Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, BackFromHell said:

Περι solana:

Για οσους βαριουνται να δουν το βιντεακι, θα πω το εξης ενα:

Το 48% των tokens του solana, το εχουν insiders, η παρεα των founders κλπ δηλαδη. Το ποσοστο ειναι αδιανοητα τεραστιο κι οτι κι αν υποστηριζει οτι ειναι, decentralized δεν μπορεις να το πεις, αφου οταν μια ομαδα διαθετει τα μισα tokens, αυτοματως συνεπαγεται οτι η αξια του token ειναι στον απολυτο ελεγχο τους. Τεχνικα ας ειναι οτι θελει, ελαχιστη σημασια εχει, οταν η αξια ελεγχεται απο τους insiders και οταν μπορουν ανα πασα στιγμη να το dumpαρουν , ακριβως με τον ιδιο τροπο που ο do kwon εκανε στο LUNA/TERRA.

Να μην πολυλογω, παρτε παρακατω μια εικονα οπου θα το δειτε καμαρωτο καμαρωτο, μαζι με αλλα ponzi -εεε sorry- projects εννοουσα της παρεας (ενα εξ'αυτων δεν ειναι πια μαζι μας αφου οπως αποκαλυφθηκε ο founder του ξεπουλησε ηδη τα tokens που ειχε κι εβγαλε δις). Δεν υπονοω οτι θα συμβει το ιδιο στο solana , ασχετως τι πιστευω , αλλα εσεις που σπρωχνετε λεφτα εκει, δεν ειναι κακο να εχετε υποψιν οσα λεγονται στο βιντεο ή εστω την παρακατω εικονιτσα.

Σε καθε περιπτωση, δικαιωμα του καθενος να διαφωνει με οσα λεω παραπανω, αλλα αυτο που ειναι αδιαμφισβητητο ειναι οτι το παιχνιδι εδω, δεν ειναι δικαιο για τον επενδυτη γιατι δεν παιζεται επι ισοις οροις, οταν το 48% των tokens ανηκει σε εναν.

image.png.238ddb8f5bd3e74948415e46068c6a9c.png

Γελάω με το public ποσοστό. Τα υπόλοιπα δεκτά.
Σε κάθε περίπτωση, καλά να είμαστε να αγοράσουμε τώρα που θα πέσει και άλλο, να βγάλουμε τα λεφτά μας όταν βγάλουν και αυτοί και αν παραμένουν όπως έχουν τα πράγματα ας κάνουν ότι θέλουν :)

Ας επιστρέψουμε στα νέα αυτής της εβδομάδας. 

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Γελάω με το public ποσοστό. Τα υπόλοιπα δεκτά.
Σε κάθε περίπτωση, καλά να είμαστε να αγοράσουμε τώρα που θα πέσει και άλλο, να βγάλουμε τα λεφτά μας όταν βγάλουν και αυτοί και αν παραμένουν όπως έχουν τα πράγματα ας κάνουν ότι θέλουν :)

Ας επιστρέψουμε στα νέα αυτής της εβδομάδας. 

Δεν ειναι μονο τα public διαθεσιμα στην αγορα αυτη τη στιγμη. Οι περιγραφες κατω αριστερα στην εικονα δειχνουν υπο ποια μορφη διατεθηκαν τα tokens του circ supply, πχ airdrops κλπ.

Η παρεμβαση μου ηταν επειδη ειδα μεγαλη κουβεντα περι decentralization του sol, πραγμα που με οικονομικους ορους τουλαχιστον, δεν χωραει ουτε ως ανεκδοτο σε σοβαρη συζητηση. Ειναι απο τα πιο red flagged tokens του τοπ20 mcap σε αυτο το ζητημα, για τον λογο που εξηγησα.

ΥΓ. Εαν οντως αμφισβητεις τα ποσοστα αυτα, η πληροφορια υπαρχει ποικιλοτροπως με google search δευτερολεπτων για να την επαληθευσεις ή να την διαψευσεις.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
16 minutes ago, BackFromHell said:

Δεν ειναι μονο τα public διαθεσιμα στην αγορα αυτη τη στιγμη. Οι περιγραφες κατω αριστερα στην εικονα δειχνουν υπο ποια μορφη διατεθηκαν τα tokens του circ supply, πχ airdrops κλπ.

Η παρεμβαση μου ηταν επειδη ειδα μεγαλη κουβεντα περι decentralization του sol, πραγμα που με οικονομικους ορους τουλαχιστον, δεν χωραει ουτε ως ανεκδοτο σε σοβαρη συζητηση. Ειναι απο τα πιο red flagged tokens του τοπ20 mcap σε αυτο το ζητημα, για τον λογο που εξηγησα.

