zananiro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Damianus είπε Τους χακαραν 100 εκατομμυριακια, τιποτα ανησυχητικο . 😁 https://blockworks.co/defi-cross-chain-horizon-bridge-hacked-for-100m/ Thanks. Ενταξει, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε το λόγο. Γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά στην όλη πτώση. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε τώρα. Ίσως ένα θετικό είναι ότι φαίνεται να δραστηριοποιήθηκε η ομάδα του one και βρήκαν τα πορτοφόλια με βάση το άρθρο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, sharke είπε υπάρχει κάποιο νεο σχετικά με το matic polygon και άρχισε απο εχθές άνοδο? Καλησπέρα , Πρώτο email στην παρέα σας, ας ξεκινήσω με link που ισώς βοηθήσει τον sharke https://coingape.com/polygon-matic-price-jumps-50-this-week-are-more-gains-due/ Θα ήθελα να πώ οτι έχετε κάνει καλό "παρεακι" και ο καθένας συμβάλει οτι μπόρει. Εγω τωρα ξεκινάω στον κόσμο των crypto οπότε λιγο κατανόηση για τις ερωτήσεις που ΄θα βλέπετε απο εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Λοιπον παιδες βρηκα το καλυτερο μοντελο για να δειτε που θα παει η τιμη. Οταν ειμαι bullish η τιμη παει κατω και οταν ειμαι bearish η τιμη παει πανω.Μιλαμε για πολυ γκαντεμια, τι φαση μετα απο καιρο ειμαι bearish και περιμενω να πεσει λιγο η τιμη ωστε να παρω τα μεγιστα με τα λεφτα μου και δεν το βλεπω να γινεται.Στο τελος θα κανω φομο μου φαινεται και μετα θα πεσει η τιμη.Next level γκαντεμιας. Λετε να ειναι bulltrap η φαση γιατι το βλεπω τις τελευταιες μερες να φτιαχνει support στις 20 χιλιαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 29 minutes ago, icenex said: Λετε να ειναι bulltrap η φαση γιατι το βλεπω τις τελευταιες μερες να φτιαχνει support στις 20 χιλιαδες. Προφανώς, για να κινηθεί λίγο το χρήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Προσωπική εκτίμηση οτι είναι καθαρό bulltrap , δεν βλεπω τροπο πως θα γλιτωσει τον καταποντισμο ( κοντα στα 10Κ) το επομενο εξαμηνο. Επισης μια γνώμη επι προσωπικού για τον icenex [ παρακολουθώ καιρό πριν την εγγραφή] , Κράτα γερά και συνέχισε να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου σε αυτον τον χώρο. ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ !!! Οι ανησυχίες σου είναι και πολλων αλλων , οποτε ισως ολοί μαζί καταφέρουμε κατι καλύτερο. π.χ τις προαλλες οταν μπηκες στο κοπο να γραψεις για την εθνικη και τις μεταφορες μεταξυ ανταλλακτηριου και τραπεζας με βοηθησες πολυ γιατι δεν ηξερα τι ακριβως ειναι δυνατον ή οχι. [ξεκαθαρησες το θολο τοπιο στο μυαλο μου για το συγκεκριμενο θέμα] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Σ Ευχαριστώ όλα τα παιδιά Υ.Σ2 Ειμαι rookie σε crypto οποτε λαμβάνετε τις αποψείς μου περι της αγόρας με ΠΟΛΥ προσοχή, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ είναι λάθος Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από crypkratos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, crypkratos είπε Καλησπέρα Προσωπική εκτίμηση οτι είναι καθαρό bulltrap , δεν βλεπω τροπο πως θα γλιτωσει τον καταποντισμο ( κοντα στα 10Κ) το επομενο εξαμηνο. Επισης μια γνώμη επι προσωπικού για τον icenex [ παρακολουθώ καιρό πριν την εγγραφή] , Κράτα γερά και συνέχισε να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου σε αυτον τον χώρο. ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ !!! Οι ανησυχίες σου είναι και πολλων αλλων , οποτε ισως ολοί μαζί καταφέρουμε κατι καλύτερο. π.χ τις προαλλες οταν μπηκες στο κοπο να γραψεις για την εθνικη και τις μεταφορες μεταξυ ανταλλακτηριου και τραπεζας με βοηθησες πολυ γιατι δεν ηξερα τι ακριβως ειναι δυνατον ή οχι. [ξεκαθαρησες το θολο τοπιο στο μυαλο μου για το συγκεκριμενο θέμα] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Σ Ευχαριστώ όλα τα παιδιά Υ.Σ2 Ειμαι rookie σε crypto οποτε λαμβάνετε τις αποψείς μου περι της αγόρας με ΠΟΛΥ προσοχή, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ είναι λάθος Μα για αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον, αν εξαιρεσεις τα τρολλς που υπαρχουν παντου στο ιντερνετ νομιζω εχουμε ωραια κοινοτητα.Και ευτυχως υπαρχει και ο αντιλογος σε ολα τα θεματα συμπεριλαμβανομενου και αυτου του θεματος για να μας θυμιζει οτι δεν ειναι ολα μελι γαλα και κανενας δρομος δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα και παντα βοηθαει να ακους και τα στραβα ωστε να τα εχεις και αυτα υποψιν σου ειδικα οταν μιλαμε για επενδυσεις. Οσο για το ποστ μου περι εμβασματων για αυτο ακριβως το λογο το ποσταρα επειδη εβλεπα κατα καιρους ποστ που ελεγαν οτι δεν γινονται οι συναλλαγες και απλα μπηκα στον κοπο να το δοκιμασω.Παλιοτερα οντως ισως ετρωγες ακυρο τωρα ομως επειδη μπροστατζα ειναι λογαριασμος της paysafe θεωρω για αυτο δεν τρωμε ακυρο, προφανως ηρθαν σε καποιου ειδους συμφωνια η binance με την Paysafe ωστε να μην εχουν προβληματα τα εμβασματα της.Νομιζω οτι το ειχα αναφερει κιολας πριν δοκιμασω οτι δεν νομιζω να συναντησει καποιος θεμα με τα εμβασματα γιατι πλεον φαινεται λογαριασμος της paysafe. Τελος μην σκας για τις προβλεψεις και αυτοι που ειναι πλεον πιο εμπειροι πεφτουν εξω, εικασιες κανουμε οι περισσοτεροι βασισμενοι σε καποια διαγραμματα-μοντελα που στην τελικη πολλες φορες και αυτα γινονται invalid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Λοιπον παιδες βρηκα το καλυτερο μοντελο για να δειτε που θα παει η τιμη. Οταν ειμαι bullish η τιμη παει κατω και οταν ειμαι bearish η τιμη παει πανω.Μιλαμε για πολυ γκαντεμια, τι φαση μετα απο καιρο ειμαι bearish και περιμενω να πεσει λιγο η τιμη ωστε να παρω τα μεγιστα με τα λεφτα μου και δεν το βλεπω να γινεται.Στο τελος θα κανω φομο μου φαινεται και μετα θα πεσει η τιμη.Next level γκαντεμιας. Λετε να ειναι bulltrap η φαση γιατι το βλεπω τις τελευταιες μερες να φτιαχνει support στις 20 χιλιαδες. δεν είσαι ο μόνος μην ανησυχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, icenex είπε Λετε να ειναι bulltrap η φαση γιατι το βλεπω τις τελευταιες μερες να φτιαχνει support στις 20 χιλιαδες. Εγώ προειδοποίησα πριν μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Εγώ προειδοποίησα πριν μερες Θυμισε μου για πιο πραγμα?Να φανταστω περισσοτερη πτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι προς το τέλος Ιουλίου, και μετά ξανά αρχές Σεπτέμβρη Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Ναι προς το τέλος Ιουλίου, και μετά ξανά αρχές Σεπτέμβρη Μακαρι γιατι εχουμε ετοιμασει το χρημα να μπουμε, το θεμα ειναι που θα δουμε μεγαλυτερη πτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Τώρα στα δύο αυτά δεν ξερω... αλλά λογικά η πτώση του Ιουλίου θα ακολουθηθεί από μεγάλο surge Τότε μπορείς να πάρεις καλή απόδοση Και μετά περιμένεις να μπεις πάλι Σεπτέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Πραγματικα μια φορα θα εχω υπομονη και θα περιμενω την πτωση αν δεν ερθει πραγματικα θα πειστω οτι ειμαι γκαντεμης και με την βουλα.Η αγορα κανει το αντιθετο απο οτι περιμενω μεχρι στιγμης για αυτο σκεφτομαι να μπω εστω και λιγο τωρα σε αυτες τις τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Πάντως μπράβο ρε παιδιά που έχετε την υπομονή και παρακολουθείτε και μπαινοβγαινετε.Εγώ είπα πλέον μόνο αγορές μικροποσά ο,τι περισσεύει και μάζωξη τεμαχίων όπου μου αρέσει η τιμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, rallistas είπε Πάντως μπράβο ρε παιδιά που έχετε την υπομονή και παρακολουθείτε και μπαινοβγαινετε.Εγώ είπα πλέον μόνο αγορές μικροποσά ο,τι περισσεύει και μάζωξη τεμαχίων όπου μου αρέσει η τιμή. Προσωπικα δεν μπαινοβγαινω αν εξαιρεσεις το lunc που τα εστειλα λιγο αφοτου πηρα τα airdrop ακομη και τα airdrop τα κανω hold.Μετα εκανα ενα trade ετσι πιο πολυ για να μου λυθει η απορια περι sepa. Κατα τα αλλα ειμαι holder ακομη και στα alt coins που ειμαι τουλαχιστον 70% κατω οπως Holochain,Bttc,vet Στα αλλα ειτε αγορασα σχετικα σε καλες τιμες και ειμαι 50% αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο οπως bnb στα 300$,ada μεσος ορος αγορας το 1$ εκει τα περισσοτερα τα εχω αγορασει στα 50-70 cent απλα με μαμησε το γεγονος οτι αγορασα καποια στιγμη με 2$ ada.Αλλα ευτυχως το μεγαλυτερο μου κεφαλαιο ειναι στο Btc, ειχα 70% btc και ακολουθουσαν τα alts απλα για καποιον λογο μου κολλησε να κανω ανακατανομη και αγορασα λιγο eth k ada και λιγο harmony με το 20% βεβαια αν πεσουν οι τιμες με το κεφαλαιο που εχω στην ακρη θεωρω οτι θα ανεβασω παλι το btc dominance στο πορτοφολι μου.Λογικα θα το φτασω παλι στο 70 % αλλα σκεφτομαι αυτην την φορα να το μοιρασω και να βαλω το μισο στο eth. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις