Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alkazar21 είπε

R.I.P..... Σε τι τιμή;;??;;

Διάβασε το σποιλερ..το αρχικό μου κεφάλαιο είναι ακόμη εκεί.Σιγα μην πουλήσω με χασουρα προτιμώ να το κάνω μπρελοκ

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Όσο το κράζετε το solana τόσο ανεβαίνει, συνεχίστε :D

Καλα και η Celsius αναβαίνει δεν λεει κατι αυτο. Η αγορα ειναι πρασινη, απλα τα κουραδακι επιπλέουν πιο ευκολα :D

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Όσο το κράζετε το solana τόσο ανεβαίνει, συνεχίστε :D

Και το LUNA ανεβαινε. Και;

Εαν η απαντηση σου σε οσα facts εχουν γραφτει για το SOL, ειναι οτι απο τα 35 πηγε στα 39 δολλαρια, τοτε εχεις καταλαβει τελειως λαθος την αγορα και ελπιζω να μη το μαθεις με τον τροπο που το μαθανε οι περισσοτεροι με το mindset σου.

Επιπλεον δεν υπαρχει "κραξιμο" στο solana. Ειναι αλλο το κραξιμο/hating/empathy και αλλο τα αντικειμενικα κι αδιαμφησβητητα facts που τεθηκαν εδω. Μην τα μπερδευουμε για να δημιουργουμε εντυπωσεις.

Απο εκει και περα οπως ειπαμε και χθες ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει να παιζει σε παιχνιδι με σημαδεμενη τραπουλα, οπως ηταν το LUNA, οπως ειναι το SOL, οπως ειναι διαφορα αλλα assets.

Επεξ/σία από BackFromHell

5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εαν η απαντηση σου σε οσα facts εχουν γραφτει για το SOL, ειναι οτι απο τα 35 πηγε στα 39 δολλαρια, τοτε εχεις καταλαβει τελειως λαθος την αγορα και ελπιζω να μη το μαθεις με τον τροπο που το μαθανε οι περισσοτεροι με το mindset σου.

Επιπλεον δεν υπαρχει "κραξιμο" στο solana. Ειναι αλλο το κραξιμο/hating/empathy και αλλο τα αντικειμενικα κι αδιαμφησβητητα facts που τεθηκαν εδω. Μην τα μπερδευουμε για να δημιουργουμε εντυπωσεις.

Απο εκει και περα οπως ειπαμε και χθες ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει να παιζει σε παιχνιδι με σημαδεμενη τραπουλα, οπως ηταν το LUNA, οπως ειναι το SOL, οπως ειναι διαφορα αλλα assets.

Σημαδεμένη τράπουλα; Elaborate please.

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, b0netruper είπε

Σημαδεμένη τράπουλα; Elaborate please.

Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες για να μην επαναλαμβανομαστε. Elaborate please.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, BackFromHell said:

Γελάω. Μέρες τώρα συγκρίνεις πράγματα τα οποία ζουν σε άλλο πλανήτη. 

αν η απαντηση σου σε οσα facts εχουν γραφτει για το SOL, ειναι οτι απο τα 35 πηγε στα 39 δολλαρια, τοτε εχεις καταλαβει τελειως λαθος την αγορα και ελπιζω να μη το μαθεις με τον τροπο που το μαθανε οι περισσοτεροι με το mindset σου.

Αστείο ήταν.

Απο εκει και περα οπως ειπαμε και χθες ειναι δικαιωμα σου να επιλεγεις να παιζεις σε παιχνιδι με σημαδεμενη τραπουλα, οπως ηταν το LUNA, οπως ειναι το SOL, οπως ειναι διαφορα αλλα assets.

Επειδή σε βλέπω επανέρχεσαι στο θέμα, θέλω να μου στείλεις αυτά τα αδιαμφισβήτητα facts. Αυτό ακριβώς γίνεται σε όλο το thread. Ο ένας γράφει ότι για το ότι δεν είναι decentralized (ποτέ δεν ήταν - πάμε παρακάτω), ο άλλος για το ότι αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο του whale (καλά έκανε, έχει επαναληφθεί 1000 φορές - πάμε παρακάτω). Ποια ήταν τα facts; Δώστα μου. 

edit: για να μην παρεξηγηθώ και επειδή το thread θέλω να παραμείνει όπως είναι, δεν κάνω επίθεση προς εσένα. Ελπίζω να το κατανοείς αυτό. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες για να μην επαναλαμβανομαστε. Elaborate please.

Ωραία πείσθηκα οτι το Solana είναι το επόμενο Bticoin. Όσο πιο πολύ λάσπή ρίχνουν τόσο πιο πολλά φράγκα θα χώνω.  ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ

Επεξ/σία από b0netruper

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Γελάω. Μέρες τώρα συγκρίνεις πράγματα τα οποία ζουν σε άλλο πλανήτη. 

