Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

max pain και ακομη δεν εχουμε δει τιποτα, αν σας εμαθαν κατι τα προηγουμενα crypto crash ειναι hold και DCA

Προσωπικα θεωρω οτι η καταρρευση του Luna ηταν αναγκαία, δεν υπαρχει συστημικός κινδυνος για εμενα τα crypto θα επανελθουν και ελπιζω χωρις τετοια mega ponzis.

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δειτε τι γινεται. Ο αλλος λεει δεν θα πανε διακοπες τα παιδια μου. Ρε παλτο δεν βαζουμε λεφτα που θα μας λειψουν στα crypto. Τοσα χρονια καποιοι ακομα δεν εμαθαν τωρα κλαινε με μαυρο δακρυ. Γιατι με το Luna εχουμε στιγμες οπως τοτε με το Bit Connect που απο 350 πηγε στο 1 λεπτο σε 2-3 μερες. Εκεινο ηταν scam βεβαια αλλα και παλι καποιοι εχασαν οικονομιες μιας ζωης. Προσοχη με τι λεφτα βαζετε παιδια δεν ειναι αστεια τα πραγματα δεν παιζετε 21 με την οικογενεια πρωτοχρονια. Εδω παιζετε με ατομα οπως Elon Wall Street και αλλα μεγαθηρια που χειραγωγουν ολη την αγορα. Προσοχη μεγαλη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δειτε τι γινεται. Ο αλλος λεει δεν θα πανε διακοπες τα παιδια μου. Ρε παλτο δεν βαζουμε λεφτα που θα μας λειψουν στα crypto. Τοσα χρονια καποιοι ακομα δεν εμαθαν τωρα κλαινε με μαυρο δακρυ. Γιατι με το Luna εχουμε στιγμες οπως τοτε με το Bit Connect που απο 350 πηγε στο 1 λεπτο σε 2-3 μερες. Εκεινο ηταν scam βεβαια αλλα και παλι καποιοι εχασαν οικονομιες μιας ζωης. Προσοχη με τι λεφτα βαζετε παιδια δεν ειναι αστεια τα πραγματα δεν παιζετε 21 με την οικογενεια πρωτοχρονια. Εδω παιζετε με ατομα οπως Elon Wall Street και αλλα μεγαθηρια που χειραγωγουν ολη την αγορα. Προσοχη μεγαλη.

Σωστός παίζουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να χάσουμε ,βασικός κανόνας…

Δημοσ.

Κοιτα να δεις δεν μπορω να βαλω ενα 100αρικο απο καρτα της πειραιως μου ριχνει ακυρο στην binance.Να το παρω σαν σημαδι?

Δημοσ.

Το σημείο για να μπω εγώ είναι όταν φτάσει το BTC στα 24Κ... και πάλι με το μαλακό... αγόρασα χτες GMT στα 1.9€ και ήδη τρώω ξύλο... ειναι τώρα στα 1.48€

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δουλεψε το support στα 29-30k και παλι. Οσο περισσοτερο τεσταρεται (2η φορα μεσα σε 2 24ωρα), τοσο πιθανοτερο να σπασει στο επομενο retest βεβαια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

Ένα 1.000€ κάτω στο BTC μέσα σε λίγες μέρες... 

Τα αφήνω μέσα ρε παιδιά τα υπόλοιπα η απλά βγαίνω; Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Γ@μω τα hold μου μέσα και κουραφέξαλα.. 

Κράτα τα εκτός αν είσαι τζογαδόρος και θες να βγεις τώρα για να ξαναμπείς όταν πέσει. Αλλά κατα 99% δεν θα διαβάσεις σωστά το μάρκετ και θα βρεθείς όχι 1κ κάτω αλλά όλο το bankroll σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Rollercoaster η τιμη του luna τσιμπησα λιγο ετσι να το παιξω τζογο την φαση :P

Εγω βλεπω να πεφτει το buy της αρκουδας παροτι πολλοι απο φοβο πουλανε.Απο τα 70 σεντ εφτασε στα 3.30 και ανεβαινει

Ελα ρε γαμωτο αγορασαμε στα 3.7 με τις μαλακιες της πειραιως πουλησα ενα αλλο νομισμα που ειχα με χασουρα μολις βγαλω κερδος θα παω να το ξαναγορασω :P αν συνεχισει ετσι θα βγαλω τα διπλα λεφτα 150$ εβαλα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostasathv είπε

Αν και δουλευει στη ρεβολουτ το λουνα κανει κατι τρελα αγορα 8 και πωληση 3,εχει θεμα...

slippage μαλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, icenex είπε

Rollercoaster η τιμη του luna τσιμπησα λιγο ετσι να το παιξω τζογο την φαση :P

Εγω βλεπω να πεφτει το buy της αρκουδας παροτι πολλοι απο φοβο πουλανε.Απο τα 70 σεντ εφτασε στα 3.30 και ανεβαινει

Ελα ρε γαμωτο αγορασαμε στα 3.7 με τις μαλακιες της πειραιως πουλησα ενα αλλο νομισμα που ειχα με χασουρα μολις βγαλω κερδος θα παω να το ξαναγορασω :P αν συνεχισει ετσι θα βγαλω τα διπλα λεφτα 150$ εβαλα.

Εμπλεξα με τη δουλεια και μπηκα στο 1.5 και βγηκα μολις αρχισε να πεφτει παλι απο τα 4 στα 3 σαν τρελο.

Δε θα παθουμε καρδια με τις μακακιες.Καλα ηταν.Πρεπει να εισαι ολη την ωρα απο πανω και δεν εχω την πολυτελεια αυτη.

Τα εβαλα  Cardano.

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, rallistas είπε

Εμπλεξα με τη δουλεια και μπηκα στο 1.5 και βγηκα μολις αρχισε να πεφτει παλι απο τα 4 στα 3 σαν τρελο.

Δε θα παθουμε καρδια με τις μακακιες.Καλα ηταν.Πρεπει να εισαι ολη την ωρα απο πανω και δεν εχω την πολυτελεια αυτη.

Τα εβαλα  Cardano.

cardano + Kadena = Λιρα 100 :P 

• Δημιουργία νέου...