icenex Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, alex52 είπε Θέλω να βάλω ένα 5000€ σε φιατ και να μου δίνει τόκο κάθε μήνα ,,, απλά λέω υπάρχει πάντα το ρίσκο να ρίξει κανόνι και να χαθούν τα χρήματα ,,, απλά διάβασα ότι και καλά είναι ασφαλισμένα σε διάφορες περιπτώσεις κλοπής χακ κτλπ Εφοσον θες να βαλεις φιατ το μονο ρισκο ειναι να μην βαρεσει κανονι η νεξο δε σε νοιαζει τι θα γινει σε περιπτωση χακαρισματος γιατι δεν προκειται να σου κλεψουν τα φιατ γιατι μπορουν πιο ευκολα να ακολουθησουν το χρημα σε αντιθεση αν ηταν σε κρυπτο.Οποτε αυτοι που θα χακαρουν ειτε θα βρουνε τρυπα στο συστημα ειτε καποια ευπαθεια και θα προσπαθησουν να μεταφερουν κρυπτο σε αλλα πορτοφολια και οχι φιατ εκτος βεβαια αν αποκτησουν προσβαση στο λογαριασμο σου και τα αλλαξουν σε κρυπτο, αλλα απο εκει και περα αφου η νεξο θα ειναι η υπαιτιος λογικα θα σε αποζημιωση εκτος αν φαει τρελο χακαρισμα και της τα παρουν ολα χλωμο το κοβω μιας κ απο οτι λενε το μεγαλυτερο μερος του πορτοφολιου τους ειναι σε cold wallets δηλαδη offline και μονο ενα μικρο μερος του πορτοφολιου τους ειναι Online. Δεν ειναι κακο βαζεις 5000 και σε 1 χρονο θα τσιμπησεις μεχρι 12% επιτοκιο 600 ευρω αν αποφασισεις να αγορασεις 500 ευρω nexo token.Το διορθωσα το ποστ μου επειδη με μπερδεψε το παιδι απο πιο πανω με το 8% η nexo δινει 4% στο base tier και απο εκει και περα μπορεις να το πας εως 12% αν παιρνεις το επιτοκιο σε nexo token αλλιως το μεγιστον αν δεν κανω λαθος ειναι 10% Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Γνώμη για αυτή την εταιρία; https://gelt.finance/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, icenex είπε Εφοσον θες να βαλεις φιατ το μονο ρισκο ειναι να μην βαρεσει κανονι η νεξο δε σε νοιαζει τι θα γινει σε περιπτωση χακαρισματος γιατι δεν προκειται να σου κλεψουν τα φιατ γιατι μπορουν πιο ευκολα να ακολουθησουν το χρημα σε αντιθεση αν ηταν σε κρυπτο.Οποτε αυτοι που θα χακαρουν ειτε θα βρουνε τρυπα στο συστημα ειτε καποια ευπαθεια και θα προσπαθησουν να μεταφερουν κρυπτο σε αλλα πορτοφολια και οχι φιατ εκτος βεβαια αν αποκτησουν προσβαση στο λογαριασμο σου και τα αλλαξουν σε κρυπτο, αλλα απο εκει και περα αφου η νεξο θα ειναι η υπαιτιος λογικα θα σε αποζημιωση εκτος αν φαει τρελο χακαρισμα και της τα παρουν ολα χλωμο το κοβω μιας κ απο οτι λενε το μεγαλυτερο μερος του πορτοφολιου τους ειναι σε cold wallets δηλαδη offline και μονο ενα μικρο μερος του πορτοφολιου τους ειναι Online. Δεν ειναι κακο βαζεις 5000 και σε 1 χρονο θα τσιμπησεις μεχρι 12% επιτοκιο 600 ευρω αν αποφασισεις να αγορασεις 500 ευρω nexo token.Το διορθωσα το ποστ μου επειδη με μπερδεψε το παιδι απο πιο πανω με το 8% η nexo δινει 4% στο base tier και απο εκει και περα μπορεις να το πας εως 12% αν παιρνεις το επιτοκιο σε nexo token αλλιως το μεγιστον αν δεν κανω λαθος ειναι 10% Ναι έτσι το βλέπω τουλάχιστον κάτι θα περνώ από να τα έχω στην τράπεζα για αρχή θα βάλω το 1500$ για να πάρω τα 100$ Bonus και βλέπω μετά ,,, το θέμα με το κανόνι με αγχώνει η αλήθεια είναι με όλα τα Luna στοριες που γίνονται τελευταία ,,, απλά στην ζωή όλα είναι είναι ρίσκο χαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 https://nexo.breezy.hr/ δε νομίζω προχώρα το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μετέφερα με έμβασμα 1500€ ο θεός βοηθός χαχαχαχαχαχαχ επισηε εάν γνωρίζει κάποιος το μπόνους 100$ BTC μπορώ να τα αφήσω σε φιατ νόμισμα η πρέπει να τα κάνω σε κάποιο «σταθερό « νόμισμα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από alex52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, alex52 είπε Μετέφερα με έμβασμα 1500€ ο θεός βοηθός χαχαχαχαχαχαχ Ίσως θα ήταν σωστό να κάνεις "διασπορά", όχι όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Nexo FTX Change Wirex Σε αυτές έχω εγώ, περίπου ίδια ποσά. Υπάρχουν κι άλλες αλλά ζητάνε διαβατήρια κλπ Επίσης καλό θα ήταν να μοιράσεις το μέσο που θα παίρνεις την απόδοση σου, π.χ. τα μισά σε nexo tokens, τα άλλα μισά σε ευρώ 💶 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Ίσως θα ήταν σωστό να κάνεις "διασπορά", όχι όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Nexo FTX Change Wirex Σε αυτές έχω εγώ, περίπου ίδια ποσά. Υπάρχουν κι άλλες αλλά ζητάνε διαβατήρια κλπ Επίσης καλό θα ήταν να μοιράσεις το μέσο που θα παίρνεις την απόδοση σου, π.χ. τα μισά σε nexo tokens, τα άλλα μισά σε ευρώ 💶 Το έγραψα και πιο πάνω ,,, Επίσης εάν γνωρίζει κάποιος το μπόνους 100$ BTC μπορώ να τα αφήσω σε φιατ νόμισμα η πρέπει να τα κάνω σε κάποιο «σταθερό « νόμισμα απο τις παραπάνω μόνο NEXO έχω Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από alex52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 ετοιμαζεται βομβα καλη. Σε οποιον την καταλαβει,καλα κερδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, kostasathv είπε ετοιμαζεται βομβα καλη. Σε οποιον την καταλαβει,καλα κερδη Για πες κανένα tip νε βάλουμε λεφτά να τα χάσουμε τώρα που γυρίζει χαχαχαχαχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, alex52 είπε Για πες κανένα tip νε βάλουμε λεφτά να τα χάσουμε τώρα που γυρίζει χαχαχαχαχχ Αναμενεται εκπληκτικη πτωση αλλα επαναφορα μεγαλυτερη απο την ηδη ενδιαφερουσα αυτου του τριημερου. Ας παρω σοβαρο υφος DYOR 😂 μην τυχον σας παρω στο λαιμο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, kostasathv είπε Αναμενεται εκπληκτικη πτωση αλλα επαναφορα μεγαλυτερη απο την ηδη ενδιαφερουσα αυτου του τριημερου. Ας παρω σοβαρο υφος DYOR 😂 μην τυχον σας παρω στο λαιμο μου! Το βασίζεις κάπου αυτό που λες ή κάνεις εικασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Το βασίζεις κάπου αυτό που λες ή κάνεις εικασίες; ο Κωτσος βοηθαει και στην πτωση και στα κερδη. Προβλεψη κανω ,αναλογα το νομισμα. Οπως και σε αυτο το τριημερο αλλα εμειναν χαμηλα και αλλα πηγαν εντυπωσιακα καλα. Παρολο την ζεστη θελει γρηγοραδα πλεον,μαγκωστε οσο προλαβαινεται τυχον flat καταστασεις που μπορουν να ερθουν πιθανον απο Σεπτεβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex52 είπε Μετέφερα με έμβασμα 1500€ ο θεός βοηθός χαχαχαχαχαχαχ επισηε εάν γνωρίζει κάποιος το μπόνους 100$ BTC μπορώ να τα αφήσω σε φιατ νόμισμα η πρέπει να τα κάνω σε κάποιο «σταθερό « νόμισμα Λοιπον θα σου απαντησω περι 100$ btc bonus.Τη μερα που θα μπουνε τα λεφτα που εστειλες στο λογαριασμο σου θα βγει μια εντολη για το μπονους των 100$ αυτο θα ειναι σε btc αλλα δεν θα εχει παρει εγκριση γιατι θα παρει εγκριση αν εχεις πανω απο 1500$ για τουλαχιστον 1 μηνα μεσα. Περα απο αυτο αναλογως την ισοτιμια εκεινη τη στιγμη του btc τοσα satoshi θα παρεις Πχ αν υποθεσουμε οτι ειναι η ισοτιμια του btc ειναι 30000/1 τοτε θα παρεις 0.00333btc.Προσοχη αυτο το λεω γιατι αν πχ μεχρι να γινει approved το 100αρικο εχει πεσει η τιμη του btc και εχει πεσει ας πουμε 25000 τοτε θα αξιζει ~83$ αν εχει ανεβει τοτε θα αξιζει περισσοτερα σε περιπτωση που το κανεις ανταλλαγη με φιατ.Αν το κρατησεις αυτο το κομματι και καποια στιγμη το btc παει στο all time high του τοτε θα το εξαργυρωσεις για 200+$ Για μενα κρατα το η ανταλλαξετο με nexo token για να ανεβεις tier ωστε να παιρνεις περισσοτερο επιτοκιο.Εγω αυτο εκανα με το δικο μιας και δεν ηθελα να βαλω λεφτα απο την τσεπη μου για τοκεν και αγορασα και Λιγο chainlink μιας και ητανε χαμηλα η τιμη του. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Xvipes είπε Γνώμη για αυτή την εταιρία; https://gelt.finance/ 12 subscribers στο Reddit. Θα έμενα μακρυά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις