M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 minute ago, BackFromHell said: Αν δεν καταλαβαινεις οτι οντως (και γιατι) ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα το 48% να το εχει ενα πορτοφολι με το να το εχουν 10-20 διαφορετικα πορτοφολια-προσωπα, ε οκ. Μα τα 48% δεν τα έχει ένα πορτοφόλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Μα τα 48% δεν τα έχει ένα πορτοφόλι allright! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, icenex είπε Ελα ενταξει δεν χρειαζεται ολο αυτο που γινεται τωρα ας κατεβασετε λιγο τους τονους. Ασχετο εγω σκεφτομουν το εξης δηλαδη αντε και παει 14-15k το btc, σιγουρα θα πληρωσεις λιγοτερα για την ιδια ποσοτητα btc πχ στα 21000$ για 0.1 σατοσι θες 2100 δολαρια και στα 15κ θα θες 1500 δολαρια.Με λιγα λογια σου περισσευουν 600 δολαρια ειτε να τα κρατησεις ειτε να αγορασεις περισσοτερα σατοσι.Βεβαια σε αυτο προυποθεση ειναι οντως να φτασει 15κ με λιγα λογια τζογαρεις και προσπαθεις να μαντεψεις που θα φτασει με αποτελεσμα αν δεν το κανει ισως αναγκαστεις να μπεις πολυ πιο ψηλα και ετσι να αποκτησεις ακομη λιγοτερα σατοσι απο την δεδομενη στιγμη. Θελω να πω μηπως δεν εχει και τοσο σημασια το που θα αγορασεις αφου ειναι ηδη 70% κατω απο το ath?Αντε να παει αλλο ενα 10%. Σιγουρα οσο πεφτει η τιμη του τοσα περισσοτερα σατοσι θα αγοραζεις με τα ιδια λεφτα και σαφως τοσα περισσοτερους καρπους θα θερισεις αν οντως αγορασεις οσο πιο κοντα στον πατο. Η ερωτηση μου ειναι αξιζει λετε να περιμενουμε μια τετοια πτωση η αγοραζουμε τωρα και κανουμε λιγο dca σε αυτα τα επιπεδα?Πραγματικα εχω διχαστει απο την μια θελω να μπω απο την αλλη λεω βρε λες να παει τοσο και τσιμπισουμε περισσοτερα σατοσι? Για να μπεις all in στη χαμηλότερη τιμή θέλει και τύχη. Στο παρελθόν μου έχει κάτσει και all in στην χαμηλότερη τιμή, αλλά τις περισσότερες φορές όχι. Οπότε αφού την έχω πατήσει αρκετές φορές, πλέον εγώ προσωπικά ορίζω ένα entry zone και θέτω κάποιες τιμές αγοράς με βάση κάποια στοιχειώδης ανάλυση και τις διαθέσιμες πληροφορίες και κάνω dca. Γιατί κάποια στιγμή εφόσον ξέρεις ότι οι τιμές είναι ήδη χαμηλές, υπάρχει περίπτωση να μην τις ξαναδείς για μεγάλο χρονικό διάστημα αν συνεχώς περιμένεις να πέσουν και άλλο. Και πέρσι τέτοιο καιρό πολλοί περίμεναν τα 20κ να μπουν. Πέρασε ένας χρόνος, ήρθαν τα 20κ τώρα περιμένουν τα 14κ. Ίσως να έρθουν τα 14κ τον επόμενο μήνα αλλά στο μεσοδιάστημα μπορεί να έχει αυξηθεί και 20-30% από την τιμή που είναι τώρα. Η ουσία είναι ότι οποιος μπήκε προχτές ειτε στο btc είτε στα alts, σήμερα είναι 20%+ πάνω. Not bad. Το ζήτημα είναι να υπάρχει αρκετό διαθέσιμο ρευστό στην άκρη, αν υπάρχει τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Προσωπικά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το νόμισμα να έχει το potential να κάνει πράσινες μπάρες, να έχει ένα στοιχειώδες υπόβαθρο και να μην κάνει μπαμ ότι είναι scam. Δεν με ενδιαφέρει αν το λένε solana, ada, shib, one, btc, eth. Τα crypto έχουν πολλά ρίσκα ούτως ή άλλως. Αν δω ότι δεν, πάμε αλλού. Δεν θα τα παντρευτούμε για μια ζωή, να τα κρατήσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα να πάρουμε τα κέρδη που θέσαμε ως στόχο θέλουμε. Είτε έρθουν σε μια ημέρα είτε σε ένα μήνα είτε σε ένα χρόνο. Και μετά το κουβαδάκι και σε άλλες παραλίες εκτός και αν μας αρέσει η ίδια παραλία οπότε ξαναπάμε εκεί. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από zananiro 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, BackFromHell είπε allright! Ενώ αυτό είναι χαρακτηριστικό μόνο του Solana ας πούμε. Και οτι δεν πάσχει το 90% των crypto από αυτό το φαινόμενο συμπεριλαμβανομένου τοu BTC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, b0netruper είπε Ενώ αυτό είναι χαρακτηριστικό μόνο του Solana ας πούμε. Και οτι δεν πάσχει το 90% των crypto από αυτό το φαινόμενο συμπεριλαμβανομένου τοu BTC. Ηταν και του luna και πολλων ακομα Του btc δεν ειναι. Κανενα πορτοφολι/οργανισμος/προσωπο δεν κατεχει το 48% του circ supply. Ουτε καν καποιο ποσοστο κοντα σε αυτο. Eπιπλεον στο btc κανεις δεν εκοψε tokens για παρτη του. Ποσο μαλλον το 48% των tokens. Eιναι γνωστο με ποιο τροπο αποκτα κανεις btc και δεν εχει καμια σχεση με αυτο για το οποιο συζηταμε εδω για sol, luna κλπ. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, zananiro είπε Για να μπεις all in στη χαμηλότερη τιμή θέλει και τύχη. Στο παρελθόν μου έχει κάτσει και all in στην χαμηλότερη τιμή, αλλά τις περισσότερες φορές όχι. Οπότε αφού την έχω πατήσει αρκετές φορές, πλέον εγώ προσωπικά ορίζω ένα entry zone και θέτω κάποιες τιμές αγοράς με βάση κάποια στοιχειώδης ανάλυση και τις διαθέσιμες πληροφορίες και κάνω dca. Γιατί κάποια στιγμή εφόσον ξέρεις ότι οι τιμές είναι ήδη χαμηλές, υπάρχει περίπτωση να μην τις ξαναδείς για μεγάλο χρονικό διάστημα αν συνεχώς περιμένεις να πέσουν και άλλο. Και πέρσι τέτοιο καιρό πολλοί περίμεναν τα 20κ να μπουν. Πέρασε ένας χρόνος, ήρθαν τα 20κ τώρα περιμένουν τα 14κ. Ίσως να έρθουν τα 14κ τον επόμενο μήνα αλλά στο μεσοδιάστημα μπορεί να έχει αυξηθεί και 20-30% από την τιμή που είναι τώρα. Η ουσία είναι ότι οποιος μπήκε προχτές ειτε στο btc είτε στα alts, σήμερα είναι 20%+ πάνω. Not bad. Το ζήτημα είναι να υπάρχει αρκετό διαθέσιμο ρευστό στην άκρη, αν υπάρχει τα πράγματα είναι πιο εύκολα. απλώς είναι αυτη΄η αίσθηση που σου μένει ,αν αγοράσεις ακριβά μμχχχ μαλ@κας πιάστηκα,αν αγοράσεις χαμηλά ,,χχχχιιιχιιιχχιι τους έπιασα στον ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 @zananiro Ναι αυτο σκεφτομουν οτι τι νοημα εχει να προσπαθεις να μαντεψεις που θα παει αφου κανεις δεν ξερει τι θα συμβει.Μια καλη στρατηγικη ειναι το dca που και εγω αυτην την στρατηγικη ακολουθω (πλεον) απο τοτε που εμπλεξα με τα κρυπτο.Βεβαια στην αρχη εκανα βλακεια σαν νουμπας και μπηκα με μεγαλο μερος του κεφαλαιου ψηλα και οταν ειδα πτωσεις αρχισα να μπαινω πιο χαμηλα και εριξα τον μεσο ορο αλλα και παλι ειμαι στα μειον στο btc εχω μεσο ορο αγορας τα 40κ.Στα alts αστο να πανε στο διαολο Τωρα που εκατσα και το σκεφτηκα καλυτερα, λογικα θα εχουμε περιοδo με accumulation zone που θα γεμιζουν ολοι τα σακουλια τους οποτε λογικα οταν φτασουμε πατο θα εχουμε δραση σε ενα συγκεκριμενο φασμα τιμων μπορει αυτο να ειναι 19-22κ αν ο πατος ητανε τα 17κ. Ποιος ξερει.. θα περιμενω με λιγα λογια να δω δραση και που ειναι το accumulation zone και λογικα στις πτωσεις ειτε να κανω dca η all in και μετα απλα να περιμενω το επομενο ραλλυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καλά γελάω το shib θα μου βγάλει λεφτά σήμερα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Να πω οτι το 2017 τα 20k του BTC ηταν το παρα πολυ υψηλα 5 χρονια μετα τα 20k το λεμε παρα πολυ χαμηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 minute ago, Arkin said: Να πω οτι το 2017 τα 20k του BTC ηταν το παρα πολυ υψηλα 5 χρονια μετα τα 20k το λεμε παρα πολυ χαμηλα. Και το 2017 τα 20€ στο supermarket ήταν πολλά, τώρα είναι λίγα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Αν και πιστεύω πως η πτώση θα συνεχίσει μέχρι ο πληθωρισμός στην Αμερική να αρχίσει να πέφτει και ίσως δούμε αρκετά πιο χαμηλές τιμές, οι περισσότεροι δείκτες που παρακολουθώ όπως realized price, 200wma και ο κάτω σύνδεσμος δείχνουν ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή εποχή για dca https://www.blockchaincenter.net/en/bitcoin-rainbow-chart/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Απλά οι δείκτες και το ίδιο το btc δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ύφεση. Είμαστε σε αχαρτογραφητα νερά. Για μένα έχει και άλλο κάτω. Έχω ήδη έκθεση στο btc αλλά έχω και ένα 30% σε stable να περιμένει μπας σπάσουμε τα 17k. Θεωρώ θα γίνει. Μπορεί να πάρει μήνες αλλά θα δωθεί η αφορμή. Το ότι συζητάνε πολλοί τα 12k με κάνει να πιστεύω ότι ο πάτος θα είναι λίγο πιο πάνω για να μείνουν έξω αυτοί η αρκετά πιο κάτω για να προκληθεί πανικός. Γενικά αφού έχει όρεξη ο κόσμος για alts ο πάτος δεν έχει βρεθεί. https://www.threearrowscap.com/select-investments/ Για μπόνους τα projects στα οποία έχει επενδύσει η 3ac. Τα btc και eth(η steth) είναι τα πρώτα που γίναν liquidated. Τα αλλά λογικά έχουν vesting period που όσο περνάει θα γίνονται dumped στην αγορά για να πληρωθούν οι πιστωτές. Ίσως ένας από τους λόγους που κράτησαν κάπως τα προσχήματα τα alts. Έρχεται η σειρά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 5 minutes ago, tcktcktck said: Απλά οι δείκτες και το ίδιο το btc δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ύφεση. Είμαστε σε αχαρτογραφητα νερά. Για μένα έχει και άλλο κάτω. Έχω ήδη έκθεση στο btc αλλά έχω και ένα 30% σε stable να περιμένει μπας σπάσουμε τα 17k. Θεωρώ θα γίνει. Μπορεί να πάρει μήνες αλλά θα δωθεί η αφορμή. Το ότι συζητάνε πολλοί τα 12k με κάνει να πιστεύω ότι ο πάτος θα είναι λίγο πιο πάνω για να μείνουν έξω αυτοί η αρκετά πιο κάτω για να προκληθεί πανικός. Γενικά αφού έχει όρεξη ο κόσμος για alts ο πάτος δεν έχει βρεθεί. https://www.threearrowscap.com/select-investments/ Για μπόνους τα projects στα οποία έχει επενδύσει η 3ac. Τα btc και eth(η steth) είναι τα πρώτα που γίναν liquidated. Τα αλλά λογικά έχουν vesting period που όσο περνάει θα γίνονται dumped στην αγορά για να πληρωθούν οι πιστωτές. Ίσως ένας από τους λόγους που κράτησαν κάπως τα προσχήματα τα alts. Έρχεται η σειρά τους τους κατέστρεψε το luna μυαλό δεν έβαλαν ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 https://www.reuters.com/markets/europe/fed-lift-rates-by-75-basis-points-july-50-bps-september-2022-06-22/ Πάμε για δεύτερο 0.75% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Πάμε για δεύτερο 0.75% Blood is on the way 😈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις