NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Και τα ανταλλακτήρια είναι συνένοχα, που επέτρεπαν το arbitrage τόσες μέρες. Οι traders βρήκαν την ευκαιρία και το πάτωσαν και καλά έκαναν. Ο ιδρυτής της Terra (LUNA) Do Kwon ζητάει "προστασία έκτακτης ανάγκης" από την αστυνομία! Αλλά αν τώρα σε κυνηγάει ο μισός πλανήτης μπορεί άραγε να σε σώσει η αστυνομία; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Τι μυωπικές απόψεις είναι αυτές οτι τα crypto είναι Gambling? Και στην τελική γιατί αυτό το attitude? Για να αποδείξετε μερικοί οτι έχετε δίκιο πάση θυσία; Για να προστατεύσετε τους άλλους; Χάνετε από μετοχές και θέλετε νέο αίμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, b0netruper είπε Τι μυωπικές απόψεις είναι αυτές οτι τα crypto είναι Gambling? Και στην τελική γιατί αυτό το attitude? Για να αποδείξετε μερικοί οτι έχετε δίκιο πάση θυσία; Για να προστατεύσετε τους άλλους; Χάνετε από μετοχές και θέλετε νέο αίμα; Τι ειναι φιλε μου τα κρυπτο? Για εξηγησε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, DexterWhite είπε Τι ειναι φιλε μου τα κρυπτο? Για εξηγησε μας. Commodity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterWhite Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, mcstefan7 είπε Commodity Ok. Κοψε το πολυ ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι πολλά. Για μένα πάντως μεταξύ άλλων είναι το δάνειο που δίνω σε κάποιες εταιρίες (που δεν κατονομάζω για να μην κατηγορηθώ οτι υποστηρίζω συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα) για να μας φέρουν το Web v3. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από b0netruper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao απογοητεύτηκε από τον τρόπο με τον οποίο η Terra χειρίστηκε την κατάρρευση του UST. "Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε (ή δεν χειρίστηκε) αυτό το περιστατικό UST/LUNA η ομάδα Terra. Ζητήσαμε από την ομάδα τους να αποκαταστήσει το δίκτυο, να κάψει το επιπλέον νομισματοποιημένο LUNA και να ανακτήσει το UST peg. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία θετική απάντηση, ή καθόλου απάντηση", ανέφερε στο Twitter." Ο Zhao εξήγησε επίσης γιατί η Binance αποφάσισε να παγώσει τη διαπραγμάτευση και των δύο tokens. "Ορισμένοι από τους χρήστες μας, χωρίς να γνωρίζουν τις μεγάλες ποσότητες νεόκοπων LUNA εκτός του ανταλλακτηρίου, άρχισαν να αγοράζουν ξανά LUNA, χωρίς να κατανοούν ότι μόλις επιτραπούν οι καταθέσεις, η τιμή πιθανότατα θα καταρρεύσει περαιτέρω. Λόγω αυτών των σημαντικών κινδύνων, αναστείλαμε το trading". Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από NiKoSmile 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Ορισμένοι από τους χρήστες μας, χωρίς να γνωρίζουν τις μεγάλες ποσότητες νεόκοπων LUNA εκτός του χρηματιστηρίου, άρχισαν να αγοράζουν ξανά LUNA, χωρίς να κατανοούν ότι μόλις επιτραπούν οι καταθέσεις, η τιμή πιθανότατα θα καταρρεύσει περαιτέρω. Λόγω αυτών των σημαντικών κινδύνων, αναστείλαμε τη διαπραγμάτευση". BUY THE DIP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 H πραγματική αξία των Crypto είναι ότι οι συναλλαγές γίνονται πολύ δύσκολα tracable και δεν χτυπάνε fraud flags και αυτό βολεύει τις παράνομες αγορές (ναρκωτικά, όπλα, δουλεία, χρηματισμός πολιτικών / ΜΜΕ, κλπ). Επομένως η χρησιμότητά τους είναι τεράστια και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται. Και επειδή τα λεφτά που κινούνται είναι πάρα πολλά, όλοι θέλουν να πάρουν κομμάτι από την πίτα και γι' αυτό ενσωματώνονται και στο Σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, DexterWhite είπε Ακριβως. Το θεμα ειναι ομως, οτι το 99% δεν εχει ιδεα τι κανει απο θεμα trading με αποτελεσμα να χανει τα χρηματα του. Προσωπικα, ειχα μπει με 3κ και ειχα βγει 1κ κερδισμενος. Θα μπορουσε ομως να ημουν μειον καθως ειναι παντελως απροβλεπτη η εξελιξη της τιμης στα κρυπτο (προφανως τεχνικες αναλυσεις κλπ στον κοσμο των κρυπτο δεν ισχυουν καν). Θα ειχα χασει μια περιουσια? Οχι. Τα χρωστουσα ομως σε κανενα? Παλι οχι. Οποτε please, get your sh*t together και αναγνωριστε τα κρυπτο για αυτο που πραγματικα ειναι. Gambling. Και στα καζινο ποτε δεν παιζουμε παραπανω απ οσα ειμαστε διατεθειμενοι να χασουμε. Έτσι και εγώ, απλά βάζω συχνά 2-3Κ και βγάζω όταν έχω 10% κέρδος ή όταν χάνω 5%. Πλούσιος έτσι δεν θα γίνω ποτέ αλλά δεν θα χάσω και σχεδόν τίποτα. Έχω βγάλει ένα καλό πόσο, χωρίς δουλειά και χωρίς άγχος. Κάτι ιστορίες που ο άλλος πούλησε το σπίτι του για να βάλει 400κ σε shitcoin δεν εξηγούνται, ούτε σε μετοχή της Apple δεν το έκανα αυτό Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, DexterWhite είπε Ok. Κοψε το πολυ ιντερνετ. Είναι η δεύτερη δουλεία μου 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Macosj είπε Αφού είχαμε δίκιο όταν σας τα λέγαμε. Τώρα σας το υπενθυμίζουμε για το καλό σας, έτσι ώστε την επόμενη φορά να μην έχετε έπαρση και να ακούτε τους "ειδικούς" Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν βγήκατε ήδη από τις αρχές της εβδομάδας ή από την προηγούμενη. Εσεις βλέπατε το Luna/USD ενώ έπρεπε να βλέπατε το luna/ust. Ο αλγόριθμος ήταν πολύ απλός, και εσείς που υποστήριζατε το πρότζεκτ έπρεπε να το ξέρατε Προσωπικα δεν ειχα καθολου luna/ust προχθες εβαλα το κατιτις μου 350€ για την ακριβεια βεβαια θα μπορουσα να τα ειχα βγαλει οταν ειχα εστω λιγο κερδος αλλα τα κρατησα μπας και γινει θαυμα κατι σαν λαχειο με λιγα λογια.Δεν εκατσε παμε παρακατω πες οτι εδωσα το σωστο trade-κερδος μου απο το Harmony που ειχα βαλει αρχικο κεφαλαιο 1600$+ για 21000 νομισματα και εβγαλα 2070$ πουλαντας μονο 8000 νομισματα εχω αλλα 13000 στο πορτοφολι καθαρο κερδος και με το staking εχουν φτασει 13412. Απλα την πατησαν ασχημα οσοι ειχαν το πορτοφολι τους σε alts εγω προσωπικα ειμαι κοντα 77% σε btc 15% eth και το υπολοιπο ποσοστο σε alts chainlink,one,bnb,bttc,vet,ada. Αυτα εχω και τωρα πλεον και 10000 terra που δεν αξιζουν μια Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Οσο "αερας" ειναι το Bitcoin αλλο τοσο αερας ειναι και μια παλετα πεντακοσαευρα που στην ουσια δεν εχει μεγαλυτερη χρησιμοτητα απο μια παλετα Α4 χαρτιου, παρα μονο οτι εχει υψηλη ζητηση. Δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι που ευχαριστως θα πληρωναν 490 ευρω για να παρουν ενα 500ευρω. Το ιδιο και στο Bitcoin υπαρχουν ανθρωποι που ευχαριστως θα πληρωναν 29.000 οταν η αξια του στο ταμπλο ειναι 30.000. Περα απο αυτο, δε χρειαζεται να αποδειχτει καποια αλλη χρησιμοτητα, ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο. Δε χρειαζεται να αποδειξει το 500ευρω οτι ειναι κανει καποια φυσικη δουλεια καλυτερα πχ απο το χαρτι υγειας η το μωρομαντιλο. Το ιδιο και με το Bitcoin δε χρειαζεται να αποδειξει οτι εχει καποια μεγαλυτερη χρησιμοτητα απο οτι πχ τα credits η το power σε ενα game, κλπ Απο κει και περα, οσο αερας και να ακοθγεται και οσο καταστροφικη να ηταν η πορεια του Luna, το Bitcoin ειναι κατι τελειως διαφορετικο, μαλιστα εχει διαμετρικα αντιθετη λογικη, δηλαδη το Luna καταστραφηκε ακριβως επειδη ειχε τη δυνατοτητα (και υποχρεωση) να πληθρωιζεται διαρκως, δηλαδη να πεφτουν συνεχως καινουργια στην αγορα, ενω το Bitcoin εχει τη δυνατοτητα και υποχρεωση βασει του ιδιου του αλγοριθμου του, να εχει συγκεκριμενο αριθμο κομματιων που κυκλοφορουν. Αυτο μαλιστα το κανει θεωρητικα ισχυροτερο ως αποθεματικο νομισμα απο οποιοδηποτε αλλο νομισμα ξερουμε ως τωρα, οπου μπορει καθε καραγκιοζης να επεμβαινει και να κοβει νεο χρημα εκ του μηδενος. Ακομα και ο χρυσος, τα διαμαντια, το πετρελαιο μπορουν να αποδειχθουν σκουπιδια αν ανακαλυφθει μια νεα φλεβα με 10πλασιο αποθεμα απο οσο ξερουμε. Το Bitcoin ομως θα διατηρησει την ιδιοτητα του περιορισμενου, στον αιωνα τον απαντα, ο,τι και αν γινει. Αυτο το κανει τοσο πολυτιμο οσο το βλεπουν τωρα οι αγοραστες του. Το Luna ηταν εντελως αντιθετο, αφου καταστραφηκε απο την ιδια του την εγγενη ιδιοτητα να αυτοολλαπλασιαζεται 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasathv Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 ειναι σε τσεκ ο δεικτης dxy τωρα αν φυγει επανω ισχυει οτι εγραψα για 3 χρονια οπως ταιριαζει και με κυκλο κρυπτο αν πεσει false alarm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Φαντάζεστε το BTC να πάθει LUNA... ένα μικρό παραθυράκι στον κώδικα και μπουμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις