M A T R I X Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Βλέπω να έρχεται η ημέρα του @icenex για το btc και τα 15k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, poulaki1976 είπε Εσυ εισαι σοφος ανθρωπος 😀 12 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Μέσος αναλυτής κρυπτο τα τελευταία 5 χρόνια 😂😂 Και για να δειτε ποσο καλος και σοφος αναλυτης ειμαι παρτε και αλλο ενα hint.Αν δεν ειναι του παραχρονου τοτε ισως ειναι τον επομενο χρονο απο του παραχρονου και σας το λεω με το χερι στην καρδια. 2 ώρες πριν, M A T R I X είπε Βλέπω να έρχεται η ημέρα του @icenex για το btc και τα 15k Κατι τετοιο βλεπω να γινεται και ηδη σκεφτομαι να αρχισω να μαζευω-στελνω ρευστο ετοιμο για δραση.Πραγματικα το σκεφτομαι σοβαρα αν παει τοσο να μαζεψω λεφτα και για 2 btc..Βεβαια πρεπει να δουμε τι φραγκα μπορουν να μαζευτουν απο γονεις πεθερικα κτλ. και τελευταια εσχατη λυση ειναι να παρουμε και κατι ψιλα και απο την τραπεζα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostm36 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, icenex είπε Και για να δειτε ποσο καλος και σοφος αναλυτης ειμαι παρτε και αλλο ενα hint.Αν δεν ειναι του παραχρονου τοτε ισως ειναι τον επομενο χρονο απο του παραχρονου και σας το λεω με το χερι στην καρδια. Κατι τετοιο βλεπω να γινεται και ηδη σκεφτομαι να αρχισω να μαζευω-στελνω ρευστο ετοιμο για δραση.Πραγματικα το σκεφτομαι σοβαρα αν παει τοσο να μαζεψω λεφτα και για 2 btc..Βεβαια πρεπει να δουμε τι φραγκα μπορουν να μαζευτουν απο γονεις πεθερικα κτλ. και τελευταια εσχατη λυση ειναι να παρουμε και κατι ψιλα και απο την τραπεζα. χωρισε με τη γυναικα και ξανακανε γαμο, τωρα αν ειναι με την ιδια γυναικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Βεβαια ετσι λεω τωρα μπορει απλα να καθισω στα αυγα μου και δεχτω οτι ειμαι 60% και να απολαυσω την διαδρομη.Με λιγα λογια να το παω πιο safe και να μην ρισκαρω και αλλα χρηματα αν πανε για χειροτερο φουντο γενικοτερα τα κρυπτο.Ηδη τσιμπαω καλα νομισματα απο το staking θα μου πεις αν πανε στο μηδεν τα νομισματα τι να τα κανεις.Το λεω στην περιπτωση που δεν γινουν μπρελοκ οτι φασουλι φασουλι θα μαζευτει ενα καλο επιτοκιο.Ηδη πουλησα λιγο Btc γιατι δεν επαιρνα καλο επιτοκιο και αποφασισα να κανω το αντιθετο που κανουν οι περισσοτεροι και γυρνανε στο Btc για ασφαλεια σε περιοδους bear market ωστε να αγορασω ada στα 50 cent. Ηδη τσιμπαω 1.5 ada επιτοκιο καθημερινως 8.25% παιρνω κλειστα για 60 μερες, ετησιως αυτα ειναι γυρω στα 550 ada δεν με χαλανε αν καποτε γυρισουμε στις τιμες bull run. 3$+ μιλαμε για 1650$ μονο απο το τοκο. 15 λεπτά πριν, kostm36 είπε χωρισε με τη γυναικα και ξανακανε γαμο, τωρα αν ειναι με την ιδια γυναικα... Δεν το πιασα αυτο? Περα απο το χαβαλε σκεφτομαι ετσι οπως τα λεει ο τυπος και κρατηστε την κουβεντα που λεει ο συγκεκριμενος στο παρακατω βιντεο. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Γίνεται το correction όπως ήταν αναμενόμενο. Γεμίζουμε και τα bags τώρα , όλα όμορφα. Longterm πρόβλεψη για να επανέρθω πάλι στην κουβέντα σε κανά 2 χρόνια πάλι 😛 Κοιτάω σοβαρά το support στα 20Κ όπως και όλος ο πλανήτης βέβαια, θα κάνει 2 φορές bounce εκεί από 20Κ -> στα 35Κ , 35Κ -> 20Κ και ένα τελικό dumb στα 13-14Κ εκεί που όλοι θα αναθαρρήσουν δλδ. για να τους μαμήσει την ψυχολογία. Θα το ξαναθάψουν το BTC καμιά εκατοστή φορές.. Κοντολογίς και για να μην κουράζω , νέο bull market από 2024 με τα target τα >150Κ Υ.