Αστείο ήταν.

Επειδή σε βλέπω επανέρχεσαι στο θέμα, θέλω να μου στείλεις αυτά τα αδιαμφισβήτητα facts. Αυτό ακριβώς γίνεται σε όλο το thread. Ο ένας γράφει ότι για το ότι δεν είναι decentralized (ποτέ δεν ήταν - πάμε παρακάτω), ο άλλος για το ότι αποφάσισε να πάρει τον έλεγχο του whale (καλά έκανε, έχει επαναληφθεί 1000 φορές - πάμε παρακάτω). Ποια ήταν τα facts; Δώστα μου. 

Οι συγκρισεις ειναι απαραιτητες αν θες να κατανοησεις την αγορα.

Βλεπεις τι εγινε , πώς εγινε, γιατι εγινε σε μια περιπτωση και προσπαθεις να καταλαβεις αν ειναι πιθανο να συμβει σε καποια αλλη.

Αν το solana ηταν το μονο κρυπτο στον πλανητη και το συγκρινα με μηλα, θα ειχες δικιο να με εγκαλεις για τις συγκρισεις.

Παραδειγμα. Στην περιπτωση του LUNA το 56% των tokens το διεθετε ο founder. Aποδειχθηκε οτι τα πουλουσε, dumpαροντας το σιγα σιγα κι εβαζε χρημα στην τσεπη μεχρι που κατερευσε. Στο sol, το 48% των tokens ανηκει στον/ους founder. Η συγκριση ειναι αναποφευκτη. Δεν ειμαι εγω εκεινος που πρεπει να σου αποδειξει οτι δε θα συμβει το ιδιο, αλλά εσυ που επενδυεις, να μου απαντησεις πού βασιζεις οτι ΔΕΝ θα συμβει αυτο; Γνωριζεις τους founders? Εχεις μιλησει μαζι τους; Ξερεις το ηθος τους και εισαι βεβαιος οτι αποκλειεται να κανουν κατι παρομοιο; Εσενα περιμενω να ακουσω, εσυ εισαι ο επενδυτης στο συγκεκριμενο token που προσπαθει παραλληλα να μας πει οτι ειναι σπουδαια επενδυτικη ευκαιρια.

1 λεπτό πριν, b0netruper είπε

Ωραία πείσθηκα οτι το Solana είναι το επόμενο Bticoin. Όσο πιο πολύ λάσπή ρίχνουν τόσο πιο πολλά φράγκα θα χώνω.  ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ

Τα ιδια εγραφες με αλλο account για αλλο token, αλλα απο τοτε που dumpαρε το ξεχασες και αποφασισες να μας τα πεις για το sol. Προχωραμε.

Επεξ/σία από BackFromHell

Μόλις τώρα, BackFromHell είπε

Οι συγκρισεις ειναι απαραιτητες αν θες να κατανοησεις την αγορα.

Βλεπεις τι εγινε , πώς εγινε, γιατι εγινε σε μια περιπτωση και προσπαθεις να καταλαβεις αν ειναι πιθανο να συμβει σε καποια αλλη.

Αν το solana ηταν το μονο κρυπτο στον πλανητη και το συγκρινα με μηλα, θα ειχες δικιο να με εγκαλεις για τις συγκρισεις.

Παραδειγμα. Στην περιπτωση του LUNA το 56% των tokens το διεθετε ο founder. Aποδειχθηκε οτι τα πουλουσε, dumpαροντας το σιγα σιγα κι εβαζε χρημα στην τσεπη μεχρι που κατερευσε. Στο sol, το 48% των tokens ανηκει στον/ους founder. Η συγκριση ειναι αναποφευκτη. Δεν ειμαι εγω εκεινος που πρεπει να σου αποδειξει οτι δε θα συμβει το ιδιο, αλλά εσυ που επενδυεις, να μου απαντησεις πού βασιζεις οτι ΔΕΝ θα συμβει αυτο; Γνωριζεις τους founders? Εχεις μιλησεις μαζι τους; Ξερεις το ηθος τους και εισαι βεβαιος οτι αποκλειεται να κανουν κατι παρομοιο; Εσενα περιμενω να ακουσω, εσυ εισαι ο επενδυτης στο συγκεκριμενο token που προσπαθει να μας πει οτι ειναι σπουδαια επενδυτικη ευκαιρια.

Το ξέρω εγώ είναι ταπεινοί και άκρως εργατικοί παραδίνοντας αποτελέσματα, όχι αέρα. Εμένα αυτό μου φτάνει.

• Δημιουργία νέου...