Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@zananiro

Πολυ σώστη παρατηρηση (το οτι δεν υπάρχει ρευστό --> ειναι γιατι με κανει να βλέπω κυριως κατω), βεβαια το 30Κ ηταν για το extreme σεναριο για να γινει κατανοητο το σκεπτικο μου.Εγω εξακολουθω οτι το θεωρω μια αντιδραση λογικη θα ελεγα , ολοι οι δεικτες ηταν σε υπερπουλημενα επιπεδα ... καπως πρεπει να στρωσουν λιγακι ΑΝ ειναι να κατεβει και αλλο

@snot

Παντως αν παει προς 27Κ εγω θα ανοιξω λιγα short τοτε με μικρο εως καθολου leverage ,απλα το crypto εχει μεγαλες διακυμανσεις και το φοβαμαι. [σφιχτο stop loss σε πεταει ευκολα εξω και ανοιχτο παθαινεις γρηγορια ζημια ευκολα.]

Υ.Σ Εχω καποια εμπειρια απο παραγωγα, οποτε μπορω να κανω μια "σχετικη " διαχειριση

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χώσεις χρήματα στο Binance με τη λιγότερη προμήθεια;

SEPA = Έξοδα Ελληνικής Τράπεζας + 1 € η binance

Κάρτα = 1,8% Binance fee

Υπάρχει άλλος τρόπος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χώσεις χρήματα στο Binance με τη λιγότερη προμήθεια;

SEPA = Έξοδα Ελληνικής Τράπεζας + 1 € η binance

Κάρτα = 1,8% Binance fee

Υπάρχει άλλος τρόπος;

Προφανως αναλογως του ποσου.Αν βαλεις μικρα ποσα τυπου 100 ευρω θα πληρωσεις με καρτα 1.8€ συνολο.Με sepa θα πληρωσεις σιγουρα 1ευρω στην binance + οτι χρεωνει η τραπεζα σου.Διαφορετικες τιμολογησεις εχουν μεταξυ τους.Αλλα αν βαλεις μεγαλο ποσο αξιζει sepa.

Αυτο μπορεις να το δεις βαζοντας το ποσο που εχεις σκοπο να στειλεις και λιγο πριν την ολοκληρωση του θα δεις τι σου χρεωνει.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα εχω χρησιμοποιησει μονο SEPA

Προμηθειες:

Alpha Bank IRIS Payment:2,5 euro --> Βλεπεις τα λεφτα στην Binance σε 20 λεπτα

NBG Iris :2,2 euro -->Βλεπεις τα λεφτα στην Binance σε 20 λεπτα

Απο οτι εχω διαβασει το πιο οικονομικο ειναι με Revolut.

Φορτωνεις την Revolut π.χ με καρτα Alpha Bank -->0 Προμηθειες

Απο REvolut σε Binance --> 0 Προμηθειες -->Ας το επιβεβαιωσει καποιος που εχει Revolut παρακαλω

Συνολο Προμηθειες το 1 ευρω της Binance

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, crypkratos είπε

Απο οτι εχω διαβασει το πιο οικονομικο ειναι με Revolut.

Φορτωνεις την Revolut π.χ με καρτα Alpha Bank -->0 Προμηθειες

Απο REvolut σε Binance --> 0 Προμηθειες -->Ας το επιβεβαιωσει καποιος που εχει Revolut παρακαλω

Συνολο Προμηθειες το 1 ευρω της Binance

Το δοκίμασα... Από τράπεζα σε revolut --> 0 fee μέσω κάρτας top up

Από P2P της Binance μέσω Revolut --> 0 fee, αλλά με διαφορά στην ισοτιμία, που αν τα υπολόγισα σωστά είναι περίπου 0,90BUSD χειρότερη από την τιμή σποτ (65EUR έκανα convert se BUSD).

Ευχαριστώ για το hint!

Λέω να παίξω με passive income... Το APY 10% σε flexible savings BUSD ή USDT δεν είναι άσχημο. (εκτός και αν USDT/BUSD πάθουν... tera)

Επεξ/σία από stazzy1978
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stazzy1978 είπε

Λέω να παίξω με passive income... Το APY 10% σε flexible savings BUSD ή USDT δεν είναι άσχημο. (εκτός και αν USDT/BUSD πάθουν... tera)

Βασικά είναι εξωφρενικό οπότε μην το θεωρείς και δεδομένο. Λόγω bear market έχουν πρόβλημα ρευστότητας και προσπαθούν να κρατήσουν τα κεφάλαια στο ανταλλακτηριο 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβαζα κάτι για πρόσφυγες και μας γεννήθηκε η απορία.

