Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) dca μαγκες !!!! στα 55K, μετα στα 50k μετα στα 45.. 40... 35 ...30 ...25.... κτλ κτλ κτλ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχα Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από panosdes
kostasathv Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, costas1973 είπε Αυτό που δεν έχουν καταλαβει μερικοί ειναι ότι τα crypto ειναι μια επενδυση με μεγαλο ρίσκο (παρα πολυ μεγαλο) δυστυχως το "κεφαλαιο" τα εκανε milking οποτε ήρθε η ωρα να την κανει για αλλες "παραλιες" Για αλλες "παραλιες" μαλλον προλαβαινουμε μια τετραετια συμφωνα με αυτο που συμπληρωσα στο μηνυμα. Τους (μας)ειναι ηδονη να κατεχουν ιδιο αριθμο απο διορθωση κρυπτο και να ανεβαινει η τρεχουσα αξια .Tρεις φορες πτωση , ανοδο ειναι προς εξεταση πως θα παει απο εδω και περα αν και το κοβω για rainbow, ισως και elliot
Damianus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Η σημερινη πτωση εγινε λογω του οτι φημολογειται οτι το hedge fund 3AC ενδεχομενως δεν θα μπορει να καλυψει τα "ανοιγματα" της. Luna,Celsius και τωρα η 3AC μαζι με το συνοδευομενο FUD, επηρεασαν & επηρεαζουν την "υπερβολικη" πτωση αυτη τη στιγμη. Σημερα εχουμε και την οπως φαινεται αυξηση επιτοκιων κατα 0.5/0.75 απο την FED. https://www.forexlive.com/Cryptocurrency/speculation-that-a-crypto-focused-singapore-based-hedge-fund-is-insolvent-20220615/ Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από Damianus
Angeldust Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναμένεται νέα μεγάλη πτώση με την επικείμενη αύξηση επιτοκιών απο την FED. Συμβουλή απο εμένα, βγάλτε τα crypto απο τα συναλλακτήρια και κρατήστε τα σε offline wallets. Εκεί που πηγαίνουν τα πράγματα δεν θα μου έκανε εντύπωση να γίνει μπαμ και σε μεγάλα συναλλακτήρια τύπου binance kraken κλπ. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από Angeldust
jmirko15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Εμένα μου αρέσουν αυτά τα άρθρα για τις μλκς που διαβάζεις από κάτω. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι λάτρης των κρυπτονομισμάτων ή των NFTs. Μιλώντας στο TechCrunch για την κλιματική αλλαγή την Τρίτη, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft περιέγραψε το φαινόμενο ως κάτι που «βασίζεται 100% στη θεωρία του μεγαλύτερου ανόητου», αναφερόμενος στην ιδέα ότι τα υπερτιμημένα περιουσιακά στοιχεία θα αυξηθούν στην τιμή όταν υπάρχουν αρκετοί επενδυτές πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για αυτά.
icenex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδη ακριβως οτι κανουν και οι μετοχες βρισκεται καποιος που ειναι διατεθιμενος να πληρωσει παραπανω απο τον προηγουμενο. Θα μου πεις μια μετοχη της μικρομαλακης ειναι τουλαχιστον μια εταιρεια με φυσικη υποσταση και παραγει software και οτι αλλο παραγει.Το btc k καθε btc τι παραγει?Ελα μου ντε τι αξια εχει το δικτυο του, που πχ 2 αγνωστοι που ο ενας ζει στην μια ακρη του κοσμου και ο αλλος στην αλλη και δεν γνωριζονται μεταξυ τους, χωρις να υπαρχει μεσαζοντας ανταλλασουν μεσα σε λιγη ωρα μεχρι και ενα δις με ουσιαστικα μηδενικη προμηθεια σε σχεση με το ποσο και ολα αυτα με το πατημα ενος κουμπιου.Που ακουστηκε αλλου στον κοσμο να γινεται κατι τετοιο.Να υπαρχει τετοια εμπιστοσυνη.Το τραπεζικο συστημα θελει καποιες εργασιμες και ενα καρο προμηθειες.Πραγματικα οι δυναμικοτητες του blockchain ειναι τεραστιες απλα το θεμα ειναι να υιοθετηθουν και να γινουν mainstream.Μπορει να μην γινει ποτε αλλα αν καποτε γινει τοτε οσοι επενδυσουν τωρα θα βγαλουν πολλα λεφτα. Πραγματικα περιμενω ενα παραδειγμα τετοιας εμπιστοσυνης, εδω πας στον περιπτερα που αγοραζεις καθε μερα τσιγαρα και του λες να σου δωσει ενα βερεσε και σου λεει παρε τα 3. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από icenex
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, icenex είπε Δηλαδη ακριβως οτι κανουν και οι μετοχες βρισκεται καποιος που ειναι διατεθιμενος να πληρωσει παραπανω απο τον προηγουμενο. Θα μου πεις μια μετοχη της μικρομαλακης ειναι τουλαχιστον μια εταιρεια με φυσικη υποσταση και παραγει software και οτι αλλο παραγει.Το btc k καθε btc τι παραγει?Ελα μου ντε τι αξια εχει το δικτυο του, που πχ 2 αγνωστοι που ο ενας ζει στην μια ακρη του κοσμου και ο αλλος στην αλλη και δεν γνωριζονται μεταξυ τους, χωρις να υπαρχει μεσαζοντας ανταλλασουν μεσα σε λιγη ωρα μεχρι και ενα δις με ουσιαστικα μηδενικη προμηθεια σε σχεση με το ποσο και ολα αυτα με το πατημα ενος κουμπιου.Που ακουστηκε αλλου στον κοσμο να γινεται κατι τετοιο.Να υπαρχει τετοια εμπιστοσυνη.Το τραπεζικο συστημα θελει καποιες εργασιμες και ενα καρο προμηθειες.Πραγματικα οι δυναμικοτητες του blockchain ειναι τεραστιες απλα το θεμα ειναι να υιοθετηθουν και να γινουν mainstream.Μπορει να μην γινει ποτε αλλα αν καποτε γινει τοτε οσοι επενδυσουν τωρα θα βγαλουν πολλα λεφτα. Προσωπικά θεωρώ ότι θα γίνει σε ένα βαθμό. Όλοι θέλουν από την πίτα 1
icenex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Προσωπικά θεωρώ ότι θα γίνει σε ένα βαθμό. Όλοι θέλουν από την πίτα Μια απο τα ιδια, τωρα αν πεσουμε εξω και παει στο μηδεν σιγουρα θα χαθει ενα καλο κεφαλαιο, αλλα προσωπικα ειμαι διατεθιμενος να παρω ενα τετοιο ρισκο γιατι οι απολαβες θα ειναι μεγαλυτερες.Ενω οσο εχω την υγεια μου λεφτα μπορω να βγαλω και αλλα, στην τελικη δεν θα πεινασω. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από icenex 2
alex52 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, snet είπε καντα crypto πχ usdc και βάλτα σε κάποιο ανταλλακτήριο... Τα γύρισα από NEXO σε Revolut και μετά Eurobank σε λίγες ώρες ήρθαν πίσω ,,,, γενικά με το θέμα της φορολογίας υπάρχει κάποιο ζήτημα πρέπει να δηλώσω τίποτα κτλπ ;;;
gekamp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Όπως ισχύει και για τις μετοχές κάποια πέφτουν for a season και κάποια for a reason. Θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως αν κάποιος ήθελε να πάρει κάποιο ή κάποια κρυπτο ως επένδυση μακροπρόθεσμη και να κάνει staking, κατά προτίμηση σε hardware wallet, τι θα προτείνατε;
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, expert30 είπε πληροφοριακά Έτσι είναι από χθες. Έχει ακόμα μέλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις