Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην τρελαινεστε οι διακυμανσεις απο 0,98 εως 1,01 στα stable ειναι συνηθισμενες. Επανερχονται πολυ γρηγορα συνηθως.

Για actual depeg θα ανησυχουσα αν επεφτε κατω απο 0,95 και διαρκουσε ωρες χωρις να μαζευτει.

Επεξ/σία από BackFromHell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, BackFromHell said:

Μην τρελαινεστε οι διακυμανσεις απο 0,98 εως 1,01 στα stable ειναι συνηθισμενες. Επανερχονται πολυ γρηγορα συνηθως.

Για actual depeg θα ανησυχουσα αν επεφτε κατω απο 0,95 και διαρκουσε ωρες χωρις να μαζευτει.

Στο KuCoin κάθε USDC είναι στα 1.05 περίπου USDT αυτή τη στιγμή. Θα επανέλθει θεωρώ γρήγορα. 

update: Έριξα τα USDT σε BTC μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. To βλέπω στα 1.15/1 τώρα.

Επεξ/σία από DrFreeman

1 ώρα πριν, ooaris είπε

Αν δεν αντέχεις τέτοιες πτώσεις, ο χώρος δεν είναι για σένα. 

Πριν ενάμιση χρόνο το BTC  ήταν στα 5-6 χιλιάρικα και το eth στα 300 ευρώ... Όπως ανέβηκε... Έτσι μπορεί και να πέσει... Το πότε θα βγεις ή το πότε θα μπεις, δεν μπορεί να στο πει κανένας. Είναι αναλόγως ποια είναι τα πλάνα σου. Άλλοι πάνε για μεροκάματο, άλλοι για lambo και άλλοι απλώς θέλουν crypto χωρίς να τους νοιάζει η ισοτιμία. 

Τζογαρεις αυτά που μπορείς (ναι, τζόγος είναι για την πλέμπα) 

Μην ακούς εδώ κάποιους που λένε θα πάρουν δανικά να αγοράσουν κι άλλα crypto επειδή έχει έκπτωσεις ή επειδή είναι ευκαιρία κτλ κτλ.. Είναι απλώς επικίνδυνα ακατάλληλοι. 

Screenshot_20220512_084605.jpg

Τα είπες όλα. Με υπέρκαλυψες.... Μεγάλη μου μαλάκια που τόσους μήνες με τόσο κέρδος δεν είχα βγει... 

Τώρα έφαγα το χαστούκι μου, πήρα ένα τεράστιο μάθημα. Χίλιες φορές να είχα βγει τότε και να έμπαινα τωρα η οπότε έρχοταν μια καλή πρώση. 

100k το BTC και αγγούρια... Τζόγος και μόνο τζόγος. Δεν είναι τίποτα παραπάνω. 

• Like 2

6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Τα είπες όλα. Με υπέρκαλυψες.... Μεγάλη μου μαλάκια που τόσους μήνες με τόσο κέρδος δεν είχα βγει... 

Τώρα έφαγα το χαστούκι μου, πήρα ένα τεράστιο μάθημα. Χίλιες φορές να είχα βγει τότε και να έμπαινα τωρα η οπότε έρχοταν μια καλή πρώση. 

πίστεψέ με και αν ανέβαινε πάλι και πάλι δε θα πουλούσες...αν δε αλλάξεις εσύ!

το λέω για μένα έχσα κατά σειρά DOGE BTC DOGECOIN MBOX ILV FLUX

σε όλα τα ΑΤΗ είπα έχει ακόμα περισσότερο ΑΤΗ

μιλάμε για μήνες δουλειάς πάνω από τα charts Κλπ και πολλά λεφτά όλα χαμένα...

• Like 2
  • Sad 1

Εχω καταλήξει ότι η αγορά των κρυπτο είναι εντελώς απρόβλεπτη με παρά πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Πιστεύω δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι παπατζηδες απο αυτούς που ισχυρίζονται ότι μπορούν να προβλέψουν τι θα γίνει.

Ακόμα και κάποιοι που μπορεί να προειδοποιούσαν για το LUNA και μπράβο τους, δεν σημαίνει ότι ήξεραν ποτε θα γίνει και ούτε έμειναν αλώβητοι απο την πτώση. 

Ουτε αυτοί που κάνουν DCA δεν είναι εξασφαλισμένο ότι όλη αυτή η long term υπομονή καο επένδυση τους θα οδηγήσει μακρπροθεσμα σε πραγματικά κέρδη. 

Τα κρυπτο ασχέτως της τεχνολογίας τους και όσων μπορούν μελλοντικά να προσφέρουν, αυτή τη στιγμή πρέπει να αντιμετωπιζονται καθαρά και μόνο ως τζόγος. 

• Like 1

έχεις πάει στο άλλο άκρο!

δεν είναι τζόγος αλλά αυτοί που είναι στην επιφάνεια της ενημέρωσης δεν είναι ότι καλύτερο, μάλλον ότι χειρότερο ακριβώς όπως τα δελτία ειδήσεων της TV

• Thanks 1

Για να καταλάβετε ποιοι κάνουν trade τώρα... Φοβούνται λέει τοu usdt και γι'αυτό τα crypto είναι σε πρεμιουν στο bitfinex (σωστά). Στο binance γιατί δεν είναι; Νομίζετε χρησιμοποιεί usd το binance; Κατι τέτοια δείχνουν ότι δεν υπάρχει λογική

58 minutes ago, ThanosR92 said:

Ακριβώς έτσι είναι το συναίσθημα σε κάθε bear market. Το 2018 σχεδόν όλοι μιλούσαν για τζόγο, το θάνατο των crypto. Oσοι έμειναν, μελέτησαν κι αγόρασαν φθηνά την περίοδο 2018-2020 (και φρόντισαν το αυτονόητο: να πάρουν κέρδη στο bull run του 2021) είναι οι κερδισμένοι του κύκλου αυτού. Το ίδιο θα ξαναγίνει στο κοντινό μέλλον, μείνε και μελέτησε.  

• Like 2
  • Thanks 2

Εντάξει ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά γελάω γιατί είναι η ίδια κατάσταση all over again. 

Στην αρχή όλα ανεβαίνουν σαν χαζά και κανείς δεν αναρωτιέται ιδιαίτερα, γιατί... Λες ένα general crypto adaption και όλα καλά. 

Βλέπεις παντού επενδυτικές ευκαιρίες, φεγγάρια και κατακλύζεσαι από tube thumbnails Χ100 Χ1000!

Κάποια στιγμή φτάνει και η πτώση που έχει βαπτιστεί με περίπου 10 διαφορετικές ορολογίες και ξεκινάμε... Τι είναι η ζωή; Τι είναι ο άνθρωπος; αχ, βαχ. 

Αν συνεχίσει να πέφτει και κατάλαβες ότι δεν βλέπεις φως πια, έρχεται η οργή. 

Ε μετά θες τον γιατρό τον Χρόνο. 

Περνάνε κανά 2-3 χρονάκια, έχεις στανιαρει και αρχίζουν πάλι να ανεβαίνουν σαν χαζά και το μόνο που βλέπεις είναι altακια με τρελλλό potential, με "σοβαρό team" από πίσω και "επενδυτικές ευκαιρίες" 

Sorry, not sorry. 

• Thanks 1

Επισκέπτης
40 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Εχω καταλήξει ότι η αγορά των κρυπτο είναι εντελώς απρόβλεπτη με παρά πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Πιστεύω δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι παπατζηδες απο αυτούς που ισχυρίζονται ότι μπορούν να προβλέψουν τι θα γίνει.

Ακόμα και κάποιοι που μπορεί να προειδοποιούσαν για το LUNA και μπράβο τους, δεν σημαίνει ότι ήξεραν ποτε θα γίνει και ούτε έμειναν αλώβητοι απο την πτώση. 

Ουτε αυτοί που κάνουν DCA δεν είναι εξασφαλισμένο ότι όλη αυτή η long term υπομονή καο επένδυση τους θα οδηγήσει μακρπροθεσμα σε πραγματικά κέρδη. 

Τα κρυπτο ασχέτως της τεχνολογίας τους και όσων μπορούν μελλοντικά να προσφέρουν, αυτή τη στιγμή πρέπει να αντιμετωπιζονται καθαρά και μόνο ως τζόγος. 

Μαλιστα....... σοβαρη διαπιστωση! συγνώμη αλλα αυτα τα λεμε εδώ και χρονια, και κραζαμε τους XRPδες που εκθειαζαν το "project" και οι κρυφοί τους ποθοι ηταν ποτε θα γίνει €10!!!! αντε γεια τωρα!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξυ οσοι βγαζετε συμπερασματα κι αποφθευγματα για το btc περι τζογου κλπ ριχτε και κανα  βλεφαρο σε χρηματηστηρια, χρυσους κλπ. 

Οι μισοι δε, αν οχι ολοι, ειμαι βεβαιος οτι περυσι το Μαρτιο θα βριζανε τον εαυτο τους που δεν ειχαν μπει στο προηγουμενο bear market με το btc σε 4ψηφια αξια. Βεβαια και τοτε παλι για τζογο θα λεγανε. 

Overall, το btc κατ´εμε ειναι ενα asset που ανταμοιβει με πανηψυλες αποδοσεις οσους αντεχουν το volatility. Οσοι δε το αντεχουν, σαφως βγαινουν χαμενοι και σαφως η αγορα αυτη δεν ειναι για αυτους. Φυσικα δε λεω οτι η ιστορια θα επαναληφθει και παλι με νεα ATH κλπ, αλλωστε η παγκοσμια οικονομια παει κατα διαολου πλεον, επισημοι φορεις μιλανε για επερχομενες επισιτιστικες κρισεις, το ενεργειακο ηδη εχει σκασει , ο πληθωρισμος ειναι θεορατος και θα ανεβει κι αλλο, οποτε οτι προβλεψη κι αν κανει κανεις τωρα ειναι επισφαλης.

ΥΓ. Επιμενω να αναφερομαι μονο στο btc γιατι τα alts γενικως ειναι μια διαφορετικη ιστορια.

Επεξ/σία από BackFromHell

Μπορει καποιος με ποιο τροπο μπορω να κανω καταθεση στο kraken.Εχω δοκιμασει με καρτα απο εθνικη πηραιως και viva και δεν εχω καταφερει .επισης εστειλα και εμβασμα απο πηραιως και μου γραφει on hold.ευχαριστω

1 λεπτό πριν, amterasou είπε

Μπορει καποιος με ποιο τροπο μπορω να κανω καταθεση στο kraken.Εχω δοκιμασει με καρτα απο εθνικη πηραιως και viva και δεν εχω καταφερει .επισης εστειλα και εμβασμα απο πηραιως και μου γραφει on hold.ευχαριστω

Πειραιως (και γενικα ελληνικες τραπεζες) το εμβασμα θα κανει 3-5 εργασιμες

6 λεπτά πριν, b0netruper είπε

Σήμερα η καλύτερη μέρα να ψωνίσει κανείς Solana.

Γενικα αυτες οι μερες ειναι καλες, αν εχεις το στομαχι να βλεπεις να μπαινεις μεσα, για να κανεις DCA - average down με το αναλογο ρισκο.

• Δημιουργία νέου...