Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα εκανα και τα εκλεισα για 2 μηνες ολα μου τα coins, τουλαχιστον οσα γινονταν, τα υπολοιπα locked staking για 1 μηνα.Και ασε τους traders και τα αδυναμα χερια να κανουν τα δικα τους, και τσιμπαμε παραπανω επιτοκιο και αυριο την αλλη οταν ανεβουν οι τιμες θα θερισουμε καλυτερο κερδος μονο κ μονο απο το επιτοκιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Ίσως έχει να κάνει με bugs που βγήκαν στο testnet του merge. Χάνονταν μπλοκς

Όπως πάντα δεν έχει να κάνει με το τεχνολογικό μέρος.

Απλά κάποιοι παίζουν και βρίσκουν δικαιολογίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία με το sec και το bnb, μία με τα δημοσιεύματα εναντίον της binance για ξέπλυμα χρήματος, δεν τον βλέπω καλά το Zhao... και εμάς μαζί. 💸

https://www.reuters.com/investigates/special-report/fintech-crypto-binance-dirtymoney?utm_source=Facebook&utm_medium=Social&fbclid=IwAR0v4a9FEhw5dtIVhDj1B-ZhwCQd2IwVv4FhJSYNiBNhKnl4JC06MEBbYcI

Επεξ/σία από zananiro

Πραγματικά δεν θυμάμαι καν ποτέ είχε τελευταία φορά άνοδο το BTC.

Πάλι καλά που είχα βάλει ένα stop loss με την αηδία γιατί κούρασε αφάνταστα πλέον. 

Ουστ. 

• Confused 1

Έβλεπα τις προάλλες εναν youtuber να αναφέρει ότι οι trader έχουν ξεσκίστει να βάζουν leverage και ειδικά μετά τις 9 συνεχόμενες βδομάδες στα κόκκινα μόλις είδαν λίγο πράσινο σχεδόν όλοι πήγαν long.

Νομίζω έχει να πέσει τρελή ρευστοποιηση και μόλις σταματήσουν οι trader την μεγάλη μόχλευση τότε θα δούμε άνοδο γιατί τους βλέπεις είναι άπληστοι που βάζουν το λιγότερο χ50.

Πέρα από τον φόβο στην αγορά νομίζω και τη τρελή μόχλευση που γίνεται στα longs ,πιέζει την τιμή προς τα κάτω αφού φάλαινες επίτηδες πουλανε ώστε να ρευστοποιήσουν όλα τα μικρά ψάρια και τι πιο εύκολο να γίνει τώρα στην αγορά μιας και δεν υπάρχει volume.

Αυτό βλέπω εγώ ότι γίνεται κ ίσως φτάσουμε πολύ πιο χαμηλά πριν δούμε άνοδο 

άντε να πέσουν και άλλο να αγοράσω solana & cosmos 

16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

άντε να πέσουν και άλλο να αγοράσω solana & cosmos 

και bnb, με συγχωρείτε το ξέχασα :D

• Δημιουργία νέου...