Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα bear markets είναι και buying opportunities. Το κρύπτο έχουν ρίσκο αλλά αναμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη “επενδυτική” ευκαιρία της τελευταίας δεκαετίας. Έκαναν εκατομμυριούχους από το τίποτα και θα συνεχίσουν να κάνουν, έστω και αν οι τελευταίοι θα είναι αυτοί που θα τα σορτάρουν από τώρα μέχρι να μηδενιστεί η αξία τους.

Προτιμώ να βγω χαμένος παρά να μείνω έξω από αυτό και επειδή βλέπω το adoption πιο πιθανό από τον μηδενισμό dca και ξερό ψωμί

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Η αγορά έχει ξεμείνει και από ρευστό. Πολύς κόσμος που είχε UST για να αγοράζει τα dips τους τα φάγανε, άλλοι που έχουν στο Celsius Network τους τα μπλόκαραν. Έχουν πετάξει τους cryptoretailers έξω και τους πήραν και τα κλειδιά. Μιλάμε για βαθύ bear market.

Εν μερη ισχυουν αυτα που λες αλλα δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει καθολου ρευστο , ισα ισα υπαρχει οχι πολυ αλλα υπαρχει, απλα ο κοσμος φοβαται να τα βαλει τωρα γιατι σου λεει θα παει πιο κατω.Εμενα αυτην την εντυπωση μου δινει ολη η αγορα.

Εγω που ειμαι cryptoretailer που δεν εχω βγει πως λεγομαι? :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Εν μερη ισχυουν αυτα που λες αλλα δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει καθολου ρευστο , ισα ισα υπαρχει οχι πολυ αλλα υπαρχει, απλα ο κοσμος φοβαται να τα βαλει τωρα γιατι σου λεει θα παει πιο κατω.Εμενα αυτην την εντυπωση μου δινει ολη η αγορα.

Εγω που ειμαι cryptoretailer που δεν εχω βγει πως λεγομαι? :P

Δεν έχεις βγει οπότε σε ονομάζω "εγκλωβισμένο στα dips" 😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, snot είπε

Τα bear markets είναι και buying opportunities. Το κρύπτο έχουν ρίσκο αλλά αναμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη “επενδυτική” ευκαιρία της τελευταίας δεκαετίας. Έκαναν εκατομμυριούχους από το τίποτα και θα συνεχίσουν να κάνουν, έστω και αν οι τελευταίοι θα είναι αυτοί που θα τα σορτάρουν από τώρα μέχρι να μηδενιστεί η αξία τους.

Προτιμώ να βγω χαμένος παρά να μείνω έξω από αυτό και επειδή βλέπω το adoption πιο πιθανό από τον μηδενισμό dca και ξερό ψωμί

Ετσι ακριβως σκεφτομαι και εγω, περα απο αυτο δεν νομιζω οτι θα πεθανουν τα κρυπτο, οχι οτι ειναι απιθανο να συμβει απλα πιο πιθανο σεναριο ειναι το adoption.Κοιτα τι λεει το fed στο παρακατω βιντεο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κλάμα θα ξεκινήσει μολις ανακοινωθει το 2ο τριμηνο με τα στατιστικα του πληθωρισμου στην Αμερικη προς το τελος Ιουλιου καπου 27-28 ιουλιου πρεπει να ειναι ... Οποτε οποιος μπορει απο Μεσα αυγούστου  καταναλωτικο δανειο 12-14 χιλιαδες ευρω τσιμπαει ενα BTC κατευθειαν μεσα σε ledger και στην πισω αυλή του σπιτιου σκαψιμο στον κηπο=θαψιμο και ας βαλει μια υπενθυμιση σε 10 χρόνια να παει ξεθάψει :P :P 

Πέρα απο την Πλάκα μπορει να δουμε ανετα και BTC κατω και απο 10Κ μέσα στο ετος.

Επεξ/σία από dream21
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι, κι από Σεπτέμβρη θα πληρώνει 400€ το μήνα για κάτι που μπορεί να πέσει κι άλλο.. κι άλλο..

Παίδες, αφήστε τα βιντεάκια και τα διαγράμματα κι απολαύστε το καλοκαιράκι.

