M A T R I X Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, costas1973 είπε Δηλαδη ειναι μακρυα το 2019 που εφτασε €3000! Αρκετά μακριά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, icenex είπε Οκ θα τσιμπησω..Θελεις να μου πεις οτι τοτε που η υψηλοτερη τιμη που εκανε το 2017 ητανε κοντα στα 20 χιλιαρικα και καποια στιγμη στο 2019 επεσε στα 3000 με λιγα λογια επεσε αρκετα κατω θα παραδεχτω αλλα οχι πιο κατω απο την υψηλοτερη τιμη του bull run του 2013 που ηταν τα 1000 δολαρια.Γιατι οταν ξεκινησε το bullrun του 2017 εσπασε τα 1000 δολαρια και μεσα σε ενα χρονο εφτασε 19-20K. Και τωρα συζηταμε οτι θα πεσει στα 3000 παλι για καταλαβω?Θα στο πω οσο πιο απλα μπορω btc με 3000 δεν προκειται να ξαναδουμε εκτος αν γινει κατι που θα μαμηθει το συμπαν γενικοτερα στην οικονομια και τοτε δεν θα μιλαμε μονο για τα κρυπτος.Οποτε θα μιλαμε για γενικοτερο κακο, οποτε η προβλεψη μου ειναι αν δεν γινει κατι τελειως κουλο το btc δεν προκειται να πεσει τοσα χαμηλα στην χειροτερη θα πεσει κοντα στα 20k που ειναι η τιμη του προηγουμενου bullrun αντε με μια αποκλιση 1-2 πανω κατω. δηλαδη 18-22k. Αυτο πιστευω εγω δεν αποκλειω οποιοδηποτε αλλο σεναριο απλα λεω οτι ειναι λιγοτερο απιθανα να συμβουν κατα την ταπεινη μου αποψη. Τελος απο το 2019 μεχρι σημερα μπορεις να μας πεις που βρισκεται τωρα η ισοτιμια του btc και δεν μιλαω μεχρι ποσο εφτασε( 69κ) αλλα ποσο ειναι τωρα απο τα 3κ?Μηπως λεω οτι ειναι 10 φορες πανω σε αξια?Μηπως στο πικ του εφτασε 23 φορες πανω απο τα 3000? Αυτό που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι επενδυουμε οτι μπορουμε να χασουμε, ουτε δανεικα ουτε περιουσιακα !!!! τι δεν καταλαβενεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/6/2022 στις 4:49 ΜΜ, costas1973 είπε Αυτό που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι επενδυουμε οτι μπορουμε να χασουμε, ουτε δανεικα ουτε περιουσιακα !!!! τι δεν καταλαβενεις? Χαιρω πολυ χαιροπουλος...Αν ητανε θα ειχα παρει ηδη δανεικα για να παρω ενα btc και στα 30κ αλλα δεν θελω να βρεθω τοσο πολυ χρεωμενος παροτι το θεωρω καλη τιμη τα 30κ γιατι δεν πιστευω οτι θα παει πιο κατω.Αλλα στα 15κ αν παει πραγματικα δεν θα κολλησω να χρεωθω τοσα λεφτα γιατι δεν ειναι και κανενα τρελο ποσον και στραβη να γινει θα μπορεσω να τα ξεχρεωσω το πολυ σε μια 4ετια. Αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει που θα παει η τιμη του btc με το αν παρεις δανεικα η οχι?Δηλαδη τι πιστευεις οτι θα επαιρνα ενα btc με 20K ας πουμε και θα περιμενα να παει 40 για να ξεχρεωσω τα δανεικα?Οχι φιλε μου εγω θα το κραταγα και μονο αν εκανε κανα τρελο bull run και εφτανε πανω απο 100k τοτε θα πουλαγα ενα κομματι του και θα ξεχρεωνα τα δανεικα αλλιως τα δανεικα θα τα ξεχρεωνα με το μισθο και το ενοικιο που παιρνω σιγα σιγα και οπως θα ειχα εξηγησει σε οσους μου δανειζαν οτι θα τα παρουν πισω σιγα σιγα. Οποιαδηποτε κινηση μου οσον αφορα οικονομικα θεματα ειναι μελετημενη και βαζω στην εξισωση και απροοπτους παραγοντες οπως στραβες κτλ.Τα ζυγιζω και προχωραω δεν λεω ας χρεωθω μεχρι το λαιμο και ο θεος βοηθος, προφανως πραττουμε και εχουμε και μια καβατζα, ενα plan Β κ C μην σου πω ρε αδερφε. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Α Γι αυτό άρχισε η τσουλήθρα πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 το πρόβλημα είναι ότι έγινε βράδυ και δεν το προλάβαμε!😁 αν και όπως έκανα ζαπιν στο γιουτιοθμπ κάτι πήρα το μάτι μου αλλά απλά έπεσα για ύπνο.. μόνο bnb είχα αυτές τι μέρες! τώρα έχω και bitcoin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Περα απο τον φοβο στην αγορα απο οτι ειδα εγιναν παλι ενα καρο ρευστοποιησεις σε μοχλευσεις για Longs, μολις ειδαν λιγο πρασινο δεν αντεξαν οι traders μαμηθηκαν ..Δηλαδη με λιγα λογια εχουμε κοσμο απληστο που ισως θελει να βγαλει τα σπασμενα και ειναι ολη την ωρα στην μοχλευση με αποτελεσμα να κραταει το btc πισω καθως και τα υπολοιπα κρυπτο. Βαρεθηκα να ασχολουμαι και να περιμενω ποτε θα πανε πανω μπας και τσιμπησουμε λιγο κερδος, μιας και δεν το βλεπω να γινεται συντομα staking και αγιος ο θεος.