Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Luna:

image.png.b5cd2c7125f16d5ed8ccc6aea2af65a7.png

Kαλα, το UST τι να σχολιασω πλεον... Καλως ή κακως το "προτζεκτ" οχι απλως "επεσε" αλλα εκανε και κροτο. Το καλο ειναι οτι παραδωσε και μαθηματα προς ναυτιλλομενους. Σε αλλους τσαμπα, σε αλλους ακριβοπληρωμενα.

Next...

Ακομα κι αν ανακαμψει (...) δε ξερω ποιος , εχοντας δει ποσο ευαλωτο ειναι, θα ξανατολμησει να επενδυσει σε αυτο πχ με locked staking, αλλα σιγουρα θα θελει πολυ θαρρος για να το κανει. Θελω να πω οτι περα απο ολα τα αλλα, εχει δεχθει τεραστιο πληγμα πλεον, ως προς την αξιοπιστια του. Το αυτο κατ'εμε ισχυει γενικως με τα περισσοτερα stablecoins αφου αν δειτε με τι (δεν) ειναι backed θα σας πιασει κρυος ιδρωτας.

*Αλλο ενδιαφερον. Χθες το btc.d ηταν στο 39.5% και σημερα εχει εκτοξευτει στο 40.7% .

Ομοιως και το eth.d απο 18.7% χθες, κοντευει στο 20% πλεον.

Λογικα οσο καταρεει το UST και το LUNA θα ανεβαινουν περαιτερω.

Επεξ/σία από BackFromHell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, rallistas είπε

Πολυ αποτομο μπραφ στα 2 ευρω.Ελεγα να μπω στο 1 ευρω με κανενα 100αρικο αλλα αρχισα να το ξανασκεφτομαι....

Εγω λεω να βαλω ενα 100αρι αν παει στο 1$ και κατω.Εδω εχω χασει ετσι στο Pundix ενα 100αρι που τωρα αξιζει ενα 10αρικο.Πιο πολυ σε περιπτωση που κανει τιποτα τρελο και γυρισει το νομισμα.Που λογικα απο οσο βλεπω απο τον πανικο που εχει επικρατησει μαλλον παει στον ταφο.

Λογικά όσο μένει χαμηλά το ust το καίνε και δημιουργουνται νέα Luna τα οποία δεν θέλει και κανείς να τα αγοράσει πλέον. Αν δεν ισιωσει το peg δεν βλέπω να σταματά η πτώση

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι η καταρρευση ενος απο τα τοπ stablecoins και η παραλληλη καταρρευση ενος απο τα τοπ κρυπτο τις τελευταιες ωρες 24h, δεν επηρεασαν στο ελαχιστο το btc που παρεμεινε σταθερο στα επιοεδα των 30-31k. Καλο για την αγορα συνολικα αυτο.

Εντωμεταξυ το 30% του συνολικου circulating supply του Luna ειναι σε locked stake αυτη τη στιγμη. Φανταστειτε να μην ηταν αυτα κλειδωμενα, που θα ειχε φτασει. Τωρα βαζουν πλατη αυτοι που τα εχουν locked κι εχει πεσει μονο 95% μεσα σε λιγες ωρες. Αλλιως θα ειχε ηδη εξαυλωθει…

https://terra.smartstake.io/history

29 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Λογικά όσο μένει χαμηλά το ust το καίνε και δημιουργουνται νέα Luna τα οποία δεν θέλει και κανείς να τα αγοράσει πλέον. Αν δεν ισιωσει το peg δεν βλέπω να σταματά η πτώση

Εχουν καψει 4 δις ust σε 1-2 μερες (απο τα 18-19 συνολικα) κι εχει σχεδον διπλασιαστει το circulating supply του Luna επισης μεσα σε 1-2 μερες… Και αντι να επανερχεται το peg, διαρκως χειροτερευει. Τρομακτικο, αλλά… 

42 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σφαγή στο Luna πόσα δις χάθηκαν? Να μπούμε στο ευρώ η θα μηδενιστεί? 

Οσο δεν ισιωνει το peg ειναι πολυ ριψοκινδυνη η επιλογη να μπει καποιος ακομα και στο 0.01$ . Κι αυτο γιατι, θεωρητικα αυξανεται διαρκως το circ supply του luna, πραγμα μου μοιραια συμπαρασυρει την τιμη προς τα κατω, εκτος αν ξαφνικα εμφανιστει ενδιαφερον για μαζικη αγορα τετοιο ωστε να υπερκαλυψει το αδιανοητο inflation που λαμβανει χωρα αυτη τη στιγμη στο τοκεν. NFA αλλα οσο το peg δε στρωνει, θα καθομουν στα αυγα μου. Μεχρι και καρντανο θα τα βαζα αντι για luna 😂

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 0.89$ το ενα στα 0.30$ το αλλο….

Και btw τωρα χυνεται αιμα απο ολα τα τοκεν.

Ένα 1.000€ κάτω στο BTC μέσα σε λίγες μέρες... 

Τα αφήνω μέσα ρε παιδιά τα υπόλοιπα η απλά βγαίνω; Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Γ@μω τα hold μου μέσα και κουραφέξαλα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμουλης αυτό με το peg το έχω βιώσει με το centric swap νόμισμα που είναι κάτι παρόμοιο με το Luna με yield και double coin protocol. Το καλό εδώ είναι ότι όσο γίνεται burn το alpha coin δεν ξανά γυρνάνε οπότε για να ξανά πάρεις yields θες όλο και περισσότερα beta coin. Το Luna πάει για 0 δυστυχώς όσο ανεβαίνει το supply τόσο θα μηδενίζεται η αξία του. Ποιος να το περίμενε. Όσα νομίσματα αντέξουν αυτό το bear market θα ανέβουν πολύ όταν μπούμε σε νέο bull run. Εγω είμαι 500 ευρώ μείον στο συνολικό πορτοφόλι αλλά κυρίως holdarw BTC το 70% μου οπότε δεν μπορεί θα ξανά ανέβει. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Πω ρε φιλε αγιο ειχα και σκεφτομουν καποια στιγμη να χωσω 2-3k για staking ust αλλα τελικα τα αφησα τα λεφτα στο Btc.

21 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Ένα 1.000€ κάτω στο BTC μέσα σε λίγες μέρες... 

Τα αφήνω μέσα ρε παιδιά τα υπόλοιπα η απλά βγαίνω; Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Γ@μω τα hold μου μέσα και κουραφέξαλα.. 

Θανο αραξε και απολαυσε την διαδρομη αμα σου πω ποσο κατω ειμαι εγω στο btc θα τραβας τα μαλλια σου και απο το πανω κεφαλι αλλα κ απο το κατω κεφαλι.

Χαλαρωσε ετσι ειναι το Bear market, για μενα hold και αν μπορεσεις ριξε κ αλλα λεφτα αν πεσει ακομη πιο χαμηλα.Εγω αυτο θα κανω θα κοιταξω αν πεσει στα 20Κ το btc θα δανειστω εστω και απο τους γονεις καμια χηνα να ριξω

• Δημιουργία νέου...