ΥΓ. Εαν οντως αμφισβητεις τα ποσοστα αυτα, η πληροφορια υπαρχει ποικιλοτροπως με google search δευτερολεπτων για να την επαληθευσεις ή να την διαψευσεις.

Δεν αμφισβητώ τα ποσοστά, καθώς βάση στοιχείων όντως είναι εκεί 42-48%. Αλλά παραμένει αστείο γιατί αυτό ισχύει για τα περισσότερα: (+btc)
image.png.57f5d767f6bf949c8f3c57e12079d875.png

Δημοσ.
13 ώρες πριν, narta είπε

Βασικα εγω γελάω με το SOL που ειναι τοσο centralized οσο το TradFi και εχει πεισει κόσμο οτι ειναι επαναστατικό. Οταν δεν βγαινει εκτος απο τα πολλα tx, τον σκοπο δηλαδή που φτιάχτηκε :D

Βασικά δεν λες το καλύτερο ...Πόσες φορές κρέμασε το δίκτυο τους μόνο για φέτος ..και θέλει τρομάρα τους να αντικαταστήσουν το ETH; 😂

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Δεν αμφισβητώ τα ποσοστά, καθώς βάση στοιχείων όντως είναι εκεί 42-48%. Αλλά παραμένει αστείο γιατί αυτό ισχύει για τα περισσότερα: (+btc)

Well, εφοσον συμφωνουμε τελικα οτι  στο sol τα μισα tokens ανηκουν στους insiders του "project" , φανταζομαι επισης οτι συμφωνουμε στο γεγονος οτι η αξια του συγκεκριμενου token ελεγχεται και χειραγωγειται ανα πασα στιγμη με οποιο τροπο επιθυμει αυτη η παρεα. Συνεπως, οποιος δεν ειναι insider αλλα επενδυει σε αυτο το coin, ξεκιναει στο τραπεζι του trading με μειονεκτημα και φυσικα με το παιχνιδι να ειναι στημενο εναντιον του. Οκ ως εδω, ο καθενας αναλαμβανει τα ρισκα του, αρκει να εχει γνωση του παιχνιδιου που παει να παιξει, γιατι οσο διαβαζα περι decentralized κλπ, νομιζα οτι αναφερομαστε σε αλλο coin κι οχι σε ενα απο τα πιο red flags σαν το sol.

Το αυτο ισχυει και για ολα τα αλλα tokens των οποιων διαθετουν μεγαλα ποσοστα οι insiders -συμφωνουμε κι εδω- (οπου μεγαλα, εννοω ανω του 5%) . Αλλα οκ το 5%, θα ερθει καποιος και θα μου πει οτι δεν ειναι σημαντικο και δεν τρεχει κατι. Ειναι, αλλα τελος παντων. Το 50% ομως κραυγαζει, ουρλιαζει, το λεει οσο πιο δυνατα μπορει.

Για το bitcoin απο που προκυπτει οτι εχουν insiders του project τεραστια ποσοστα απο το circulating supply?

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
13 minutes ago, BackFromHell said:

Well, εφοσον συμφωνουμε τελικα οτι  στο sol τα μισα tokens ανηκουν στους insiders του "project" , φανταζομαι επισης οτι συμφωνουμε στο γεγονος οτι η αξια του συγκεκριμενου token ελεγχεται και χειραγωγειται ανα πασα στιγμη με οποιο τροπο επιθυμει αυτη η παρεα. Συνεπως, οποιος δεν ειναι insider αλλα επενδυει σε αυτο το coin, ξεκιναει στο τραπεζι του trading με μειονεκτημα και φυσικα με το παιχνιδι να ειναι στημενο εναντιον του. Οκ ως εδω, ο καθενας αναλαμβανει τα ρισκα του, αρκει να εχει γνωση του παιχνιδιου που παει να παιξει, γιατι οσο διαβαζα περι decentralized κλπ, νομιζα οτι αναφερομαστε σε αλλο coin κι οχι σε ενα απο τα πιο red flags σαν το sol.

Το αυτο ισχυει και για ολα τα αλλα tokens των οποιων διαθετουν μεγαλα ποσοστα οι insiders (οπου μεγαλα, εννοω ανω του 5%) -συμφωνουμε κι εδω-. Αλλα οκ το 5%, θα ερθει καποιος και θα μου πει οτι δεν ειναι σημαντικο και δεν τρεχει κατι. Ειναι, αλλα τελος παντων. Το 50% ομως κραυγαζει, ουρλιαζει, το λεει οσο πιο δυνατα μπορει.

