Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, trelaras22 είπε

Αν το επόμενο  bull run το υπολογίζετε για το 24 κι εγώ μπήκα  ada  προχθές τον ήπιαμε επιεικώς. 

Αν υποθέσουμε οτι τα χρήματα που έριξα ο πανέξυπνος, δε μποροώ να τα δεσμεύσω για μια τριετία, αλλα για κανε΄να χρόνο, εκτιμάτε εσείς οι έμπειροι οτι θα δούμε καμια μικροάνοδο στο ενδιάμεσο, ή να φύγω τώρα που έχω χάσει μόνο λίγα; 

Αυτό το τελευτία διήμερο, αν τη γλιτώσω θα το περιγράφω και στα εγγόνια μου, εκεί που είσαι σίγουρος οτι έχεις αγοράσει στον πάτο, κι ο πάτος  ήταν χιλιόμετρα βαθύτερα!!

Αν ψαρωνεις στις 2 μερες που εκανες την επενδυση καλυτερα βγες τωρα,Εδω ειμαστε κοντα 2 χρονια και καποιοι αλλοι ακομη περισσοτερα και εχουν φαει χειροτερα σκατα.

Προσωπικα χθες ξεχασα και εγω σαν κουλος τα buy order στο luna και ενω μεγαλωσα την θεση μου γιατι ειχα πουλησει πιο ψηλα σημερα ξυπνησα και απο το 1.15 ειδα την τιμη στα 10 σεντ.Με λιγα λογια το 150αρι εγινε 15 :P lol και αφου παει που παει για φουντο τουλαχιστον αν ανακαμψει θα βγαλουμε φραγκα οποτε εριξα 60 ευρω ακομη και αγορασα στα 0.029€ αν ξαναπαει στο ath θα αγορασω ολοκληρο διαμερισμα με 200 ευρω :P

Και ελεγα οτι δεν μου αρεσει ο τζογος που να ξερα :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, icenex είπε

Αν ψαρωνεις στις 2 μερες που εκανες την επενδυση καλυτερα βγες τωρα,Εδω ειμαστε κοντα 2 χρονια και καποιοι αλλοι ακομη περισσοτερα και εχουν φαει χειροτερα σκατα.

Προσωπικα χθες ξεχασα και εγω σαν κουλος τα buy order στο luna και ενω μεγαλωσα την θεση μου γιατι ειχα πουλησει πιο ψηλα σημερα ξυπνησα και απο το 1.15 ειδα την τιμη στα 10 σεντ.Με λιγα λογια το 150αρι εγινε 15 :P lol και αφου παει που παει για φουντο τουλαχιστον αν ανακαμψει θα βγαλουμε φραγκα οποτε εριξα 60 ευρω ακομη και αγορασα στα 0.029€ αν ξαναπαει στο ath θα αγορασω ολοκληρο διαμερισμα με 200 ευρω :P

Μωρ θεωρητικά δεν ψάρωνα κι εγώ, αλλα, κάνοντας μήνες υπομονή και παρακολουθώντας,   και μαζεύοντας ένα ποσό ικανοποιητικό, έριξα προχθές το χιλιάρικό μου  ada, με αυτοπεποίθηση  οτι ψόνισα χαμηλά, απ ό,τι φαίνεται  ψόνισα απο σβέρκο... 

Υπομονή, γνώμη μου είναι οτι, αν  δε σου λείψουν τα 200 που μπορεί να έχασες, μοιάζει καλή η επένδυση σου, τζογαδόρικη αλλα καλή.

2 λεπτά πριν, icenex είπε

Βρε συ, σε σένα δεν απάντησα χθες να μη βιαστείς; Είχα βάλει εντολή στα $0,3 για τζόγο και την ακύρωσα πριν πάω για ύπνο. Πρέπει να σωθεί το UST για να έχει ελπίδα το Luna.

3 ώρες πριν, b0netruper είπε

Μερικά νέα της πιάτσας από τον αρχηγό σας. Για όσους νομίζουν ακόμα οτι το BTC δεν χειραγωγείται από VCs. Και πιστεύουν σε έναν κόσμο χωρίς τράπεζες και άλλες τέτοιες νεραϊδοιστορίες. Everything  is all about the money. spacer.png

Πάλι βγήκε αυτός απο το λαγούμι του; Χεσε μας ρε Hoskinson...Αντε αγόρι μου κανένα ταξιδάκι σε βάρος τον κορόιδων που πίστεψαν στο cardano.

5 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Μωρ θεωρητικά δεν ψάρωνα κι εγώ, αλλα, κάνοντας μήνες υπομονή και παρακολουθώντας,   και μαζεύοντας ένα ποσό ικανοποιητικό, έριξα προχθές το χιλιάρικό μου  ada, με αυτοπεποίθηση  οτι ψόνισα χαμηλά, απ ό,τι φαίνεται  ψόνισα απο σβέρκο... 

Υπομονή, γνώμη μου είναι οτι, αν  δε σου λείψουν τα 200 που μπορεί να έχασες, μοιάζει καλή η επένδυση σου, τζογαδόρικη αλλα καλή.

Μια χαρα ειναι το ada που πηρες εγω σκεφτομαι να ριξω και εκει εστω 50-100 ευρω και να τρωω ρυζι μεχρι το τελος του μηνα :P

H διαφορα ειναι οτι τα 200 τα δικα μου κατα 99.99% θα πανε στον καδο εσενα τα 1000 αν κανεις υπομονη εστω και 2 χρονια στην χειροτερη θα βγαλεις λεφτα.

6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Βρε συ, σε σένα δεν απάντησα χθες να μη βιαστείς; Είχα βάλει εντολή στα $0,3 για τζόγο και την ακύρωσα πριν πάω για ύπνο. Πρέπει να σωθεί το UST για να έχει ελπίδα το Luna.

Νομιζω που ελεγα να βαλω ενα 50αρικο αν παει 1$ τελικα εβαλα 150 στα 3$ και απο εκεινη την ωρα αγοραζα πουλαγα και ανεβαζα την θεση μου και καταφερα να εχω 440 luna με αυτα τα λεφτα μεχρι που εφτασε 1.15 το θυμαμαι χαρακτηριστικα αν πουλαγα εκεινη την ωρα θα εβγαζα γυρω στα 500$ και ξεκινησα με 150 τελικα εκανα την ιδια χαζομαρα με εσενα που αφησα ανοιχτο το order πως την πατησα ετσι ρε γαμωτο και η πλακα νομιζα οτι τα ειχα βγαλει.Δηλαδη περα απο τα 150 εχασα και το μερακαματο χθες που ημουν τοσες ωρες πανω απο την οθονη.Τεσπα υγεια ευχομαι να παει κανα 0.50-1$ τωρα και θα βγαλουμε καλο μεροκαματο.Σιγα μην περιμενω να παει 110$

Τεχνικα μιλωντας, το BTC διεσπασε καθοδικα ενα μεγαλο ημερησιο τριγωνο και αν παρεις το υψος του τριγωνου και το αφαιρεσεις απο την τιμη της διασπασης, το αποτελεσμα βγαζει 23.900. Τρομοκρατηθηκα λιγο οταν το διαπιστωσα καθως η διασπαση εγινε στις 37.500 αλλα μαλλον προς τα εκει παει.

Αυτα λεει η τεχνικη αναλυση και το BTC αν δεν απατωμαι εχει κανει 3 φορες -80% τα τελευταια 13 χρονια, οποτε δεν θα ειναι η πρωτη φορα, ουτε και κατι πρωτοτυπο.

Προσωπικα εχω βαλει καποια λιγα λεφτα και προσθετω συνεχως σε ημερησια σηματα αγορας του BTC και αλλων 7 altcoins. Σηματα αγορας που βγαινουν καθε 2-3 μηνες κατα μεσο ορο.

Οποτε σταδιακα αυξανω τις θεσεις μου με οριζοντα τουλαχιστον δεκαετιας και βλεπουμε. Πραγματικα δεν νομιζω να υπαρχει πιο συντομος τροπος. Τα χρηματιστηρια και ειδικα τα κρυπτο θελουν υπομονη και λεφτα τοσα που να μην σε πειραξει ακομα και αν τα χασεις ολα.

Σε καποιες προσομοιωσεις που εχουν γινει πανω στα κρυπτο, τα πρωτα 5-10 χρονια (στο 99% των περιπτωσεων) ειναι ανευ σημασιας πανω στο διαγραμμα σχετικα με τα επομενα 10 χρονια.

Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε αν θα υπαρχουν καν τα κρυπτο μετα απο τοσα χρονια ή θα εχουν πεθανει, οποτε υπομονη και θα δουμε..

