Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάω για ύπνο και θα δω τι θα γίνει το πρωί.Όπως χθες που έβαλα 25€ το απόγευμα και σήμερα πρωί ήταν 0.003€ 🤣

Επεξ/σία από rallistas
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rallistas είπε

Εγώ πάω για ύπνο και θα δω τι θα γίνει το πρωί.Όπως χθες που έβαλα 25€ το απόγευμα και σήμερα πρωί ήταν 0.003€ 🤣

Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει,Μπορεί αύριο να ξυπνήσεις κ τα 25 ευρώ να είναι 25000,😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@@@@ έκανα έλεγα να  ρίξω κανένα 100€ το πρωί θα βγάζαμε μεροκάματο χαχαχαχαχ

Επεξ/σία από alex52
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alex52 είπε

@@@@ έκανα έλεγα να  ρίξω κανένα 100€ το πρωί θα βγάζαμε μεροκάματο χαχαχαχαχ

Γαμησε τα. 100 ευρώ θα ήταν κάνα 3-4κ τώρα. 

Βέβαια τώρα το ποσοστό ξεγελάει γτ πιάνει πριν 24 ώρες, ενώ είναι ψιλό στάσιμο από το απόγευμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γαμησε τα. 100 ευρώ θα ήταν κάνα 3-4κ τώρα. 

Βέβαια τώρα το ποσοστό ξεγελάει γτ πιάνει πριν 24 ώρες, ενώ είναι ψιλό στάσιμο από το απόγευμα

Στο trade γίνεται χαμός παντός θα το δούμε το πρωί στο 0.01 και θα τρίβουμε τα μάτια μας 

Δημοσ.

Καλημερες :P εγω την ωρα που ξυπνησα για να παω για δουλεια το επιασα στο 0.00019 και το βραδυ μου λεγε ο archer100 να μπω παλι με 50-100€ και τοτε η τιμη ητανε 0.00008-0.00009 αν δεν κανω λαθος.Δηλαδη θα επαιρνα πισω εστω τα 100 ευρω που εβαλα προχθες.Τι να πεις πλεον εχει γινει κανονικος τζογος-ponzi.Βαζεις λεφτα και ευχεσαι να μπουνε κ αλλοι πιο ψηλα ωστε να καταφερεις να παρεις πισω το κεφαλαιο σου και λιγο κερδος.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, greekfragma είπε

ε αφού κάηκες με το χυλό....θες να φυσήξεις και το γιαούρτι...κρατάω το ποστ σου για μελλοντική χρήση :)

Μία χαρά ξύπνησα. Σ ευχαριστώ πολύ. 😂

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγήκε κι εμένα το έργο.Τα αφήνω εκεί και βλέπουμε.

Μπορει να ξυπνήσουμε σε καμία βδομάδα και να έχουν κάψει τα μισά νομίσματα.Ειλικρινά έχω χάσει πασα ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα επειδη δεν ηθελα να ριξω αλλα λεφτα εκανα το εξης πουλησα απο 2-3 νομισματα που τα εχω παρει απο airdrop k staking δηλαδη το κερδος απο staking και πουλησα αυτα και εβγαλα 30busd εβαλα αυτα για αγορα και λογικα θα κανω trading μπας και βγαλω κατι πισω και δεν εχω τοσο μεγαλη χασουρα.Αυτα ειναι τα τελευταια που βαζω και ωστε να πω στρογγυλα οτι εβαλα 400$

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...