M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 4 minutes ago, icenex said: Προσωπικα δεν μπαινοβγαινω αν εξαιρεσεις το lunc που τα εστειλα λιγο αφοτου πηρα τα airdrop ακομη και τα airdrop τα κανω hold.Μετα εκανα ενα trade ετσι πιο πολυ για να μου λυθει η απορια περι sepa. Κατα τα αλλα ειμαι holder ακομη και στα alt coins που ειμαι τουλαχιστον 70% κατω οπως Holochain,Bttc,vet Στα αλλα ειτε αγορασα σχετικα σε καλες τιμες και ειμαι 50% αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο οπως bnb στα 300$,ada μεσος ορος αγορας το 1$ εκει τα περισσοτερα τα εχω αγορασει στα 50-70 cent απλα με μαμησε το γεγονος οτι αγορασα καποια στιγμη με 2$ ada.Αλλα ευτυχως το μεγαλυτερο μου κεφαλαιο ειναι στο Btc, ειχα 70% btc και ακολουθουσαν τα alts απλα για καποιον λογο μου κολλησε να κανω ανακατανομη και αγορασα λιγο eth k ada και λιγο harmony με το 20% βεβαια αν πεσουν οι τιμες με το κεφαλαιο που εχω στην ακρη θεωρω οτι θα ανεβασω παλι το btc dominance στο πορτοφολι μου.Λογικα θα το φτασω παλι στο 70 % αλλα σκεφτομαι αυτην την φορα να το μοιρασω και να βαλω το μισο στο eth. Το eth δεν έχει μέλλον. Καλύτερα ρίχτα αλλού. Όλο υποσχέσεις είναι και δεν έχει παραδώσει τίποτα. Προχθές διάβαζα ότι κάποια βασικά πράγματα που χρειάζεται το eth, θα έρθουν με το 3.0 και εμείς περιμένουμε χρόνια το 2.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Το eth δεν έχει μέλλον. Καλύτερα ρίχτα αλλού. Όλο υποσχέσεις είναι και δεν έχει παραδώσει τίποτα. Προχθές διάβαζα ότι κάποια βασικά πράγματα που χρειάζεται το eth, θα έρθουν με το 3.0 και εμείς περιμένουμε χρόνια το 2.0. Οπως και να εχει ειναι το νουμερο 2 και εχουν επενδυσει παρα πολλα προτζεκτ πανω του.Οποτε θεωρω στο επομενο ραλλυ θα μας βγαλει λεφτα ειδικα στην τιμη που παιζει τωρα.Και στη ιδια υψηλοτερη τιμη να φτασει δηλαδη τα 5κ δεν μας χαλαει.Ουτως η αλλως εμενα η στρατηγικη μου βασιζεται στο γεγονος οτι στο επομενο ραλλυ να εχω βγαλει οσο τον δυνατον περισσοτερες φορες το κεφαλαιο μου οτι και να ειναι αυτο. Απο τι στιγμη που θα εχω παρει πισω το κεφαλαιο μου και ποσο μαλλον και με ενα καλο κερδος δεν θα με νοιαζει και ιδιαιτερα τι θα απογινει, θα το καβαλησω και οπου πανε.Αν πανε πανω θα πουλαω ενα ποσοστο απο αυτα ειτε αυτα λεγονται eth,ada,vet κτλ. και αν πανε στο φεγγαρι θα πουλαω μεχρι να μην μου μεινει τιποτα και απλα μετα θα περιμενω το bear market. Οποτε ναι μεν ειμαι Long term holder αλλα θα κοιταξω πρωτα να εξασφαλισω το κεφαλαιο μου πισω με την πρωτη ευκαιρια. Περα απο αυτο θα πω μια προβλεψη αν και ειναι λιγο απιθανη να συμβει αλλα θα την κανω ετσι και αλλιως.Για καποιον λογο θεωρω οτι στο επομενο ραλλυ παιζει να δουμε το eth στην θεση 1 και αν οχι στο επομενο ραλλυ στο μεθεπομενο.Αν και γουσταρω περισσοτερο τον βασιλια για καποιον λογο μου εχει καρφωθει οτι κατι τετοιο θα γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Το eth δεν έχει μέλλον. Καλύτερα ρίχτα αλλού. Όλο υποσχέσεις είναι και δεν έχει παραδώσει τίποτα. Προχθές διάβαζα ότι κάποια βασικά πράγματα που χρειάζεται το eth, θα έρθουν με το 3.0 και εμείς περιμένουμε χρόνια το 2.0. Δεν ειμαι fan του eth, αλλα τρεχουν απειρα πραγματα/projects κλπ πανω του και εχει ενα σωρο use cases. Επισης υπαρχει μια dev ομαδα πισω που κινειται μεν με αργους ρυθμους σε σχεση με τις υποσχεσεις της, αλλα παραδιδει βελτιωσεις που δουλευουν. Δεν μπορει να πει καποιος ετσι ευκολα οτι δεν εχει μελλον , θυμιζει τους αντιστοιχους αφορισμους για το btc που γραφονται εδω και 10 χρονια. