Witcher1st Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ολα ειναι σχετικα. Εχθες το βραδυ εβαλα 600$ σε Luna στο 1$ και σημερα αξιζουν 8$, εφταναν να αξιζουν και 1.5$ πριν λιγες ωρες. Φιλος μου εβαλε 50$ στο 0.006 και τωρα εχει ηδη τα 5πλασια! 2
Arkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με την προβλεψη σου οτι συγκεκριμενα το Luna σε 6 μερες απο τωρα θα ανεβει περιπου... 900% εν μεσω πτωτικης αγορας ; 900% ειναι 9 φορες πανω ετσι? Εχει ηδη κανει 15 φορες πανω απο τα 0.0035 που επεσε σημερα ειναι στα 0.5 λεπτα και ανεβαινει. Καλα κερδη icenex καλοφαγωτα ελπιζω να ανεβει κανα 1-2 ευρω να τσιμπησεις καλα φραγκα. Ειναι εφικτο γιατι το supply θα γινετε burn για να ερθει η ισορροπια. Δεν νομιζω να ειναι fake pump αλλα αν δεις και αρχιζει massive sell πουλα εστω τα μισα να τσιμπησεις ενα καλο κερδος και με τα αλλα οτι γινει. 1
NiKoSmile Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Άλλαξαν τον κώδικα, και τα ανταλλακτήρια μπλόκαραν το arbitrage. Έγινε μεγάλο ξέπλυμα σε 24h, καθώς όλο και περισσότεροι traders έκαναν arbitrage σε σημαντικά ανταλλακτήρια όπως Binance και KuCoin...
icenex Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 47 λεπτά πριν, Arkin είπε 900% ειναι 9 φορες πανω ετσι? Εχει ηδη κανει 15 φορες πανω απο τα 0.0035 που επεσε σημερα ειναι στα 0.5 λεπτα και ανεβαινει. Καλα κερδη icenex καλοφαγωτα ελπιζω να ανεβει κανα 1-2 ευρω να τσιμπησεις καλα φραγκα. Ειναι εφικτο γιατι το supply θα γινετε burn για να ερθει η ισορροπια. Δεν νομιζω να ειναι fake pump αλλα αν δεις και αρχιζει massive sell πουλα εστω τα μισα να τσιμπησεις ενα καλο κερδος και με τα αλλα οτι γινει. Μεχρι να γυρισω σπιτι απο την δουλεια που το αφησα στα 4 σεντ τωρα ειναι παλι στο 1...Ναι δεν πουλαω το κραταω προς τιμη της γατας μου το πολυ πολυ να πουλησω αν παει τουλαχιστον 10 σεντ να βγαλω εστω την ζημια και ενα μικρο κερδος και παλι δεν ειμαι σιγουρος σκεφτομουν να πουλησω στα 20 σεντ αν παει ποτε να πουλησω τα μισα νομισματα και να βγαλω 1000$ δηλαδη το κεφαλαιο μου και ενα κερδος.Αλλα δεν το βλεπω να γινεται το εχουν ψοφησει στα trade με το που παει να παρει κεφαλι καποιος πουλαει οσο οσο μπας και παρει κατι πισω.
Arkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Μεχρι να γυρισω σπιτι απο την δουλεια που το αφησα στα 4 σεντ τωρα ειναι παλι στο 1...Ναι δεν πουλαω το κραταω προς τιμη της γατας μου το πολυ πολυ να πουλησω αν παει τουλαχιστον 10 σεντ να βγαλω εστω την ζημια και ενα μικρο κερδος και παλι δεν ειμαι σιγουρος σκεφτομουν να πουλησω στα 20 σεντ αν παει ποτε να πουλησω τα μισα νομισματα και να βγαλω 1000$ δηλαδη το κεφαλαιο μου και ενα κερδος.Αλλα δεν το βλεπω να γινεται το εχουν ψοφησει στα trade με το που παει να παρει κεφαλι καποιος πουλαει οσο οσο μπας και παρει κατι πισω. Στο bitmax γιατι ειναι στα 0.11? Και πριν καμια ωρα ηταν στα 0.20. Παιζει κατι γιατι βλεπω μεγαλες διαφορες μεταξυ binance ftx κτλ. Μεχρι 4.9 το ειδα πηγε στο binance.
icenex Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο bitmax γιατι ειναι στα 0.11? Και πριν καμια ωρα ηταν στα 0.20. Παιζει κατι γιατι βλεπω μεγαλες διαφορες μεταξυ binance ftx κτλ. Μεχρι 4.9 το ειδα πηγε στο binance. Δεν ξερω δεν εχω ιδεα τι γινεται μηπως εχει κολλησει?
Arkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Δεν ξερω δεν εχω ιδεα τι γινεται μηπως εχει κολλησει? Οχι γινεται trade κανονικα εδω και ωρες ειχε παει μεχρι 0.20 τωρα ειναι 0.11. Πριν που στο binance ηταν στο 0.004 εκει ηταν στο 0.1. Κανω καιρο trade στο bitmax/ascendex χωρις προβλημα. Αλλα δεν μπορει δηλαδη τα στελνεις εκει και τα πουλας τοσο ευκολα?
archer100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, icenex είπε Μεχρι να γυρισω σπιτι απο την δουλεια που το αφησα στα 4 σεντ τωρα ειναι παλι στο 1...Ναι δεν πουλαω το κραταω προς τιμη της γατας μου το πολυ πολυ να πουλησω αν παει τουλαχιστον 10 σεντ να βγαλω εστω την ζημια και ενα μικρο κερδος και παλι δεν ειμαι σιγουρος σκεφτομουν να πουλησω στα 20 σεντ αν παει ποτε να πουλησω τα μισα νομισματα και να βγαλω 1000$ δηλαδη το κεφαλαιο μου και ενα κερδος.Αλλα δεν το βλεπω να γινεται το εχουν ψοφησει στα trade με το που παει να παρει κεφαλι καποιος πουλαει οσο οσο μπας και παρει κατι πισω. Ενταξει μωρε, τετοια σκηνικα συμβαινουν μια φορα καθε πολλα χρονια. Αυτη ειναι η πρωτη φορα που αν τελικα γινει η μεγιστη ζημια, θα πληγει ολοκληρη η αγορα των crypto. Αξιζει κανεις να χανει λεφτα σε τετοια ιστορικα γεγονοτα, τουλαχιστον θα εχει να θυμαται. Η εν λογω ιστορια θα παιχτει σε πολλα νοτκυμαντερ και βιντεο στο μελλον. Κατι παρομοιο θυμαμαι ειχε γινει και με την καταρευση του EUR/CHF το 2015 οπου κατα συμπτωση ημουνα λαιβ εκει τη στιγμη και μπηκα κατευθειαν. Ετυχε να κερδισω αλλα και να εχανα δε θα με πειραζε. Προτιμω να παιξω σε 2-3 γεγονοτα ακραια που να εχουν και λιγη σημασια παρα να περιμενω ολοκληρους μηνες σε μια βαρετη αγορα για να παρει πανω ο δεικτης 20% Τουλαχιστον σημερα ακομα και αν μας καψει, στο ενδιαμεσο εκανε και ενα + 500% αποδοση που για να δει κανεις απο νορμαλ προιοντα πρεπει να περιμενει χρονια ολοκληρα 1
Arkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 https://ascendex.com/en/basic/cashtrade-spottrading/usdt/luna
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, archer100 είπε Τουλαχιστον σημερα ακομα και αν μας καψει, στο ενδιαμεσο εκανε και ενα + 500% αποδοση που για να δει κανεις απο νορμαλ προιοντα πρεπει να περιμενει χρονια ολοκληρα Στην θεση που παιζει πλεον ( 200-300 καταταξη ) δε το λες και νορμαλ προϊον πλεον.. Βασικα τωρα ανεβηκε λιγο θεση πηγε στο 80. Τι στο καλο. Εβαλα buy limit στη binance 0.08 και εμπαινα coinex να βλεπω τη τιμη και εκει ειναι στο 0.021. Και τωρα βλεπω binance επεσε 0.005. Το καθε ανταλλακτηριο εχει δικη του τιμη. Τωρα τι και πως ακριβως δε ξερω.. Αλλα σιγουρα μπορουν να ευνοουνται αν κανουν αγοραπωλησιες απο διαφορετικα ανταλλακτηρια. 1
archer100 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Στην θεση που παιζει πλεον ( 200-300 καταταξη ) δε το λες και νορμαλ προϊον πλεον.. Βασικα τωρα ανεβηκε λιγο θεση πηγε στο 80. Τι στο καλο. Εβαλα buy limit στη binance 0.08 και εμπαινα coinex να βλεπω τη τιμη και εκει ειναι στο 0.021. Και τωρα βλεπω binance επεσε 0.005. Το καθε ανταλλακτηριο εχει δικη του τιμη. Τωρα τι και πως ακριβως δε ξερω.. Αλλα σιγουρα μπορουν να ευνοουνται αν κανουν αγοραπωλησιες απο διαφορετικα ανταλλακτηρια. Παντως στο τουιτερ ειχε/εχει πολλους υποστηρικτες ακομα και τωρα στα χαμηλα, η μαλλον πριν απο λιγο πριν κανει το τελευταιο κλαταρισμα γιατι μετα απο αυτο πολλοι αρχισαν τα μπινελικια https://twitter.com/TerraLunaCom/status/1524850636205998080?s=20&t=HUNMCxz1cCZtEk7WeDFa9g Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από archer100
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δεν καταλαβαινω γιατι το CoinMarketCap το δινει στα 0.01332 ενω στο binance που εχει το μεγαλυτερο volume ειναι στα 0.0040 και πεφτει. Ειναι τεραστια η διαφορα.
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Πάει για απόσυρση.. Δυσκολο, καθως το market cap εχει αυξηθει αρκετα. Σε λιγο θα βρισκεται στην 50αδα. Εβαλα αλλα 100$ στα 0.004 να δουμε τι θα γινει. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις