Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα εγω δεν παιζει τσιμπαγα κερδος και αγοραζα οταν επεφτε και αυτο το κανω συνεχεια και μεχρι στιγμης το κεφαλαιο μου απο 1145 ειναι 1615 την στιγμη που μιλαμε αν συνεχισει ετσι θα βγαλω τα σπασμενα και των αλλων ημερων.

vet1.JPG

vet2.JPG

5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Απλά βάλτε και κάνα stop loss μη μας πάει κουβά!

Εγω ειμαι spot trading yolo ελπιζω να προλαβω να βγαλω τα σπασμενα και να βγω.

• Like 3
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ένα παιδί πιο πίσω είχε 1 εκατομμύριο Luna με 0.001 είναι ένα 1000αρικο. Με το καλό και με μέτρο κάθε ευρώ και σουβλάκι να σκεφτεστε ώστε να τραβάτε. 

Με τις τιμες εκει που εχουν φτασει και εκει που θα πανε, καθε ευρω και μπουκια απο σουβλακι στην καλυτερη

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

ωραία τώρα μπορώ και να απομακρυνθώ από το monitor και να πάω για φαγητό!!

ίσως βγάλω τα σπασμένα του luna έτσι...🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, snet είπε

ωραία τώρα μπορώ και να απομακρυνθώ από το monitor και να πάω για φαγητό!!

ίσως βγάλω τα σπασμένα του luna έτσι...🙂

Εγω εκανα disable το sell button μεχρι τις 10πμ Αμερικης και εχω αποθηκευσει το παρακατω μηνυμα για να ειναι ετοιμο προς αποστολη στον φιλο ψαροταβερνιαρη

"Κε Τασο παρακαλω οπως ακυρωσετε την αυριανη μου κρατηση για τραπεζι 6 ατομων με μενου φαγκρι, λογω οτι το φεγγαρι (Luna) δε γεμισε"

Επεξ/σία από archer100
Δημοσ.

Μπορει καποιος να καταλαβει γιατι γινεται αυτο?Πως γινεται ρε φιλε να ανεβαινει ετσι σαν τρελο?

10 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

φεύγει προς τα κάτω! Λογικά όπου νάνε θα έρθει η διόρθωση..

Εκανε διορθωση μεχρι 0.0004 και ξανα προς την δοξα τραβα...Εβαλα buy order εκει και το πιασα και ανεβαινουμε παλι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

φεύγει προς τα κάτω! Λογικά όπου νάνε θα έρθει η διόρθωση..

Μαλλον εγιναν 2 ρευστοποιησεις απο μεγαλους λογαριασμους οπως φαινεται και απο τον ογκο παρακατω. Φαινεται να επανερχεται και παλι στο φυσιολογικο τεμπο ανοδου. Σε λιγο θα αυξηθει ο ογκος λογω Αμερικης και θα αρχισει να ανεβαινει με μεγαλυτερο ρυθμο εικαζω

image.png.f7e8045951ea7a6dd2e6c8d851b0a930.png

5 λεπτά πριν, icenex είπε

Μπορει καποιος να καταλαβει γιατι γινεται αυτο?Πως γινεται ρε φιλε να ανεβαινει ετσι σαν τρελο?

Παρα πολλοι αγοραστες και λιγοι πωλητες. Επισης μεγαλοι αγοραστες που δεν τους ενδιαφερει η ακριβης τιμη, παρα μονο το ευρος τιμων οποτε αγοραζουν οτι υπαρχει και γι αυτο η τιμη παει σφαιρα. Το ιδιο συμβαινει και στις πωλησεις. Επισης υπαρχουν πολλα μποτακια που δουλευουν βασει τασεων οποτε οταν βλεπουν ταση ακολουθουν με αποτελεσμα οι διακυμανσεις να ειναι φρενηρεις πολλες φορες

Επεξ/σία από archer100
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, archer100 είπε

Μαλλον εγιναν 2 ρευστοποιησεις απο μεγαλους λογαριασμους οπως φαινεται και απο τον ογκο παρακατω. Φαινεται να επανερχεται και παλι στο φυσιολογικο τεμπο ανοδου. Σε λιγο θα αυξηθει ο ογκος λογω Αμερικης και θα αρχισει να ανεβαινει με μεγαλυτερο ρυθμο εικαζω

image.png.f7e8045951ea7a6dd2e6c8d851b0a930.png

Παρα πολλοι αγοραστες και λιγοι πωλητες

Δεν ξερω μακαρι να συνεχισει ετσι ολη μερα μπας και προλαβουμε να βγαλουμε τα σπασμενα και μετα απλα θα αφησω μερικα luna στο πορτοφολι και ας πανε οπου θελουν μετα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, icenex είπε

Δεν ξερω μακαρι να συνεχισει ετσι ολη μερα μπας και προλαβουμε να βγαλουμε τα σπασμενα και μετα απλα θα αφησω μερικα luna στο πορτοφολι και ας πανε οπου θελουν μετα.

Εχει αρχισει να αυξανεται ο ογκος συναλλαγων λογω Αμερικης. Φαινεται να εχουν επικρατησει οι πωλησεις απο ατομα που ειχαν κομματια απο χθες η παλαιοτερα και ρευστοποιουν. Θα φανει πως θα παει στις επομενες 2 ωρες. Αν δεν υπαρχει επαναφορα η/και ανοδος τις επομενες 2 ωρες, μαλλον τελειωσε το παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα αγοραζω-πουλαω σαν μποτακι απο μονος μου.Αγορασα στο 0.00035 ενα 50αρι και κανω ολη την ωρα αυτο και βγαζω 2-3 ευρω κερδος οταν παει πανω.Αν κατσω ολη μερα πανω απο την οθονη και παει ετσι η δουλεια λογικα θα βγαλω τα σπασμενα και ενα μικρο μεροκαματο.Προσωπικα αυτο προσπαθω να κανω και μετα τελος για μενα ο τζογος ηδη μου βγηκε το κεφαλαιο ελπιζω να μην κανω καμια λαλακια και το χασω κ αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιεργο η  binance να μην εχει στην απλη λιστα το luna και να το εχει στην προχωρημενη συναλλαγη. Τουλαχιστον εσεις εχετε την πιθανοτητα να παρετε κατι πισω. Δυστυχως διευκρινιστηκε εκ των υστερων της αγορας στη ρεβολουτ και χαθηκαν. Χαθηκε επισης και αυτη η δευτερη επαναφορα... παμε για την τριτη! Εννοειτε οχι με luna!

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

με έσωσες κερνάω καφέ!

• Like 1
Δημοσ.

Κατι παιζεται στο background παντως με τα μεγαλα accounts. Απο οτι ειδα σε μια συζητηση η Terra καιει διαρκως tokens 

Συμφωνα με το παρακατω λινκ κανονικα τα συνολικα τοκενς ειναι κοντα στο 1 τρις και οχι 6.5 τρις οπως ηταν προχθες

https://etherscan.io/token/tokenholderchart/0xd2877702675e6ceb975b4a1dff9fb7baf4c91ea9

Προς το παρον η τιμη ανεβαινει λιγο σταδιακα και μετα απο λιγο πεφτει αποτομα με τεραστιο ογκο συναλλαγων, αρα δεν ειναι μικροπαικτες που αγοραζουν απο λιγα, αλλα μεγαλα accounts που κανουν κινησεις στο background

Υπο τις παρουσες συνθηκες δε βλεπω να γινεται προκοπη τουλαχιστον εντος της ημερας, οποτε βγηκα στα 0.0003 και μαλλον θα αγορασω ενα τελευταιο 100ρικακι και θα το ξεχασω, γιατι 430 με τις παρουσες συνθηκες θεωρω κοροιδια να χαθουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω δεν ρισκαρω αλλο αγορασα τα vet μου παλι πισω και πηρα λιγα παραπανω ειχα 36492 και πηρα 36500 στρογγυλα.

Θα παιξω με το κερδος τελειωσε.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Και εγω δεν ρισκαρω αλλο αγορασα τα vet μου παλι πισω και πηρα με μερικα λιγα παραπανω ειχα 36492 και πηρα 36500 στρογγυλα.

Θα παιξω με το κερδος τελειωσε.

Σωστές κινήσεις μπράβο σας. Πέρσι 2 φορές έχασα να πάρω κέρδος από centric 60 ευρώ στα 1500 και τώρα hold ένα 200αρι ειχα πάρει μόνο. Μου ήταν λίγο το 25x. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα λένε. 

• Like 3

• Δημιουργία νέου...