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 11 minutes ago, BackFromHell said: Δεν ειμαι fan του eth, αλλα τρεχουν απειρα πραγματα/projects κλπ πανω του και εχει ενα σωρο use cases. Επισης υπαρχει μια dev ομαδα πισω που κινειται μεν με αργους ρυθμους σε σχεση με τις υποσχεσεις της, αλλα παραδιδει βελτιωσεις που δουλευουν. Δεν μπορει να πει καποιος ετσι ευκολα οτι δεν εχει μελλον , θυμιζει τους αντιστοιχους αφορισμους για το btc που γραφονται εδω και 10 χρονια. Ότι και να παραδίδει, αν το 2.0 δεν έρθει (στο άμεσο μέλλον, όχι στο release) με αυτά που χρειάζεται, θα πεθάνει επειδή θα ανέβουν άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Ότι και να παραδίδει, αν το 2.0 δεν έρθει (στο άμεσο μέλλον, όχι στο release) με αυτά που χρειάζεται, θα πεθάνει επειδή θα ανέβουν άλλα To solana να φανταστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 eth στα 10.000 στο επομενο bull run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, poulaki1976 είπε eth στα 10.000 στο επομενο bull run Από το στόμα σου…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Ενδιαφέρον, όλοι περιμένουν να πέσει πλέον το BTC στα 12Κ, κάτι παρόμοιο με τον Νοέμβριο που το έβλεπαν για Δεκέμβριο 100Κ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε θα πεθάνει επειδή θα ανέβουν άλλα Matic 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε To solana να φανταστω Το SOL τρέμει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Ολοι περιμένουν οτι θα παει στα 12Κ και εγω μαζι σε αυτους που λεω και παρακατω,παντως απο 16Κ και κατω κανω full αγορες ΑΝ παει. Για εμενα παιζει σημαντικο ρολο πως θα παει, δηλαδη τωρα αν κανει ενα τρελο ανοδικο και παει και 30Κ θα κυριαρχησει FOMO ,οτι το χασαμε το τρενο , θα μπει αρκετος κοσμος και τοτε νομιζω ειναι οτι θα γινει ο απολυτος πανικος και θα φυγει τερμα κατω. Οι περισσοτεροι θα ειναι ηδη μεσα και δεν θα μπορουν να κανουν τις αγορες που θα ηθελαν οποτε θα ειναι ανοιχτο το πεδιο για τους μεγαλους να σαρωσουν οτι κινειται Αυτο ειναι το βασικο σεναριο στο μυαλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, crypkratos είπε Ολοι περιμένουν οτι θα παει στα 12Κ και εγω μαζι σε αυτους που λεω και παρακατω,παντως απο 16Κ και κατω κανω full αγορες ΑΝ παει. Για εμενα παιζει σημαντικο ρολο πως θα παει, δηλαδη τωρα αν κανει ενα τρελο ανοδικο και παει και 30Κ θα κυριαρχησει FOMO ,οτι το χασαμε το τρενο , θα μπει αρκετος κοσμος και τοτε νομιζω ειναι οτι θα γινει ο απολυτος πανικος και θα φυγει τερμα κατω. Οι περισσοτεροι θα ειναι ηδη μεσα και δεν θα μπορουν να κανουν τις αγορες που θα ηθελαν οποτε θα ειναι ανοιχτο το πεδιο για τους μεγαλους να σαρωσουν οτι κινειται Αυτο ειναι το βασικο σεναριο στο μυαλο μου. Αυτό λέω, όλοι περίμεναν το προηγούμενο καλοκαίρι 