Όποιος έχει εθιστεί, να ψάξει βοήθεια πριν κάνει κάτι που θα τον κυνηγάει για χρόνια.

Sorry, αλλά αυτά που διαβάζω είναι ανησυχητικά.

Χωρίς καμία παρεξήγηση.

• Like 9
Δημοσ.

Από περιέργια, όσοι πιστεύετε ότι η πτώση δεν θα έχει τέλος, έχετε ανοίξει καμμία short θέση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Ναι, κι από Σεπτέμβρη θα πληρώνει 400€ το μήνα για κάτι που μπορεί να πέσει κι άλλο.. κι άλλο..

Δεν πειράζει εαν ξαναπέσει κιάλλο και  φτασει τα 5000 ευρω και δευτερο δανειο και τρίτο δανειο... Μην σου πω και τις πιστωτικες ολες μεσα με τα ΜΠΟΥΝΙΑ...

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dream21 είπε

Το κλάμα θα ξεκινήσει μολις ανακοινωθει το 2ο τριμηνο με τα στατιστικα του πληθωρισμου στην Αμερικη προς το τελος Ιουλιου καπου 27-28 ιουλιου πρεπει να ειναι ... Οποτε οποιος μπορει απο Μεσα αυγούστου  καταναλωτικο δανειο 12-14 χιλιαδες ευρω τσιμπαει ενα BTC κατευθειαν μεσα σε ledger και στην πισω αυλή του σπιτιου σκαψιμο στον κηπο=θαψιμο και ας βαλει μια υπενθυμιση σε 10 χρόνια να παει ξεθάψει :P :P 

Πέρα απο την Πλάκα μπορει να δουμε ανετα και BTC κατω και απο 10Κ μέσα στο ετος.

Η Αμερική ήταν από τις πρώτες χώρες που αυξήθηκε ο πληθωρισμός και από τις πρώτες που πήραν μέτρα όπως αύξηση επιτοκίων. Λογικά θα είναι και από τις πρώτες που θα δει σταθεροποίηση τιμών. Οπότε μην αποκλείεις το ενδεχόμενο προς τον  Αύγουστο να υπάρχουν ευχάριστα τα νέα για τον πληθωρισμό στην Αμερική αν υποθέσουμε ότι μέχρι τότε θα έχει φτάσει στο peak. Η Ευρώπη ακόμα να δραστηριοποιηθεί, όπως πάντα άλλωστε. 

Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί για εμένα κομβική περίοδος είναι τέλος Ιουλίου και ο Αύγουστος που παραδοσιακά είναι καλοί μήνες για τις οικονομίες λόγω τουρισμού. Μέχρι τότε βέβαια... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο προσοχη τωρα.

Μπορει να ισχυει το ''buy when there's blood in the streets'' αλλα ισχυει επισης το don't try to catch a falling knife.

Αφηστε να καταλαγιασει πρωτα  και μετα μπαινετε, οχι ομως οσο εξελισσεται η πτωση.

Πρεπει ιδανικα να βαλτωσει πρωτα.

Screenshot173153.png

Επεξ/σία από Damianus
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Λέτε να δούμε eth στα 200$ ; Αχχαχαχ

Να πάρω καμία 10ρια κομμάτια 

Τα 650 δεν τα βλέπω απίθανα πάντως!🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rallistas είπε

Τα 650 δεν τα βλέπω απίθανα πάντως!🤣

Άνετα θα πάει 500-600€ αλλά μην περιμένετε όλο αυτό να γίνει σε 1 μέρα. Έτσι θα μας πάει το μισό καλοκαίρι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε

Άνετα θα πάει 500-600€ αλλά μην περιμένετε όλο αυτό να γίνει σε 1 μέρα. Έτσι θα μας πάει το μισό καλοκαίρι

Εγώ πάντως κι επίσημα από σήμερα μπαίνω μέσα με το μικρό rig που έχω. 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rallistas είπε

Εγώ πάντως κι επίσημα από σήμερα μπαίνω μέσα με το μικρό rig που έχω. 🤣

Μην το σκέφτεσαι. Θα επιστρέψουμε στις καλές ημέρες

• Like 1

• Δημιουργία νέου...