M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 minute ago, b0netruper said: Ωραία πείσθηκα οτι το Solana είναι το επόμενο Bticoin. Όσο πιο πολύ λάσπή ρίχνουν τόσο πιο πολλά φράγκα θα χώνω. καλά, χαλάρωσε, δεν πάει τόσο μακριά η βαλίτσα τους. Όπως έγραψα και χθες αν δεν διορθωθούν core πράγματα του solana, δεν έχει μέλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, b0netruper είπε Το ξέρω εγώ είναι ταπεινοί και άκρως εργατικοί παραδίνοντας αποτελέσματα, όχι αέρα. Εμένα αυτό μου φτάνει. Εργατικοι δε σημαινει και ηθικοι. Κι ο do kwon εργατικοτατος ηταν κι ειχε φτιαξει ενα αξιολογο -τεχνικα- project. Τα 2δις + ομως τα φαγε αφου πριν ειχε φροντισει να κοψει το 56% του circ supply στον εαυτο του. Οτι ακριβως συμβαινει στο sol δηλαδη με το circ supply, απλα δεν ειναι 56%, ειναι κατα τι λιγοτερο -48% . Aυτη ειναι και η σημαδεμενη τραπουλα στην οποια τζογαρεις τα λεφτα σου, επειδη ρωτησες πιο πριν. Δικαιωμα σου βεβαιως. Τα γραφω για αλλους, επειδη βλεπω βαρυγδουπες εκφρασεις περι επενδυτικων ευκαιριων. Μπορει να ειναι (μπορει και οχι), αλλα τα facts δεν ειναι κακο να τα γνωριζει ο κοσμος H μηπως ειναι; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από BackFromHell
b0netruper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Οι συγκρισεις ειναι απαραιτητες αν θες να κατανοησεις την αγορα. Βλεπεις τι εγινε , πώς εγινε, γιατι εγινε σε μια περιπτωση και προσπαθεις να καταλαβεις αν ειναι πιθανο να συμβει σε καποια αλλη. Αν το solana ηταν το μονο κρυπτο στον πλανητη και το συγκρινα με μηλα, θα ειχες δικιο να με εγκαλεις για τις συγκρισεις. Παραδειγμα. Στην περιπτωση του LUNA το 56% των tokens το διεθετε ο founder. Aποδειχθηκε οτι τα πουλουσε, dumpαροντας το σιγα σιγα κι εβαζε χρημα στην τσεπη μεχρι που κατερευσε. Στο sol, το 48% των tokens ανηκει στον/ους founder. Η συγκριση ειναι αναποφευκτη. Δεν ειμαι εγω εκεινος που πρεπει να σου αποδειξει οτι δε θα συμβει το ιδιο, αλλά εσυ που επενδυεις, να μου απαντησεις πού βασιζεις οτι ΔΕΝ θα συμβει αυτο; Γνωριζεις τους founders? Εχεις μιλησει μαζι τους; Ξερεις το ηθος τους και εισαι βεβαιος οτι αποκλειεται να κανουν κατι παρομοιο; Εσενα περιμενω να ακουσω, εσυ εισαι ο επενδυτης στο συγκεκριμενο token που προσπαθει παραλληλα να μας πει οτι ειναι σπουδαια επενδυτικη ευκαιρια. Τα ιδια εγραφες με αλλο account για αλλο token, αλλα απο τοτε που dumpαρε το ξεχασες και αποφασισες να μας τα πεις για το sol. Προχωραμε. Οχι το ίδιο account ήταν. Και το νόμισμα ήταν το Cardano που βγήκα στα 2$ αγοράζοντας στα 0.15. Τα ίδια κάνω και τώρα για το Solana. 5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εργατικοι δε σημαινει και ηθικοι. Κι ο do kwon εργατικοτατος ηταν κι ειχε φτιαξει ενα αξιολογο -τεχνικα- project. Τα 2δις + ομως τα φαγε αφου πριν ειχε φροντισει να κοψει το 56% του circ supply στον εαυτο του. Οτι ακριβως συμβαινει στο sol δηλαδη με το circ supply, απλα δεν ειναι 56%, ειναι κατα τι λιγοτερο -48% . Aυτη ειναι και η σημαδεμενη τραπουλα στην οποια τζογαρεις τα λεφτα σου, επειδη ρωτησες πιο πριν. Εγώ δεν το βλέπω ως κακό γιατί ο δημιουργός πρέπει να έχει και ίδιον ενδιαφέρον και κίνητρο. Δεν το κάνει αυτομάτως ponzi. Εδώ άλλοι αγοράζουν Dodge... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από b0netruper
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, b0netruper είπε Οχι το ίδιο account ήταν. Και το νόμισμα ήταν το Cardano που βγήκα στα 2$ αγοράζοντας στα 0.15. Τα ίδια κάνω και τώρα για το Solana. Οχι με αλλο account ηταν και ελεγες οτι ψωνισες εκει γυρω στα $1.5 γιατι φθηνοτερο cardano δεν θα ξαναυπαρξει Τα ιδια που λες και με το SOL.
b0netruper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Οχι με αλλο account ηταν και ελεγες οτι ψωνισες εκει γυρω στα $1.5 γιατι φθηνοτερο cardano δεν θα ξαναυπαρξει Τα ιδια που λες και με το SOL. Εντάξει ότι πεις. Εγώ ξέρω οτι κερδίζω μέχρι τώρα. Και τζογάρω τα κερδισμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, b0netruper είπε Εντάξει ότι πεις. Εγώ ξέρω οτι κερδίζω μέχρι τώρα. Και τζογάρω τα κερδισμένα. Tα παρακατω ποστ ανηκει στο προηγουμενο account σου ναι ή οχι; Να μπηκες στο ADA μετα τις 30/12/21 με 0,15$ και να το πουλησες επισης μετα τις 30/12/21 με 2$ ειναι αδυνατο, διοτι απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχει πιασει καποια απο τις 2 τιμες. Προχωραμε.
b0netruper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Tα παρακατω ποστ ανηκει στο προηγουμενο account σου ναι ή οχι; Να μπηκες στο ADA μετα τις 30/12/21 με 0,15$ και να το πουλησες επισης μετα τις 30/12/21 με 2$ ειναι αδυνατο, διοτι απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχει πιασει καποια απο τις 2 τιμες. Προχωραμε. Πίστευε τα μισά από αυτά που βλέπεις και τίποτε από αυτά που ακούς. Ιδίως στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Είσαι και έμπειρος...
icenex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, b0netruper είπε Οχι το ίδιο account ήταν. Και το νόμισμα ήταν το Cardano που βγήκα στα 2$ αγοράζοντας στα 0.15. Τα ίδια κάνω και τώρα για το Solana. Χωρις ιχνος προκαταληψης προς το solana, η αποψη μου ειναι να εχεις περισσοτερη ποικιλια στα κρυπτο και μην ριχνεις ολα τα λεφτα σου σε ενα προτζεκτ οσο και να το πιστευεις το εκαστοτε προτζεκτ.Με αυτον τον τροπο αν την φας στον λοκω θα ειναι ενα ποσοστο των χρηματων σου, με το να βαζεις χρηματα και σε αλλα προτζεκτ ελαχιστοποιεις τον κινδυνο να χασεις ολο σου το κεφαλαιο αν μερικα απο αυτα πατωσουν.Ετσι ωστε αν εχεις επενδυσει σε ενα προτζεκτ που πατωσε να ανακτησεις μερος του κεφαλαιου σου απο τα αλλα προτζεκτ που ισως πανε καλυτερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, b0netruper είπε Πίστευε τα μισά από αυτά που βλέπεις και τίποτε από αυτά που ακούς. Ιδίως στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Είσαι και έμπειρος... Ενταξει οτι πεις Οποτε, αφου παραδεχεσαι οτι λες σκοπιμως ψεματα εδω, τα περι επενδυτικης ευκαιριας στο sol που λες εδω και σελιδες, ας τα θεωρησουμε ως κατι αντιστοιχο. Η πιο σωστα ας τα θεωρησουν ως ψεμα, οσοι δε τα θεωρησαν ανεκδοτο ουτως ή αλλως Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από BackFromHell
b0netruper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ενταξει οτι πεις Οποτε, αφου παραδεχεσαι οτι λες σκοπιμως ψεματα εδω, τα περι επενδυτικης ευκαιριας στο sol που λες εδω και σελιδες, ας τα θεωρησουμε ως κατι αντιστοιχο. Η πιο σωστα ας τα θεωρησουν ως ψεμα, οσοι δε τα θεωρησαν ανεκδοτο ουτως ή αλλως Όλα είναι θέμα προδιάθεσης από τον συνομιλητή.
