Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

560 ΔΙΣ ειναι το mcap του btc.

Αν το Luna παει 0,09, ξεπερναει το btc. Το αστειο ειναι οτι με οσα διαβαζω εδω μεσα πολλοι ειναι εκεινοι που πιστευουν και σε 0,1 και σε 1 στρογγυλο.

Αλλωστε μολις προχθες γραφοταν εδω μεσα οτι μεθαυριο το Luna θα ειναι στα 18$. Θα εχει δηλαδη ξεπερασει το Luna μονο του σε κεφαλαιοποιηση ολη την κρυπτοαγορα συν τον Νasdaq συν τον Dοw Jones συν τον χρυσο.

Αυτες οι τιμες δεν παιζουν. Το πολυ να πιασει το 0.01 και αυτο με πολλες δυσκολιες. Ηδη απο το 0.001 θα υπαρχουν μεγαλα κυματα ρευστοποιησεων απο πακετα που μπαινουν τωρα στην αγορα. Παντως προς το παρων ειναι καθαρα ανοδικο αφου ειναι φανερο πως οι αγοραστες υπερτερουν σημαντικα των πωλητων, αληθεια ποιος θα πουλησει τωρα εκτος απο κατι μποτ που κανουν trading?

Επεξ/σία από archer100
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

αληθεια ποιος θα πουλησει τωρα εκτος απο κατι μποτ που κανουν trading?

Οποιος θελει να βγαλει κερδη, πριν ξαναπαθει οτι επαθε αυτα που λεγαμε μολις 2 μερες πριν οτι (δεν) γινανε μαθημα.

Αμα σας πω τι εκανα θα με βριζετε, τζογος και οτι γινει δεν γαμιεται.Θα σας πω αν ολα πανε καλα :P  αλλιως θα κρυφτω στο λαγουμι μου.

• Like 1

Ηδη ειναι πρωτο τρεντ στο τουιτερ, εχει τραβηξει ολα τα ματια πανω του

Σημερα θα πεσει πολυ χρημα, οντας και τα χρηματιστηρια κλειστα

image.png.40cc6336c833871aef75171e7a90e381.png

1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

Οποιος θελει να βγαλει κερδη, πριν ξαναπαθει οτι επαθε αυτα που λεγαμε μολις 2 μερες πριν οτι (δεν) γινανε μαθημα.

Θα ξαναπαθει μονο εαν ξαναεπιτραπει η εκδοση νεων νομισματων. 

Το σιγουρο ειναι πως να ξαναπεσει κατω απο τις τιμες που βρισκεται τωρα η εστω τα 0.00010 ειναι σχεδον αδυνατο με βαση την ψυχολογια των παικτων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, icenex είπε

Αμα σας πω τι εκανα θα με βριζετε, τζογος και οτι γινει δεν γαμιεται.Θα σας πω αν ολα πανε καλα :P  αλλιως θα κρυφτω στο λαγουμι μου.

Πες ρε συ σιγα, το πολυ πολυ να εβαλες υποθηκη το αυτοκινητο και να εριξες στο Λουνα, σιγα τα ωα 😄

Περα απο την πλακα μαγκες, παιξτε μονο οσα δε σας πειραζει να χασετε. 

Εγω εχω ριξει συνολικα 430 ευρω τις τελευταιες 3 μερες αλλα ειναι λεφτα που δε με ενδιαφερουν, ειναι ηδη διαγραμμενα απο τον προυπολογισμο μου. Ηδη ειμαι στα λεφτα μου, αλλα οπως ειπα μπηκα για κερδος μερικων χιλιαδων η τιποτα. Και ειναι κινησεις που κανω σπανια καθε λιγα χρονια. Αυτο που με επηρεασε αυτη τη φορα ειναι πως δεν ηθελα να ξαναπαθω ο,τι επαθα με το μπιτκοιν το 2014 αν θυμαμαι καλα οπου σκεφτομουν να μπω στα 70 δολλαρια και δεν μπηκα και μαλιστα ειχα ανοιξει θρεντ σε φορουμ για το αν αν αξιζει να μπει κανεις σε εκεινες τις τιμες. Απο τοτε το μπιτκοιν εφτασε εως και 1000 φορες πανω σχεδον την αξια του...

2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Τι εννοεί ότι είναι 773% πάνω ; Αν ήταν έτσι θα είχαμε γίνει πλουσιοι!

Εχθες το ειδα και στα 0.00003718 οποτε απο τοτε εχει κανει 7 φορες πανω, δηλαδη 700%

Το mood της ημερας 😂

Image

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Damianus είπε

Μια  μικρη αντιστασουλα στα 0.00030. 

Και ξανα προς τη δοξα τραβα. 😎

Περιμενω το μεγαλο μπαμ να γινει οταν ξυπνησει η Αμερικη σε 4-5 ωρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το luna foundation αρχισει να καιει τα εξτρα coins που δημιουργηθηκαν αυτοματα με τον μηχανισμο κατα την πτωση, τοτε ναι ειναι εφικτο το στρογγυλο ενα , αλλα και η αρχικη του τιμη.

Πολεμος αυτη τη στιγμη στο 0.0003

Επεξ/σία από Damianus

1 ώρα πριν, rallistas είπε

Η Binance σε αφηνει να βαλεις sell μεχρι 0,001 αυτη τη στιγμη.

Πηγα με θρασος να βαλω 0,01....αχαχχαχαχα

Η Binance δεν σε αφήνει να βάλεις sell price >5x current price ;)

• Like 1

1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε

ρε παιδια εξηγειστε μου 

δεν βρησκω το luna ουτε στο binance ουτε coinbase η revolut , γιατι???

ειναι σε ισοτιμια luna/busd ετσι ψαχτο.

Λοιπον ακουστε τι εκανα και βριστε με... πουλησα στην αρχη 30$ απο rewards staking vet και κατι αλλα νομισματα.Μετα μου γυρισε το μυαλο και τα πουλησα ολα τα vet μου 36κ vet και αγορασα σε οτι τιμη ητανε εκεινη την ωρα Luna.0.00023-22 αν θυμαμαι καλα και αρχισα να πουλαω οσο ανεβαινε.Ξερω ρισκο αλλα δεν γαμιεταi.Συνολο επενδυσης 1125+30= 1155busd και τωρα εχω αυτα..

Παλι καλα βλεπω να παιρνω πισω εστω το κεφαλαιο μου που εβαλα τις προηγουμενες μερες.

vet.JPG

vet1.JPG

• Like 3

Εγω πουλησα το πρωι νωρις κατι ελαχιστα ada ξεχασμενα και μπηκα.

Ολα ολα 70 ευρω απο χθες.602χιλ νομισματα.

Ειμαι στα 180 ευρω κι ανεβαινει.

Τουλαχιστον να βγει μια 3060ti για το rig. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω γαμηθει στο trade μπας και βγαλω τα σπασμενα των προηγουμενων ημερων.Και το vet πεφτει σε τιμη απο τι στιγμη που το πουλησα αντε να κανει και αυτο ενα καλο drop να αγορασω πιο φθηνα αυτα που πουλησα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...