Υπάρχει κάποια λύση για φίλο χωρίς πρόσβαση σε τράπεζες να καταθέσει χρήματα χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας;

Υπάρχει κάτι για Binance, Revolut ή paypal? Ή οτιδήποτε άλλο.

Έχει λεφτά στο χέρι και θέλει να τα κάνει "πλαστικά" να τα έχει σε μια κάρτα.

Οι gangsta τι κάνουν άραγε; 🤪

Επεξ/σία από gamanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@stazzy1978

Χαιρομαι που βοηθησα :)

Το Βασικο να ξερεις ειναι τα ψιλα γραμματα :), (*Rates are subject to change on daily basis)

Επισης ειναι μεχρι 2 χιλιαρικα -->με προλαβε ο @snot

(Τerra ηταν ειδικη περιπτωση που δεν υποστηριζοταν το νομισμα απο real dollars αλλα απο το token τους, ειναι μεγαλη ιστορια οπως ισως γνωριζεις)

image.png.9aa6ca04261e3f0dfaebf34c5e619c3c.png

Επεξ/σία από crypkratos
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, gamanos said:

Υπάρχει κάποια λύση για φίλο χωρίς πρόσβαση σε τράπεζες να καταθέσει χρήματα χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας;

Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να φορτίσεις. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gamanos είπε

Έχω την εντύπωση πως γίνεται στα bcash atm που υπάρχουν σε διάφορα σημεία στην Αθήνα, ,μπορεί να κάνω και λάθος. Στο άρθρο αυτό γράφει πάντως πως γίνεται:

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1677657/bitcoin-57-atm-stin-ellada-to-xroniko-tis-anelpistis-anodou-tou

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@stazzy1978

6 ώρες πριν, stazzy1978 είπε

Το δοκίμασα... Από τράπεζα σε revolut --> 0 fee μέσω κάρτας top up

Από P2P της Binance μέσω Revolut --> 0 fee, αλλά με διαφορά στην ισοτιμία, που αν τα υπολόγισα σωστά είναι περίπου 0,90BUSD χειρότερη από την τιμή σποτ (65EUR έκανα convert se BUSD).

Δεν εχω revolut αλλα αυτο με το P2P  το πηγες στο επομενο επιπεδο :), το ειχα δει αλλα δεν το ειχα δοκιμασει γιατι λεει ουσιαστικα οτι ερχεσαι επαφη με αλλον χρηστη και μου φαινοταν too much . Ευχαριστω για την ενημερωση.

Απο revolut σε binance με SEPA εχει προμηθεια ?

Ερωτηση λιγο off-topic για ολους.

Αξιζει να βγαλω revolut για καταθεση σε binance και αλλα ανταλλακτηρια ή δεν αξιζει τον κοπο με ολο αυτο τον χαμο με το KYC ( Know Your customer)

Ευχαριστω παιδες

Second Topic

Ειχα διαβασει σε ενα παλιοτερο post εδω, δεν το βρισκω τωρα δυστυχως, οτι καποιος εκανε τις κινησεις του σε ευρω και υπηρξαν αρκετες ενστασεις οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να τα εχεις γυρισει σε δολαριο (BUSD,USDT,ktl).

Εγω πχ σκεφτομαι να κανω τις κινησεις σε ευρω αλλα παντα παρακολουθωντας την αγορα ,σχεδιαγραμματα σε δολαριο.

Η ληψη των αποφασεων θα γινεται παντα με βαση πχ BTC/BUSD και οι κινησεις στο BTC/EUR.

Ο λογος ειναι να μην κανεις μετατροπη τα ευρω σε π.χ USDT και μετα ξανα σε BTC γιατι

1.Γλιτωνεις Προμηθειες απο την μη μετατροπη σε USD

2. Γλιτωνεις το μπερδεμα με την ισοτιμια και τον χρονο μετατροπης

Παραδειγμα

21/06 μεταφερω 100 ευρω και ισοτιμια 1 EUR = 1.05USD

Αν κανω μετατροπη αμεσως τοτε 100eur=105 USD

Αν κανω ομως μετατροπη π.χ 23/06 και ισοτιμια 1 EUR = 1.03USD τοτε παιρνω λιγοτερα

Αν κανω 25/06 ισοτιμια 1 EUR = 1.07 USD τοτε παιρνω περισσοτερα

Νομιζω γινεται καπως χαοτικο η απλα κατι μου διαφευγει?

Με το BTC/EUR  η μετατροπη γινεται μονο τοτε που θα γινει καποια κινηση , μου φαινεται ΠΟΛΥ πιο ξεκαθαρο

Παρακαλω πολυ τα φωτα σας :)

Επεξ/σία από crypkratos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, crypkratos είπε

Δεν νομιζω ότι παίζει αυτο, ή τουλαχιστον δεν το εχω βρει...

Second Topic

Άρα θα παίζεις μονο αυτό το ζευγάρι BTC/EUR? 

Τα BUSD/BNB/USDT κοκ στην Binance αν εχω καταλάβει σου δίνουν ευελιξία να "παίξεις" και άλλα ζευγαρια και παιχνιδια..

4 ώρες πριν, crypkratos είπε

@stazzy1978

Χαιρομαι που βοηθησα :)

Το Βασικο να ξερεις ειναι τα ψιλα γραμματα :), (*Rates are subject to change on daily basis)

Επισης ειναι μεχρι 2 χιλιαρικα -->με προλαβε ο @snot

(Τerra ηταν ειδικη περιπτωση που δεν υποστηριζοταν το νομισμα απο real dollars αλλα απο το token τους, ειναι μεγαλη ιστορια οπως ισως γνωριζεις)

image.png.9aa6ca04261e3f0dfaebf34c5e619c3c.png

2k είναι ενα καλό όριο που μπορώ να ρισκάρω να... χάσω... με σχετικά χαμηλό ρίσκο. Χαμηλότερο σίγουρα από το να κάνω spot/futures trade  που νομίζω με τις λίγες γνώσεις που έχω είναι τζόγος.

10% vs 0% των τραπεζών είναι κάτι από το τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, crypkratos είπε

@stazzy1978

Δεν εχω revolut αλλα αυτο με το P2P  το πηγες στο επομενο επιπεδο :), το ειχα δει αλλα δεν το ειχα δοκιμασει γιατι λεει ουσιαστικα οτι ερχεσαι επαφη με αλλον χρηστη και μου φαινοταν too much . Ευχαριστω για την ενημερωση.

Ερωτηση λιγο off-topic για ολους.

Αξιζει να βγαλω revolut για καταθεση σε binance και αλλα ανταλλακτηρια ή δεν αξιζει τον κοπο με ολο αυτο τον χαμο με το KYC ( Know Your customer)

Ευχαριστω παιδες

Second Topic

Ειχα διαβασει σε ενα παλιοτερο post εδω, δεν το βρισκω τωρα δυστυχως, οτι καποιος εκανε τις κινησεις του σε ευρω και υπηρξαν αρκετες ενστασεις οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να τα εχεις γυρισει σε δολαριο (BUSD,USDT,ktl).

Εγω πχ σκεφτομαι να κανω τις κινησεις σε ευρω αλλα παντα παρακολουθωντας την αγορα ,σχεδιαγραμματα σε δολαριο.

Η ληψη των αποφασεων θα γινεται παντα με βαση πχ BTC/BUSD και οι κινησεις στο BTC/EUR.

Ο λογος ειναι να μην κανεις μετατροπη τα ευρω σε π.χ USDT και μετα ξανα σε BTC γιατι

1.Γλιτωνεις Προμηθειες απο την μη μετατροπη σε USD

2. Γλιτωνεις το μπερδεμα με την ισοτιμια και τον χρονο μετατροπης

Παραδειγμα

21/06 μεταφερω 100 ευρω και ισοτιμια 1 EUR = 1.05USD

Αν κανω μετατροπη αμεσως τοτε 100eur=105 USD

Αν κανω ομως μετατροπη π.χ 23/06 και ισοτιμια 1 EUR = 1.03USD τοτε παιρνω λιγοτερα

Αν κανω 25/06 ισοτιμια 1 EUR = 1.07 USD τοτε παιρνω περισσοτερα

Νομιζω γινεται καπως χαοτικο η απλα κατι μου διαφευγει?

Με το BTC/EUR  η μετατροπη γινεται μονο τοτε που θα γινει καποια κινηση , μου φαινεται ΠΟΛΥ πιο ξεκαθαρο

Παρακαλω πολυ τα φωτα σας :)

Ο λόγος που δεν το βρίσκεις είναι γτ για κάποιο λόγο ρωτάμε εδώ πέρα τα πάντα με αποτέλεσμα μαζί με τη συζήτηση για την επικαιρότητα να μη βρίσκεται ποτέ τπτ από τα παλιά. Θα σου πρότεινα να κάνεις αντίστοιχες ερωτήσεις σε θέματα σχετικά που δεν έχουν χαρακτήρα συζήτησης ώστε να μπορεί να ανατρεξει καποιος μέσω αναζήτησης μετά. Αν δεν υπάρχει μπορείς να φτιάξεις σχετικό θέμα 

• Δημιουργία νέου...