M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, BackFromHell said: Παραδειγμα. Στην περιπτωση του LUNA το 56% των tokens το διεθετε ο founder. Aποδειχθηκε οτι τα πουλουσε, dumpαροντας το σιγα σιγα κι εβαζε χρημα στην τσεπη μεχρι που κατερευσε. Στο sol, το 48% των tokens ανηκει στον/ους founder. Η συγκριση ειναι αναποφευκτη. Δεν ειμαι εγω εκεινος που πρεπει να σου αποδειξει οτι δε θα συμβει το ιδιο, αλλά εσυ που επενδυεις, να μου απαντησεις πού βασιζεις οτι ΔΕΝ θα συμβει αυτο; Γνωριζεις τους founders? Εχεις μιλησεις μαζι τους; Ξερεις το ηθος τους και εισαι βεβαιος οτι αποκλειεται να κανουν κατι παρομοιο; Εσενα περιμενω να ακουσω, εσυ εισαι ο επενδυτης στο συγκεκριμενο token που προσπαθει να μας πει οτι ειναι σπουδαια επενδυτικη ευκαιρια. Τώρα είναι σα να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας όμως. Ας πάμε στο btc, γιατί μόνο εκεί φαίνεται να σε "πιάνω". Εσύ μου λες δηλαδή ότι όλα τα top addresses που έχουν μοιρασμένα στην κατοχή τους τα περισσότερα btc, δεν είναι το ίδιο πράγμα με "το 48% των tokens ανηκει στον/ους founder". Απλά βγήκε στην φόρα μία έρευνα με ένα chart και κάτι άλλαξε. Εγώ με το ίδιο μάτι τους βλέπω. Και σε αυτήν την εξίσωση δεν βάζω καν top btc exchanges που τον ίδιο στόχο έχουν όλοι. Μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί και όχι. Ποτέ δεν είπα ότι συμφωνώ με τον τρόπο της solana, αλλά στην πράξη δεν βλέπω κάτι διαφορετικό καθώς πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει παντού. Ας πάμε όμως παρακάτω, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Για να σε καλύψω, αν δεν δω σημαντικές αλλαγές στο sol, ελπίζω όπως είπα και χθες να προλάβω να βγω πριν δούμε solana classic 1
icenex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Ελα ενταξει δεν χρειαζεται ολο αυτο που γινεται τωρα ας κατεβασετε λιγο τους τονους. Ασχετο εγω σκεφτομουν το εξης δηλαδη αντε και παει 14-15k το btc, σιγουρα θα πληρωσεις λιγοτερα για την ιδια ποσοτητα btc πχ στα 21000$ για 0.1 σατοσι θες 2100 δολαρια και στα 15κ θα θες 1500 δολαρια.Με λιγα λογια σου περισσευουν 600 δολαρια ειτε να τα κρατησεις ειτε να αγορασεις περισσοτερα σατοσι.Βεβαια σε αυτο προυποθεση ειναι οντως να φτασει 15κ με λιγα λογια τζογαρεις και προσπαθεις να μαντεψεις που θα φτασει με αποτελεσμα αν δεν το κανει ισως αναγκαστεις να μπεις πολυ πιο ψηλα και ετσι να αποκτησεις ακομη λιγοτερα σατοσι απο την δεδομενη στιγμη. Θελω να πω μηπως δεν εχει και τοσο σημασια το που θα αγορασεις αφου ειναι ηδη 70% κατω απο το ath?Αντε να παει αλλο ενα 10%. Σιγουρα οσο πεφτει η τιμη του τοσα περισσοτερα σατοσι θα αγοραζεις με τα ιδια λεφτα και σαφως τοσα περισσοτερους καρπους θα θερισεις αν οντως αγορασεις οσο πιο κοντα στον πατο. Η ερωτηση μου ειναι αξιζει λετε να περιμενουμε μια τετοια πτωση η αγοραζουμε τωρα και κανουμε λιγο dca σε αυτα τα επιπεδα?Πραγματικα εχω διχαστει απο την μια θελω να μπω απο την αλλη λεω βρε λες να παει τοσο και τσιμπισουμε περισσοτερα σατοσι?
