M A T R I X Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, zananiro είπε Τι ανακοινώνεται αύριο? fed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Ναι δίνουν πίσω κάτι ψίχουλα αν είσαι τυχερός. Θα προτιμούσαν να είχε 0 fees η κατάθεση με visa! του ειχα στειλει και μου τα γυρισαν πισω - καποιο προβλημα με το BIC ?? αλλα για να ζητανε λεφτα καταλαβαινεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε του ειχα στειλει και μου τα γυρισαν πισω - καποιο προβλημα με το BIC ?? αλλα για να ζητανε λεφτα καταλαβαινεις.... Από ποια τράπεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ξαναπουμε για αλλη μια φορα, οτι εν καιρω bear δεν ειναι καλη ιδεα να εχεις μεγαλο ποσοστο altcoins στο portfolio. Aκομα κι αν προκειται για... "hot" altcoins το πιθανοτερο για τα περισσοτερα απο αυτα ειναι να μην ξανανεβουν ποτε. Τετοιο χαρακτηριστικο παραδειγμα απο το προηγουμενο bear ηταν το EOS που ηταν οτι πιο hot σε altcoin εκεινη τη περιοδο. Επεσε στο bear οπως ολα και απλα δεν ξανανεβηκε ποτε. Εμεινε να φυτοζωει και φυσικα χαθηκαν πολλα λεφτα, αν αναλογιστουμε οτι ειχε κανει ATH στα 22$ το 2018 κι απο τοτε μετα βιας ξαναεφτασε τα $10 στο περσινο bullmarket . Μπορει να μην παθουν luna που εσβησε εκκωφαντικα μεσα σε 1-2 24ωρα και εγινε θορυβος. Συνηθως τα πιο πολλα alts σβηνουν αθορυβα. Πεφτουν μαζι με ολα και οταν ερθει η ωρα να ανεβουν, παραμενουν στα ταρταρα. Κατ'εμε , απο τα τωρινα τοπ10 mcap το ada και το solana ειναι νο1 υποπτα να μην ξαναδουν στον ηλιο μοιρα, οπως τους αξιζει κιολας για δεκαδες σκανδαλωδεις λογους το καθενα. Δεν αναφερω το xrp γιατι εχει ψοφησει προ πολλου. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Να ξαναπουμε για αλλη μια φορα, οτι εν καιρω bear δεν ειναι καλη ιδεα να εχεις μεγαλο ποσοστο altcoins στο portfolio. Aκομα κι αν προκειται για... "hot" altcoins το πιθανοτερο για τα περισσοτερα απο αυτα ειναι να μην ξανανεβουν ποτε. Τετοιο χαρακτηριστικο παραδειγμα απο το προηγουμενο bear ηταν το EOS που ηταν οτι πιο hot σε altcoin εκεινη τη περιοδο. Κατ'εμε , απο τα τωρινα τοπ10 mcap το ada και το solana ειναι νο1 υποπτα να μην ξαναδουν στον ηλιο μοιρα, οπως τους αξιζει κιολας. Δεν αναφερω το xrp γιατι εχει ψοφησει προ πολλου. Τα βασίζεις κάπου αυτά που γράφεις ή προσωπική άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Γιατι τοσο μισος προς το ada πραγματικα τι φαση?Προσωπικα το πιστευω και ελπιζω να πεφτεις εξω στις προβλεψεις σου γιατι εχω βαλει ενα σχετικα καλο κεφαλαιο.Βεβαια και 1 δολαριο να παει θα παρω τα λεφτα μου πισω + λιγο κερδος οποτε δεν πιστευω να μην το κανει εστω στο επομενο run.Ηδη κραταει καλα γιατι εχει αρκετους που το πιστευουν και απλα το εχουν στο staking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τα βασίζεις κάπου αυτά που γράφεις ή προσωπική άποψη; Η πρωτη παραγραφος ειναι δεδομενο, πολλακις αποδεδειγμενο απο προηγουμενα bear markets , δεν ειναι κατι καινουργιο. Η δευτερη, σαφεστατα προσωπικη αποψη, το λεω αλλωστε. 13 λεπτά πριν, icenex είπε Γιατι τοσο μισος προς το ada πραγματικα τι φαση?Προσωπικα το πιστευω και ελπιζω να πεφτεις εξω στις προβλεψεις σου γιατι εχω βαλει ενα σχετικα καλο κεφαλαιο.Βεβαια και 1 δολαριο να παει θα παρω τα λεφτα μου πισω + λιγο κερδος οποτε δεν πιστευω να μην το κανει εστω στο επομενο run.Ηδη κραταει καλα γιατι εχει αρκετους που το πιστευουν και απλα το εχουν στο staking. Κατ'αρχην δεν ειναι μισος προς το συγκεκριμενο coin. Eχω αναφερθει και σε αλλα, πχ αναφερω και το solana πιο πανω. Εχω εξηγησει τους λογους που φερω αυτη την αποψη για τα συγκεκριμενα alts (και το luna ας πουμε, ομοιως, ηταν ενα απο αυτα). Προφανως μπορει να πεσω και εξω. Ειναι καθαρα προσωπικη η εκτιμηση μου οτι ada/sol δεν προκειται να ξεπερασουν το ATH τους. Οχι με γραμμουλες και τριγωνακια, αλλα με βαση οσα facts εχω διαβασει για αμφοτερα coins. Φυσικα το οτι πρακτικα ενα coin ειναι shitty δε σημαινει οτι δε μπορει να κανει αλλα 10 ATH. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) εχω πετυχει διψηφιο σε billion ημερησιο trading volume και xrp,ada κλπ εκαναν τον ψοφιο κοριο σαν doge. ενω το σολ ανεβαινε. Αν δει την πορεια αυτων των κρυπτο καταλαβαινει οτι ειναι απατη οπως το 95% των κρυπτο αν το δει καποιος σαν επενδυση και οχι πυροτεχνημα..Ολά βεβαια εδωσαν κερδη αναλογα ποτε μπηκε ο καθενας.To sol ειχε καλη πορεια και επρεπε να βγει καποιος για να μην κλαψει απο 260 σε 30. Και παλι βρισκεται πανω απο τον Μαρτιο του 2021,οταν αλλα....πανε για νοεμβριο του 2020. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από kostasathv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει θέλω να μεταφέρω κάποια χρήματα από NEXO έχω στείλει κάποια με εθνική και κάποια με revolut για να τα γυρίσω πίσω μπορώ να τα πάω στη revolut . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Η πρωτη παραγραφος ειναι δεδομενο, πολλακις αποδεδειγμενο απο προηγουμενα bear markets , δεν ειναι κατι καινουργιο. Η δευτερη, σαφεστατα προσωπικη αποψη, το λεω αλλωστε. Κατ'αρχην δεν ειναι μισος προς το συγκεκριμενο coin. Eχω αναφερθει και σε αλλα, πχ αναφερω και το solana πιο πανω. Εχω εξηγησει τους λογους που φερω αυτη την αποψη για τα συγκεκριμενα alts (και το luna ας πουμε, ομοιως, ηταν ενα απο αυτα). Προφανως μπορει να πεσω και εξω. Ειναι καθαρα προσωπικη η εκτιμηση μου οτι ada/sol δεν προκειται να ξεπερασουν το ATH τους. Οχι με γραμμουλες και τριγωνακια, αλλα με βαση οσα facts εχω διαβασει για αμφοτερα coins. Φυσικα το οτι πρακτικα ενα coin ειναι shitty δε σημαινει οτι δε μπορει να κανει αλλα 10 ATH. Κρατάς μόνο btc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Κρατάς μόνο btc; Ολα τα alts που κραταω ειναι μονοψηφιο ποσοστο στο portfolio μου. Και μικρο μονοψηφιο, τα χω για να παιζω κανενα leverage πανω τους και σιγουρα δεν τα κανω hodl εν μεσω bear market. Οποτε ναι, μπορεις να πεις οτι κραταω μονο btc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, alex52 είπε Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει θέλω να μεταφέρω κάποια χρήματα από NEXO έχω στείλει κάποια με εθνική και κάποια με revolut για να τα γυρίσω πίσω μπορώ να τα πάω στη revolut . καντα crypto πχ usdc και βάλτα σε κάποιο ανταλλακτήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 13/6/2022 στις 2:14 ΜΜ, BackFromHell είπε Και να εχει πει δε σημαινει οτι εσυ θα χασεις λεφτα ακομα κι αν εχεις επενδυσει. Γιατι απλουστατα αν ειναι κατι να σκασει δε σημαινει οτι θα σκασει αυριο. Aν βγεις πριν σκασει εισαι οκ. Επιπλεον το οτι αυτος λεει τα concerns του για καποια tokens/ανταλλακτηρια κλπ, δεν συνεπαγεται οτι αυτα θα σκασουν σωνει και ντε. Ειναι ομως καλο να τα γνωριζει καποιος πριν βαλει τα λεφτα του κι απο εκει και περα αποφασιζει. Γενικα δεν εχω δει ολα του τα βιντεακια για να σου πω τι εχει πει για nexo, αλλα με ενα search , βλεπω πως ειχε αναλυσει τον Μαρτιο του 2021 τα παρακατω περι nexo: Καλά τα red flags, ταυτόχρονα λέει BTC στα 1-2mil μέχρι αρχές του 23 και πιο πάνω παραπέρα! 🥳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Καλά τα red flags, ταυτόχρονα λέει BTC στα 1-2mil μέχρι αρχές του 23 και πιο πάνω παραπέρα! 🥳 Λίγα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 https://9gag.com/hot/aBnbxx1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις