Damianus Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ειναι αποσπασμα απο το επισημο forum της Terra οπου ειναι μελος. https://agora.terra.money/t/terra-ecosystem-revival-plan/8701 https://agora.terra.money/ Κατα τα αλλα αυτο το διαρκες chopping που γινεται στο chart, με κραταει εξω προς το παρων Θελω να βλεπω "καθαρη" οσο γινεται παρασταση ανοδου με higher highs & higher lows. Εχουν μπει οι μεγαλοι και κανουν παιχνιδια. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Εγώ με το πάνω κάτω μάζεψα αλλα 100.000 τεμάχια και τώρα Eurovision και χαλαρά. Τι μας επιφυλάσσει το πρωί….Ουδείς γνωρίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, Damianus είπε Ειναι αποσπασμα απο το επισημο forum της Terra οπου ειναι μελος. https://agora.terra.money/t/terra-ecosystem-revival-plan/8701 https://agora.terra.money/ Κατα τα αλλα αυτο το διαρκες chopping που γινεται στο chart, με κραταει εξω προς το παρων. Θελω να βλεπω "καθαρη" οσο γινεται παρασταση ανοδου με higher highs & higher lows. Εχουν μπει οι μεγαλοι και κανουν παιχνιδια. Δεν αξίζει, μια αρρωστημενη κατασταση γενικα. Χασαμε ηδη 2 μερες κολλημενοι στην οθονη. Σκετο χασιμο χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από Manoleros95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παρατηρω σημερα η Binance ανεβασε ακομα περισσοτερο το buy limit. Ευτυχως δεν ακυρωνει τα χθεσινα. Εχω buy order στο 0.000015. Για να δουμε.. Πλεον δεν αφηνει κατω απο 0.00011. Δεν ξερω αν γινεται αυτο σε ολα τα κρυπτο. Και μην ξεχναμε τα Luna που πηρα στο 0.00000130.. Δυστυχως τα πουλησα για 1300 ευρω, αντι για 15000. Δεν πειραζει! 5 ωρα το πρωι ειχε γινει η αγορα και μετα απο λιγο εκλεισε το trading. Η ελαχιστη τιμη που εφτασε ηταν τα 0.00000112. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από Witcher1st 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Εγώ το παλεύω να μείνω ξύπνιος λίγο μέχρι να ξυπνήσουν οι Ασιάτες να δω τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, rallistas είπε Εγώ το παλεύω να μείνω ξύπνιος λίγο μέχρι να ξυπνήσουν οι Ασιάτες να δω τι θα γίνει. Ποτε ξυπνανε τα αγορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ποτε ξυπνανε τα αγορια; Ετοιμάζονται.6μιση είναι στο Hong Kong. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, rallistas είπε Ετοιμάζονται.6μιση είναι στο Hong Kong. Και τι σκοπο εχουν; Εγω παντως οπως και αρκετοι, προβλεπω καλο κρασαρισμα μεσα στον επομενο μηνα. Αν το bitcoin πεσει στα 20-25k, τα altcoins θα πιασουν πατο. Εκει θα χτυπησουν τα γερακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Εκεί να χουμε λεφτά να μπούμε. Και φυσικά και τα @@ γιατί δδεν θα ναι εύκολη η απόφαση. Εκτός και αν σας περισσεύουν πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αναρωτιομουν κάτι άσχετο σε σχέση με το τι είναι στην επικαιρότητα στο παρον θέμα. Έχεις κάνεις υπολογίζει τι αξίζει περισσότερο στην nexo να έχεις flexible ή fixed terms στο ένα δίνει 4% κ στο άλλο 5% Το θέμα είναι στο flexible σου δίνει κάθε μέρα τον τόκο και αναρωτιομουν αν με τον ανατοκισμο παίρνεις περισσότερα σε σχέση με το 5% που μπαίνει όλος ο τόκος στο τέλος του μήνα.Δεν ξέρω αν το εξήγησα καλά όποιος κατάλαβε ας απαντήσει. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, icenex είπε Αναρωτιομουν κάτι άσχετο σε σχέση με το τι είναι στην επικαιρότητα στο παρον θέμα. Έχεις κάνεις υπολογίζει τι αξίζει περισσότερο στην nexo να έχεις flexible ή fixed terms στο ένα δίνει 4% κ στο άλλο 5% Το θέμα είναι στο flexible σου δίνει κάθε μέρα τον τόκο και αναρωτιομουν αν με τον ανατοκισμο παίρνεις περισσότερα σε σχέση με το 5% που μπαίνει όλος ο τόκος στο τέλος του μήνα.Δεν ξέρω αν το εξήγησα καλά όποιος κατάλαβε ας απαντήσει. (1+0.04/365)**365 = 1.0408085 Αρα ΟΧΙ, δεν αξιζει περισσοτερο το 4% με ημερησιο τοκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsWat Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Αξίζει μόνο και μόνο που είναι flexible όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις