην binance ελπιζω να μην γινει καμια στραβη μεχρι τοτε. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις