Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Στην binance παντως επιβεβαιωνω οτι δεν μπορουσες να κανεις withdraw και να στειλεις ας πουμε σε αλλο ανταλλακτηριο αλλιως θα τα ειχα στειλει με 10cent.Η πλακα ειναι επειδη εκεινη την ωρα εφευγα απο την δουλεια λεω θα παω σπιτι να τσιμπησω εστω λιγο κερδος μεχρι να μπω σπιτι να βαλω το κλειδι στην πορτα το οποιο κερδος ειχε εξαφανιστει.Να εκανα μιση ωρα μεχρι να παω σπιτι πολυ λεω.Τεσπα θα το κρατησω σαν ενθυμιο να μου θυμιζει τι μπορει να παθει ακομη και ενα μεγαλο νομισμα ωστε αλλη φορα να τσιμπαω κερδος. Τι τιμη το ειχες αγορασει;
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μολις αγορασα 13κ luna με 15 ευρω. Αν κανει κανα 0.04 παλι οπως νωριτερα σημερα, win win θα ειμαι 1
icenex Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Τι τιμη το ειχες αγορασει; Αν το παρω με τα χθεσινα που εκανα χαζομαρα και αφησα buy order εχω χασει συνολο πες χοντρικα 506$ χθες εκ των οποιων τα 250 ειναι κερδος απο trading που εκανα ολη μερα δηλαδη αλλα αυτο εγινε απο λαθος που αφησα buy order ανοιχτο στο 1.15 ενω λιγη ωρα πριν ειχα πουλησει στο 1.3 και ξυπνησα και ειδα την μαλακια που εκανα. Σημερα ξαναμπηκα στα 0.029€ πηρα 60 ευρω και μετα αλλα 40 στα 0.0055 οταν εφτασε στα 4 cent θα μπορουσα να ειχα βγαλει πισω το κεφαλαιο αλλα δεν προλαβα. 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μολις αγορασα 13κ luna με 15 ευρω. Αν κανει κανα 0.04 παλι οπως νωριτερα σημερα, win win θα ειμαι Παει για καδο αλλα δεν βαριεσαι
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, icenex είπε Αν το παρω με τα χθεσινα που εκανα χαζομαρα και αφησα buy order εχω χασει συνολο πες χοντρικα 506$ χθες εκ των οποιων τα 250 ειναι κερδος απο trading που εκανα ολη μερα δηλαδη αλλα αυτο εγινε απο λαθος που αφησα buy order ανοιχτο στο 1.15 ενω λιγη ωρα πριν ειχα πουλησει στο 1.3 και ξυπνησα και ειδα την μαλακια που εκανα. Σημερα ξαναμπηκα στα 0.029€ πηρα 60 ευρω και μετα αλλα 40 στα 0.0055 οταν εφτασε στα 4 cent θα μπορουσα να ειχα βγαλει πισω το κεφαλαιο αλλα δεν προλαβα. Εδω θελει να εισαι ολη την ημερα μεσα και να κανεις day trades, μπας και βγαλεις κανενα κερδος. Ετσι θα πηγαινει αυτες τις ημερες. Ενα μηδενικο ακομα θα το χασει σιγουρα μεχρι αυριο το πρωι, εαν συνεχιζουν να τυπωνουν με αυτο το ρυθμο. 110δις τωρα. 120δις τωρα** Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από Witcher1st 1
archer100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Ο επιθανατιος ρογχος πλησιαζει... Ημερα που θα την θυμαται ολη η κοινοτητα των crypto και οχι μονο.
greekfragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αδερφός το παλικάρι. Πολύ τον αγαπάω με τα βίντεο που ανεβάζει. Λούνα λένε και τη σκυλίτσα του Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από greekfragma 1
archer100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Τετελεσθαι... Βρηκανε και ονομα να του δωσουν Terra Αραγε ξερουν τι σημαινει στα Ελληνικα; 1
trelaras22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Πραγματικά,η με συνοπτικές διαδικασίες εξαφάνιση ενώς τεράστιας δυναμικής κρυπτονομίσματος, όπως το luna, ίσως εκ των υστέρων να βγει στους περισσότερους σε καλό. Να είναι μια αφορμή για να καταλάβουμε οτι, μ εξαίρεση ίσως το btc, οτιδήποτε άλλο στο χώρο των κρυπτονομισμάτων μπορεί να μεταβληθεί με τέτοιο τρόπο που γίνεται σαφής η επιτακτική ανάγκη να επενδύουμε μόνο εκείνα που είχαμε ξεκάθαρα για χάσιμο, και ν αρπάζουμε το κέρδος όταν είναι ικανοποιητικό, χωρίς χαζές απαιτήσεις τύπου 10x κλπ κλπ όνειρα περι πλούτου απ τα κρύπτο. RIP luna υπήρξες πιστός φίλος στις trade νύχτες μας! 2
volman Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εκατομμύρια λέμε. Τρέξτε να προλάβεται Μόνο 0,00001 το κάθε λούνα. Σύντομα θα πάει στο φεγγάρι (to the moοοοοοοon). Αγόρασα 1 εκατομμύριο από περιέργια να δω τι θα γίνει. Ζούμε απίστευτα πράγματα. Να πω και κάτι περίεργες συμπτώσεις. Τώρα που μηδένισε, κάνει κίνηση το μπιτκόιν. Παίζει αύριο να το δούμε πάνω από 31-32Κ. Πραγματικά απίστευτα πράγματα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από volman
mcstefan7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Γιατί απίστευτο? Το btc έπεσε επειδή η Terra ρευστοποίησε τα bitcoin της. Ακολούθησαν επενδυτές με paper hands και αγοράσαμε φτηνά. Όποιος δεν αγόρασε γιατι περιμένει 10κ..... φιλάκια 2 2
archer100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Η μεγαλυτερη καταστροφη στην ιστορια των crypto ολοκληρωθηκε Παρασκευη και 13 απο ενα crypto με το ονομα Terra Κι υστερα σου λενε συμπτωσεις 🙄 1
ooaris Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Γιατί απίστευτο? Το btc έπεσε επειδή η Terra ρευστοποίησε τα bitcoin της. Ακολούθησαν επενδυτές με paper hands και αγοράσαμε φτηνά. Όποιος δεν αγόρασε γιατι περιμένει 10κ..... φιλάκια Μεγάλη μπουκιά φάε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωστος απο το γυμναστηριο , Κρητη, μου τα χε πρ....ξει με το Λουνα και καθε Λουνα λα λουνα, Επειδη ειχε ανακαλυψει τον Κρυπτο Παντερ ( απο παντου), νομιζε οτι ειχε γινει επενδυταρα. ειχε και μερικους αλλους καμμενους στο Ηρακλειο που νομιζααν οτι θα κανουν Life changin money... Ελεγα την αποψη μου, κουλαρε λιγο, αραξε λιγο, κρατα μικρο καλαθι, ερχεται κ πληθωρισμος, θα ανεβουν κ τα επιτοκια, θα ερθει recession , γενικα ρε παιδακι μου ασε λιγο τα Pumps κτλ... Τπτ, λουνα λα λουνα, staking, drops, κτλ.... Βαλε τωρα πριν χασεις το Pump, alt season coming !! etc etc Δε με νοιαζει πως θα ακουστει, εξαλλου ανωνυμα ειναι ολα ( τουλαχιστον εγω αναφερω κ το ονομα μου κ με λιγη μαγκια ευκολα με βρισκει οποιος θελει κ εξω) , πραγματικα δε νοιωθω καμια συμπαθεια για αυτον κ οσους χασανε Life changin money γιατι εμας τους κακομοιρηδες- μιζερους - ασχετους ( με 10 χρονια εμπειρια -σπουδες- εργασια στο χωρο των οικονομικων-χρηματοοικονομικων) μας θεωρουσαν τωρα ξαφνικα ασχετους , οτι δε θελουμε να ρισκαρουμε , δε θελουμε να βγαλουμε λεφτα οτι ειμαστε κακοι ανθρωποι χωρις στοχους κ φιλοδοξιες. τεσπα. για να μη πω τπτ χειροτερο Νικο, καλη χωνεψη!!! απο ενα ''φιλο'' ξερεις ποιον... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από panosdes
Προτεινόμενες αναρτήσεις