Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, icenex είπε

Θελω να πιστευω οτι επιασε πατο στο 0.0035 δηλαδη κατι λιγοτερο απο μισο σεντ εγω τελικα αγορασα στο μισο σεντ και τωρα ειμαι ηδη στα πρασινα.Αν βγω τωρα θα παρω πισω το 100ρικο που εβαλα σημερα αλλα δεν βαριεσαι.Θα πονταρω στην Λουνα ακους κοπελα μου κανε το θαυμα σου και βοηθα τον μπαμπα απο οπου και να σαι ❤️

Καταγραφή6.JPG

Ακόμα και στον πάτο πληρώνει το Luna 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

image.png.42ae94db59bf45f225181f1fbc00069f.png

όπα έχουμε και fork!

image.png.f4627910d3a2259a7db7c11b8407d40f.png

και αυτό με το USDT ασυγχώρητο, τώρα το μεταφέρουν από TRON σε ETH & AVA

μπορεί να φαίνεται χαζομαρίτσα αλλά έχανα κοντά στα 100€ σήμερα και έπρεπε να ξοδέψω όλη τη μέρα να τα πάρω πίσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ακόμα και στον πάτο πληρώνει το Luna 🤣

Χθες τελικα ειχα βγαλει 250$ με το trading ξεκινησα με 250$ και τελειωσα την μερα με 440 Luna τα οποια χρυσοπληρωσα με τα σημερινα δεδομενα με 1.15 το ενα αρα μιλαμε 506$ τα οποια την στιγμη που εκανε μισο σεντ μιλαμε για 2.2$ και τα υπολοιπα που αγορασα με 2.9 σεντ και 0.0055 σεντ 9592 με 100-110€ αν υπολογισω και τα fees.

Συνολο 506+114$=620/10032 luna= 0.0618 μεσο ορο αγορας αν παει 10 λεπτα θα βγαλω καλο κεδος και ηδη το Luna βρισκεται στα 2 σεντ παμε ρε γατονι.

Τετοιο rollercoaster συναισθηματων μονο στο κρυπτο ξεκινησαμε με 40€

Καταγραφή5.JPG

Καταγραφή6.JPG

Καταγραφή7.JPG

Επεξ/σία από icenex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις κατεθεσα σε Bitcoin στο Binance

Ξερει κανεις πως αγοραζω LUNA/USD?

Παλευω εδω και μιση ωρα και ηδη η τιμη εχει παει στο 0.22 απο το 0.09 που ηταν...

Δε μπορει αν ειναι τοσο περιπλοκο το σαιτ τους για εναν αρχαριο, απαραδεκτα περιπλοκο

Επεξ/σία από archer100

Επισκέπτης

Ειναι τραγικο αλλα με 1 δολλαριο σημερα, ψωνιζει καποιος την περιουσια καποιου αλλου. Και μαλιστα δεν αξιζει ουτε αυτο το ενα δολλαριο πλεον, για 100 κομματια luna που πριν μια βδομαδα αξιζαν 8 χιλιαρικα . 

Οσοι ψηνεστε να μπειτε τωρα στο 1 σεντ, εχετε υποψιν οτι το circulating supply του οχι απλως τετραπλασιαστηκε μεσα σε 1-2 μερες, αλλα ο ρυθμος με τομ οποιο αυξανεται το οδηγει ακομα πιο χαμηλα.

Κανενα ψευτοpump της στιγμης μπορει να κανει, αλλα παντα ειναι πιθανοτερο το αναποδο. Με λιγα λογια δεν αξιζει καν…

6 λεπτά πριν, archer100 είπε

Μολις κατεθεσα σε Bitcoin στο Binance

Ξερει κανεις πως αγοραζω LUNA/USD?

Παλευω εδω και μιση ωρα και ηδη η τιμη εχει παει στο 0.22 απο το 0.09 που ηταν...

Δε μπορει αν ειναι τοσο περιπλοκο το σαιτ τους για εναν αρχαριο, απαραδεκτα περιπλοκο

Να φανταστω οτι τα λεφτα που εχεις βαλει ειναι σε ευρω?Αν ναι τοτε πηγαινε στο trade μετα spot και μετα γραψε luna και βρες αυτο που λεει luna/eur αλλιως θα πρεπει να κανεις μετατροπη του νομισματος που εβαλες σε αυτο που προσπαθεις να αγορασεις.Για μενα αν μπερδευεσαι απλα αγορασε στο binance convert.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, icenex είπε

Να φανταστω οτι τα λεφτα που εχεις βαλει ειναι σε ευρω?Αν ναι τοτε πηγαινε στο trade μετα spot και μετα γραψε luna και βρες αυτο που λεει luna/eur αλλιως θα πρεπει να κανεις μετατροπη του νομισματος που εβαλες σε αυτο που προσπαθεις να αγορασεις.Για μενα αν μπερδευεσαι απλα αγορασε στο binance convert.

Ευχαριστω πολυ, με κατεστρεψες η με εσωσες :)

5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μην αγοράζεται κάτι που ασυμπτωτικά πλησιάζει το μηδέν!

Σιγα ρε εσυ και τι εγινε αν βαλει 50-100€ εννοειτε αν ειναι διατεθιμενος να το παιξει καζινο.

2 λεπτά πριν, archer100 είπε

Ευχαριστω πολυ, με κατεστρεψες η με εσωσες :)

Αυτο που εγραψα απο πανω ειναι και απαντηση για σενα μην βαλεις πολλα λεφτα εγω εβαλα 100 ευρω σημερα μπας και χθες 250 και τωρα προσπαθω να καλυψω την χθεσινη βλακεια μου που ξεχασα ανοιχτο trade..Περα απο αυτο να εισαι ετοιμος για τα χειροτερα οποτε μην βαλεις λεφτα που δεν εισαι ετοιμος να τα χασεις.Πες οτι πηρες ενα λαχειο των 50-100€ :P  :lol:

• Like 1

Μόλις τώρα, icenex είπε

Σιγα ρε εσυ και τι εγινε αν βαλει 50-100€ εννοειτε αν ειναι διατεθιμενος να το παιξει καζινο.

Αυτο που εγραψα απο πανω ειναι και απαντηση για σενα μην βαλεις πολλα λεφτα εγω εβαλα 100 ευρω σημερα μπας και χθες 250 και τωρα προσπαθω να καλυψω την χθεσινη βλακεια μου που ξεχασα ανοιχτο trade..Περα απο αυτο να εισαι ετοιμος για τα χειροτερα οποτε μην βαλεις λεφτα που δεν εισαι ετοιμος να τα χασεις.Πες οτι πηρες ενα λαχειο των 50-100€ :P  :lol:

Εννοειται. 50 ευρω εβαλα για χαβαλε, πες οτι ηταν να παω μια βολτα σε διπλανη πολυ για ψαρακι και επιασε βροχη :)

1 λεπτό πριν, icenex είπε

Είναι απλά μια συμβουλή μαθηματική. Είναι σαν να πετάς 50€ σε ένα πηγάδι και να περιμένεις να βγάλει το πηγάδι ευρώ. Μπορεί και να γίνει! Αλλά παίρνω το μέρος της λογικής.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...