M A T R I X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 minute ago, icenex said: Ελα ενταξει δεν χρειαζεται ολο αυτο που γινεται τωρα ας κατεβασετε λιγο τους τονους. Ασχετο εγω σκεφτομουν το εξης δηλαδη αντε και παει 14-15k το btc, σιγουρα θα πληρωσεις λιγοτερα για την ιδια ποσοτητα btc πχ στα 21000$ για 0.1 σατοσι θες 2100 δολαρια και στα 15κ θα θες 1500 δολαρια.Με λιγα λογια σου περισσευουν 600 δολαρια ειτε να τα κρατησεις ειτε να αγορασεις περισσοτερα σατοσι.Βεβαια σε αυτο προυποθεση ειναι οντως να φτασει 15κ με λιγα λογια τζογαρεις και προσπαθεις να μαντεψεις που θα φτασει με αποτελεσμα αν δεν το κανει ισως αναγκαστεις να μπεις πολυ πιο ψηλα και ετσι να αποκτησεις ακομη λιγοτερα σατοσι απο την δεδομενη στιγμη. Θελω να πω μηπως δεν εχει και τοσο σημασια το που θα αγορασεις αφου ειναι ηδη 70% κατω απο το ath?Αντε να παει αλλο ενα 10%. Σιγουρα οσο πεφτει η τιμη του τοσα περισσοτερα σατοσι θα αγοραζεις με τα ιδια λεφτα και σαφως τοσα περισσοτερους καρπους θα θερισεις αν οντως αγορασεις οσο πιο κοντα στον πατο. Η ερωτηση μου ειναι αξιζει λετε να περιμενουμε μια τετοια πτωση η αγοραζουμε τωρα και κανουμε λιγο dca σε αυτα τα επιπεδα?Πραγματικα εχω διχαστει απο την μια θελω να μπω απο την αλλη λεω βρε λες να παει τοσο και τσιμπισουμε περισσοτερα σατοσι? Και εγώ το έχω σκεφτεί, καθώς ποτέ δεν μπορείς να ακολουθείς αναλυτές και βίντεο στο youtube. Μπορεί να πέσει μπορεί και όχι. Προσωπικά λέω να περιμένω το επόμενο fed και άλλα 2-3 πραγματάκια που γίνονται και μετά να δω που είμαστε. Τι να πω αν έχει ανέβει, κρίμα
icenex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Και εγώ το έχω σκεφτεί, καθώς ποτέ δεν μπορείς να ακολουθείς αναλυτές και βίντεο στο youtube. Μπορεί να πέσει μπορεί και όχι. Προσωπικά λέω να περιμένω το επόμενο fed και άλλα 2-3 πραγματάκια που γίνονται και μετά να δω που είμαστε. Τι να πω αν έχει ανέβει, κρίμα Αυτο λεω αντε και πηγε πιο κατω ποσο πιο κατω να παει?Δηλαδη και 15k να παει απο τις 20κ εισαι 25% κατω και στις 10K εισαι 50%.Δεν ξερω νομιζω οι χαμηλες τιμες που πιασαμε τις προαλλες ητανε ο πατος και λογικα ισως ξαναπαμε εκει για retest ή εκει γυρω τελος παντων.Δεν νομιζω να πιασουμε το 14κ που λενε ολοι και πιο πολυ το στηριζω αυτο επειδη ολοι αυτο περιμενουν και αν θυμασαι καλα το ιδιο ειχε συμβει οταν φτασαμε στα 28k οταν ημασταν σε bullrun και ολοι περιμεναν να φτασουμε στις 20k για retest.Και τελικα δεν εγινε και ξαναξεκινησε το bullrun.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Τώρα είναι σα να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας όμως. Ας πάμε στο btc, γιατί μόνο εκεί φαίνεται να σε "πιάνω". Εσύ μου λες δηλαδή ότι όλα τα top addresses που έχουν μοιρασμένα στην κατοχή τους τα περισσότερα btc, δεν είναι το ίδιο πράγμα με "το 48% των tokens ανηκει στον/ους founder". Αν δεν καταλαβαινεις οτι οντως (και γιατι) ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα το 48% να το εχει ενα πορτοφολι με το να το εχουν 10-20 διαφορετικα πορτοφολια-προσωπα, ε οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις