Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Όσο κυκλοφορούν τέτοια θα πέφτουμε. Καλό halving σε ολους

η καλο παραδεισο ----οτι ερθει πρωτο

😁

Δημοσ.

Την βδομαδα που μας ερχεται ενδεχομενως να αυξησουν ξανα τα επιτοκια στην Αμερικη λογω CPI data.

Τοσο στο BTC οσο και στο ETH εχει ανοιξει η καταπακτη για περαιτερω πτωση.

Στο BTC επομενη στηριξη 21κ usd (ασθενης),  μεθεπομενη 14κ-12κ (ισχυρη στηριξη).

Στο ΕΤΗ 1300-1400 usd (ασθενης), 800 (λιγο πιο ισχυρη) και τελος 400 (ισχυρη στηριξη).

Το παγκοσμιο χρηματοοικονομικο περιβαλλον επιπλεον δεν ευνοει την αισιοδοξια στις αγορες. 

Εχουμε πολεμο, προβληματα εφοδιαστικης αλυσιδας που παραμενουν ,  ενεργειακα ζητηματα, πληθωριστικες πιεσεις σε πολλες χωρες.

Οι περισσοτεροι αναμεναμε το Bitcoin και ο κρυπτοχωρος σαν εναλλακτικη οικονομια να ειναι το καταφυγιο και να μην επηρεαζεται απο τετοιες συνθηκες αλλα δυστυχως αυτο δεν συμβαινει.

Ενα εγχειρημα που απετειχε.

Δειχνει να ακολουθει πιστα τις αγορες και να επηρεαζεται απο τις κρισεις.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Damianus είπε

Την βδομαδα που μας ερχεται ενδεχομενως να αυξησουν ξανα τα επιτοκια στην Αμερικη λογω CPI data.

Στο BTC επομενη στηριξη 21κ usd (ασθενης),  μεθεπομενη 14κ-12κ (ισχυρη στηριξη).

Στο ΕΤΗ 1300-1400 usd (ασθενης), 800 (λιγο πιο ισχυρη) και τελος 400 (ισχυρη στηριξη).

Το παγκοσμιο χρηματοοικονομικο περιβαλλον επιπλεον δεν ευνοει την αισιοδοξια στις αγορες. 

Εχουμε πολεμο, προβληματα εφοδιαστικης αλυσιδας που παραμενουν ,  ενεργειακα ζητηματα, πληθωριστικες πιεσεις σε πολλες χωρες.

Οι περισσοτεροι αναμεναμε το Bitcoin και ο κρυπτοχωρος σαν εναλλακτικη οικονομια να ειναι το καταφυγιο και να μην επηρεαζεται απο τετοιες συνθηκες αλλα δυστυχως αυτο δεν συμβαινει.

Φίλε σόρρυ αλλά τι λες; Άσχετα τελείως. Μια χαρά το περιμέναμε, έτσι θα πάει για αρκετούς μήνες ακόμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Φίλε σόρρυ αλλά τι λες; Άσχετα τελείως. Μια χαρά το περιμέναμε, έτσι θα πάει για αρκετούς μήνες ακόμα. 

Μία χαρά τα λέει. Εσύ με βάση ποια κριτήρια το περίμενες δηλαδή? 

Μέχρι τώρα πάντως το pattern που ακολουθούν οι τιμές μοιάζει με το περσινό της ίδιας περιόδου. Αν συνεχίσει να το ακολουθεί, αναμένεται να πάει έτσι μέχρι Ιούλιο και άνοδο από Αύγουστο. Αλλά με τόση αβεβαιότητα που υπάρχει, αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι αισιόδοξο σενάριο αυτό. 

Δημοσ.

Εγώ λέω αν δεν δούμε άνοδο φέτος θα δούμε κάποια στιγμή του χρόνου αλλιώς αν δεν δούμε το χρόνου θα δούμε τα παραχρονου. ,😁😂

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Damianus είπε

Από που προκύπτουν αυτές οι στηρίξεις; Βασικά έχεις ξεχάσει το realized price το οποίο πιθανότατα θα δώσει ισχυρή στήριξη

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zananiro είπε

Μία χαρά τα λέει. Εσύ με βάση ποια κριτήρια το περίμενες δηλαδή? 

Μέχρι τώρα πάντως το pattern που ακολουθούν οι τιμές μοιάζει με το περσινό της ίδιας περιόδου. Αν συνεχίσει να το ακολουθεί, αναμένεται να πάει έτσι μέχρι Ιούλιο και άνοδο από Αύγουστο. Αλλά με τόση αβεβαιότητα που υπάρχει, αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι αισιόδοξο σενάριο αυτό. 

Για δείξε μου ένα περσινό αντίστοιχο pattern με τα φετινά γιατί θα μας τρελάνεις εσύ. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγώ λέω αν δεν δούμε άνοδο φέτος θα δούμε κάποια στιγμή του χρόνου αλλιώς αν δεν δούμε το χρόνου θα δούμε τα παραχρονου. ,😁😂

Εσυ εισαι σοφος ανθρωπος  😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Για δείξε μου ένα περσινό αντίστοιχο pattern με τα φετινά γιατί θα μας τρελάνεις εσύ. 

Τι θα σε τρελανω ρε συ? Δες την πορεία από πέρυσι το Μάιο και από φέτος το Μάιο. Το correlation των περιόδων πρέπει να είναι πολύ υψηλό, αν βρω χρόνο το βράδυ από περιέργεια θα το υπολογίσω. Ακόμα και το path του RSI είναι όμοιο. 

Screenshot_20220612_204459.jpg

Screenshot_20220612_204525.jpg

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
1 hour ago, icenex said:

Μέσος αναλυτής κρυπτο τα τελευταία 5 χρόνια 😂😂

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zananiro είπε

Τι θα σε τρελανω ρε συ? 

Συγχώρα με, δεν πρόσεξα ότι αναφερόσουν σε συγκεκριμένο μήνα. 

25 λεπτά πριν, zananiro είπε

Δες την πορεία από πέρυσι το Μάιο και από φέτος το Μάιο. Το correlation των περιόδων πρέπει να είναι πολύ υψηλό,

Με ένα γρήγορο τσεκ που έκανα δεν τα είδα όμοια, στα μισά τα βλέπω. Σε κάθε περίπτωση θα πέσει και άλλο οπότε καλά να είμαστε να έχουμε να αγοράσουμε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Συγχώρα με, δεν πρόσεξα ότι αναφερόσουν σε συγκεκριμένο μήνα. 

Με ένα γρήγορο τσεκ που έκανα δεν τα είδα όμοια, στα μισά τα βλέπω. Σε κάθε περίπτωση θα πέσει και άλλο οπότε καλά να είμαστε να έχουμε να αγοράσουμε. 

Σε συγχωρώ τέκνο μου 😇

Ναι εντάξει, και εγώ διαγωνίος τα είδα, η τάση πάντως φαίνεται να είναι όμοια. Λογικά ναι, θα πέσει και αλλο, το ζήτημα είναι να αρχίσουν τα πράσινα όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχει εγκλωβιστεί πολύς κόσμος. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zananiro είπε

Σε συγχωρώ τέκνο μου 😇

Ναι εντάξει, και εγώ διαγωνίος τα είδα, η τάση πάντως φαίνεται να είναι όμοια. Λογικά ναι, θα πέσει και αλλο, το ζήτημα είναι να αρχίσουν τα πράσινα όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχει εγκλωβιστεί πολύς κόσμος. 

Καλά φαίνεται ότι είμαστε για τα καλά σε bear market και δεν πρόκειται να δούμε τους εγκλωβισμένους να απεγκλωβιζονται σύντομα(και γω έχω alts στα οποία θα κάτσω να τα κλωσησω). Άραξτε και περιμένετε το halving να γίνει η δουλειά σωστά. Να γίνει ένα pump λόγω manipulation και προσδοκίας και να αρχίσει να παίζει αυτό στα ΜΜΕ ώστε να έρθει φρέσκο αίμα. Όπως τα λέει ο damianus με πόλεμο και τις παγκόσμιες οικονομίες σε ύφεση (και το χρηματιστήριο στο τέλος του 12ετους bull market) ποιος συζητά για κρυπτο; 5-6 εδώ μεταξύ μας . Οι περισσότεροι που γράφαν εδώ πέρσι εξαφανίστηκαν και αυτό αποτελεί indicator κατ'εμε. Το retail δεν είναι πια εδώ. Τρεις τα κρυπτο κλαιγανε. Μπορεί ο πάτος να μην είναι μακρυά(μπορεί και να είναι, όπως γράφει ο damianus παλι) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε και πολύ ψηλά αμεσα ακόμη και αν τον βρούμε.

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...