Προσωπικα ειχα κλειστα πολλα νομισματα μου στις 30 μερες staking και αυτο γιατι ηθελα να μπορω να ειμαι πιο ευελικτος.Πλεον το πηρα αποφαση και αν βρω και με περισσοτερη διαρκεια staking θα τα βαλω εκει και ποσο μαλλον αν εχει καλυτερο επιτοκιο.Ηδη σκεφτομαι να βαλω τα ada μου για 60 μερες και ας ειναι η διαφορα μονο μιση μοναδα παραπανω αν δεν κανω λαθος στις 30 μερες η binance δινει 7.75% k στις 60 μερες 8.25%. Περιμενω να ερθει η πεμπτη να τα ξανακλεισω αλλα αυτη την φορα για 60 μερες μην σας πω και 90 αν βρω θα τα βαλω.Στο bttc που εχω εχει και για 120 μερες και τα εχω ηδη κλεισει καποια απο αυτα γιατι δεν σε αφηνει να βαλεις οσα θες υπαρχει περιορισμος. Τεσπα εγω αυτο θα κανω εσεις πως τα βλεπετε τα πραγματα και ποια τακτικη θα ακολουθησετε? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Staking κι ο Θεος βοηθος,σε οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαρκεια και σιγα σιγα καμια αγορα απο το υστερημα. Το βλεπω για τουλαχιστον ολο το καλοκαιρι να πηγαινει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Και εγω για αυτο ρωταω επειδη δεν τα βλεπω να κανουν καμια τρελη κινηση.Γενικα τα βλεπω ολα στασιμα και κινουνται σε μια ευθεια γραμμη, δεν πανε ουτε πολυ πανω ουτε πολυ κατω, νομιζω αυτο ειναι ενα δειγμα οτι βρηκαμε πατο η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. Αντε καλο χειμωνα παιδες τα λεμε οταν καλοκαιριασουν οι τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, icenex είπε Και εγω για αυτο ρωταω επειδη δεν τα βλεπω να κανουν καμια τρελη κινηση.Γενικα τα βλεπω ολα στασιμα και κινουνται σε μια ευθεια γραμμη, δεν πανε ουτε πολυ πανω ουτε πολυ κατω, νομιζω αυτο ειναι ενα δειγμα οτι βρηκαμε πατο η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω. Αντε καλο χειμωνα παιδες τα λεμε οταν καλοκαιριασουν οι τιμες Καλά τα λες. Θα πιάσουμε πάτο λίγο πριν το χειμώνα. Και του χρόνου τέτοια εποχή, ίσως και λίγο νωρίτερα, θα έχουμε το επόμενο bull run, πριν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους για το επόμενο cycle. Αλλά ίσως πέσουμε έξω και δεν γίνουν τίποτα από αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Καλά τα λες. Θα πιάσουμε πάτο λίγο πριν το χειμώνα. Και του χρόνου τέτοια εποχή, ίσως και λίγο νωρίτερα, θα έχουμε το επόμενο bull run, πριν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους για το επόμενο cycle. Αλλά ίσως πέσουμε έξω και δεν γίνουν τίποτα από αυτά Καλα εκτιμησεις κανουμε αν ξεραμε το μελλον και που πρεπει να πονταρουμε τωρα δεν θα μιλαγαμε εδω μεσα αλλα θα πιναμε κοκτειλ σε κανενα τροπικο νησι Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, icenex είπε Καλα εκτιμησεις κανουμε αν ξεραμε το μελλον και που πρεπει να πονταρουμε τωρα δεν θα μιλαγαμε εδω μεσα αλλα θα πιναμε κοκτειλ σε κανενα τροπικο νησι Δεν χρειάζονται εκτιμήσεις. Απλά πάρτε Solana και πουλήστε στα 300$ και με ευχαριστείτε αργότερα. Πουλήστε αυτοκίνητα, σπίτια, τα νεφρά σας, την πεθερά σας και πάρτε Solana. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από b0netruper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 μόνο για τους αμερκανούς καθώς πήρε την άδεια bitlicense της Νέας Υόρκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, b0netruper είπε Δεν χρειάζονται εκτιμήσεις. Απλά πάρτε Solana και πουλήστε στα 300$ και με ευχαριστείτε αργότερα. Πουλήστε αυτοκίνητα, σπίτια, τα νεφρά σας, την πεθερά σας και πάρτε Solana. Έχουμε φορτώσει solana, αλλά το φοβάμαι. Τουλάχιστον έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, μέλλον δεν έχει. Αν αποφασίσουν να το στρώσουν, μάλλον θα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, b0netruper είπε Δεν χρειάζονται εκτιμήσεις. Απλά πάρτε Solana και πουλήστε στα 300$ και με ευχαριστείτε αργότερα. Πουλήστε αυτοκίνητα, σπίτια, τα νεφρά σας, την πεθερά σας και πάρτε Solana. Ας πάει πρώτα κάτω από τα $30 και βλέπουμε. Είναι πολύ ακριβό ακόμα αν δεν κάνει bottoming formation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις