Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, fuz10n είπε

μηπως να του πεις να παει στο γιατρο που ειχες παει και συ τοτε :D

δανεισε τον και χρηματα , θα του χρειαστουν για να παει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε Πανο αληθεια τωρα μπηκες στο ινσομνια για να γραψεις και να πεις ποσο δικιο ειχες για εναν γνωστο που προφανως ο ανθρωπος δεν μελετησε σωστα και την πατησε μιας και ειχε ολα τα αυγα του σε ενα καλαθι.Αυτο απο μονο του ητανε το βασικοτερο λαθος και αντε αυτος ειχε επαρση οταν στα ελεγε και δεν ηξερε που εμπλεκε εσυ που εισαι πιο διαβασμενος οπως λες τι δικαιολογια εχεις, πως λεγεται αυτο που κανεις τωρα?

Τι να πω αυτη η νοοτροπια που χαιρομαστε με την καταστροφη του αλλου για να καλυψουμε το "εγω" μας λεγοντας οτι τελικα ειχαμε δικιο ειναι ενα απο χειροτερα πραγματα που συνανταμε στην κοινωνια μας.

Φιλικα δεν χρειαζοταν να βγαλεις κακια σε ενα φορουμ για καποιον γνωστο σου.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 7
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, archer100 είπε

Η μεγαλυτερη καταστροφη στην ιστορια των crypto ολοκληρωθηκε Παρασκευη και 13 απο ενα crypto με το ονομα Terra

Κι υστερα σου λενε συμπτωσεις 🙄

Πόσο αλήθεια αυτό...

Επισκέπτης
11 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε Πανο αληθεια τωρα μπηκες στο ινσομνια για να γραψεις και να πεις ποσο δικιο ειχες για εναν γνωστο που προφανως ο ανθρωπος δεν μελετησε σωστα και την πατησε μιας και ειχε ολα τα αυγα του σε ενα καλαθι.Αυτο απο μονο του ητανε το βασικοτερο λαθος και αντε αυτος ειχε επαρση και δεν ηξερε που εμπλεκε εσυ που εισαι πιο διαβασμενος οπως λες τι δικαιολογια εχεις, πως λεγεται αυτο που κανεις τωρα?

Τι να πω αυτη η νοοτροπια που χαιρομαστε με την καταστροφη του αλλου για να καλυψουμε το "εγω" μας λεγοντας οτι τελικα ειχαμε δικιο ειναι ενα απο χειροτερα πραγματα που συνανταμε στην κοινωνια μας.

Οταν φωναζουμε τοσα χρονια οτι τα crypto ειναι αρπαχτη..... μας λοιδορούν!!! καλα να παθουν! ειχαν και αποψη για τα projects τα ταγαρια!!!!!

Αγοράστε τώρα που είναι φτηνά και αφήστε την κλάψα και τις εξυπνάδες. Αν έχεις μοιράσει τα λεφτά σου σε διάφορα project θα είσαι οκ. 75% btc, 25% alts.

Επισκέπτης
30 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε Πανο αληθεια τωρα μπηκες στο ινσομνια για να γραψεις και να πεις ποσο δικιο ειχες για εναν γνωστο που προφανως ο ανθρωπος δεν μελετησε σωστα και την πατησε μιας και ειχε ολα τα αυγα του σε ενα καλαθι.Αυτο απο μονο του ητανε το βασικοτερο λαθος και αντε αυτος ειχε επαρση οταν στα ελεγε και δεν ηξερε που εμπλεκε εσυ που εισαι πιο διαβασμενος οπως λες τι δικαιολογια εχεις, πως λεγεται αυτο που κανεις τωρα?

ειμαι νταης και μαλακας λιγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Οταν φωναζουμε τοσα χρονια οτι τα crypto ειναι αρπαχτη..... μας λοιδορούν!!! καλα να παθουν! ειχαν και αποψη για τα projects τα ταγαρια!!!!!

Εγω το μονο που ειπα εν ολιγοις γιατι μαλλον δεν το πιασες.Αυτοι που λοιδορουν οπως λες εχουν ενα επιπεδο εσυ αν εισαι τοσο ανωτερος γιατι πεφτεις στο επιπεδο τους βγαζοντας κακια?Ειναι αχρειαστο ολο αυτο, ειχες δικιο δεν χρειαζεται να χαιρεσαι που ο αλλος την πατησε και απλα πας παρακατω και δεν ασχολεισαι περαιτερω.Στην χειροτερη λες ενα σε ειχα προειδοποιησει αλλα δεν με ακουσες και τελειωνει εκει το θεμα.

11 λεπτά πριν, panosdes είπε

ειμαι νταης και μαλακας λιγο

Τι να πω για να το λες εσυ αυτο για τον εαυτο σου κατι ξερεις περισσοτερο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Πρέπει να είμαι από τους λίγους κφαρδους που εβγαλα κέρδος από το Luna κάποια στιγμή εχθές το μεσημέρι βάζω 220 ευρώ που έδειχνε να σταθεροποιειται λιγο.

Βλέπω λίγο αργότερα έχουν πάει γύρω στα 90 ευρω. Ειμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω στην πύλη να επιβιβαστω και λέω ας δω μια τι παίζει, από την άλλη λέω άστο μην πετάξεις με πίκρα 😂.

Και Ω του θαύματος 1300 ευρώ για την ακρίβεια πρόλαβα και όταν τα τράβηξα ήταν γύρω στα 830.

Είμαι και άσχετος έτσι; Για την ιστορία τα γράφω αυτά όχι ότι έκανα μαγκιά.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...