100Κ τον Δεκέμβριο, τον Νοέμβριο ήρθε νέο ATH και εκεί το πιστέψαμε ακόμα περισσότερο - και γιατί όχι; - μήπως τώρα δεν θα έρθει πότε αυτό το 16κ , 12κ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 14 minutes ago, arsenal said: Αυτό λέω, όλοι περίμεναν το προηγούμενο καλοκαίρι 100Κ τον Δεκέμβριο, τον Νοέμβριο ήρθε νέο ATH και εκεί το πιστέψαμε ακόμα περισσότερο - και γιατί όχι; - μήπως τώρα δεν θα έρθει πότε αυτό το 16κ , 12κ κτλ παιδιά έχουμε ακόμα μέλλον, μην περιμένετε αύριο να δείτε το btc 30-40k επειδή επέστρεψε μία βδομάδα στα 20k. Μέχρι να δούμε τι θα γίνει Αμερική σε πρώτη φάση, έχουμε μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, crypkratos είπε Ολοι περιμένουν οτι θα παει στα 12Κ και εγω μαζι σε αυτους που λεω και παρακατω,παντως απο 16Κ και κατω κανω full αγορες ΑΝ παει. Για εμενα παιζει σημαντικο ρολο πως θα παει, δηλαδη τωρα αν κανει ενα τρελο ανοδικο και παει και 30Κ θα κυριαρχησει FOMO ,οτι το χασαμε το τρενο , θα μπει αρκετος κοσμος και τοτε νομιζω ειναι οτι θα γινει ο απολυτος πανικος και θα φυγει τερμα κατω. Οι περισσοτεροι θα ειναι ηδη μεσα και δεν θα μπορουν να κανουν τις αγορες που θα ηθελαν οποτε θα ειναι ανοιχτο το πεδιο για τους μεγαλους να σαρωσουν οτι κινειται Αυτο ειναι το βασικο σεναριο στο μυαλο μου. Δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά για να γίνει αυτό που λες, τουλάχιστον άμεσα. Σκέψου τα 30Κ είναι σχεδόν 70% άνοδος σε σχέσηε την τιμή πριν λίγες ημέρες. Προς Αύγουστο, Σεπτέμβρη ίσως. Εκτός και αν παιχτεί τρελό manipulation. Προς το παρόν κοντά στα 21.5Κ υπάρχει major resistance απ' ότι φαίνεται. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από zananiro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 @arsenal Ναι ισχυει αυτο που λες , μπορει και να μην τα δουμε ποτε γιατι εχουν τονιστει παρα πολυ απο ολους. Απο την αλλη σε αυτο το παγκοσμιο κλιμα με τον πληθωρισμο, μπορει επισημα και σε υφεση δεν βλέπω για τους επομενους μηνες πως θα ανεβει και να μεινει. Στο φιναλε μπορει να είμαι απλα απληστος , οπως και να εχει πιστευω θα παρουσιαστουν ευκαιρειες να κανει καποιος αγορες περιξ των 20000 το επομενο διαστημα με στοχο πωλησης μετα απο 2-3 χρονια @matrix Συμφωνω 100% , θέλει παρακολουθηση τους επομενους 6-12 μηνες, εχει μέλλον οπως σωστα είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, zananiro είπε Δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά για να γίνει αυτό που λες, τουλάχιστον άμεσα. Σκέψου τα 30Κ είναι σχεδόν 70% άνοδος σε σχέσηε την τιμή πριν λίγες ημέρες. Προς Αύγουστο, Σεπτέμβρη ίσως. Εκτός και αν παιχτεί τρελό manipulation. Προς το παρόν κοντά στα 21.5Κ υπάρχει major resistance απ' ότι φαίνεται. Από την άλλη εάν σπάσει το resistance των 21.5 ο δρόμος μέχρι τα 27.5 είναι ανοικτός και ένα relief rally έχει καιρό να έρθει. Προσωπικά έχω αποστασιοποιήσει τον εαυτό μου από την αγορά. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου πολύ καιρό πιο πριν. Μπαίνω μία φορά τον μήνα και ανάλογα με το πόσο έχει πέσει ή ανέβει κάνω μία πράξη σε excel και αγοράζω ή πουλάω ανάλογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις