M A T R I X Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Ποιος ξερει το σιγουρο ειναι οτι ειναι η καλυτερη εποχη να επενδυσει καποιος και αν οντως δεν παει στο μηδεν οπως πολλοι υποστηριζουν, τοτε θα βγαλει καλα λεφτα οταν θα υπαρξει ανοδος. Θα αργήσει αυτό, εγώ λέω 12k btc 600 eth 👾👾 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Θα αργήσει αυτό, εγώ λέω 12k btc 600 eth 👾👾 Τι να σου πω αν παει τοσο θα αγορασω το κατιτις μου.Αλλα ακομη και σε αυτες τις τιμες σκεφτομαι να βαλω κατι ψιλα με dca και ας κοροιδευει ο φιλος στο προηγουμενο ποστ. Πχ εστω απο ενα 100αρικο σε btc k eth δεν ειναι ασχημο deal και αν παει παρακατω μετα απο 1 μηνα ξαναριχνεις κατι ψιλα. Λογικα πρεπει να γινεται ρευστοποιηση στα asset της 3 arrows capital.Γιατι απο οτι ξερω ειχαν προβλημα και απο οτι διαβαζω ειναι αφαντοι. Εστειλα ενα 200αρι, αν μεχρι τα μεσα του αλλου μηνα που θα πληρωθω πεσει παλι θα ξαναριξω ενα 200αρι.Και λογικα αν πεσει πολυ κατω θα παρω κανα δανεικο απο τους γονεις να ριξω 2-3χηνες. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Πάντως τα 15 του BTC μοιάζουν πιο κοντά από ποτε. Και ήμουν από αυτούς που πίστευαν άντε να πέσει μέχρι 20. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Γεμισαν και τα 2 order 18.400€ και 960€ απο ενα 100αρι και βλεπουμε.. Φασουλι φασουλι στο τελος θα αποκτησω ολοκληρο btc... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, filidonas είπε ακούω τόσους να λένε να πέσει για μπω. Τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι μετά θα πάρει πάλι τα πάνω του; Κάποιοι κάνανε όνειρα για 100,000€ και τώρα παρακαλάνε μη πάει στα 10.000€ Το ότι έχει γίνει μερικές φορές στο παρελθόν δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον. Τα κρύπτο έχουν μπει στο στόχαστρο και δε θα μείνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη. Βασικά κανείς δεν εγγυάται τπτ για αυτό οποίος λέει πως θα πουλήσει σπίτια η θα δανειστεί για να αγοράσει χαμηλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το ρίσκο. Είναι υψηλού ρίσκου επένδυση και η παγκόσμια οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει καμία πρόγνωση. Μπορεί στον επόμενο κύκλο να πάει στα 69 πάλι μπορεί να χρειαστεί και δύο κύκλους. Μπορεί και να μην επανέλθει ποτέ. Η μπορεί κάτι να αλλάξει που κανείς δεν προβλέπει τώρα και να φύγει σε νέα all time highs. Υπάρχει μια τεχνολογία που έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον. Τώρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη χρήση οπότε είμαστε ακόμη νωρίς(Μπορεί να βγει μια άλλη τεχνολοηικη ανακάλυψη που να εξαφανίσει αυτήν). Τώρα απλά υπάρχει σπεκουλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δεν πιστευω αυτα που λες περι δανεισμου να αναφερεσαι σε μενα? Τι πειραζει να φεσωσω τους γονεις? Περα απο την πλακα ελεγα να χωθω και με κανα δανειο στην τραπεζα αλλα αλλαξα γνωμη γιατι δεν θελω να ειμαι χρεωμενος και ειμαι σιγουρος με τετοιον πληθωρισμο τα επιτοκια θα ειναι στο θεο, οποτε i will pass οπως λενε και οι ξενοι.