5 λεπτά πριν, Chrisf7 είπε

Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε αν θα υπαρχουν καν τα κρυπτο μετα απο τοσα χρονια ή θα εχουν πεθανει, οποτε υπομονη και θα δουμε..

Ή αν έχουμε πεθάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε πραγματικα το luna δινει μαθηματα πατου, πριν μια ωρα αγορασα στα 2.9 σεντ και τωρα ειναι στο 1 σεντ παει και το 60αρι πλεον αξιζει 20αρι :PΝα κανω λιγο ακομη dca κανα 40αρι να στρογγυλεψουμε την χασουρα? 100 σημερα και αλλα 150 χθες συνολο 250€.Απορω με τον κοσμο που πουλαει σε αυτες τις τιμες δηλαδη εστω ειχες 1000 Luna και τα ειχες παρει εστω και 10$ μιλαμε για 10000$ και τα πουλας για 10$ πραγματικα απορω τι σκεφτονται αυτοι που τα πουλανε.Αν εχει χασει κατι 99% της αξιας του δεν εχει νοημα να πουλησεις κρατα τα σουβενιρ για να εχεις να λες στα εγγονια σου οπως εχουν γραψει καποιοι σε παλιοτερα ποστ.

Επεξ/σία από icenex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε πραγματικα το luna δινει μαθηματα πατου, πριν μια ωρα αγορασα στα 2.9 σεντ 

η binance εχει διακοψει τις συναλλαγες ,απο που αγορασες?

Επεξ/σία από kostasathv

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kostasathv είπε

η binance εχει διακοψει τις συναλλαγες ,απο που αγορασες?

Binance εστειλα λεφτα με καρτα επιτοπου μου κρατησε προμηθεια γυρω στο 1 ευρω δεν βαριεσαι σιγα μην περιμενα το εμβασμα.Κατω απο 1 σεντ και συνεχιζει :P Λογικα θα φτασει να κανει πιο φθηνα και απο 1 σεντ κατσε και θα δεις.Σκεφτομαι να βαλω αγορα στο μισο σεντ ενα 40αρι και μετα τελος.

Επεξ/σία από icenex

5 λεπτά πριν, icenex είπε

Binance εστειλα λεφτα με καρτα επιτοπου μου κρατησε προμηθεια γυρω στο 1 ευρω δεν βαριεσαι σιγα μην περιμενα το εμβασμα.

η binance εχει διακοψει τις συναλλαγες,το ειδα και αλλου να το λενε,

2 λεπτά πριν, kostasathv είπε

Δεν εχω λογο να πω ψεμματα οριστε το ss βεβαια εγινε στις 15:12 η συναλλαγη

Καταγραφή.JPG

Καταγραφή2.JPG

https://www.coindesk.com/tech/2022/05/11/usts-do-kwon-was-behind-earlier-failed-stablecoin-ex-terra-colleagues-say/

32 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε πραγματικα το luna δινει μαθηματα πατου, πριν μια ωρα αγορασα στα 2.9 σεντ και τωρα ειναι στο 1 σεντ παει και το 60αρι πλεον αξιζει 20αρι :PΝα κανω λιγο ακομη dca κανα 40αρι να στρογγυλεψουμε την χασουρα? 100 σημερα και αλλα 150 χθες συνολο 250€.Απορω με τον κοσμο που πουλαει σε αυτες τις τιμες δηλαδη εστω ειχες 1000 Luna και τα ειχες παρει εστω και 10$ μιλαμε για 10000$ και τα πουλας για 10$ πραγματικα απορω τι σκεφτονται αυτοι που τα πουλανε.Αν εχει χασει κατι 99% της αξιας του δεν εχει νοημα να πουλησεις κρατα τα σουβενιρ για να εχεις να λες στα εγγονια σου οπως εχουν γραψει καποιοι σε παλιοτερα ποστ.

Πιθανότατα είναι arbitrage από αυτούς που καίνε ust και παράγουν luna και κόσμος όπως εσύ τα παίρνουν μπας και

10 λεπτά πριν, kostasathv είπε

Εστειλα λεφτα και μια χαρα πηγανε ιδου..Τελευταιος τζογος αντε καλη μας τυχη :P

Καταγραφή3.JPG

Καταγραφή4.JPG

• Δημιουργία νέου...