Για το bitcoin απο που προκυπτει οτι εχουν insiders του project τεραστια ποσοστα απο το circulating supply?

Νομίζω σε άρθρο το είχα διαβάσει ή σε κάποιο βίντεο. Θα προσπαθήσω να στο βρω γιατί πάει καιρός. 

Πες μου 5 σοβαρά projects που δεν κατέχουν 20-30% ποσοστό οι insiders..

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Κάτι μου λέει πως οποίος πρόλαβε πρόλαβε την πτώση 

Σε μισό χρόνο η αγορά από 2.5 τρις έπεσε στα 800 δις και με άνοδο ημέρας τρως fomo already; 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε

Κάτι μου λέει πως οποίος πρόλαβε πρόλαβε την πτώση 

Δεν έχεις δει ακόμη την πτώση. Εδώ θα είμαστε 

• Like 3
Δημοσ.

Πουλησα το btc μου και το eth μου 😫...😢

Spoiler

Αγορασα χαμηλα και πουλησα λιγο πιο πανω :P Περα απο την πλακα πουλησα τα 200 ευρω που εβαλα προχθες σε αυτα τα 2 και εβγαλα ενα μικρο κερδος 20 ευρω.Πιο πολυ το εκανα για να δω αν μπορω να στειλω πισω εμβασμα στην εθνικη αν δεν το παρω θα στειλω και πειραιως που εχω να δω τι παιζει.

Πιο πολυ το εκανα για να δω οταν χρειαστει να στειλω λεφτα πισω στο λογαριασμο μου αν ειναι εφικτο αλλιως να βρω εναλλακτικη λυση.Γιατι δεν λεει αυριο την αλλη να θες να τσιμπησεις λιγο κερδος και να ψαχνεσαι τελευταια στιγμη.Θα σας πω τα αποτελεσματα λογικα σε 1-2 εργασιμες.

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Στο ETH με τίποτα δεν είναι τόσο το ποσοστό των insiders στη πραγματικότητα. Εδώ ο ίδιος ο Lubin (founder) έδινε οδηγίες πως μπορεί κάποιο whale να κρύψει τα holdings του όταν συμμετείχε στο ICO.

Δημοσ.

Το ETH έγινε premining με το ethereum foundation να είχε στην κατοχή του τότε το 80% των ψηφιακών νομισμάτων που είχαν δημιουργήσει. To foundation τώρα είναι ο Vitalik και η παρέα του. Το πόσα έχουν κρατήσει άγνωστο σίγουρα πολύ περισσότερα από το 50% όλων των ψηφιακών νομισμάτων κατά την γνώμη μου.

Φυσικά και το Bitcoin είχε γίνει premine αλλά από τον ίδιο τον Satoshi και με ψηφιακά νομίσματα που από τότε δεν έχουν μετακινηθεί ποτέ. Πολλοί λένε ότι μάλλον τα έστελνε σε διευθύνσεις που δεν μπορούν να ξοδευτούν.

Aυτή είναι και η ουσία ότι είναι δύσκολο πλέον να δημιουργηθεί κάποιο νέο ψηφιακό νόμισμα που να έχει το trust του Bitcoin. Γιατί όταν δημιουργήθηκε το Bitcoin αυτά τα ψηφιακά νομίσματα είχαν μηδέν αξία συν ότι κανείς δεν γνώριζε αν καν πετύχει το όλο εγχείρημα πόσο μάλλον ότι θα φτάσει μετά από 10 χρόνια να έχει αξία στα 20k δολάρια. Αν το έλεγε σε κάποιον τότε θα σε έλεγε για παλαβό η γραφικό.

Τώρα όποιος δημιουργεί blockchain token είναι σίγουρος ότι θα πάρουν κάποια αξία και αυτό έχουν ξεκάθαρα χαρακτιριστικά ponzi. Μην το ψάχνετε ο τύπος στο solana απλά έκανε την μεγάλη μπάζα. Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδες το εμβασμα τελικως περασε στο λογαριασμο τραπεζης και μαλιστα μεσα σε 2-3 ωρες απο το ποστ μου.

Ολα καλα τελικα το να στειλεις και να λαβεις εμβασματα με sepa απο binance--> εθνικη κρατησαν και οι 2 τις προμηθειες τους απο τα 20 ευρω κερδος μου φαγαν 4 ευρω στις προμηθειες, λογικα υπαρχουν τροποι με λιγοτερα fees αλλα ηθελα να τσεκαρω αν δουλευει γενικοτερα το ολο συστημα γιατι ακουσα απο πολλους οτι ειχαν θεματακια.Παντως με κερασαν σουβλακια σημερα τα κρυπτος.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...