Γ έχοντας επιβιώσει απο 3 bear markets, χαλαρώστε και φτιάξτε στο μυαλό σας longterm πλάνα (ετήσιο -μαξ διετές). μην ασχολείστε με leverages , μην ασχολήστε με short term positions & scalpting (εκτός αν είστε ο Peter Brantd και έχετε και το αντίστοιχο πορτοφόλι), μόνο τα exchanges κάνετε πλούσια και γεμίζετε και τις δικές μας τσάντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostm36 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, icenex είπε Βεβαια ετσι λεω τωρα μπορει απλα να καθισω στα αυγα μου και δεχτω οτι ειμαι 60% και να απολαυσω την διαδρομη.Με λιγα λογια να το παω πιο safe και να μην ρισκαρω και αλλα χρηματα αν πανε για χειροτερο φουντο γενικοτερα τα κρυπτο.Ηδη τσιμπαω καλα νομισματα απο το staking θα μου πεις αν πανε στο μηδεν τα νομισματα τι να τα κανεις.Το λεω στην περιπτωση που δεν γινουν μπρελοκ οτι φασουλι φασουλι θα μαζευτει ενα καλο επιτοκιο.Ηδη πουλησα λιγο Btc γιατι δεν επαιρνα καλο επιτοκιο και αποφασισα να κανω το αντιθετο που κανουν οι περισσοτεροι και γυρνανε στο Btc για ασφαλεια σε περιοδους bear market ωστε να αγορασω ada στα 50 cent. Ηδη τσιμπαω 1.5 ada επιτοκιο καθημερινως 8.25% παιρνω κλειστα για 60 μερες, ετησιως αυτα ειναι γυρω στα 550 ada δεν με χαλανε αν καποτε γυρισουμε στις τιμες bull run. 3$+ μιλαμε για 1650$ μονο απο το τοκο. Δεν το πιασα αυτο? Περα απο το χαβαλε σκεφτομαι ετσι οπως τα λεει ο τυπος και κρατηστε την κουβεντα που λεει ο συγκεκριμενος στο παρακατω βιντεο. αδερφε για να μην παρεξηγηθω, εννοουσα οτι ετσι θα μαζεψεις τα δωρα του γαμου και θα τα σπρωξεις στο BTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kostm36 είπε αδερφε για να μην παρεξηγηθω, εννοουσα οτι ετσι θα μαζεψεις τα δωρα του γαμου και θα τα σπρωξεις στο BTC Δεν σε παρεξηγησα απλα οντως δεν καταλαβα τι εννοουσες. Περα απο αυτο παιδες γιατι νομιζω οτι το btc θα βρει καλο στηριγμα στο 22K που ειναι το 200week.Αλλιως πραγματικα αν δεν κρατησει κ αυτο θα πεσει πολυς πονος, κλαμα, αιμα, δακρυα και ιδρωτας Περα απο αυτο κατι διαβαζω εγινε χαμος με την πλατφορμα του celsius, εχει κανείς περισσοτερες πληροφοριες? Luna ftw Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, icenex είπε Περα απο αυτο κατι διαβαζω εγινε χαμος με την πλατφορμα του celsius, εχει κανείς περισσοτερες πληροφοριες? Πριν λίγο το ανέβασα στο άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Πάλι καλά που πάγωσαν τις συναλλαγές, διαφορετικά το celcius network θα πάθαινε Luna. Μετά κατηγορούμε τις συστηματικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις για τα capital controls 🙄. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω στην nexo που εχουμε καποια χρηματα φοβαμαι μην μας βαρεσει κανα πιστολι. Ειμαι περιεργος που θα κλεισει σημερα το fear and greed index. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaJohn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Εκπτωσεις και σημερα Αγιου Πνευματος μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω στην nexo που εχουμε καποια χρηματα φοβαμαι μην μας βαρεσει κανα πιστολι. Στην Νexo έχω EURx, ελπίζω να μη χάσει το peg με το κανονικό ευρώ 😅. Με τέτοιο ντόμινο φόβου θα φανούν ποια ανταλλακτήρια έχουν κάνει σοβαρή σοβαρή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, VaJohn είπε Εκπτωσεις και σημερα Αγιου Πνευματος μια χαρα Το αυτό! Κάνω κάποια ψώνια σήμερα και όσο πέφτει πλέον σε daily basis. Fun times! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις