Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, crypkratos είπε

@stazzy1978

Δεν εχω revolut αλλα αυτο με το P2P  το πηγες στο επομενο επιπεδο :), το ειχα δει αλλα δεν το ειχα δοκιμασει γιατι λεει ουσιαστικα οτι ερχεσαι επαφη με αλλον χρηστη και μου φαινοταν too much . Ευχαριστω για την ενημερωση.

Απο revolut σε binance με SEPA εχει προμηθεια ?

Ερωτηση λιγο off-topic για ολους.

Αξιζει να βγαλω revolut για καταθεση σε binance και αλλα ανταλλακτηρια ή δεν αξιζει τον κοπο με ολο αυτο τον χαμο με το KYC ( Know Your customer)

Ευχαριστω παιδες

Second Topic

Ειχα διαβασει σε ενα παλιοτερο post εδω, δεν το βρισκω τωρα δυστυχως, οτι καποιος εκανε τις κινησεις του σε ευρω και υπηρξαν αρκετες ενστασεις οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να τα εχεις γυρισει σε δολαριο (BUSD,USDT,ktl).

Εγω πχ σκεφτομαι να κανω τις κινησεις σε ευρω αλλα παντα παρακολουθωντας την αγορα ,σχεδιαγραμματα σε δολαριο.

Η ληψη των αποφασεων θα γινεται παντα με βαση πχ BTC/BUSD και οι κινησεις στο BTC/EUR.

Ο λογος ειναι να μην κανεις μετατροπη τα ευρω σε π.χ USDT και μετα ξανα σε BTC γιατι

1.Γλιτωνεις Προμηθειες απο την μη μετατροπη σε USD

2. Γλιτωνεις το μπερδεμα με την ισοτιμια και τον χρονο μετατροπης

Παραδειγμα

21/06 μεταφερω 100 ευρω και ισοτιμια 1 EUR = 1.05USD

Αν κανω μετατροπη αμεσως τοτε 100eur=105 USD

Αν κανω ομως μετατροπη π.χ 23/06 και ισοτιμια 1 EUR = 1.03USD τοτε παιρνω λιγοτερα

Αν κανω 25/06 ισοτιμια 1 EUR = 1.07 USD τοτε παιρνω περισσοτερα

Νομιζω γινεται καπως χαοτικο η απλα κατι μου διαφευγει?

Με το BTC/EUR  η μετατροπη γινεται μονο τοτε που θα γινει καποια κινηση , μου φαινεται ΠΟΛΥ πιο ξεκαθαρο

Παρακαλω πολυ τα φωτα σας :)

Το αν θα αλλάξεις τα ευρώ σε δολάρια έχει να κάνει με το αν θα συνεχίσει να ανεβαίνει το δολάριο ή όχι. Επειδή κανείς δεν ξέρει δεν υπάρχει και απάντηση. Προσωπικά φορτώνω την revolut ότι σκοπέυω να αγοράσω τους επόμενους 5-6 μήνες, τα γυρνάω σε usd στην revolut με καλύτερο rate από binance και swift σε binance που μπαίνουν κατευθείαν busd. Τα βάζω κατευθείαν σε 10% επιτόκιο και ότι έχασα σε ισότιμία και έμβασμα το βγάζω με το παραπάνω σε1-2 μήνες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 hours ago, stazzy1978 said:

Λέω να παίξω με passive income... Το APY 10% σε flexible savings BUSD ή USDT δεν είναι άσχημο. (εκτός και αν USDT/BUSD πάθουν... tera)

https://gelt.finance/ δες και αυτό αν θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, stazzy1978 είπε

2k είναι ενα καλό όριο που μπορώ να ρισκάρω να... χάσω... με σχετικά χαμηλό ρίσκο. Χαμηλότερο σίγουρα από το να κάνω spot/futures trade  που νομίζω με τις λίγες γνώσεις που έχω είναι τζόγος.

10% vs 0% των τραπεζών είναι κάτι από το τίποτα!

Eξαιρετικο ειναι ,οχι απλα καλο , απλα ειμαι rookie και η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ψαξει καθολου αυτην την οδο, πλεον ειναι πολυ πιθανον να το χρησιμοποιησω και εγω 👍 ,αν σε παει και η ισοτιμια μπορει και πανω απο 10% ,σε καθε περιπτωση πιστευω περισσοτερο απο τραπεζα !!

11 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Ο λόγος που δεν το βρίσκεις είναι γτ για κάποιο λόγο ρωτάμε εδώ πέρα τα πάντα με αποτέλεσμα μαζί με τη συζήτηση για την επικαιρότητα να μη βρίσκεται ποτέ τπτ από τα παλιά. Θα σου πρότεινα να κάνεις αντίστοιχες ερωτήσεις σε θέματα σχετικά που δεν έχουν χαρακτήρα συζήτησης ώστε να μπορεί να ανατρεξει καποιος μέσω αναζήτησης μετά. Αν δεν υπάρχει μπορείς να φτιάξεις σχετικό θέμα 

Εχεις τα δικια σου αλλα αν ανοιξεις νεο θέμα πιστευω υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να το δουν λιγοτερα μελη η και να απαντησουν μετα απο πολυ καιρο.

Τα posts που μου κινησαν το ενδιαφερον τα βρηκα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/677770-τα-νέα-της-ημέρας-γύρω-από-τα-cryptocurrencies/page/677/

Ξεκιναει απο το post του Hacker?pcs και τα επομενα 4 posts.

Για την ιστορια εχεις ηδη απαντησει "Σε όποιο stable προτιμά ο καθένας " απλα αν ηθελες να εξηγησεις ακριβως το σκεπτικο γιατι χρησιμοποιεις stable coins αντι για  euro

11 ώρες πριν, snot είπε

Το αν θα αλλάξεις τα ευρώ σε δολάρια έχει να κάνει με το αν θα συνεχίσει να ανεβαίνει το δολάριο ή όχι. Επειδή κανείς δεν ξέρει δεν υπάρχει και απάντηση. Προσωπικά φορτώνω την revolut ότι σκοπέυω να αγοράσω τους επόμενους 5-6 μήνες, τα γυρνάω σε usd στην revolut με καλύτερο rate από binance και swift σε binance που μπαίνουν κατευθείαν busd. Τα βάζω κατευθείαν σε 10% επιτόκιο και ότι έχασα σε ισότιμία και έμβασμα το βγάζω με το παραπάνω σε1-2 μήνες.

Ενταξει ζωγραφισες 🙏, δεν ειχε περασει καν σαν σκεψη αυτος ο τροπος μεταφορας ,ειδικα το σκελος μετατροπης σε USD ΠΡΙΝ φτασουν στην Binance,

To μονο σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να το ψαξω καλα αυτο με το 10% επιτοκιο και BUSD , μου ανοιξατε τα ματια 😀

Επεξ/σία από crypkratos

11 λεπτά πριν, rallistas είπε

Αδέρφια μου ήρθε αυτό!Τι φάση;

Την κάρτα την έχω εγώ εννοείται πάνω μου.

Τι κάνουμε;

5ACA006E-CC5A-4A39-9D9A-65B258CCDC65.png

Μυρίζει απάτη. Όντως σου έχει μπλοκάρει η κάρτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@rallistas

Σβησε αρχικα το συνημμενο γιατι περιεχει το ονομα σου ,

Τωρα λογικα αν καταλαβαινω καλα για εμενα δεν ειναι απατη , απλα καποιος με τον αριθμο της καρτας σου προσπαθει  να βρει και το 3ψηφιο CCV για να κανει αγορες.

Απλα η προσωπικη μου αποψη , μπλοκαρε την

Επεξ/σία από crypkratos
  • Like 1

2 λεπτά πριν, snot είπε

Μυρίζει απάτη. Όντως σου έχει μπλοκάρει η κάρτα;

Ω ναι.Μπήκα μέσα και ζήτησε επιβεβαίωση λογαριασμού με παζλ κτλ κτλ και στην κάρτα λέει είτε να την ξεμπλοκαρω επιτόπου είτε θα ξεμπλοκάρει μόνη της σε 24 ώρες για λόγους ασφαλείας.

Αφησα να γίνει μόνο του αφού δε θα τη χρειαστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, rallistas said:

Αδέρφια μου ήρθε αυτό!Τι φάση;

Την κάρτα την έχω εγώ εννοείται πάνω μου.

Τι κάνουμε;

5ACA006E-CC5A-4A39-9D9A-65B258CCDC65.png

Αρχικά κάνε edit την φώτο και σβήσε τα στοιχεία σου. 

Scam μυρίζει το email από ένα γρήγορο τσεκ που έκανα.

Επικοινώνησε με binance και κάνε αναφορά του email. Αν στο επιβεβαιώσουν, ρώτησε τους μήπως σου δώσουν περισσότερα στοιχεία των failed transactions. Άλλαξε κωδικούς εννοείται με strong pw κλπ.

Μίλα με τράπεζα και θα πρότεινα να κάνεις ακύρωση. Ρώτα και εκεί τι παίζει. 

Αν είναι scam και δεν έβαλες πουθενά περίεργα τα στοιχεία απλά άλλαξε κωδικούς. 

Επεξ/σία από M A T R I X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Silverage είπε

mgdirectmail.binance.com;

Αυτο ειναι το email  απο οπου ερχονται ολα ta emails της Binance

@rallistas

εχεις κανει enable to anti-phising code για τα emails , αυτο βοηθαει πολυ σε τετοιες περιπτωσεις

π.χ στο τελος του email

image.png.3960963d96a2a83bd7d06459fc65f4de.png

Επεξ/σία από crypkratos

Άφησα τις διευθύνσεις πριν να φαίνονται για να τις δείτε γιατί κι εμένα μου φάνηκε περίεργη η διεύθυνση.

Οντως όμως είναι μπλοκαρισμένη η κάρτα μέσα στην εφαρμογή.

Εννοειται δεν πάτησα τίποτα στο mail.
Επισης την κάρτα τη γεμίζω μόνο όταν έχω να ψωνίσω κάτι.Αλλιώς είναι πάντα άδεια.

• Like 1

1 minute ago, rallistas said:

Άφησα τις διευθύνσεις πριν να φαίνονται για να τις δείτε γιατί κι εμένα μου φάνηκε περίεργη η διεύθυνση.

Επισης την κάρτα τη γεμίζω μόνο όταν έχω να ψωνίσω κάτι.Αλλιώς είναι πάντα άδεια.

Μίλα βρε με binance να στο επιβεβαιώσουν

• Like 1

H διευθυνση ειναι κανονικη παιδες, απλα δειτε τα προηγουμενα email απο Binance.

To προβλημα rallistas ειναι οτι σε βλέπω να πας για νέα καρτα 😞 , τωρα δεν ξερω αν η Binance θα στην χρεωσει σε αυτην την περιπτωση , θα πρεπει να ρωτησεις

• Like 1

Όντως το email είναι κανονικό, φαίνεται και εδώ κάτω κάτω

https://www.binance.com/en/support/faq/360000444531

11 λεπτά πριν, rallistas είπε

Το θέμα είναι οι αποτυχημένες προσπάθειες του CVV ήταν δικές σου; Αν ναι, ξεκλειδώνεις την κάρτα και όλα καλά. Αν όχι, πας για καινούργια κάρτα

• Δημιουργία νέου...