Παντως αν πεσει στα επιπεδα που λεει ο matrix πραγματικα θα ζητησω απο τους γονεις αν εχουν τιποτα στην ακρη. Εννοειτε βαζεις λεφτα που εισαι διατεθιμενος να χασεις, οποτε αν φεσωθεις ασχημα ειναι οντως μεγαλο το ρισκο.Εγω εβαλα τις οικονομιες μου των τελευταιων 5-6 χρονων μεσα και τωρα ειμαι τουλαχιστον 60% κατω μην σου πω 70%. Βεβαια δεν πουλαω ειμαι Long term holder και οτι γινει αν ειναι να παει στο μηδεν πηγε.Τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα να δωσω ενα καλυτερο οικονομικο μελλον στην κορη μου.Αλλιως θα παραμεινει κ αυτη μεροκαματιαρα σαν τον πατερα της. Προτιμω με λιγα λογια να ξερω οτι προσπαθησα και δεν εμεινα στην απεξω παρα να χτυπαω το κεφαλι μου που δεν ρισκαρα.Τεσπα ετσι το βλεπω εγω ελπιζω να διαλεξα σωστα αλλιως με βλεπω με μονιμο τσοκαρο στο κεφαλι τα επομενα χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 39 minutes ago, rallistas said: Πάντως τα 15 του BTC μοιάζουν πιο κοντά από ποτε. Και ήμουν από αυτούς που πίστευαν άντε να πέσει μέχρι 20. Μόλις έπιασε τα 20 εκτελέστηκαν πολλές αυτόματες εντολές για πώληση, soft limit ήταν και τώρα limit is the bottom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Ασχετο εστειλα με εθνικη μεσω sepa και μεσα σε 5 λεπτα τα λεφτα ηταν στην binance.Τελευταια φορα που ειχα στειλει εμβασμα ετσι, εκανε 1-2 με 3 εργασιμες το πολυ.Τι φαση τι αλλαξε? Το αναφερω επισης επειδη καποιοι ελεγαν οτι τρωγανε ακυρο στα εμβασματα προς binance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν πιστευω αυτα που λες περι δανεισμου να αναφερεσαι σε μενα? Τι πειραζει να φεσωσω τους γονεις? Περα απο την πλακα ελεγα να χωθω και με κανα δανειο στην τραπεζα αλλα αλλαξα γνωμη γιατι δεν θελω να ειμαι χρεωμενος και ειμαι σιγουρος με τετοιον πληθωρισμο τα επιτοκια θα ειναι στο θεο, οποτε i will pass οπως λενε και οι ξενοι.Παντως αν πεσει στα επιπεδα που λεει ο matrix πραγματικα θα ζητησω απο τους γονεις αν εχουν τιποτα στην ακρη. Εννοειτε βαζεις λεφτα που εισαι διατεθιμενος να χασεις, οποτε αν φεσωθεις ασχημα ειναι οντως μεγαλο το ρισκο.Εγω εβαλα τις οικονομιες μου των τελευταιων 5-6 χρονων μεσα και τωρα ειμαι τουλαχιστον 60% κατω μην σου πω 70%. Βεβαια δεν πουλαω ειμαι Long term holder και οτι γινει αν ειναι να παει στο μηδεν πηγε.Τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα να δωσω ενα καλυτερο οικονομικο μελλον στην κορη μου.Αλλιως θα παραμεινει κ αυτη μεροκαματιαρα σαν τον πατερα της. Προτιμω με λιγα λογια να ξερω οτι προσπαθησα και δεν εμεινα στην απεξω παρα να χτυπαω το κεφαλι μου που δεν ρισκαρα.Τεσπα ετσι το βλεπω εγω ελπιζω να διαλεξα σωστα αλλιως με βλεπω με μονιμο τσοκαρο στο κεφαλι τα επομενα χρονια. Οταν λες οτι σκεφτοσουν να χωθεις με δανειο, εννοεις για να τα παιξεις στα κρυπτο; Συνελθετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Το αναφερω επισης επειδη καποιοι ελεγαν οτι τρωγανε ακυρο στα εμβασματα προς binance. Αν θυμάμαι καλά σε ανάληψη αναφερόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Οταν λες οτι σκεφτοσουν να χωθεις με δανειο, εννοεις για να τα παιξεις στα κρυπτο; Συνελθετε Σιγα δεν λεγαμε να χωθουμε με κανα τρελο ποσο 2-3 χηνες σκεφτομουν, αλλα δεν χρειαζεται να στριμωχθω, οτι εβαλα εβαλα και θα συνεχιζω να βαζω οτι περισσευει και οτι γινει. 3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Αν θυμάμαι καλά σε ανάληψη αναφερόταν Δηλαδη αν προσπαθησω να στειλω λεφτα στην τραπεζα θα φαω ακυρο?Δεν το εχω δοκιμασει να ειμαι ειλικρινης αλλα φανταζομαι λυσεις υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Όπως βλέπουμε τις ζωνούλες μας, ένα ένα τα κατεβαίνει τα σκαλοπατάκια. Οι ταύροι παραδόθηκαν, για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το οτι επεσε λιγο -προς το παρον- κατω απο τα 20κ δεν ειναι τοσο σημαντικο. ΣΚ ειναι, χαμηλα volumes κανουν ευκολες κινησεις προς τη μια ή την αλλη μερια. Βαλε και τα liquidations στα margin που ανοιξανε σε long πολλοι οταν επιασε περιπου τα 20k κλπ, οκ, δεν ειναι και τιποτε τρομερο που εχει κανει ελαφρα κινηση κατω απο τα 20 στα οποια βολοδερνει μερες ουτως ή αλλως. Περισσοτερο αναμενομενο θα ελεγε κανεις να σπασει το συγκεκριμενο support καθως ειχε δοκιμαστει πολλες φορες ηδη. Το ενδιαφερον αυτης της κινησης ειναι οτι εσπασε το ATH του προηγουμενου κυκλου και καπως ετσι, τεχνικες αναλυσεις, τριγωνακια, σχηματακια κλπ πανε -παλι- εκει που τους αξιζει, ειδικα στα κρυπτο: Στον καδο των αχρηστων, ουτε καν ανακυκλωσης. Διοτι η θεωρια των αναλυτων του χαρακα, ηταν οτι το btc ως τωρα ποτε δεν εχει φυγει κατω απο το ATH του προηγουμενου κυκλου (εν προκειμενω τα 20k). Και επειδη τετοιες θεωριες βρισκουν παντα ευηκοα ωτα, ηταν αρκετοι εκεινοι που ανοιξαν leveraged long κοντα στα 20k βασιζομενοι στο χαρακα και παραβλεποντας το τι γινεται στην παγκοσμια οικονομια . Οποτε τωρα ξεκινανε τα liquidations και αμα κανει να φυγει λιγο πιο κατω, θα γινει του liq το καγκελο. Θα φταινε οι φαλαινες και το manipulation μετα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Το καλυτερο που εχει να κανει καποιος τετοια εποχη ειναι ειτε απλα hold, ειτε αν εχει λεφτα στην ακρη να επενδυει ενα ποσοστο απο αυτα τα λεφτα σε καθε γεναια πτωση ειχα αγορασει σε τιμες 30-50 αγορασα πλεον και στα 19 ας παει και αλλο κατω στην τελικη θα μας ριξει τον μεσο ορο αγορας. Το να μπλεκεις με μοχλευση με τοση μεταβλητοτητα στις τιμες νομιζω ειναι η συνταγη της καταστροφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Η αγορά έχει ξεμείνει και από ρευστό. Πολύς κόσμος που είχε UST για να αγοράζει τα dips τους τα φάγανε, άλλοι που έχουν στο Celsius Network τους τα μπλόκαραν. Έχουν πετάξει τους cryptoretailers έξω και τους πήραν και τα κλειδιά. Μιλάμε για βαθύ bear market. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις