Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Στην Νexo έχω EURx,  ελπίζω να μη χάσει το peg με το κανονικό ευρώ 😅. Με τέτοιο ντόμινο φόβου θα φανούν ποια ανταλλακτήρια έχουν κάνει σοβαρή σοβαρή δουλειά.

Εγω ειχα βαλει κοντα 1000$ btc που πλεον ειναι 700 και link αξιας 600 πλεον αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα τα ειχα αγορασει πιο ακριβα οποτε στην πραγματικοτητα παιζει να μιλαμε για τουλαχιστον 3k.Μονο τα λινκ τα ειχα αγορασει 17 δολαρια το ενα και πλεον ειναι 5-6$.

Αλλα δεν εχω παραπονο στην νεξο παιρνω 4% επιτοκιο ενω στην binance επαιρνα 0.20% :lol:

Δεν βαριεσαι αν δεν ρισκαρεις δεν βγαινουν φραγκα.Το πολυ πολυ να κλαιμε με μαυρο δακρυ που δεν τα φαγαμε καλυτερα σε σουβλακια.

Ας μην το γρουσουζευομαι καλα θα παμε παιδες απλα υπομονη μπορα ειναι θα περασει.

Περα απο την πλακα το βλεπω να στρωνει η δουλεια τελος του 22 αρχες του 23.Στην καλυτερη να δουμε ανοδο απο σεπτεμβρη.

• Like 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω ειχα βαλει κοντα 1000$ btc που πλεον ειναι 700 και link αξιας 600 πλεον αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα τα ειχα αγορασει πιο ακριβα οποτε στην πραγματικοτητα παιζει να μιλαμε για τουλαχιστον 3k.Μονο τα λινκ τα ειχα αγορασει 17 δολαρια το ενα και πλεον ειναι 5-6$.

Αλλα δεν εχω παραπονο στην νεξο παιρνω 4% επιτοκιο ενω στην binance επαιρνα 0.20% :lol:

Δεν βαριεσαι αν δεν ρισκαρεις δεν βγαινουν φραγκα.Το πολυ πολυ να κλαιμε με μαυρο δακρυ που δεν τα φαγαμε καλυτερα σε σουβλακια.

Ας μην το γρουσουζευομαι καλα θα παμε παιδες απλα υπομονη μπορα ειναι θα περασει.

Νόμιζα πως είμαι ο μόνος με LINK Χαχαχ. Εγώ είχα μπει στα $0.50, πούλησα κάποια στα $30  και ξαναμπήκα στα $15. Σκέφτομαι μπας και βάλω λίγα ακόμα τώρα :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Νόμιζα πως είμαι ο μόνος με LINK Χαχαχ. Εγώ είχα μπει στα $0.50, πούλησα κάποια στα $30  και ξαναμπήκα στα $15. Σκέφτομαι μπας και βάλω λίγα ακόμα τώρα :P

Εγω ειχα αγορασει καμια 100αρια στα 17 και τωρα που ειχε πεσει στα 6$ αγορασα καμια 20αρια ακομη.Δεν βαριεσαι αν πεσει στα 3$ θα παρω καμια 80 ακομη να τα κανω στρογγυλα 200 :P

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Στην Νexo έχω EURx,  ελπίζω να μη χάσει το peg με το κανονικό ευρώ 😅. Με τέτοιο ντόμινο φόβου θα φανούν ποια ανταλλακτήρια έχουν κάνει σοβαρή σοβαρή δουλειά.

Κι εγώ έχω και μάλιστα "κλειστά". Αν γίνει καμιά στραβή θα πέσει πολύ κλάμα..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακη περιοδος να κραταει κανεις alts, των stablecoins συμπεριλαμβανομενων.

Btw ακομα ενα πολυδιαφημισμενο προτζεκτ απο τους γνωστους youtubers που πληρωνονται απο απατεωνο-founders για να ταζουν to the moon scams super projects και να τσεπωνουν τα λεφτα των αφελων που ονειρευονται οτι θα γινουν πλουσιοι, φαινεται πως εσκασε, aka Celsius. Σταματησε τα withdraws...

Αυτος εδω, που τον ποσταρω που και που, το εβλεπε να ερχεται πριν 1 μηνα:

Οπως εβλεπε και το Luna πριν κανει μπαμ, τοτε που ηταν σε ATH και παραλληλα ολο το youtube εταζε τριψηφιες αποδοσεις στους επομενους μηνες, οπως βλεπει και το Chainlink εδω και λιγες εβδομαδες, οπως βλεπει το...πολυαγαπημενο ada και διαφορα αλλα shit/scam coins.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23800 ε? Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος το καλοκαίρι του 2022 τελικά.

Δε ξέρω γιατί αλλά έχω εθιστεί να βάζω αυτό το βιντεάκι.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Κακη περιοδος να κραταει κανεις alts, των stablecoins συμπεριλαμβανομενων.

Btw ακομα ενα πολυδιαφημισμενο προτζεκτ απο τους γνωστους youtubers που πληρωνονται απο απατεωνο-founders για να ταζουν to the moon scams super projects και να τσεπωνουν τα λεφτα των αφελων που ονειρευονται οτι θα γινουν πλουσιοι, φαινεται πως εσκασε, aka Celsius. Σταματησε τα withdraws...

Αυτος εδω, που τον ποσταρω που και που, το εβλεπε να ερχεται πριν 1 μηνα:

Οπως εβλεπε και το Luna πριν κανει μπαμ, τοτε που ηταν σε ATH και παραλληλα ολο το youtube εταζε τριψηφιες αποδοσεις στους επομενους μηνες, οπως βλεπει και το Chainlink εδω και λιγες εβδομαδες, οπως βλεπει το...πολυαγαπημενο ada και διαφορα αλλα shit/scam coins.

Με λιγα λογια ειναι bearish για ολα τα νομισματα δεν αφησε και πολλα στην απεξω απο το τοπ10:P

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Κι εγώ έχω και μάλιστα "κλειστά". Αν γίνει καμιά στραβή θα πέσει πολύ κλάμα..

Την ιδια λαλακια εκανα και εγω μαλιστα προ 2 ημερων οποτε εχουμε 28 μερες πριν ξεκλειδωσουν ελπιζω να μην την φαμε στον λοκω.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, icenex είπε

Με λιγα λογια ειναι bearish για ολα τα νομισματα δεν αφησε και πολλα στην απεξω απο το τοπ10:P

Οχι δεν ειναι καθολου bearish για κανενα coin πλην του btc (για το οποιο βραχυ-μεσο προθεσμα ειναι οντως bearish).

Bearish/bullish εισαι οταν υπαρχει κατι πισω. Αυτος φωναζει για καποια tokens που κανουν μπαμ απο χιλιομετρο οτι ειναι scam/ponzi/αερας κοπανιστος. Δεν υπαρχει bearish/bullish αποψη στην απατη, ή εστω σε ενα προτζεκτ το οποιο βαση λογικης δεν γινεται να προχωρησει αφου τα "fundamentals" του ειναι περαν καθε οικονομικου κανονα (σαν να σου λεω ελα να κανουμε ενα προτζεκτ στο οποιο για καθε ευρω που θα σου δινω, εσυ θα μου επιστρεφεις 10 και στο τελος θα στα δωσω ολα μαζι πισω).

Btw η θεματολογια του καναλιου δεν ειναι να ασχολειται με alts. Θα το κανει μια στο τοσο με συγκεντρωμενα facts, οταν υπαρχουν προδηλα red flags.

Δειτε τι ελεγε πχ για το Luna, οταν (σχεδον) οι παντες ηταν bullish ως εκει που δεν παει και φυσικα πρωτου καταρρευσει σα χαρτινος πυργος. Εχει μεγαλη σημασια η χρονικη περιοδος στην οποια δινει τα facts. Διοτι καποιοι ηξεραν πώς και γιατι θα σκασει, οταν αλλοι επενδυαν οχι απλα περιουσιες, αλλα το περισευμα τους, εν μεσω γενικης ευφοριας. Και το παραθετω διοτι μεχρι και σημερα υπαρχει πολυς κοσμος που πιστευει ακραδαντα μεσα του πως εκανε σωστη επενδυση σε σοβαρο προτζεκτ που εσκασε επειδη απλα...δεχθηκε επιθεση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα για χαβαλε στο ειπα πιο πολυ, δεν πιστευω να εχει πει τιποτα παρομοιο και για nexo? Αν ειναι να κλαιμε απο τωρα τα λεφτα οχι τιποτα αλλο δεν μας αρεσε το flexible θελαμε και Locked και δεν μπορεις να βγαλεις και τα κλειστα σε αυτην την πλατφορμα, οπως ειναι στην binance που απλα χανεις οτι επιτοκιο εχεις βγαλει εως εκεινη την στιγμη.

Επεξ/σία από icenex
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλα για χαβαλε στο ειπα πιο πολυ, δεν πιστευω να εχει πει τιποτα παρομοιο και για nexo? Αν ειναι να κλαιμε απο τωρα τα λεφτα οχι τιποτα αλλο δεν μας αρεσε το flexible θελαμε και Locked και δεν μπορεις να βγαλεις σε αυτην την πλατφορμα, οπως ειναι στην binance που απλα χανεις οτι επιτοκιο εχεις βγαλει.

Και να εχει πει δε σημαινει οτι εσυ θα χασεις λεφτα ακομα κι αν εχεις επενδυσει. Γιατι απλουστατα αν ειναι κατι να σκασει δε σημαινει οτι θα σκασει αυριο. Aν βγεις πριν σκασει εισαι οκ. Επιπλεον το οτι αυτος λεει τα concerns του για καποια tokens/ανταλλακτηρια κλπ, δεν συνεπαγεται οτι αυτα θα σκασουν σωνει και ντε. Ειναι ομως καλο να τα γνωριζει καποιος πριν βαλει τα λεφτα του κι απο εκει και περα αποφασιζει.

Γενικα δεν εχω δει ολα του τα βιντεακια για να σου πω τι εχει πει για nexo, αλλα με ενα  search , βλεπω πως ειχε αναλυσει τον Μαρτιο του 2021 τα παρακατω περι nexo:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπιζω να προλαβουμε μεχρι τον επομενο μηνα να τα βγαλουμε και εμεις απο nexo.Μην γινει κανα καλο μπαμ και σκασουν πολλα μαζι.Αλλα κατι διαβαζω οτι εκαναν επιθεση στο celsius διαφοροι επενδυτες του Luna/ust γιατι αυτοι στο celsius λιγο πριν γινει η καταστροφη του Luna ρευστοποιησαν αρκετα ust που ειχαν στην κατοχη τους.Θεωρουν οτι ηταν στο κολπο ενα αλλο που διαβαζω ειναι αυτοι που μαζευτηκαν για να ριξουν το λουνα επιτιθονται τωρα στο celsius γιατι ενω ητανε μαζι στο κολπο αυτοι βγηκαν νωριτερα και παραλιγο να τους χαλασουν το παρτυ.Τεσπα διαβαζω και αλλα σεναρια ποιος ξερει ποια ειναι η αληθεια, αλλα σιγουρα παιζονται πολλα παιχνιδια απο πισω.

Επεξ/σία από icenex

• Δημιουργία νέου...